نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 1,177 به 1,184 از 1663
  1. #1177
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mary524 آواتار ها
    مریم.
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۲/۲۱
    محل سکونت
    گیلان
    نوشته ها
    355
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    2905
    پسند کرده
    9738
    ما به این میگیم شامی. نمیدونم اصلا فقط مال استان گیلانه یا اهالی استانهای دیگه هم درستش می کنن.
    شامی:
    لپه نیم کیلو
    گوشت کم چربی نیم کیلو (رمز خوشمزه شدنش همینه: لپه و گوشت برابر!)
    سیب زمینی 1 عدد بزرگ
    پیاز 2 عدد

    لپه رو در آب خیس کرده، بعد با گوشت، پیاز و سیب زمینی تکه تکه شده و کمی آب(1 استکان کوچک در حدی که بعد پخت چیزی باقی نمونه) میپزیم. بعد از اینکه خنک شد با هم چرخ می کنیم. این عکس چرخ گوشت دستیمونه(عاشقشما.)
    یا اینکه میشه با استفاده از غذا ساز پوره بشه. ما در بسته های کوچک میزاریم فریزر و هربار یک بسته رو درست می کنیم. این مقدار تقریبا 5 وعده شامی میشه برای ما (3 نفریم).نمک، فلفل، زردچوبه و تخم مرغ رو هم موقع پختش اضافه می کنیم. برای هر بسته دو تا تخم مرغ میزنیم.



    محدثه جون., shimakhoshdel, aydaa و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #1178
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083
    وای مریم جون ممنون از این دستور فوق العادت من سالها پیش این غذا رو خوردم و هنوز که هنوزه طعمش زیر زبونمه...مریم جون حبوباتش همین لپه اس فقط...؟احساس میکنم شنیده بودم لوبیا سفید هم داره ...شایدم اشتباه میکنم
    mary524 این نوشته را پسندیده.
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  4. #1179
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0
    نقل قول نوشته اصلی توسط azmil نمایش پست ها
    زهراجان اونجور که از عکسش فهمیدم بهنظرم کوتکوتو هستش

    این سبزی ساقه هاش نازکه .نباید برگها رو تنها جدا کنی.ساقه ها رو کوچیک کوچیک جدا میکنی که هرکدوم چند تا برگ روش میمونه.نمیدونم متوجه شدی یانه.برگهای ضخیم اگه داشت اونا رو دور بریز

    ما از این سبزی برای زیتون پرورده و دلار استفاده میکنیم.البته به همراه سبزیهای بویای دیگه

  5. #1180
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0
    عزیزم این سبزی رو هم گیلانی ها هم مازندرانی ها بهش می گین خالواش
    هم خشکش می کنند برای سالاد شیرازی و ماست و خیار معرکه ست هم تازه شو توی دلال و زیتون و پرورده می ریزند

  6. #1181
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0
    نقل قول نوشته اصلی توسط azmil نمایش پست ها
    زهراجان اونجور که از عکسش فهمیدم بهنظرم کوتکوتو هستش

    این سبزی ساقه هاش نازکه .نباید برگها رو تنها جدا کنی.ساقه ها رو کوچیک کوچیک جدا میکنی که هرکدوم چند تا برگ روش میمونه.نمیدونم متوجه شدی یانه.برگهای ضخیم اگه داشت اونا رو دور بریز

    ما از این سبزی برای زیتون پرورده و دلار استفاده میکنیم.البته به همراه سبزیهای بویای دیگه
    عزیزم این سبزی رو هم گیلانی ها هم مازندرانی ها بهش میگن خالواش
    خشکش می کنند برای سالاد شیرازی و ماست و خیار معرکه ست
    تازه ش رو هم تو دلال و زیتون پرورده می ریزند

  7. #1182
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0
    خالواش اسمشه
    خشکش برای سالاد شیرازی و و ماست و خیار معرکه ست
    تازه ش هم تو دلال می زیزند و زیتون پرورده

  8. #1183
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mary524 آواتار ها
    مریم.
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۲/۲۱
    محل سکونت
    گیلان
    نوشته ها
    355
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    2905
    پسند کرده
    9738
    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa نمایش پست ها
    وای مریم جون ممنون از این دستور فوق العادت من سالها پیش این غذا رو خوردم و هنوز که هنوزه طعمش زیر زبونمه...مریم جون حبوباتش همین لپه اس فقط...؟احساس میکنم شنیده بودم لوبیا سفید هم داره ...شایدم اشتباه میکنم
    سلام آیدا جان. خواهش می کنم. ما لوبیا سفید نمیریزیم. قبلا توش نخود (آبگوشتیا) هم میریختیم ولی بعد چند سال تجربه و دنبال دستور خوب گشتن به این رسیدیم. این خوشمزه تر میشه. میتونی یکبار با مقدار کمتر امتحانش کنی ببینی همون مزه قدیمی هست یانه.
    البته این با شامی رودباری فرق داره. این رو ما تو شرق گیلان درست می کنیم.
    hengamehh, *ARMITA* و aydaa این نوشته را پسندیده.

  9. #1184
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *ARMITA* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    نوشته ها
    1,051
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    7784
    پسند کرده
    9661
    سلام منم بپرم وسط که از طرفدارای پرو پاقرص شامیم
    بلهههههههههه بلهههههههه این شامیا گیلانین اصیلللللللللللل
    مریمی مام هم با لپه درست میکنیم هم با نخود بقول تو آبگوشتی
    هر دوتاش عالیه اماااااااااااااااااااا با لپه سبکتر هستش.
    در ضمن اینم بگم اهالی غرب گیلان( که بیشتر شامی رودباری میخورن که فوقالعاده هستش اونم)؛ به این شامیا میگن شامی افطاری وفقط اکثرا ماه رمضونا میخورن
    و البته با اجازه مریم جون ما بهش کمی دارچین هم میزنیم که مزش خیلی عالی میشه
    mary524, hengamehh, aydaa و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    من يک اسفندیم
    نه به آساني عاشق مي شوم و نه وقتي عاشقم ، به آساني از عشقم دست ميکشم
    من ملکه ی احساسم

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما