نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 1,217 به 1,224 از 1663
  1. #1217
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8107
    پسند کرده
    7504
    نقل قول نوشته اصلی توسط ღ. saba .ღ نمایش پست ها

    میترا جون من درار یا دلار! و خعلی کوچیک بودم خوردم یادمه عاشقش بودم اون زمانا یه همسایه شمالی داشتیم برامون سوغاتی می اورد !
    دیگه نخوردم و هیچ وقتم یادم نموند شمال که میرم بخرم !
    امیدوارم این دفعه یادم نره ... کلی دوستش دارم و اینکه اینجا پیدا نمیشه اینه که اینارو ریختم البته دستوری که داشتم هم همینا رو نوشته بود ها اسمشم یه چیز عجیبی نوشته بود که نشد حذف کنم :d
    کوتلی ؟ کتلی یه همچین چیزایی بود :d
    صبا جان دلار رو شهروند و هایپر استار تو یخچال نزدیک قارچ و جوانه و... اینا دارند.
    ღ. saba .ღ و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  2. بانک بند ناف
  3. #1218
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **ashna** آواتار ها
    آشنا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۴
    محل سکونت
    ایران زیبا
    نوشته ها
    516
    نوشته های وبلاگ
    1
    میزان امتیاز
    90
    پسند شده
    8516
    پسند کرده
    4117
    میرزاقاسمی
    بادمجون کبابی +فیله ی گوجه فرنگی +سیر+پیاز+گردو+تخم مرغ
    بعد از کباب کردن بادمجون ها .... پیاز و سیر را با 1/2 قاشق غذا خوری روغن سرخ کردم و بعد گردو وبادمجون های ساطوری شده و فیله ی گوجه رو بهش اضافه کردم و اجازه دادم تا یکم پخته بشه بعد تخم مرغ رو نیمرو کردم البته بدون روغن و بعد از پخت ساطوریش کردم وبه مواد اضافه کردم همراه با نمک و فلفل فراوان خیلی عالی شده بود مخصوصا اینکه کالری کمی داشت


    فایل پیوست 72334

    mitra40, m1361, Negara و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آرامش چیست؟
    نگاه به گذشته وشکر خدا
    نگاه به آینده و اعتماد به خدا
    نگاه به اطراف و جستجوی خدا
    نگاه به درون ودیدن خدا ........


  4. #1219
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kati a آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۴
    نوشته ها
    149
    میزان امتیاز
    41
    پسند شده
    1201
    پسند کرده
    418
    صبا جان اینو تو گیلان بهش میگن خالی دشکن .خالی به معنی الوچه< دشکن به معنی شکسته.کلا یعنی الوچه شکسته شده.قدیما یه وسیله هایی تو خونه ها بودبه اسم نمک یار که جنسش سفالی بود که تو اون خیلی چیزها رو می سابیدن از از جمله دلار یا درار.وقتی کار درست کردن دلار تموم میشد در همون ظرف نمک یار الوچه ها رو میشکستن و با دلار قاطی میکردن که بسیار خوشمزه است .سبزی خاص محلی داره این دلار که شامل گشنیز کوتکوتو یا کاکوتی بو انجیر چوچاق وکمی برگهای جوان درخت نارنج که عطر بسیار خوبی به دلارمون میده.عزیزم من خودم دلار رو این شکلی درست میکنم .یادت باشه برای درست کردن غذا ودسر های یه منطقه 2 چیز لازمه اولا سبزیهای محلی اون منطقه وبعدش تجربه ساخت اون غذای محلی که فقط ساکنین همان منطقه به اون مسلط هستند.با این وصف امیدوارم با اطلاعاتی که بهت دادم تونسته باشم کمکی کرده باشم.شادوسلامت باشی همیشه
    shimakhoshdel و mitra40 این نوشته را پسندیده.

  5. #1220
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Maryam baran آواتار ها
    مریم باران
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    286
    میزان امتیاز
    29
    پسند شده
    4042
    پسند کرده
    2298


    بادمجان کبابی+سیر+گوجه فرنگی+ تخم مرغ
    dokhtare ordibehesht, m1361 و mitra40 این نوشته را پسندیده.


    baranshishei@*********.com
    baranshishei.blogfa.com

  6. #1221
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,471
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    466
    پسند شده
    19167
    پسند کرده
    26796
    فایل پیوست 73003فایل پیوست 73004فایل پیوست 73005فایل پیوست 73006
    ماهی دودی وماهی شور
    لوبیا پخته
    چوواش تره
    ماهی دودی وماهی شور را بخار پز کردم البته می تونیم توی یه کاسه کوچک بذاریم روپلوی در حال دم کشیدن که خوب برنج کمی بوی ماهی را می گیره بخاطر همین هم من جداگانه بخارپز می کنم
    بعد ماهی دودی را سرخ کردم
    سیر قلیه
     
    azmil این نوشته را پسندیده.

  7. #1222
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,471
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    466
    پسند شده
    19167
    پسند کرده
    26796
    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh نمایش پست ها
    نحوه نگاهداری ماهی دودی و شور را می گویید من خیلی دوست دارم طعمش را بچشم فعلا تا الان جسارت نکردم که بخرم و بخورم خام هم میشه خورد؟
    هنگامه جون ماهی دودی وماهی شور در بازار موجودن خام نمی شود خوردمن تا حالا نشنیدم ماهی را خام بشه خورد لااقل ماهی های شمال که اینطورن
    ما معمولا دودی یا شور ماهی سفید رو می خوریم- با کپورهم دودی وشور درست می کنن
    بعد از خرید من هردو نوع ماهی را تو یخچال نگه می دارم ماندگاریشون زیاده- هردو به عنوان مزه غذا تلقی می شن مث ترشی
    ماهی شورو کافیه بخارپزکنین یا توی یه کاسه رو پلو بذارین با بخارش پخته بشه
    ماهی دودی بعد از بخار پز شدن پوستشو بکنین تو ماهی تابه تفت بدین
    سیر قلیه
     
    azmil, سامره و hengamehh این نوشته را پسندیده.

  8. #1223
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6797
    پسند کرده
    11886
    مرغ ترش

    نام: IMG_8541[1].jpg نمایش: 797 اندازه: 97.9 کیلو بایت

    لپه رو که از قبل کمی خیس کردم میزارم بپزه

    سبزی مرغ ترشو (تره/گشنیز /جعفری /نعنا /خالواش )با پیاز و سیر رنده شده سرخ میکنم .باید بوی سیر کاملا تو این غذا مشخص باشه

    مرغ رو همراه سبزی یه چند تاب میدم تا کمی سفید بشه و از خامی در بیاد .نمک و فلفل و زردچوبه و کمی زعفران اضافه میکنم و این موادو به لپه نیم پز اضافه میکنم و میزارم تا مرغ بپزه و خورش جابیفته .در آخر بهش آب نارنج اضافه میکنم و تمام

    این خورش تخم مرغم داره که در آخر باید جدا سرخش کنیم و هم بزنیم و به خورش اضافه کنیم که من اینبار اضافه نکردم

    راستی هنگامه جان شما میتونید خودتون ماهی شور کنید.ما خودمون ماهی سفیدو به مقدار مورد نیاز هر سال شور میکنیم اینطوری بهداشتیه و خیالت از چیزی که میخوری راحته

    باید ماهی رو بعد از تمیز کردن تکه تکه کنی میتونه درسته هم باشه و همراه سنگ نمک خرد شده فراوون و ریواس که برای قرمز رنگ شدنشه داخل یه ظرف گلی بزاری و سر ظرف هم کاملا با سنگ نمک پوشیده میشه .جزییاتشو از مادرم میپرسم و کامل اینجا برات مینویسم عزیزم
    سمنو, hengamehh, Behjat و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #1224
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6797
    پسند کرده
    11886
    خورش تازه کباب

    نام: IMG_8557[1].jpg نمایش: 844 اندازه: 95.4 کیلو بایت

    پیاز رو خرد و سرخ میکنم .گوشت تکه ای رو به همراه زعفران دم کرده و فلفل کمی با پیاز تفت میدم تا از خامی در بیاد.یک قاشق غذاخوری رب انار و یک قاشق غ رب آلوچه و یک قاشق چایخوری رب گوجه اضافه میکنم و میزارم تا کمی مخلوط به روغن بیفته .بعد آب اضافه میکنم و با شعله ملایم میزارم تا خورش جا بیفته و گوشت بپزه در اواخر پخت نمک هم اضافه میکنم
    بادمجان و گوجه و سیب زمینی هم جدا سرخ میشه و همراه این غذا سرو میشه
    hengamehh, zohre.a, *رستا* و 23 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما