نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5814Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 1,257 به 1,264 از 1682
  1. #1257
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shimakhoshdel آواتار ها
    شیما
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    835
    میزان امتیاز
    260
    پسند شده
    11323
    پسند کرده
    5120
    ورقه بادمجون
    بادمجون سرخ شده + تخم مرغ

    zardin, m1361, ♪♥ nas!m♪♥ و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    زمان بندي خدا بي نظير است .نه هيچگاه دير،نه هيچگاه زود. کمي بردباري ميطلبد و ايماني بسيار. اما ارزش انتظار را دارد

  2. بانک بند ناف
  3. #1258
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    82
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    74
    بعد از امتحان کردن 3 تا دستور رشته خشکار{63}،بعد از اینکه کلی آشپزخونم آردی و خمیری شد{102}،بعد از اینکه شوهرم بهم گفت تو الان دقیقا شبیه رشته خوشکار شدی از بس سر و صورت و لباست آردیه!!!!{verysad} بالاخره موفق شدم درستش کنم. چون خواستن توانستن است{3 (4)}
    اینم عکس شونه ی رشته خوشکار من که با همکاری آقای همسر درست کرده و بسی راضی بودم. امیدوارم شما هم ایده بگیرید و درستش کنید. من همیشه نگهش میدارم و ازش استفاده می کنم:3:
    نام: DSC01714.jpg نمایش: 1310 اندازه: 101.0 کیلو بایتنام: DSC01715.jpg نمایش: 2310 اندازه: 88.7 کیلو بایت
    azmil, mitra40, shimakhoshdel و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #1259
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    82
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    74
    اینم دستور: 1 لیوان آرد برنجو با 1 لیوان آرد گندم مخلوط کردم و 2 و نیم لیوان آب ریختم(بعد از 2 لیوان مدام می ریختم تو شانه ببینم ازش رد میشه یانه.بقیه ی آبو کم کم اضافه کردم و مدام تو شانه امتحان کردم که زیادی شل نشه چون قبلا تجربه خرابکاری داشتم!!!! ) شما هم همینکارو کنید چون جذب آب آردها با هم فرق داره. وقتی بالاخره از شونه رد شد همون موقع درستش کردم.این دستورو از سایت مشخصی برنداشتم. بلکه چند تا دستور مختلفو فیکس کردم تا به این رسیدم. اگه تو سایتی نوشته باشه ولله من بی خبرم
    azmil و mitra40 این نوشته را پسندیده.

  5. #1260
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    6
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    4
    پسند کرده
    0
    ما که تو لنگرود میشینیم ، بهش تره لوبیا هم میگن (یعنی لوبیای تازه ) همون لوبیا گشاورزی هستش که هم بهاره داره هم پاییزه موقع بهار اواخر خرداده و اوایل تیر در میاد

  6. #1261
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    6
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    4
    پسند کرده
    0
    ما که تو لنگرود میشینیم ، بهش تره لوبیا هم میگن (یعنی لوبیای تازه ) همون لوبیا گشاورزی هستش که هم بهاره داره هم پاییزه موقع بهار اواخر خرداده و اوایل تیر در میادش

  7. #1262
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    6
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    4
    پسند کرده
    0

    غذاهای گیلان

    بادمجون ورقه
    بادمجون شکم پر که یه اسم شمالی ناجور داره
    باقالی قاتق که ما شرق گیلانی ها هم بهش لوبیا خورش هم میگیم
    کالکباب
    کباب ترش
    میرزاقاسمی
    پنیر برشته
    ترش واش خورش یا آبکی که مخصوص لنگروده
    گل در چمن

  8. #1263
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تریوا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۲۲
    محل سکونت
    انگلیس
    نوشته ها
    80
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    2440
    پسند کرده
    1343

    میرزا قاسمی

    نام: 538580_2926364159730_108300835_n.jpg نمایش: 779 اندازه: 103.4 کیلو بایتنام: 555466_2926366119779_661959398_n.jpg نمایش: 872 اندازه: 78.0 کیلو بایتنام: 544853_2926365719769_778037519_n.jpg نمایش: 753 اندازه: 105.5 کیلو بایتنام: 538495_2926381400161_1225176530_n.jpg نمایش: 770 اندازه: 103.7 کیلو بایتنام: 154765_2926415481013_1543783746_n.jpg نمایش: 768 اندازه: 104.6 کیلو بایتنام: 540569_2926371039902_516853581_n.jpg نمایش: 824 اندازه: 105.5 کیلو بایتنام: 522932_2926372919949_1144459403_n.jpg نمایش: 903 اندازه: 105.5 کیلو بایتباتوجه به اينكه از جند روز بيش سه عدد بادمجون در خونه ما جا خوش كرده بود .... تصميم گرفتم براي ناهار امروز ميرزا قاسمي درست كنم ..... بادمجون ها روي شعله اجاق گاز كبابي شدند………
    بعد از كباب شدن بادمجون ها بوست شون رو گرفتم و همراه با بياز و سير و كوجه فرنگي ها.... هر كدوم جدا گونه ... با دستگاه رنده كردم .بياز و سير با كمي روغن و نمك و فلفل و زردجوبه تفت دادم ……..
    بعد از تفت دادم بياز و سير .... بادمجون رو هم اضافه كردم و مختصري باهم تفت دادم ...
    بعد گوجه فرنگي هاي رنده شده رو اضافه كردم ..بعد از ٤٥ دقيقه كه همه مواد باهم جا افتادند و غذا به روغن افتاد سه عدد تخم مرغ اضافه كردم .... و
    حاصل اشبزي من در كنار نون هاي تنوري دست بخت همسرم اين شد .... خيلي خوشمزه شد ولي من كشك بادمجون رو بهش ترجيح ميدم
    samir, m1361, *samir* و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #1264
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nasimak آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۸
    محل سکونت
    تهران-شهرک غرب
    نوشته ها
    364
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    1956
    پسند کرده
    2515


    باقالی قاتق عزیزم توسط نسیم ناشی

    باقالی هارو از شب قبل خیس کردم بعد روزی که میخواستم درست کنم از پوست در اوردم چند حبه سیر خورد کردم با روغن و کره تفت دادم باقالی ها و زردچوبه و نمک فلفل اضافه کردم سرخ کردم یکم که نرم شدن شوید اضافه کردم بعد آب ریختم تا حدی که روی باقالی هارو بگیره و درش رو بستم .در انتها هم یه تخم مرغ شکستم توش یه همییی زدم و نوش جان
    سالاری, Negara, m1361 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بعضی ﻫﺎ ﺭﻭ ﺧﯿﻠﯽ ﺭﺍﺣﺖ ﻣﯿﺒﺨﺸﯽ ،

    ﭼﻮﻥ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ، ﺑﺎﺯﻡ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯿﺖ ﺑﺎﺷﻦ !

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما