نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 1,089 به 1,096 از 1663
  1. #1089
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    17204
    باقالي قاتق
    اينو يه دوست شمالي عزيز به من ياد داده و دومين باره كه درست كردم
    خودش تست كرده و نظر داده كه طعمش عاليه
    البته خودش از عكسش پررنگ تر بود
    سيرو تفت دادم بعد شويد رو اضافه كردم و بعد هم باقالي ها رو يه تفت كوچولو و آب اضافه كردم باقالي ها كه پخت سه تا تخم مرغ رو زدم و داخلش ريختم و نمك و فلفل
    مهمونا كه پسنديدن
    azmil, mary524, كارولين و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  2. #1090
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shimakhoshdel آواتار ها
    شیما
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    836
    میزان امتیاز
    252
    پسند شده
    11359
    پسند کرده
    5157
    کویی آش گیلان (آش کدو)
    برنج 1پیمانه
    پوره کدو 1پیمانه
    شکر 1/2 پیمانه
    نمک کمی
    هل 1/2ق چ
    گلاب 1/2 پیمانه
    شیر 1پیمانه
    کره 25گرم
    زعفرون (دلخواه ،میتونین نریزین)
    برنج رو خیس میکنیم و میذاریم چند ساعتی بمونه بعد با دست خوردش میکنیم بعد میپزیم وقتی خوب پخته شد شکر وکره ،کمی دیرتر کدو وشیر و هل و زعفرونو میریزیم ومیذاریم جا بیافته سر آخرم گلابو میریزیم

    mary524, فرفر1, Maryam baran و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #1091
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shimakhoshdel آواتار ها
    شیما
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    836
    میزان امتیاز
    252
    پسند شده
    11359
    پسند کرده
    5157
    سیروابیج

    برگ سیر رو خورد میکنیم و سرخش میکنیم بعدواسه سیروابیج توش کره میریزیم و نمک و تخم مرغ

    mary524, *شمیم*, Maryam baran و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #1092
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618
    نقل قول نوشته اصلی توسط setare91 نمایش پست ها
    مرغ و اناردون
    مرغ رو نمک و فلفل قرمز و زرچوبه زدم و گذاشتم تو قابلمه 3تا حبه سیر هم انداختم توش گذاشتم خوب مرغ بپزه و سرخ بشه بعد تو همون روغن یدونه پیاز رو خرد کردم و سرخ کردم بهش 3ق غ اناردون ترش اضافه کردم یه کوچولو که تفت خورد یکم رب گوجه زدم و نصف استکان جوش رو کم کم بهش اضافه کردم و مرغ رو گذاشتم تو سسش تا نیم ساعت خوب مزه به خوردش بره.


    دوستان شمالی عزیز میشه این غذا رو با انار معمولی درست کرد برا ترشیش رب انار ترش استفاده کرد؟ یا حتما باید ناردون باشه ؟


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  5. #1093
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shimakhoshdel آواتار ها
    شیما
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    836
    میزان امتیاز
    252
    پسند شده
    11359
    پسند کرده
    5157
    دوست عزیز اصلش اینه که انار ترش باشه که طعم ترشی هم بده به خورش .اما منم وقتی ندارم همین انار شیرینو میریزم با آب انار .شما هم میتونین امتحان کنین
    شیرین بیان این نوشته را پسندیده.

  6. #1094
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    464
    پسند شده
    8516
    پسند کرده
    7347

    میرزاقاسمی

    منم گوجه رنده شده رو با روغن میذارم که بپزه و به روغن بیفته.بعد بادمجونو میریزم.درشو میذارم با شعله ملایم که با هم مزه هاشون قاطی شه.سیر و زردچوبه رو تو یه ظرف دیگه تفت میدم و تخم مرغا رو توش میریزم هم میزنم.بعد به بادمجون و گوجه اضافش میکنم میذارم رو شعله پخش کن جا بیفته.
    serepizadeh, پائیزان, saeedeh64 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #1095
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    serepizadeh آواتار ها
    سپیده هستم
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    4,133
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    239
    پسند شده
    6211
    پسند کرده
    7164
    خورش انار دانه مسما


    مواد لازم برای 2 نفر

    مرغ 2 تکه

    انار ترش دانه شده 2عدد متوسط

    پیاز 1 عدد متوسط

    رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

    نمک . فلفل . زردجوبه به مقدار لازم

    شکر به دلخواه



    طرز تهیه

    مرغ را میپزیم و کمی زردجوبه میزنیم. پیاز را سرخ میکنیم و دانه های انار را اضافه میکنیم و تفت می دهیم. وقتی مرغ پخته شد , پیاز و انار را که مخلوط کردیم اضافه میکنیم .نمک و فلفل را اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم میگذاریم تا خورش جا بیفتد.


    قیمه
     
    mami 2m, sara12288, azmil و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  8. #1096
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami  2m آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۱
    محل سکونت
    *ایــــــران*
    نوشته ها
    541
    میزان امتیاز
    533
    پسند شده
    9035
    پسند کرده
    8540
    بادمجون کبابی رو خورد کردم وبا پیاز داغ وسیر تفت دادم ونمک وفلفلش هم زدم وگوجه رنده شده رو اضافه کردم ووقتی پخت یه دون تخم مرغو بهش اضاف کردم .

    helia59, saeedeh64, raheleh_fenel و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما