نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 1,265 به 1,272 از 1663
  1. #1265
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    82
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    436
    پسند کرده
    78
    خانومااااااااااااااا ! دوستان عزیزم! باقلا قاتوق با باقالی درست نمیشه!!! الکی زحمت نکشید،بعد فکر کنید باقالاقاتوق درست کردید.اسمش باقلاقاتوقه چون با باقالی رشتی درست میشه که اگه جاهای دیگه بخواهید بخرید باید بگید(لوبیای کشاورزی می خوام)من شمالی نیستم ولی شوهرم شمالیه

  2. #1266
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sama18 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۳۰
    محل سکونت
    ساحل دریا
    نوشته ها
    326
    میزان امتیاز
    37
    پسند شده
    2505
    پسند کرده
    7136
    رشته خوشکار خونگی که توسط خواهری درست شده

    اینم سرخ شده و شربت داده شده
    قیمه
     
    nora1, مینادخت, aydaa و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بزرگترین لذت در زندگی انجام کاریست که دیگران می گویند:
    تو نمی توانی !

  3. #1267
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,505
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    479
    پسند شده
    19311
    پسند کرده
    26905
    کباب ترش وچنچه ومخلفات آن



    کباب ترش
    موادلازم : گردو ساییده شده+یک قاشق رب اناریا آلوچه+نصف فنجان حعفری خورد شده +آب پیاز رنده شده+گوجه رنده شده+کمی زعفران +نمک وفلفل
    آب پیاز می ریزم چون این کباب بخاطگردو زود می سوزه
    گوشت رو 48 ساعت قبل از سرو تو این مواد مارینت می کنیم چون گردو ورب انار موجب سفت شدن گوشت می شن پس بخاطر اینکه کباب نرمی داشته باشیم گوشت حداقل 48 ساعت باید مارینت بشه






    نام: DSC04139.JPG نمایش: 1388 اندازه: 88.9 کیلو بایت
    کباب چنجه
    مواد مارینت کردن مث کباب ترش منهای گردو ورب وجعفری مدت مارینت 24 ساعت قبل از طبخ


    نام: DSC04132.JPG نمایش: 730 اندازه: 92.9 کیلو بایت

    نام: DSC04146.JPG نمایش: 699 اندازه: 76.3 کیلو بایت
    اشبل وگردو-پیاز که تو آب گذاشتم تندیش بره + باقلای مازندرانی که اتفاقی تو پیر بازار دیدیم وخریدیم (برا خرید بادمجون رفته بودیم )+بادمجون کبابی که بعد پخت کباب رو منقل کباب کردیم +لوبیا سبز بخارپزشده

    نام: DSC04135.JPG نمایش: 606 اندازه: 70.3 کیلو بایتنام: DSC04136.JPG نمایش: 610 اندازه: 64.4 کیلو بایتنام: DSC04137.JPG نمایش: 608 اندازه: 75.6 کیلو بایتنام: DSC04138.JPG نمایش: 607 اندازه: 59.7 کیلو بایتنام: DSC04135.JPG نمایش: 606 اندازه: 70.3 کیلو بایتنام: DSC04134.JPG نمایش: 602 اندازه: 52.4 کیلو بایتنام: DSC04141.JPG نمایش: 594 اندازه: 69.1 کیلو بایتنام: DSC04147.JPG نمایش: 613 اندازه: 78.2 کیلو بایتنام: DSC04148.JPG نمایش: 607 اندازه: 80.4 کیلو بایتنام: DSC04149.JPG نمایش: 592 اندازه: 75.3 کیلو بایت
    قورمه سبزی
     
    ویرایش توسط mitra40 : ۱۳۹۳/۰۵/۱۱ در ساعت ۰۷:۴۴ قبل از ظهر
    azmil, galaxy_a, shimakhoshdel و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #1268
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,505
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    479
    پسند شده
    19311
    پسند کرده
    26905
    بادمجون کبابی :
    بادمجونها رو منقل کبای شدن وبهشون کمی روغن ویک پر سیر اضافه شدن وبه عنوان مخلفات کباب خورده شدن
    البته تو خونه ما این سبک بادمجون به همرا ه ماهی شور یا ماهی دودی وماست وپلو به عنوان یک غذای اصلی تو تابستونا خورده می شه

    نام: DSC04140.JPG نمایش: 593 اندازه: 72.6 کیلو بایتنام: DSC04147.JPG نمایش: 594 اندازه: 78.2 کیلو بایت
    قورمه سبزی
     
    m1361, Negara, درسای شرقی و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #1269
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,505
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    479
    پسند شده
    19311
    پسند کرده
    26905
    پروژه گل قند که یادتونه
    غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران
    نام: DSC04080.jpg نمایش: 801 اندازه: 58.2 کیلو بایتنام: DSC04081.JPG نمایش: 806 اندازه: 73.5 کیلو بایت


    این هم محصول به عمل آمده ما بعد از چهل روز
    عکس مربوطبه نیمه های تیر ماه
    نام: DSC04078.JPG نمایش: 797 اندازه: 72.0 کیلو بایت
    قورمه سبزی
     
    m1361, *سایه روشن*, حسرت الملوک و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #1270
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *samir* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۹
    نوشته ها
    687
    میزان امتیاز
    383
    پسند شده
    8526
    پسند کرده
    9693
    واویشکا ، هووووم به به
    گوشت جرخ کرده و پیازداغ و رب و ادویه رو خوب تفت بدهید ، بعد سیب زمینی خرد شده را اضافه کرده و مقداری آب کم هم اضافه و در ظرف رو میزاریم تا بپزه. آخرای پخت گوجه هم اضافه کنید.

    m1361, *سایه روشن*, paria27 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #1271
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6800
    پسند کرده
    11886
    تگ دکون

    نام: IMG_8877[1].jpg نمایش: 778 اندازه: 95.6 کیلو بایت

    بادمجونهای محلی و قلمی رو پوست گرفتم و داخل آب و نمک گذاشتم تا تلخیش بره بعد آبکش کردم و گذاشتم روی حوله تا خشک بشه

    چون بادمجونام از نظر طولی بلند بودن من هرکدومو به دوقسمت کردم .بعد سرخشون کردم .گذاشتم خوب اطرافش سرخ بشه .بعد از سرخ شدن و گرفتن روغن اضافی با دستمال تگ بادمجونا (پهلویشان) را یک برش ایجاد کرده و مخلوط گردوی میکس شده + رب انار + سبزیهای بویا (دلار) +نمک و فلفل و گلپر رو که از قبل درست کردیم میریزیم.

    در مورد گوجه هم همینکارو میکنیم .یعنی کمی گوجه رو سرخ میکنیم بعد یه شکافی در پهلوش ایجاد میکنیم و کمی از مخلوط رو داخلش میریزیم
    گوجه و بادمجونها رو داخل تابه میچینیم و مابقی مخلوط رو روشون میریزیم به همراه یه مقدار آب و در تابه رو میزاریم تا خورش جابیفته و نوش جان
    pariya505, mitra40, حسرت الملوک و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #1272
    مدیر بازنشسته
    ♪♥ nas!m♪♥ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۹
    محل سکونت
    ☂ tehran☂
    نوشته ها
    551
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1386
    پسند کرده
    601

    ویترین مدال ها

    باقالی قاتق
    باقالی همراه کره و سیر له شده نمک و فلفل و زرد چوبه و شوید تفتش میدم وبعدش آب اضافه می کنم میزارم بپزه .
    نام: IMG_4249.jpg نمایش: 698 اندازه: 99.2 کیلو بایت

    دیبیجا
    اشپل ماهی با چنگال له میکنیم تو ماهی تابه با روغن سرخش میکنیم بعد پیاز سرخ کرده فراوان بهش اضافه می کنیم و فلفل کمی بعد آب انار و در اخر هم کمی گلپربهش میزنیم و همراه برنج میخوریم .
    نام: IMG_4259.jpg نمایش: 703 اندازه: 83.1 کیلو بایت
    m1361, azmil, .Bita. و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    امروز زیباترین روز دنیاست!


    زندگی را آنگونه که دوست داری تصور کن تا آنگونه شود!

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما