نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 1,161 به 1,168 از 1663
  1. #1161
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    13032
    پسند کرده
    7945
    بادمجون کبابی+گوجه رنده شده+سیر+تخم مرغ+رب

    نام: 20140109146.jpg نمایش: 619 اندازه: 102.5 کیلو بایت
    تپل طلا, mitra40, nasimak و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #1162
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    13032
    پسند کرده
    7945
    بادمجونارو سرخ کردم بعد وسطشونو باز کردم مواد ریختم توش

    موادشم گردو اسیاب شده+ابلیمو+ربانار+سبزیجات معطر+سیر

    نام: 20140118182.jpg نمایش: 622 اندازه: 101.0 کیلو بایت
    mitra40, sepid123, *BEHNAZ* و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #1163
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,479
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    19201
    پسند کرده
    26828
    آش قلمکار (آش فاطمه زهرا)
    زمان پخت: بهمن ماه در روزهای برفی
    مواد اولیه : سبزی آش - گندم پخته وخورد شده -برنج-گوشت -پیازداغ-لوبیا-نخود-عدس -ماش


    گندم پخته وچرخ شده رو تو فریزر داشتم ماه رمضان اینکار می کنم تا برای ماه مبارک که آش زیاد خورده می شود مشکلی نداشته باشم
    یه بسته گندم از ماه رمضان تو فریزر داشتم
    گوشت ونخودولوبیا وپیازداغ را از صبح گذاشتم تو آرام پز پخت بعد منتقلش کردم به دیگ معمولی برای پخت روی گاز - برنج رو اضافه کردم بعدم سبزی رو در اخر گندم-دوستان همه می دونن که از زمان افزایش گندم کارسخت می شه چون باید بالی سر آش ایستاد وهم زد که ته نگیره
    این آش باید مثل هلیم کش بیاد- تو رشت آش نذری که می دن این آشو می پزن وبه اسم خانم فاطمه زهرا معروفه
    بسیار هم خوشمزه س
    تزییناتش هم خیلی عجولانه بود
    نام: DSC03777.JPG نمایش: 683 اندازه: 94.6 کیلو بایتنام: DSC03785.jpg نمایش: 939 اندازه: 101.0 کیلو بایت
    قورمه سبزی
     
    تپل طلا, بهار111, ( MAHNAZ ( X ZIEBA و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #1164
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **بهاره** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۲۹
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    109
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    1540
    پسند کرده
    1632
    ما تو رشت یه میرزا قاسمی خوردیم محشرررررررررررر اومدیم تو خونه درست کنیم نشد.حالا یه نفر بیاد اشکال کار مارو بگه لطفا.
    مال غذا خوری خیلی خوشمزه بود خیلی خفیف طعم دودی میداد و خوب روغن پس داده بود.
    منم بادمجونا رو روی منقل کبابی کردم و پوست کندم ولی چون گوجه های این فصل سفت هستن فقط رب زدم بهشون.مزه دودی خیلی محسوس بود میتونه علتش همین اضافه نکردن گوجه فرنگی باشه؟
    و اینکه هرچی روغن بهش اضافه میکردم جذب میشد؟؟
    نمیدونمممممم
     

  5. #1165
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sama18 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۳۰
    محل سکونت
    ساحل دریا
    نوشته ها
    326
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    2503
    پسند کرده
    7136
    نقل قول نوشته اصلی توسط **بهاره** نمایش پست ها
    ما تو رشت یه میرزا قاسمی خوردیم محشرررررررررررر اومدیم تو خونه درست کنیم نشد.حالا یه نفر بیاد اشکال کار مارو بگه لطفا.
    مال غذا خوری خیلی خوشمزه بود خیلی خفیف طعم دودی میداد و خوب روغن پس داده بود.
    منم بادمجونا رو روی منقل کبابی کردم و پوست کندم ولی چون گوجه های این فصل سفت هستن فقط رب زدم بهشون.مزه دودی خیلی محسوس بود میتونه علتش همین اضافه نکردن گوجه فرنگی باشه؟
    و اینکه هرچی روغن بهش اضافه میکردم جذب میشد؟؟
    گلم منم بیشتر اوقات با رب درست میکنم اما با گوجه خوشمزه تره. میتونی گوجه رو رنده کنی وبا سیر وبادمجون کبابی روی شعله کم روی اجاق بزاری بمونه، کم کم روغن پس میده.
    قیمه
     
    aydaa و **بهاره** این نوشته را پسندیده.
    بزرگترین لذت در زندگی انجام کاریست که دیگران می گویند:
    تو نمی توانی !

  6. #1166
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    galaxy_a آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۶
    محل سکونت
    شمال
    نوشته ها
    112
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    388
    پسند کرده
    1913
    نقل قول نوشته اصلی توسط **بهاره** نمایش پست ها
    ما تو رشت یه میرزا قاسمی خوردیم محشرررررررررررر اومدیم تو خونه درست کنیم نشد.حالا یه نفر بیاد اشکال کار مارو بگه لطفا.
    مال غذا خوری خیلی خوشمزه بود خیلی خفیف طعم دودی میداد و خوب روغن پس داده بود.
    منم بادمجونا رو روی منقل کبابی کردم و پوست کندم ولی چون گوجه های این فصل سفت هستن فقط رب زدم بهشون.مزه دودی خیلی محسوس بود میتونه علتش همین اضافه نکردن گوجه فرنگی باشه؟
    و اینکه هرچی روغن بهش اضافه میکردم جذب میشد؟؟

    سلام خانومی ، اولا رب زیادی یه مزه ترشی مانند خاصی به میرزا قاسمی میده که من شخصا دوست ندارم. دوما روغن این غذا هر چی بیشتر باشه باعث سرخ شدن بیشتر و نهایتا خوشمزه تر شدنش میشه.در مورد گوجه هم حتی اگه سفت باشه اولا رندش کن بعدش در اثر پختن نرم می شه و با موادت کاملا ترکیب می شه. من به روش زیر درست می کنم خیلی هم خوشمزه میشه.
    نصف بادمجان هارو می پزم و نصفش رو کبابی میکنم. سیر کاملا له شده ( میتونه رنده ریز بزنی) رو یه کم تفت میدم ( سیر اگه سرخ بشه تلخ می شه) بعد گوجه رنده یا له شده رو اضافه می کنم کمی که سرخ شد ادویه (نمک ، فلفل و زردچوبه ) و بعد بادمجان هارو اضافه می کنم و تا جایی که می تونم مواد رو ترکیب کرده و کاملا سرخ می کنم. در اصل باید یه کم رب و تخم مرغ هم زده بشه ولی من نمیزنم.
    **بهاره** و mitra40 این نوشته را پسندیده.

  7. #1167
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,479
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    19201
    پسند کرده
    26828
    نقل قول نوشته اصلی توسط **بهاره** نمایش پست ها
    ما تو رشت یه میرزا قاسمی خوردیم محشرررررررررررر اومدیم تو خونه درست کنیم نشد.حالا یه نفر بیاد اشکال کار مارو بگه لطفا.

    مال غذا خوری خیلی خوشمزه بود خیلی خفیف طعم دودی میداد و خوب روغن پس داده بود.
    منم بادمجونا رو روی منقل کبابی کردم و پوست کندم ولی چون گوجه های این فصل سفت هستن فقط رب زدم بهشون.مزه دودی خیلی محسوس بود میتونه علتش همین اضافه نکردن گوجه فرنگی باشه؟
    و اینکه هرچی روغن بهش اضافه میکردم جذب میشد؟؟
    میرزاقاسمی مثل بقیه غذاها وقتی جا بیفتن به روغن می افتن (روغن پی می دن ) اونم باید اواخر پخت بالا سرش باشی وهم بزنی یا بقول معروق تابش بدی
    قورمه سبزی
     
    **بهاره** و samin88 این نوشته را پسندیده.

  8. #1168
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    DARYA DEL آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,171
    نوشته های وبلاگ
    47
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    13934
    پسند کرده
    4737
    میرزا قاسمی

    این میرزا قاسمی رو از یه خانم رشتی که دستپخت فوق العاده ای داره یاد گرفتم و عالیه .

    بادمجانها رو کبابی میکنیم و بعد پوستش رو میگیریم و ساطوریشون میکنیم .

    نام: DSC04499.jpg نمایش: 1170 اندازه: 102.6 کیلو بایت

    نام: DSC04501.jpg نمایش: 1157 اندازه: 103.2 کیلو بایت

    سیرها رو پوست کنده و رنده میکنیم ویه کوچولوتفت میدیم .
    سپس گوجه فرنگی روکه پوست کندیم و پوره کردیم به سیرها اضافه میکنیم و نمک رو هم اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم تا یه مقدار آبش کشیده بشه و خوش رنگ بشه .

    نام: DSC04500.jpg نمایش: 1175 اندازه: 102.4 کیلو بایت

    وقتی گوجه ها آماده شدند " بادمجانهای ساطوری رو اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم .
    سپس درب ماهیتابه رومیذاریم تا جا بیفته .
    چند لحظه قبل از سرو هم چند عدد تخم مرغ روی موادمونمیشکنیمواجازه میدیم " خودش رو بگیره و بعد هم میزنیم تا تخم مرغها تکه تکه در غذا مشخص باشه .
    البته میتونیم برای تزیین تخم مرغ نیمرو شده را هم روش بذاریم .

    نام: DSC04502.jpg نمایش: 1667 اندازه: 99.7 کیلو بایت

    نام: DSC04507.jpg نمایش: 709 اندازه: 104.3 کیلو بایت

    نام: DSC04506.jpg نمایش: 691 اندازه: 103.8 کیلو بایت

    hengamehh, *samir*, ( MAHNAZ ( X ZIEBA و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هدف زندگی "
    زندگی بخشیدن به هدف هاست.....

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما