نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 97 به 104 از 1663
صفحه 13 از 208 نخستنخست ... 31011121314151623 ... آخرینآخرین
  1. #97
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۷
    نوشته ها
    358
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    49
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    در مورد شامی ماهم مثل نگین جان می پزیم
    البته نگین جون شما حرفه ای هستی با گوشتکوب فقط می کوبیو موقع درست کردنش وا نمیره ما معمولا از چرخگوشت استفاده می کنیم وقتی با گوشتکوب می کوبی انسجامش کمتر میشه و این کاملا سلیقه ایه
    قدیما مامانم که بیشتر حال داشت و مامان بابام که خدا رحمتش کنه تو یه ظرفایی به نام نمکار و سنگ می ساییدنش که اصل شامی میشه اون اونجوری یه چیزی بین چرخ کردن و گوشتکوب میشه
    یادش بخیر
    sita-golam این نوشته را پسندیده.

  2. #98
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,212
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    6731
    پسند کرده
    3866

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    ساره جون ما هم دقیقا مثل شما میپزیم و با شیوه ی تخم مرغ زدن شما،در مورد اصل خورشت هم با نگین جون موافقم
    من یه دفعه یه مهمونی داشتم و درخواست غذای شمالی کرده بودن و چون نمی خواستم غذام تکراری باشه و خورشت اصلیمم مرغ بود به توصیه ی مامانم با گوشت تکه ای پختوندم و خیـــــلی اونم خوشمزه شده بود
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  3. #99
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,212
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    6731
    پسند کرده
    3866

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    آش شله قلمکار (آش فاطمه ی زهرا)

    خونواده ی من هرموقع این آشو میپزه با این دیگ 250 گرمیاست و کل خانواده جمعن!اما من از وقتی که ازدواجیدم خب نهایت واسه 7 8 نفر میپزم بنابراین اندازه های اونا رو کم کردم به یه سری اعداد جالب رسیدم که برای کسایی که ترازوی دیجیتال دارن فقط به درد میخورد! واسه همین بعد از این چند سال به یه پخت تجربی و معقول رسیدم که می نویسم حالا لفا شما اساتید بیاید و اگه جایی رو اشتباه گفتم اصلاح کنید

    مواد لازم:
    گوشت بدون استخوان 500 تا 750 گرم (میتونید به 300 گرم تقلیلش بدید اما در اونصورت باید برای تزیین روش از واویشکای گوشت چرخکرده استفاده کنید که بسی خوشمزه ش میکنه ، من معمولا واویشکا رو بیخیال میشم اما واسه نذری که میپزن داره)
    سبزي آش 1کیلو (پاک کرده ش اینقدر) *من سبزیش زیاد باشه دوست دارم
    ( شامل: جعفري، گشنيز، اسفناج، تره و کمي شويد (چون نعناع داغ داریم دیگه سبزی معطر همین شوید بسه! اما در صورت تمایل میتونید سبزی معطر دیگه هم استفاده کنید یا اصلا شویدم نریزید!))
    گندم نیم کیلو تا 600 گرم
    نخود و لوبيا چيتي و لوبیا قرمز و لوبیا سفید و لپه هر کدام 50 گرم (یا تا حدی که گودی دست پر میشه وقتی دستتونو به شکل کاسه درآرید!)
    برنج 50 گرم
    ماش و عدس هر کدام 100 گرم (دوبرابر بالایی ها)
    پياز 750 گرم (4 عدد بزرگ)
    کره 100 گرم
    نعناع داغ به قدر لازم
    نمک , فلفل به اندازه دلخواه

    قلم

    طرز تهيه :
    حبوبات را يک روز قبل شسته و خيس کنيد .گندم را جدا پخته و 2 بار چرخ می کنیم،همه ی مابقی حبوبات و برنج و گوشت را با هم پخته بعد از پخته شدن گوشت آنرا در آورده و ریش ریش کرده (یا با گوشتکوب خوب بکوبيم تا له شود )و در مرحله ی آخر پخت دوباره اضافه می کنیم. بعد از در آوردن گوشت به حبوبات پخته شده دوسوم پیاز داغ (با روغن پیاز داغ که حسابی خوشمزه ش میکنه و صد البته رژیمیش!!! ) و گندم و سبزی را اضافه کرده می گذاریم سبزی بپزد و در آخر کار کره نیز به آن اضافه می کنیم که عطر بگیرد اگر زودتر اضافه کنیم عطر کره می رود.مرتب بهم بزنيد تا آش ته نگيرد و جا بيفتد و کش بیاید . پس از آماده شدن آش، آن را در ظرف بزرگي کشيده و روي آن را با نعناع داغ و پياز داغ باقی مونده و کشک و سیرداغ وگاها زعفرون تزئين کنيد.اکثرا برای تزیین این آش از واویشکا (گوشت چرخ کرده+پیاز داغ و رب) استفاده میشود ،که من یادم رفت!
    س.ن:
    - اگه از قلم استفاده میکنید با گوشت بذارید بپزه و درش بیارید و ...
    اما ما موقعی که قلم میخریم همه رو باهم با آب زیاد میذاریم یه صبح تا عصر بپزه و بعد جداسازی استخون و ... وبعدم به اندازه ی هربار مصرفمون فریزش میکنیم
    دراین صورت موقع اضافه کردن سبزی و ... کافیه یکی از این بسته ها رو بریزیم توش
    - من گندم رو با آب فراوون میپزم و دیگه چرخ نمیکنم و همونطور آبدار با گوشت کوب برقی میکوبمش تا قشنگ مثل حلیم کشدار شه بعد حبوبات و ... رو بهش اضافه میکنم،دیگه همه چی مثل بالاست با این فرق که من بعد از مخلوط کردن حبوبات هم میکوبمش یکم تا حبوباتمم تقریبا له شه (فکر کنم اصلش فقط با هم زدن مداوم به درجه ی له شدن برسه)

    خوشحال میشم نظراتتونو بدونم





    اینم از اضافه ی مواد تزیینی



    پ.ن: خورشیدا سیر داغه و نعناع داغمم بخاطر فلاش دوربین سیاه دیده میشه!
    khale leila, mitra40 و golbarg. این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  4. #100
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۷
    نوشته ها
    358
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    49
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان مژگان
    دوستای گلم
    میخوام دستور رشته خشکار رو بدونم من عاشق رشته خشکار هستم الان که ماه رمضونه تو تهران هست و می خرم ولی می خوام یاد بگیرم چون نی نی هام هم خیلی دوست دارن می خوام خودم براشون درست کنم .
    مژگان جون سخته بهتره یه جایی رو بیابی که همیشه بفروشه
    ولی فکر کنم صفحه های اول بودش

  5. #101
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۱
    نوشته ها
    613
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    583
    پسند کرده
    677

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    امروز داداشم سوغاتی برام دلار اورده ولی نمیدونم باهاش چیکار کنم چون به تنهایی که خیلی شوره .لطفا راهنماییم کنید
    نقل قول نوشته اصلی توسط Andrew
    آیلار جون
    می تونی اگه گوجه سبز الان هست با اون میل کنید یا با خیار که خیلی آدم کیف می کنه
    اما اصولا در بورانی هم می ریزن فقط کم بریز تا شور نشه
    مثلا بورانی بادنجان یا بورانی اسفناج
    یه جور برانی راحت هم من درست می کنم با ماست و سیر تازه له شده و گشنیز تازه ریز خرد شده و کمی دلار
    بازم چیزی یادم بیاد اینجا اضافه می کنم براتون هم حتما پیغام می زارم
    andrew جون ممنون دوست عزیزم لطف میکنی . تا چه مدت میتونم نگهداریش کنم ؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط Andrew
    عزیزم نمی دونم چیزی که خریدی خانگیه یا صنعتی
    من خودم درست می کنم و در فریزر تا 6 ماه هم نگه داشتم البته اگه بمونه
    تاریخ پایان نداره؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط فاطمه مامی نیکو
    آیلار جون درشو سفت ببند و تو یخچال نکه دار....توی ماست سفت و چکیده یه کم بریز و با سیر له شده بخور....خوشمزه است خیییییییییییییییلی :))
    بعنوان دیپ با سبزیجات هم میشه خوردش :)
    نقل قول نوشته اصلی توسط ماهک_مامانی
    آیلار جون همسر من یه قاشق دلار میریزه تو یه کاسه آبغوره بعد با کاهو میخوره خیلی عاشقشه.من نمی تونم زیاد بخورم ضعف میزنم.دلار چون شوره زیاد می مونه وقتی خراب بشه سبزیش سیاه میشه و لیچ میزنه .
    ممان مژگان جون رشته خشکار تو فریزر چند ماه میمونه.
    نقل قول نوشته اصلی توسط titi.jan
    آیلار عزیز در فریزر به مدت طولانی می مونه
    و اما موارد مصرف
    با ماست و یا ماست خیار
    با خیار و حتی سیب
    با پزتقال های ترش که الان وقتشه(دهنم آب افتاد)
    در کال کباب به جای سبزیش
    در ماهی شکم پر به جای سبزیش
    در بورانی بادمجان کمی
    دیگه همین کلا دلار به علت سبزی های توش طبیعت گرم داره و با چیزایی که طبیعت سرد دارند میل میشه

  6. #102
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۰
    محل سکونت
    چالوس
    نوشته ها
    406
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    112
    پسند کرده
    70

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    ترنج جون اینکه شما میگی با باقلای مازندرانی ما میگیم گلدر چمن یا باقلا ویج چند حلقه گوجه فرنگی به عنوان گل مزاریم روی خورش کمی بپزه.
    ***هیچ بن بستی وجود ندارد یاراهی خواهم یافت ،یا راهی خواهم ساخت****
    www.nahaldoosti.com

  7. #103
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۷
    نوشته ها
    358
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    49
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    خواهر جان امروز که ما ترشی پزون داشتیم یک غذای خوشمزه شمالی پزوندن
    سیا قاتوق میگیم بهش ما البته ممکنه بقیه به اسم های دیگه بشناسن چون در گیلان غذاهای شبه فسنجون که بادمجون دارن به اسم های مختلفی خوانده می شوند
    این غذا متشکل از بادمجون و مغز گردوی ساییده هستش
    بادمجون را به صورت مستطیل های بزرگ خوردن می کنین تکه هاش نباید خیلی کوچیک باشه چون اینجوری حالت کشدار بودنش از بین میره به همراه مغز گردو میذارین بپزه مال ما 4 تا بادمجون کوچولو بود با 4 قاشق غذا خوری مغز گردوی ساییده به همراه یک پیاز رنده شده که همون اول اضافه می کنید
    یه کوچولو رب گوجه یه قاشق رب انار ترش(اینو بسته به ذائقه میتونید کم و زیاد کنید) هم اضافه می کنید و به همراه سبزیجات معطر (چوچاق و خالی واش و بینه) میذارین خوب جا بیفته سبزی نداشتین دلار بریزین
    من هیچ کدومشو نداشتم ناچارن از نعنا و جعفری و برگ کرفس سرخیده استفاده کردم فقط باید معطر باشه جعفری هم میشه
    ما که بسی لذت بردیم خیلی خوشمزه شده بود من عاشق این غذام به ترشی دوستان توصیه میشه



    پ.ن:
    تازه رژیمی هم هست
    khale leila و mitra40 این نوشته را پسندیده.

  8. #104
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۷
    نوشته ها
    358
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    49
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط ایلار
    تی تی جون فردا نهار می خوام اینو درست کنم خدا کنه انلاینباشی و جوابمو بدی . شما گفتی غذا کش میاد یعنی مثل حلیم میکوبیمش .ما دونفریم چه میزان از مواد استفاده کنم مخصوصا مقدار دلار رو لطفا بگو .اینغذا اصلا روغن نداره درسته ؟ تقریبا پختش چه میزان طول میکشه ؟من قسمتمستطیل های بزرگ رو متوجه نمیشم می تونم حلقه ای کنم ؟ وای چقدر سوال
    ببخشید آیلار جون من دیر دیدم سوالتو
    نه کوبیدن نمی خواد چون با بهم زدن خودش له میشه
    موادم عزیزم بستگی داره به اینکه چقدر خورنده باشین ماهم دو نفریم و همین مقداری که گفتم رو میتونی استفاده کنی
    اگر دلار میریزی کمتر از یک قاشق غذا خوری سرخالی بریز اول کمتر بریز تست کن اگر فکر کردی کمه بازم بریز باید اینقدر باشه که طعم شیرینی بادمجان به دهن نیاد مراقب نمک باش وقتی دلار میریزی چون شور دلار
    نه عزیزم برا همین گفتم مستطیل حلقه حلقه بشه دیگه تو غذا ریش ریش نمیده از بالای بادمجون دایرشو نصف کن بیا پایین حالا دو تا تیکه با طول بامجون اصلی و مقطع نصف بادمجون اصلی داری حالا این بار مثلا اگر طول بادمجونت 21 سانت هست تبدیلش کم به 3 تا تیکه 7 سانتی اینجوری بادمجون به 6 تا تیکه خرد میشه امیدوارم متوجه منظورم شده باشی
    باید مرتب بهم بزنی چون زود ته میگیره
    1 1.5 ساعت حاضر میشه
    روغنم نداره گردو یکم خودش روغن میندازه ولی نه به اندازه فسنجون

    نقل قول نوشته اصلی توسط ghoroob
    تی تی جان بادمجان سرخ نمیشه؟
    نه عزیزم بادمجونش سرخ شده نیست خامه
    mitra40 این نوشته را پسندیده.

صفحه 13 از 208 نخستنخست ... 31011121314151623 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما