نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 1,329 به 1,336 از 1663
  1. #1329
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    6744
    پسند کرده
    3867

    ویترین مدال ها

    دوستان جان من فهرست غذایی این مبحث رو که با تغییرات سایت، صفحاتش تغییر کرده بود؛ دوباره تنظیم و درست کردم

    بفرمایید غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    توی پست اولِ فهرست و غذاهایِ اولِ لیست ،ممکنه هنوز صفحه ای باشه که نادرست باشه (چون داشتم اصلاحشون میکردم و پاکشون نکردم بعد قر و قاط شد ، اما پست دوم رو تموم ص های قبلی رو دلیت کردم و از نو نوشتم) ممنون میشم اگه به ص ای برخوردید که دستور توش نبود بگید تا در فهرست اصلاح کنم.

    با تشکر
    m1361, محیا خانوم, lady of shalott و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  2. بانک بند ناف
  3. #1330
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,504
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    472
    پسند شده
    19256
    پسند کرده
    26879
    نقل قول نوشته اصلی توسط *gita* نمایش پست ها
    سلام دوستای گلم
    به شدت نیازمند یاری سبزتان هستم
    من امروزبه قصد خرید دلال از بازار محلی نوشهر کلی جوگیر شدم و خانمهای عزیزو محترم اونجا هر چی میتونستند بهم سبزی فروختند
    منم نه که عاشق غذاهای شمالی هم دست رد به سینه هیچکدوم نزدم
    الان برگشتم شهر خودمون اسم همشونو یادم رفته
    خوهشا اگه کسی تا فردا گذرش به اینجا افتاد این سبزیارو برام شناسایی کنه

    اینو یادمه خالواشه اما نمیدونم به چه دردی میخوره؟!


    ؟؟؟؟؟اینم نمیدونم فقط یادمه گفتند با گشنیز و نعناع و برگ چغندر بگیر قاطی کن!


    اینم گفتند پونه محلیه اما نمیدونم چه کاربردی داره؟!


    اینم نمیدونم اما گفتند تفت بده با سیر و عدس و مرغ و...؟؟؟؟


    چوچاق هم جزئشونه که کاربرد اونو از بین پستا دراوردم
    خلاصه که ممنون میشم راهنماییم کنید و کلی سبزی را از سطل اشغال نجات بدبد

    یکی بگه مجبوری اخه بلد نیستی بری خرید

    عکس سوم از بالا بنظرم نعناع میاد
    عکس آخر چوواشه که ما رشتیا باهاش چوواش تره درست می کنیم دشتورشم تو صفحه 150 گذاشتم
    اگه ترش تره دوست داشته باشین صدردصد از چوواش تره هم خوشتون میاد

    خالیواش هم برای دلار استفاده می شه می تونین خشک هم بکنینش وبرای تزیین آش مث نعنا داغ استفاده کنین
    برای تزیین روی ماست استفاده می شه
    همینطور برای زیتون پرورده ودختر لوس (نازخاتون )خم استفاده می شه
    قورمه سبزی
     
    Negara این نوشته را پسندیده.

  4. #1331
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .افسوس. آواتار ها
    بـــانـــو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    841
    میزان امتیاز
    249
    پسند شده
    6963
    پسند کرده
    4798

    ویترین مدال ها

    بنظرم یکی مونده به اخری اوجیه
    ه اونم خواهر نعناست ولی فوق العاده معطر و خوشمزست اگه اوجی باشه من از یه شمالی یبار یاد گرفتم یه کوچولو تفتش می دادم و با مرغ می پختمش... عطر شمال پر میشد تو خونه
    .
     




  5. #1332
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,504
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    472
    پسند شده
    19256
    پسند کرده
    26879
    نقل قول نوشته اصلی توسط .افسوس. نمایش پست ها
    بنظرم یکی مونده به اخری اوجیه
    ه اونم خواهر نعناست ولی فوق العاده معطر و خوشمزست اگه اوجی باشه من از یه شمالی یبار یاد گرفتم یه کوچولو تفتش می دادم و با مرغ می پختمش... عطر شمال پر میشد تو خونه
    من متاسفانه تا حالا اوجی استفاده نکردم البته شاید به اسم دیگه ای تو گیلان شناخته بشه دوستانی که می دونن لطفا راهنمایی کنن
    قورمه سبزی
     

  6. #1333
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .افسوس. آواتار ها
    بـــانـــو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    841
    میزان امتیاز
    249
    پسند شده
    6963
    پسند کرده
    4798

    ویترین مدال ها

    من از ساری خریدم به همین نام. اوجی...
    .
     




  7. #1334
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50197
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    میرزاقاسمی خوشمزه تر از همیشه با دستور بهناز عزیزم

    میرزا قاسمی

    سیر و تخم مرغ رو خوب با تخم مرغ و نمک و زرجوبه تفت دادم
    باید اونقد هم بخوره تا یه جورایی کف کنه اینجوری یعنی سیر خوب سرخ شده
    بعدم بهش بادمجونای کبابی رو اضافه کردم(بادمجون له شده)خوب که با هم قاطی شدن بهش یه قاشق رب زدم
    (بعضیا هم گوجه کبابی میریزن)
    آخرشم بهش کره زدم و فلفل

    نام: DSC_2772.jpg نمایش: 714 اندازه: 109.2 کیلو بایت
    .............
     
    mitra40, tahmineh/92, m1361 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  8. #1335
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    artemisam آواتار ها
    مژگان
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    347
    میزان امتیاز
    79
    پسند شده
    7118
    پسند کرده
    2703
    كباب ترش و كته

    نام: IMAG0187_1.jpg نمایش: 727 اندازه: 107.1 کیلو بایت

    كته كه تو پلوپز گذاشتيم و توضيح خاصي ناره

    براي 4 نفر مسافر شكمو:
    يك راسته گوسفند خورد شده و تكه هاش با هر وسيله دم دستي مثه ليوان دسته دار كوبيده شده با كمي از دنبه هاي همون گوسفنده رو با دوتا پياز چرخشده + 3/4 پ مغز گردو چرخشده + 1/2 پ آب ليمو ترش تازه+ 2 ق غ آبليمو كارخونه اي (بخاطر اسيدي بودنش) + 1/2 پ رب انار (من سس انار كاله ريختم) نمك و فلفل سياه مزه دار كرديم تقريبا 7 ساعت
    نام: IMAG0172.jpg نمایش: 724 اندازه: 85.7 کیلو بایت

    بعد هم كه كبابشون كرديم و جاي همه دوستان رو خالي كرديم.
    ما از اون دسته آدمايي هستيم كه يه وقتا جمعه صبح پا ميشيم ميريم گيلان يا مازندران ناهار ميخوريم و بر ميگيريم ولي همه حضار گفتن ما مثه اين كباب ترش تا حالا نخورده بوديم
    ویرایش توسط artemisam : ۱۳۹۳/۰۷/۱۹ در ساعت ۰۱:۱۸ بعد از ظهر
    mehrsajjad, mitra40, مهرافروز و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    دعا ميكنم تا اجابت بشه
    دعا ميكنم چون دلم روشنه

  9. #1336
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,504
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    472
    پسند شده
    19256
    پسند کرده
    26879
    خورشت آلو قیسی
    http://mamisite.com/forum/t1406-p1204853.html#post1204853
    قیسی -آلو (آلو بخارا-آلوی کاشان -آلوچه ترش)-کشمش
    غوره
    پیازداغ
    مرغ
    رب گوجه یک قاشق
    زعفران
    زردچوبه -نمک -فلفل
    به مرغ زردچوبه ونمک وفلفل می زنم بعد تو ماهی تابه تفتش می دم
    مرغ رو بیرون میارم
    تو همون ماهی تابه غوره را با پیاز ذاغ وزردچوبه تفت می دم بعد آلوها را اضافه می کنم
    من چه آلو مسما باشه چه آلو قیسی دوست دارم از ترکیب آلو ها استفاده کنم مزه ترش وشیرینی به خورشت میده
    دو لیوان آب ورب وچوب دارچین به جوش میارم مرغ رو توش می ریزم کمی بعد آلوها را اضافه می کنم
    کشمش وقیسی رو با پیاز داغ یه تفت می دم وقتی که آخرای پخته خورشته یک یا دو قیقه مونده خاموشش کنم قیسی ها وکشمش رو اضافه می کنم
    گاهی هم جداگانه رو میز می زارم هر کس که دوست داشت به غذاش اضافه می کنه

    نام: DSC04321.JPG نمایش: 653 اندازه: 83.6 کیلو بایتنام: DSC04323.JPG نمایش: 646 اندازه: 65.1 کیلو بایتنام: DSC04325.JPG نمایش: 637 اندازه: 76.3 کیلو بایت
    قورمه سبزی
     
    m1361, sama18, sara chef و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما