نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 1,233 به 1,240 از 1663
  1. #1233
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6798
    پسند کرده
    11886
    خورش ترش واش خوشمزهههههههههههههههههههه هه

    نام: IMG_8674[1].jpg نمایش: 2436 اندازه: 95.6 کیلو بایت


    خوب اول اینکه ترش واش در زبان محلی یعنی سبزی خود روی ترش مزه

    دوم اینکه پاک کردنشم خیلی سخته و من که تن به این کار نمیدم مگه اینکه کسی لطف کنه و بهم برسونه

    مخلوطی از این سبزی به اضافه سبزیهای بویا (همون سبزیهایی که باهاش دلار درست میشه ) برای این خورش استفاده میشه که البته سبزی ترش واش غالبه و بقیه فقط برای معطر کردنشه به اضافه سیر یا برگ سیر

    مرغو جدا سرخ میکنیم تا کمی سرخ بشه.سبزی رو سرخ میکنیم که میزان سرخ شدنش بستگی به خودتون داره من خیلی سیاهش نمیکنم
    حالا مخلوط مرغ و سبزی سرخ شد رو داخل قابلمه میریزیم و بهش آب اضافه میکنیم به همراه نمک و فلفل و میزاریم با شعله ملایم خورش جا بیفته .
    ترشی این خورش سلیقه ایه.من خیلیل رو دیدم آب یا رب غوره ریختن یا آب نارنج.البته خورش خودش ترش مزه هست پس ترشی زیادی نیاز نداره.من شخصا رب آلوچه میریزم.به نظرم با این سبزی سازگارتره
    چون بعضیا به این خورش آلوچه ترش هم اضافه میکنن که خیلی خوشمزه میشه
    بادمجان و گوجه رو جدا سرخ میکنیم و در آخر با خورش مخلوط میکنیم و نوش جاااااااااان

    این غذا همراه ماهی شور و کال باقالا و سیر خورده میشه و اگه یه بار بخوریدش مشتری دائمیش میشید
    *ARMITA*, atoosa92, سمنو و 32 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #1234
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6798
    پسند کرده
    11886
    کال کباب (دختر لوس)

    نام: IMG_8657[1].jpg نمایش: 1360 اندازه: 105.8 کیلو بایت

    بادمجان کبابی خرد شده به همراه سبزیهای بویا که من از دلار استفاده میکنم +سیر خرد شده + گردوی خرد شده +نمک و گلپر +آب انار و کمی رب انار برای ترشی بیشتر

    به عنوان مزه بیشتر استفاده میشه ولی خیلیها همراه برنج به عنوان وعده غذایی هم میخورن
    *ARMITA*, hengamehh, مرجان.ر و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #1235
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ترنم63 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۵
    محل سکونت
    همین گوشه کنار
    نوشته ها
    4,693
    میزان امتیاز
    259
    پسند شده
    18632
    پسند کرده
    15017
    اینم میرزا قاسمیه من که عاشقشم
    شمالی نیستم ولی به روش شمالیا درست میکنم
    نام: DSC_0440.jpg نمایش: 1070 اندازه: 99.3 کیلو بایت
    *ARMITA*, انوشه جون, karena و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا جونم عاشقتمممممممم....


  5. #1236
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *ARMITA* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    نوشته ها
    1,051
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    7784
    پسند کرده
    9661
    اعظم جون من با اجازه منم یه چیزی رو اضافه کنم البته دستور شما عالیه عزیزم مرسی ازت که این خورشت خوشمزه رو آموزشدادی به همه پیشنهاد میکنم تستش کنن پشیمون نمیشن

    اسم دیگه خورشته ترش واش که تو شرق گیلان بهش میگن آبکی هستش

    و برای اینکه مجلسی تر بشه تو مهمونیا یکم تو این غذا دستکاری میکنن که بهش میگن آبکی فسنجون
    اونم به اینصورت که علاوه بر چیزایی که اعظم جون گفتن اول همراه مرغ گردو رو هم اضافه میکنن و تفتش میدن تا خامیش بره بعد کمی رب انار هم بهش اضافه میکنن بقیه مراحل همون مراحلیه که اعظم جون گفتن.
    بازم ممنون اعظم جون
    atoosa92, سمنو, Negara و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    من يک اسفندیم
    نه به آساني عاشق مي شوم و نه وقتي عاشقم ، به آساني از عشقم دست ميکشم
    من ملکه ی احساسم

  6. #1237
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهداد آواتار ها
    فاطمه بهدادی فر
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۶
    محل سکونت
    شهریار
    نوشته ها
    893
    میزان امتیاز
    91
    پسند شده
    8968
    پسند کرده
    2516

    ویترین مدال ها

    اینم واویشکا من که یه غذایه گیلانی هست .

    اما من خیلی دقیق درستش نکردم .اول گوشت چرخ کرده رو با روغن و ادویه ( زردچوبه.فلفل.یه ادویه که ماله شهر مراغه هست ) تفت دادم .بعد گوجه ریز ریز خرد شده (من این کار و با دستگاه کردم ) و رو بهش اضافه کردم و اجازه دادم تا گوجه آبشو بکشه .جعفری و گشنیز خرد شده رو هم بهش اضافه کردم . بعد هم ریختم تو ظرف و روشو با پیاز داغ و سیب زمینی خلالی تزیین کردم و با نان خورده شد . یه غذایه ساده و خوشمزه است که سریع آماده میشه .

    نام: SAM_1471.jpg نمایش: 825 اندازه: 99.7 کیلو بایت
    بهار 44, m1361, *ARMITA* و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خوشبختی یعنی تو دلت حسه دوست داشتن باشه

  7. #1238
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    دورلند آواتار ها
    مهسا
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۲۳
    نوشته ها
    10
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    30
    پسند کرده
    5
    میرزاقاسمــــــی

    بادمجان کبابی -گوجه کبابی-روغن زیتون-سیر و آب لیمو تاره (ا دونه کوچیک) و در آخر تخم مرغ ...خیلی خوشمزه میشه خصوصا وقتی گوجه را کباب میکنی و بعد پوره میکنی

    نام: 201406261647.jpg نمایش: 715 اندازه: 106.3 کیلو بایت
    *ARMITA*, نیکی گل, m1361 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #1239
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    172
    پسند شده
    11059
    پسند کرده
    4034
    بادنجان کباب .....

    5 تا گردو رو آسیاب کردم ...
    پیاز داغ درست کردم و مغز گردو رو توش سرتف دادم بعد دو تا گوجه رو میکس کردم و با گردو ها تف دادم کمی که تف خورد 2 ق غ سبزی محلی شمالی که خاله همسرم بهم داده بودن رو اضافه کردم و بعد یک ق رب انار رو با یک ل آب جوش حل کردم و به مواد اضافه کردم و گذاشتم جا بیفته و غلیظ شه....

    بادنجان رو بعد از تلخ زدائی سرخ کردم برش دادم و از مواد بالا داخلش گذاشتم و در تابه با یک استکان آب گذاشتم بادنجان و محتویاتش با حرارت کم بپزه ...او م م م

    نام: Photo4529.jpg نمایش: 669 اندازه: 25.4 کیلو بایت
    سبزی پلو با ماهی
     
    mitra40, مامی رضا, DARYA DEL و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا مواظب فرشته کوچولوم مهدیارم باش

  9. #1240
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آهو مشکی پوش آواتار ها
    پــگاه آهو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,486
    میزان امتیاز
    792
    پسند شده
    24431
    پسند کرده
    13954
    میرزا قاسمی
    بادمجان قلمی- سیر - گوجه فرنگی - تخم مرغ - نمک - فلفل - زردچوبه و روغن
    بادمجونا رو شستم و کبابشون کردم بعد برای اینکه پوستشون راحت کنده بشه گذاشتمشون تو قابلمه و درشو بستم . بعد چند دقیقه برشون داشتم و به راحتی پوستشون کنده شد بخار بخاری که کرده بودن ..بعد سیر و با روغن کمی تفت میدید زرد چوبه و نمک و فلفل هم اضافه میکنید
    بعد گوجه فرنگیو پوره کردم ریختم داخلش کمی که تفت دید و ابش تموم شد بادمجونا رو هم ساطوری کردم و ریختم داخلش .. با حرارت کم ... جداکنه نیمرو درست کردم خرد کردم ریختم تو موادم .. بعضیام تخم مرغ و میشکونن تو مواد .. (من دوست ندارم).. یه نکته .. اگر از سیر خوشتون نمیاد میتونید بجاش پیاز داغ استفاده کنید .. اونم خیلی خوشمزه میشه






    .
     
    m1361, محیا خانوم, بهار111 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستا: pegah.ahoo24

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما