نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 1,297 به 1,304 از 1663
  1. #1297
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تکتم خانم آواتار ها
    تکتم
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۴
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    71
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    229
    پسند کرده
    222
    خانومای عزیز آیا میتونم از بادمجون کبابی داخل فریزر ترشی ناز خاتون(اگه اسمش رو درست گفته باشم) رو درست کنم آخه همسرم خیلی دوست دارن اما من میترسم به مقدار زیاد در ست کنم و به خاطر آبغوره کپک بزنه و خراب بشه اگر ممکنه طرز تهیه چند ترشی بدون سرکه رو برامون بذارید.ممنون میشم و اینکه چقدر و چطور میشه نگهشون داشت
    عشق تو سبز است
    مثل خاک که دانه را تنگ در آغوش میگیرد تا سبز شود.

  2. بانک بند ناف
  3. #1298
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,487
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    472
    پسند شده
    19240
    پسند کرده
    26854
    تکتم عزیز نازخاتون یا دختر لوس مزه غذاس ( اردور )و باید حداکثر ظرف یکی دوروز مصرف بشه مث بورانی یا هر اردور دیگه ای
    قورمه سبزی
     

  4. #1299
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    747
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    373
    پسند شده
    8184
    پسند کرده
    18896
    میرزا قاسمی خوشمززززه
    بادمجون و گوجه کبابی - پیاز داغ و سیر داغ و تخم مرغ
    نام: DSC08846.jpg نمایش: 574 اندازه: 92.7 کیلو بایتنام: DSC08850.jpg نمایش: 570 اندازه: 100.3 کیلو بایتنام: DSC08852.jpg نمایش: 1507 اندازه: 92.6 کیلو بایت
    سمنو, m1361, گیلاس من و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #1300
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    13032
    پسند کرده
    7945
    لوبیا قاتق

    لوبیا رو از پوست اول ودوم جدا میکنیم بایکم زرچوبه نمک وشوید تفت میدیم بعد اب میریزیم میزاریم بپزه بعد ازپختن هم توش تخم مرغ میشکنیم درست مثل باقالا قاتق البته من همیشه یکم باقالی هم باهاش قاطی میکنم


    sara chef, tahmineh/92, m1361 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #1301
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۷
    محل سکونت
    مازندران- سوادکو
    نوشته ها
    51
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    209
    پسند کرده
    0
    نقل قول نوشته اصلی توسط تکتم خانم نمایش پست ها
    خانومای عزیز آیا میتونم از بادمجون کبابی داخل فریزر ترشی ناز خاتون(اگه اسمش رو درست گفته باشم) رو درست کنم آخه همسرم خیلی دوست دارن اما من میترسم به مقدار زیاد در ست کنم و به خاطر آبغوره کپک بزنه و خراب بشه اگر ممکنه طرز تهیه چند ترشی بدون سرکه رو برامون بذارید.ممنون میشم و اینکه چقدر و چطور میشه نگهشون داشت
    ----------------
    عزیزم مادر من موا نازخاتونو درست میکنه بعد تو نایلون فریزر بسته بندی میکنه و در فریزر نگه میداره بعد که خواست نازخاتون درست کنه مقدار مواد لازم رو با ابغوره مخلوط میکنه و ادویه به همین راحتی
    تکتم خانم این نوشته را پسندیده.

  7. #1302
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۰۶
    نوشته ها
    2,645
    میزان امتیاز
    84
    پسند شده
    29142
    پسند کرده
    14912
    نقل قول نوشته اصلی توسط ساناز مامان هلن نمایش پست ها
    دوستای شمالی گلم کسی طرز تهیه چاشنی میکس فلفل تند رابلده.فلفل ها با سرکه جوشونده می شن؟معمولا برای چه غذاهایی استفاده میشه

    فلفل قرمز یا سبز تند تند یا ترکیبی از هر دو رو داخل غذا ساز یا یک دو سه با نمک میکس کرده داخل ظرف شیشه ای تو یخچال نگهداری میکنیم.(اگه نمکش کم باشه فاسد میشه)

    با تمام غذاهام از این معجون تند مخصوصا" توی آش و پاستاو فلافل و پاکورااستفاده میشه

    باید از قاشق تمیز برای بر داشتن فلفل استفاده بشه که کپک نزنه.


    ویرایش توسط shahla-324 : ۱۳۹۳/۰۶/۱۹ در ساعت ۰۴:۲۱ بعد از ظهر
    sama18, Negara, mitra40 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #1303
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,487
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    472
    پسند شده
    19240
    پسند کرده
    26854
    نقل قول نوشته اصلی توسط مامی رایحه نمایش پست ها
    فلفل قرمز یا سبز تند تند یا ترکیبی از هر دو رو داخل غذا ساز یا یک دو سه با نمک میکس کرده داخل ظرف شیشه ای تو یخچال نگهداری میکنیم.(اگه نمکش کم باشه فاسد میشه)

    با تمام غذاهام از این معجون تند مخصوصا" توی آش و پاستاو فلافل و پاکورااستفاده میشه

    باید از قاشق تمیز برای بر داشتن فلفل استفاده بشه که کپک نزنه.


    اگه راهنمایی بفرمایید که این چاشنی مربوط به کدام منطقه از گیلان ومازندان است ممنون می شم
    قورمه سبزی
     

  9. #1304
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,487
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    472
    پسند شده
    19240
    پسند کرده
    26854
    واویشکای دل وجگر گوسفند
    مواد لازم :
    جگر سیاه -جگر سفید -دل -قلوه- پیاز -آب انار ترش- دانه انار ترش-رب گوجه -نمک وفلفل -=زردچوبه -ادویه
    جگر را خورد کرده با پیاز داغ وزردچ.به تفت می دیم آب ورب گوجه اضافه می کنیم هم بپزد هم روغن پس بدهد آب انار اضافه می کنیم تا هم ترشی بخوردش برود هم جا بیفتد -اضافه کردن دانه انار بستگی به ذائقه دارد بعضی سفتی دونا انارو دوست ندارن در انتها هم نمک وفلفل ودارچین اضافه می کنم
    نام: DSC04194.JPG نمایش: 687 اندازه: 70.3 کیلو بایت
    قورمه سبزی
     
    samane0101, m1361, fara 92 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما