نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 1,281 به 1,288 از 1663
  1. #1281
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    13034
    پسند کرده
    7965
    واویشکا گوشت

    اول گوشت رو بایک اب گذاشتم بپزه وقتی پخت وابش کشیده شدگوشتو یکم تفت دادم بعد گوجه فرنگی رنده شده رو بهش اضافه کردم وقتی یکم تفت خوردپیازداغ ورب رو ریختم توش بانمک وادویه جات گذاشتم تایکم باهم سرخ بشن با سیب زمینی سرخ شده سرو شد به به

    sama18, m1361, mitra40 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #1282
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618
    واویشکا

    بادمجون سرخ شده با گوجه و پپیاز داغ سیب زمینی و سویا

    m1361, hasti, serepizadeh و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  3. #1283
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shimakhoshdel آواتار ها
    شیما
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    836
    میزان امتیاز
    252
    پسند شده
    11360
    پسند کرده
    5157
    من همیشه ورقه بادمجون درست میکردم دیدم سمیه با کدو درست کرده گفتم امتحان کنم .خوب بود

    کدو سبز رو حلقه حلقه کردم و سرخش کردم بعد تخم مرغ +نمک،فلفل بهش اضافه کردم .همیییییین

    نام: IMG_3852.jpg نمایش: 708 اندازه: 102.7 کیلو بایت
    sama18, hasti, mitra40 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    زمان بندي خدا بي نظير است .نه هيچگاه دير،نه هيچگاه زود. کمي بردباري ميطلبد و ايماني بسيار. اما ارزش انتظار را دارد

  4. #1284
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hasti آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    57
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    201
    پسند کرده
    154
    میدونم ممکنه تکراری باشه ولی فکر کردم ممکنه بتونه یه کمک کوچیک به خانم هایی که باقلا قاتق دوست دارن کنم. خصوصا اونایی که شمالی نیست.
    اگه به گیلان مسافرت کنین بیشتر فروشگاه هایی که خشکبار میفروشن خصوصا به صورت سنتی، این لوبیا رو خشک شده می فروشن، بازارهای سنتی شهرهای گیلان مثل برنج بازار یا ماهی فروشان اغلب از این فروشگاه ها دارن. البته باز هم به انصاف فروشنده برمیگرده که جنس خوب و مرغوب رو به شما بده. من همیشه لوبیای پوست کنده دستم میرسید ولی از وقتی مامان جونم دستای قشنگش درد میکنه خودم این کار رو انجام میدم.
    این لوبیایی که واسه باقلا قاتق استفاده میشه که شرق گیلان بهش لوبیا کشاورزی میگن بچه های غرب گیلان بیان کمک ، شمو چی گیدی؟!

    نام: Photo0197.jpg نمایش: 1954 اندازه: 100.5 کیلو بایت

    لوبیا رو 24 ساعت تو آب میذاریم تا خیس بخوره، از مامانم یاد گرفتم که بعد از این کار و دور ریختن آبش مقداری نمک روش میریزم تا همه لوبیا ها به نمک آغشته بشن. نمیدونم نمک چی کار میکنه ولی واقعا پوست کندنش راحت تر میشه.
    نام: Photo0204.jpg نمایش: 905 اندازه: 99.6 کیلو بایت

    لوبیا رو بین انگشت اشاره و شست میزارید و با فشار کوچیک پوستش کنده میشه.خب دیگه تموم شد، میشورینش و آماده پختنه!
    نام: Photo0205.jpg نمایش: 839 اندازه: 100.9 کیلو بایت

    بهش نمک و فلفل و زردچوبه میزنین، تو شمال حبه های سیر رو که به قطعات نه خیلی کوچیک خورد شده رو هم اصافه میکنن که ما چون تو تهرانیم و مشکل بوی سیر هست پودر سیر اضافه میکنیم. اینطوری حداقل بوش واقعیه! بهش شوید خشک هم اضافه میکنیم و یه کوچولو تفتش میدیم تا لوبیا ها موقع پختن وا نرن. (البته میتونید شوید تازه و خورد شده هم استفاده کنید.)
    نام: Photo0214.jpg نمایش: 821 اندازه: 101.8 کیلو بایت

    آب بهش اضافه میکنیم. در بیشتر مواقع اگه یه بند انگشت روش رو آب بگیره کافیه. دیگه خودتون کدبانو هستین اگه کم بود و لوبیا ها هنوز مونده بپزن آب اضافه کنید اگه هم زیاد بود هم بعد از اینکه تخم مرغ ها رو اضافه کردید یه کوچولو شعله رو زیاد کنید تا آبش کم بشه.
    این غذا خیلی آبدار نیست ولی خشک هم نیست.
    وقتی لوبیاهاتون پخت بسته به سلیقه و میل خودتون توش تخم مرغ ها رو بدون اینکه هم بزنید اضافه کنید. در قابلمه رو بذارید تا تخم مرغ کاملا ببنده. وقتی تخم مرغ سفت شد و غلظت باقلا قاتق به دلخواهتون بود خب برید نوش جان کنید دیگه.

    نام: Photo0218.jpg نمایش: 873 اندازه: 100.0 کیلو بایت

    این عکس آخری یه کوچولو کیفیتش بد شد، ببخشید

    سمنو, sama18, azmil و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #1285
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    serepizadeh آواتار ها
    سپیده هستم
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    4,132
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    239
    پسند شده
    6214
    پسند کرده
    7164
    واویشکا گوشت چرخ کرده



    مواد لازم
    :

    گوشت چرخ کرده 200گرم

    پیاز متوسط 1 عدد

    گوجه فرنگی 1 عدد

    نمک و فلفل و زردجوبه به میزان لازم

    روغن به میزان لازم

    آب 1 استکان

    سیب زمینی متوسط 1عدد



    زمان پخت 20 تا 30 دقیقه


    طرز تهیه:


    روغن را در تابه میریزیم و پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را زردجوبه میزنیم و سرخ میکنیم طوری که طلایی شود و بعد گوشت چرخ کرده را به آن اضافه میکنیم و تفت میدهیم پس از اینکه گوشت کمی پخت و رنگش عوض شد رب را به آن اضافه کرده و نمک و فلفل به مقدار لازم اضافه کنید و هم میزنیم و گوجه را از وسط به 2 قسمت میکنیم و 1 استکان آب به آن اضافه کنید و در تابه را بگذارید و شعله را کم کنید تا کم کم جا بیفتد.

    سیب زمینی را جدا سرخ کرده و کنار واویشکا به دلخواه تزیین کنید.

    قیمه
     
    sama18, ( MAHNAZ ( X ZIEBA, شیرین بیان و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  6. #1286
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    172
    پسند شده
    11059
    پسند کرده
    4034
    میرزا قاسمی عزیزم


    چون برای خودم به یک ق غ روغن اکتفا کردم

    ۴ تا بادنجان متوسط رو کبابی کردم (با شعله پخش کن روی گاز)

    ۵ حبه درشت سیر و له کردم و تف دادم بادنجان ها رو ساطوری کردم و تف دادم گوجه خورد شده رو هم تف دادم با کمی نمک و فلفل و زردچوبه و در نهایت تخم مرغ شکستم بیسار خوش طعم و خوش عطر

    نام: Photo0166.jpg نمایش: 767 اندازه: 28.8 کیلو بایت
    سبزی پلو با ماهی
     
    sama18, گیلاس من, m1361 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا مواظب فرشته کوچولوم مهدیارم باش

  7. #1287
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,504
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    479
    پسند شده
    19310
    پسند کرده
    26904
    رولت گوشت

    رولت های غذائی
    من دوستی دارم که اهل واجارگاه است (شهری در استان گیلان )
    اولین بار این غذا را آنجا خوردم جرو غذاهای محلی آنجا ست






    دستور پخت
    گوشت چرخ شده (ترجیحا گوساله نیم کیلو )
    زرده تخم مرغ دوعدد
    مغز نان باگت خیس شده
    پیاز رنده شده یک عدد کوچک
    مواد بالا را باهم مخلوط کرده وگوشت را ورز می دهیم
    مواد داخل رولت :
    سیب زمینی نگینی سرخ شده
    زرشک
    مغزگردو خورد شده
    جعفری
    تخم مرغ پخته یک الی دوعدد

    گوشت را پهن کرده واز مواد روی آن ریخته مثل رولت می پیچیم
    یا مثل یک کتلت شکم پر آن را در می آوریم
    سپس رولت ها را کمی تفت داده
    بعد توی تابه آب ورب وزعفران و آبلیمو ریخته رولت ها را در آن می گذاریم وبا حرارت کم می گذاریم بپزد تا مغز پخت شود
    معمولا این غذا با برنج خورده می شود
    نمک وفلفل هم که با خودتان

    این رولتو قبلن تو قسمت رولت های غذایی گذاشته بودم فکر کردم که اگه اینجا هم بذارم خالی از لطف نیست
    قورمه سبزی
     
    hengamehh, بهاره..., mehr_ir55 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #1288
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *BEHNAZ* آواتار ها
    بهناز
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۱
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    212
    میزان امتیاز
    55
    پسند شده
    3007
    پسند کرده
    7704
    سیرقالی

    مرغ رو سرخ کردم و توش آب ریختم
    برگ سیر رو خوب سرخ کردم .بهش تخم مرغ زدم وقتی تخم مرغ سفت شد ریختمش تو مرغ ورب زدم
    گذاشتم جا بیفته

    نام: IMG_۲۰۰۰۰۱۰۱_۱۷۱۷۱.jpg نمایش: 735 اندازه: 92.6 کیلو بایت


  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما