نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5880Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 1,049 به 1,056 از 1687
  1. #1049
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    serepizadeh آواتار ها
    سپیده هستم
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    4,100
    نوشته های وبلاگ
    29
    میزان امتیاز
    275
    پسند شده
    6337
    پسند کرده
    7305
    سیر قلیه
    مواد لازم برای 2 نفر

    برگ سیر 1 بسته
    لپه 1 فنجان
    مرغ به اندازه دلخواه
    تخم مرغ 1 عدد
    نمک و فلفل و زردجوبه به میزان لازم


    طرز تهیه


    اول برگ سیر را می شوییم و با چاقو خرد می کنیم. برگ سیر را سرخ می کنیم و مقداری زرد چوبه میزنیم. مرغ را با لپه و برگ سیر میگذاریم بپزد. نمک و فلفل را اضافه می کنیم. وقتی آب خورشت کم شد و مرغ و لپه پخت , تخم مرغ را با چنگال زده و داخل خورشت میریزیم .بعد از 10 دقیقه غذا حاضر است.


    قیمه
     
    *سیندرلا*, aram2, sama18 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  2. بانک بند ناف
  3. #1050
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,752
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    109
    پسند شده
    8219
    پسند کرده
    4976
    باقالی قاتق من برای اولین بار

    سیر رو با کره تفت دادم. زردچوبه و فلفل و شوید خشک و باقالی رو اضافه کردم و یه کم تفتشون دادم باهم. یه لیوان اب ریختم و گذاشتم بپزه. بعد یه تخم مرغ شکوندم توش.
    من بدون اب دوست داشتم. دفعه ی بعد آبدارش رو هم امتحان میکنم.
    خورش بادمجون
     
    azmil, sara chef, mitra40 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  4. #1051
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golnare atashin آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۴
    نوشته ها
    264
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    1614
    پسند کرده
    1243
    باقالا قاتق
    این واسه دومین بار بود
    یکم برنامه داشتم می خواستم خوشگلتر شه بدتر شد
    اول سیر فراوون و سرخ کردم و زردچوبه زدم بعدش نمک. لوبیاهای پوست شدمو ریختم توش و بعد از یه تفت شوید کوهی رو هم اضافه کردم و آب ریختم گذاشتم بپزه. می خو استم اول سفیده رو مخلوط کنم و زرده هاش و درسته بذارم که دو تا از زرده ها طی حوادثی خارق العاده ترکیدن دیگه منم همش و هم زدم به نظر شما هم روغنش کم بود که این شکلی شده دوست جوناااا؟
    آی خانومای گل و هنرمند شمالی کمککککککککک




    راستی توی سالادم جوونه ی ماش هم ریخته بودم. البته به نظرم توی سالاد شیرازی زیاد خوب نمیشه تو سالاد فصل ولی خوشمزه ست
    چلو گوشت
     
    ویرایش توسط golnare atashin : ۱۳۹۲/۰۸/۱۳ در ساعت ۰۸:۲۷ قبل از ظهر
    mitra40, sama18, azmil و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    در دایره قسمت، ما نقطه تسلیمیم.
    لطف آنچه تو اندیشی، حکم آنچه تو فرمایی

  5. #1052
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,534
    میزان امتیاز
    148
    پسند شده
    6824
    پسند کرده
    11881
    گلنار جان خسته نباشی عزیزم

    به نظر میاد که خورشتو زیادی روی شعله گذاشتی و نصف لوبیاها له شدن.این خورش نهایتا 20 تا 30 مین درست میشه

    البته سفیده هم باعث این شکلی شدن خورش شده.برای این خورش تخم مرغو درسته میندازن توی قابلمه احتیاجی نیست که زرده و سفیده رو جدا کنی.تازه اینجوری شکیل تر هم میشه
    aydaa, zardin, shimakhoshdel و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #1053
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shimakhoshdel آواتار ها
    شیما
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    827
    میزان امتیاز
    263
    پسند شده
    11336
    پسند کرده
    5120
    گلنار جون منم فکر میکنم زیادی پخته.
    ما یکم کره هم میریزم واسه اینکه خوش طعم شه .اما به گفته ی خودتون این اصلا روغنی نداره :)

  7. #1054
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golnare atashin آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۴
    نوشته ها
    264
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    1614
    پسند کرده
    1243
    مرسی عظمیل جون. دفعه اول همینجوری که شما گفتین درست کردم. ایندفعه خیر سرم می خواستم زرده ها رو جدا کنم. آره درست میگی اونجوری خوشگلتره
    مرسی عزیزم. پس بنظر شما روغنش کم نبوده
    بازم مرسی عزیزم که توضیح دادی
    چلو گوشت
     
    azmil این نوشته را پسندیده.
    در دایره قسمت، ما نقطه تسلیمیم.
    لطف آنچه تو اندیشی، حکم آنچه تو فرمایی

  8. #1055
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golnare atashin آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۴
    نوشته ها
    264
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    1614
    پسند کرده
    1243
    ممونم شیما جون خیلی لطف کردی
    ایشا ا... ایندفعه یه باقالا قاتق توپپپپپپپپپ می پزم و عکساشو میذارم که اصلاً کسی نفهمه که من شمالی نیستم
    بازم مرسی عزیز
    چلو گوشت
     
    shimakhoshdel این نوشته را پسندیده.
    در دایره قسمت، ما نقطه تسلیمیم.
    لطف آنچه تو اندیشی، حکم آنچه تو فرمایی

  9. #1056
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۷
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    7,923
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1377
    پسند کرده
    3816
    sama18, mitra40 و samin88 این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما