نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 113 به 120 از 1663
صفحه 15 از 208 نخستنخست ... 51213141516171825 ... آخرینآخرین
  1. #113
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۰
    محل سکونت
    ماهشهر
    نوشته ها
    10
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    با سلام خدمت دوستاي گلم 2 تا دستور غذا واستون ميزارم كه مربوط ميشه به شهر بابل . يه شامي و يه خورشت با مرغ . اين غذا ها چند تا حسن داره : 1- چون نيمه آماده هستند پس وقت زيادي آماده كردنشون نميبره و در نتيجه تو زمان كم جواب ميده .
    2-چون ميشه فريز شون كرد پس هميشه سبزيهاش در دسترس هستند .
    3- خيلي خوشمزه هستند و قابليت پذيرايي واسه مهمون و دارن
    زادگاه و تاريخ تولدهيچكس در هيچ نقشه وتقويمي نيست چرا كه ادمها هر لحظه در تپش قلب كساني كه دوستشان دارند متولد ميشوند

  2. بانک بند ناف
  3. #114
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۰
    محل سکونت
    ماهشهر
    نوشته ها
    10
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    شامی بابلی ) شامي پخته )
    سیر= 3 دسته وارنگ بو= 3 دسته گشنیز=5 دسته اسفناج = 3 دسته
    جعفری 8 دسته زلنک = 3 دسته اناریجه = 3 دسته نعناع= 3 دسته
    تره =10 دسته اوجی = 2 دسته شوید =2 دسته شمبلیله = 1 دسته
    سرسم= 3 دسته گوشت =3 کیلوگرم نخود = 1 کیلوگرم سیب زمینی= 1 کیلوگرم

    ابتدا گوشت را با چند عدد پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه ( ادویه دلخواه ) و مقدار کمی آب میگزاریم بپزد در اواخر پخت سبزیجاتمان را به گوشت اضافه میکنیم (این سبزیجات نیازی به پاک کردن مدل سبزی خوردن ندارن یعنی فقط ساقه های چوبی و ضخیمشان را پاک کنید )
    نیازی به ریختن آب زیاد نیست چون 1- سبزیها آب میاندازن 2- در پایان پخت باید تمام آب آن خشک شده باشد
    سپس مواد فوق را پس از پختن گوشت و سبزی و خشک شدن کامل آب آن در آبکش ریخته و خوب با دست فشار میدهیم تا کاملاً خشک شود .حالا مواد را با سیب زمینی و نخودی که از قبل پخته ایم 2 بار چرخ میکنیم .من خودم اول گوشت و سبزیجات و نخود را با هم چرخ میکنم بار دوم مواد و با سیب زمینی چرخ میکنم . حالا مواد را بسته بسته کرده و در فریزر میگزارییم تا وقت استفاده پس از آب شدن , بسته به بزرگی و کوچکی بسته ها تخم مرغ توش میشکنیم و ورزميدهيم تا حدی که بشود با دست به آن شکل داد بعد هم سرخ میکنیم .اگه تخم مرغ كم باشه شامي ترك ميخوره اگه زياد باشه با دست شكل نميگيره ولي شامي راحتيه. نوش جان متاسفانه چون سبزيهاي ذكر شده در مواد اوليه تو جنوب پيدا نميشه من از كل كار نتونستم عكس بگيرم .ولي امتحانش كنيد بسيار خوشمزه است و واسه وقتي حوصله كار نداريد غذاي راحتيه .
    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    زادگاه و تاريخ تولدهيچكس در هيچ نقشه وتقويمي نيست چرا كه ادمها هر لحظه در تپش قلب كساني كه دوستشان دارند متولد ميشوند

  4. #115
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۰
    محل سکونت
    ماهشهر
    نوشته ها
    10
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    سوسه کباب
    سیر= 5 دسته وارنگ بو= 4 دسته گشنیز=5 دسته اسفناج = 4 دسته
    جعفری 5 دسته زلنگ = 6 دسته اناریجه = 6 دسته نعناع= 6 دسته
    تره = 15 دسته اوجی = 4 دسته شوید =2 دسته شمبلیله = 2 دسته
    سرسم= 4 دسته زرشک =300 گرم انار ساییده نرم = 1 کیلوگرم رب انار= 5/0 کیلوگرم
    آلو سیاه = 1 کیلوگرم پیاز =2 کیلوگرم گردو= 600 گرم
    طرز تهیه :
    1-آلوها تونو بشوريد و خيس بديد .
    2-زرشك هاتونو بشوريد و خيس بديد.
    3- سبزيها رو پاك ميكنيم و مثل سبزي قرمه سبزي خرد ميكنيم . بعد پيازها را خرد كرده و سرخ ميكنيم نمك فلفل وزردچوبه را در اين جا به روغن اضافه كرده تا خوش رنگ تر بشن و سبزيهارا به پياز اضافه ميكنيم .و دقيقاً مثل سبزيه قرمه سبزي تفت ميدهيم .تا رنگش عوض بشه و تفت بخوره حالا آنار ساييده ( به خاطر جنوبي بودن همسري من انار ساييده رو حذف ميكنم .عادت به خوردنش نداره بعد از غذا يه 2 ساعتي با مسواك در گيره ) و گردو را اضافه كرده و به تفت دادن ادامه ميديم . دراينجا زرشك رااضافه ميكنيم والبته مرتب هم ميزنيم تا نسوزه ، مرحله آخر آلو را اضافه كرده ولي مراقب باشيد آلوها له نشود ( البته بستگي به نوع آلو داره چون بعضيهاش خيلي لوسن ) حالا وقت اضافه كردن رب اناره من نوشتم نيم كيلو ولي سليقه ايه اونقدري اضافه كنيد كه مواد كاملاً منسجم وسياه بشه اينجوري خوشمزه تره .رنگش ميشه سياه و طعم خوبي پيدا ميكنه .رب انار ترش يا شيرينش هم كاملاً سليقه ايه من رب ملس ميريزم . حالا مواد را پس از خنك شدن بسته بسته كرده و فريز ميكنيم . موقع استفاده واسه اينكه عطر و طعم بهتري پيداكنه يه پياز كوچولو سرخ كنيد و سبزي و توش بريزيد و يه تفت كوچولو بهش بديد ( من مواقع عجله اي اين كار و نميكنم ) بعد در اواخر پخت مرغ اين سبزي و يه آب مرغ اضافه كرده و مي گذاريم جا بيافته .مرغ و به هر شكلي كه معمولاً درست ميكنيد آماده كنيد همين كه نيم پز شد مواد بالا رو اضافه كنيد . تو آب مرغ واسه ادويه دقت كنيد چون سبزيهامون هم نمك و فلفل دارن . تو اين غذا از رب گوجه استفاده نميشه يعني مرغ و با نمك و فلفل و زردچويه ميپزيم اينجوري آب خورشتمون زرد و سبزه مثل قرمه سبزي .اين غذا بسيار بسيار خوشمزه است . والبته آسون چون مرغ كه سزيع آماده ميشه اين سبزيها هم كه كاملاً آماده است. اين هم عكسش . بسته سبزيه فريز شده و مرغ آماده . متاسفانه چون سبزيهاي ذكر شده در مواد اوليه تو جنوب پيدا نميشه من از كل كار نتونستم عكس بگيرم .
    زادگاه و تاريخ تولدهيچكس در هيچ نقشه وتقويمي نيست چرا كه ادمها هر لحظه در تپش قلب كساني كه دوستشان دارند متولد ميشوند

  5. #116
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۰
    نوشته ها
    223
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    137
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    بچه ها من از شمال دورم .میخواستم بدونم که درار رو چه جوری درست کنم.تو اسياب؟اخه تا حالا همش بهم دادن.ولی تموم کردم.
    چقدر سبزی چقدر نمک؟
    چيز ديگه ای میخواد؟
    از اونجایی که من اینجا سبزی محلی خوشبو ندارم فقط نعناع توش بريزم يا چیز دیگه ای قاطی کنم؟

  6. #117
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fraulein fafa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    420
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    545
    پسند کرده
    3

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    افسون عزیزم
    درار رو به صورت سنتی تو "نمک یار" که یه جور ظرف گلی تابه مانند هست درست میکنند. با یه دونه "مُشتِ سنگ" تو همین ظرفی که گفتم سبزی و نمک رو میسابن و کاملاً له میکنند. ولی خب دیگه این ظرفا رو کمتر کسی استفاده میکنه و جدیدی ها از آسیاب، سبزی خرد کن یا خرد کنی که مولینکس معروف شده استفاده میکنن. با اینکه اینا هیچ وقت اون حالت نرمی خمیر مانند رو به درار نمیده ولی چاره چیه!
    درار اصلی با همون نعناع خالیه. اما برای خوشبوتر شدنش میشه توش یه کم پونه هم ریخت. بعضی ها انگار جعفری و گشنیز هم میریزن! نمیدونم چرا من که فکر نکنم دوست داشته باشم
    مقدار نمک سلیقه ای هست. بعضی ها کم نمک دوس دارن بعضی ها شور. ولی اگه خیلی نمکش کم باشه کپک میزنه.
    اگه از آسیاب میخواین استفاده کنین مراقب باشین آب سبزی نره داخل دستگاه یه وقت
    سبزی رو باید خوب بشورین بذارین آبش کاملاً بره بعد با نمک بریزین تو سبزی خرد کن یا آسیاب و کاملاً له کنین. نباید ریش ریش بشه. حالت یه خمیرنرم و یکدست رو باید داشته باشه.
    ولی باز همون سنگ و نمک یار بهترین وسیله واسه درار درست کردنه
    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    و تنها صدای توست که می بارد
    چون برفی در شب زمستانی

  7. #118
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۰
    نوشته ها
    223
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    137
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    اینم ياقالی قاتوق من

  8. #119
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۷
    نوشته ها
    358
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    49
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط fraulein fafa
    با اینکه باقالا قاتوق دوست ندارم ولی یه سؤال تخم مرغ رو جدا سرخ کردین مگه افسون جان؟
    تخم مرغ ما هم تو باقالی قاتوق همین جوری میشه نباید بهمش زد تا خودشو بگیره

  9. #120
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۷
    نوشته ها
    358
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    49
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط afson
    بچه ها من از شمال دورم .میخواستم بدونم که درار رو چه جوری درست کنم.تو اسياب؟اخه تا حالا همش بهم دادن.ولی تموم کردم.
    چقدر سبزی چقدر نمک؟
    چيز ديگه ای میخواد؟
    از اونجایی که من اینجا سبزی محلی خوشبو ندارم فقط نعناع توش بريزم يا چیز دیگه ای قاطی کنم؟
    فقط نعناع خوب نمیشه عزیزم ماهم پونه و گشنیز قاطیش می کنیم

صفحه 15 از 208 نخستنخست ... 51213141516171825 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما