نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 1,025 به 1,032 از 1663
  1. #1025
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    m2_mitra آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۰۲
    محل سکونت
    تهران - ایران
    نوشته ها
    114
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    301
    پسند کرده
    13
    نقل قول نوشته اصلی توسط نیلوفرونگار نمایش پست ها
    عزیزم از اینها تو سبزی پلو و.شکم پر استفاده میشه
    ما فقط برای شکم پر اعم از ماهی و مرغ استفاده می کنیم واسه پلو فقط شوید و گشنیز و سیر سبز

    - - - Updated - - -

    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh نمایش پست ها
    بانوان عزیز شمالی سبزی اوجی را تو چه غذاهایی و کجاها می شه استفاده کرد ممنون

    همراه با زلنگ و اناریجه و جعفری و گشنیز برای مواد شکم پر
    و اوجی به تنهایی در سبزی کوکویی هم مورد استفاده داره
    کوکو رو خیلی خوش مزه و خوش عطر میکنه
    hengamehh, Andrew و sama18 این نوشته را پسندیده.
    خدایا اول پاکم کن بعد خاکم کن

  2. #1026
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    m2_mitra آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۰۲
    محل سکونت
    تهران - ایران
    نوشته ها
    114
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    301
    پسند کرده
    13
    نقل قول نوشته اصلی توسط بهار111 نمایش پست ها
    ماهی شور خوشمزه که فلساشومیگیریم به قطعات کوچیک تقسیم میکنیم میشوریم وتوی ظرفای سفالی میزاریم روی برنجی که داره دم میگیره

    من معمولا ماهی دودی میخورم
    ماهی رو این مدلی هم درست نمی کنم
    ماهی دودی رو باید رو آتیش بگیری که پوستش راحت جدا بشه بعدش خلال میکنمش و تیغ و استخونهاش رو در می آرم
    اگه خیلی خیلی شور باشه یه مقداری توی آب می خیسونمش
    در غیر این صورت در روغن سرخش می کنم اونقدر با سبزی پلو خوشمزه است که نگو
    البته این که سرخ شد هم میشه همین جوری خورد هم میشه باهاش کوکو درست کرد بهش تخم مرغ می زنیم (گاهی یه سیب زمینی خیلی خیلی کوچیک هم توش رنده میکنیم) در تابه سرخ می کنیم .
    امتحان کنید دوستان
    Andrew, sama18 و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    خدایا اول پاکم کن بعد خاکم کن

  3. #1027
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    m2_mitra آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۰۲
    محل سکونت
    تهران - ایران
    نوشته ها
    114
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    301
    پسند کرده
    13
    نقل قول نوشته اصلی توسط heavenly نمایش پست ها
    آها اسمش رو هم می گفتیم هلی ( شایدم حلی = hali) پتنیک ( شایدم کتینک= ketenic) اولی یعنی گوجه سبز دومی هم یعنی پونه

    تلفظ دقیقشو می پرسم می گم
    عزیزم تلفظ مازندرانی این میشه هلی کتنی hali koteni یعنی آلوچه کوبیده شده
    گوجه سبز رو می کوبن رو تخته با سنگ و لاش رو با دلال پر میکنن
    در مورد دلال هم بگم که مامان من با اینکه مازندرانی هست ولی اصلا توش سیر نمی ریزه وقتی ماست درست میکنه سیر رو توش رنده میکنه
    Andrew, hengamehh, sama18 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا اول پاکم کن بعد خاکم کن

  4. #1028
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    m2_mitra آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۰۲
    محل سکونت
    تهران - ایران
    نوشته ها
    114
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    301
    پسند کرده
    13
    نقل قول نوشته اصلی توسط marina نمایش پست ها
    مونا جان ، خاله لیلا درست میگن مرغ ترش در مازندران به این صورت طبخ میشه یعنی سبزی و گردو. اما در گیلان سبزی بهمراه لپه و تخم مرغ هست. هر دوش فوق العاده خوش مزست اناربیج هم همینطوره سبزی و گردو و گوشت قلقلی بهمراه رب انار.
    جاتون خالی سحری ما مرغ ترش به سبک مازندرانی بود که از دوستم یاد گرفتم بسیار خوش مزست پیشنهاد میکنم امتحان کنید
    من ساروی هستم ها ولی مرغ ما هم گردو نداره
    سبزی مرغ ترش سرخ میشه پیاز داغ هم قاطی سبزی
    مرغ رو جدا سرخ میکنیم بعد مرغ و سبزی و نمک و فلفل و آب و آب نارنج می ذاریم تا خورشت جا بیفته
    وای ی ی خونه ما همه عاشق مرغ ترش هستن
    Andrew و hengamehh این نوشته را پسندیده.
    خدایا اول پاکم کن بعد خاکم کن

  5. #1029
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    m2_mitra آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۰۲
    محل سکونت
    تهران - ایران
    نوشته ها
    114
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    301
    پسند کرده
    13
    این هم نازخاتون من
    بادمجون کبابی ساطوری شده همراه با سیر رنده شده یا له شده همراه با آبغوره و نمک و گلپر (میشه در کنار آبغوره کمی هم آب انگور بریزیم که شیرین تر میشه و عالییییی و اگه بود آب انار)



    همراه با غذاهایی مثل لوبیا پلو. . .قیمه. . . کوکوی بادمجون. . . خورشت بادمجون. . . وای ی ی ی عالی میشه
    Andrew, sama18 و atousa shakeri این نوشته را پسندیده.
    خدایا اول پاکم کن بعد خاکم کن

  6. #1030
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    m2_mitra آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۰۲
    محل سکونت
    تهران - ایران
    نوشته ها
    114
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    301
    پسند کرده
    13
    خوب یه خورشت قدیمی روستایی ب(مازندرانی) ه نام کوکو ترشو

    کوکو سبزی که درست کردیم شام و اضافه اومد نگه اش دارید و این خورشت خوشمزه رو درست کنید
    رب انار ترش محلی و اگه ندارید اشکالی نداره همون رب انار معمولی ساوه
    رب انار ترش و شیرین رو قاطی میکنیم و کمی هم پیاز داغ و آب و میذاریم کمی جوش بخوره اگه شیرین تر دوست دارید بهش شکر اضافه کنید
    بعد در مرحله آخر کوکوها رو داخلش بذارید و اجازه بدید چند تا جوش بخوره
    Andrew, hengamehh, sama18 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا اول پاکم کن بعد خاکم کن

  7. #1031
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    m2_mitra آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۰۲
    محل سکونت
    تهران - ایران
    نوشته ها
    114
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    301
    پسند کرده
    13
    امروز حسابی رفتم سراغ آرشیوم
    این هم خورشت کرک بپرست (مرغ پریده) خورشتی که مرغ نداره یه خورشت قدیمی مازندرانی
    پیاز داغ می کنیم بعدش گوجه ها رو توش سرخ می کنیم و نمک و فلفل و ادویه می زنیم کمی که جوش خورد کدو و بادمجونای سرخ شده رو بهش اضافه می کنیم در اصل ترشی این خورشت انار هست در آخر هم تخم مرغ رو بهش اضافه می کنیم.
    *termeh*, Andrew, samin88 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا اول پاکم کن بعد خاکم کن

  8. #1032
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    m2_mitra آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۰۲
    محل سکونت
    تهران - ایران
    نوشته ها
    114
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    301
    پسند کرده
    13
    این هم کی پلای مازندرانی من
    البته همه متعلق به آرشیوه
    پیاز داغ می کنیم البته نه در حدی که کاملا سرخ بشه بهش زردچوبه اضافه می کنیم
    کدو حلوایی پوست شده و نگینی خرد شده رو بهش اضافه می کنیم تا سرخ بشه اما زیاد نرم نیشه
    وقتی برنج رو آبکش کردیم این مواد رو لابه لاش قاطی می کنیم و دارچین هم بهش می زنیم بعضی ها زیره هم می زنن من دوست ندارم
    ته دیگ این پلو محشرههههه
    با نیمرو سر ومیشه
    راستی اگه کدو شیرین نیست باید کمی هم شکر بزنید
    *termeh*, Andrew, دخترک و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا اول پاکم کن بعد خاکم کن

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما