نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 953 به 960 از 1663
  1. #953
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۰۳
    محل سکونت
    mazandaran-babol
    نوشته ها
    15
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    16
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    برنجک ( بادونه ) فوق العاده خوشمزه








    serepizadeh, yaldae, sama18 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    در این دنیا حوابودن تاوان سنگینی دارد

  2. #954
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    13032
    پسند کرده
    7945

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    خورشت لوبیا که مثل باقالی خورشت درست میشه دقیقا فقط باید یکم باقالی هم قاطی لوبیا بشه
    لوبیاروهم مثل باقالی اماده میکنیم بعد کمی تفتش میدیم بانمک وزرچوبه بهش شویدمیزنیم واب میریزیم میزاریم بپزه میتونیم مثل باقالی خورشت توش تخم مرغ هم بزنیم


    *BEHNAZ* این نوشته را پسندیده.

  3. #955
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami  2m آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۱
    محل سکونت
    *ایــــــران*
    نوشته ها
    541
    میزان امتیاز
    533
    پسند شده
    9034
    پسند کرده
    8540

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    سلام .خانمای کدبانو یه سوال داشتم چند بسته سبزی برام اوردن از شمال اوردن به اسم /سبزی شامی/ خیلی هم خوشبو هست.من نمیدونم اینا رو باچی درست میکنند برام توضیح دادند ولی یادم رفته فکر کنم سیب زمینی داشت. 00 لطفا طرز تهیه وموارد مصرف این سبزی رو برامن ودوستان توضیح دهید.متشکرم.00

  4. #956
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۰۳
    محل سکونت
    mazandaran-babol
    نوشته ها
    15
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    16
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط mami 2m
    سلام .خانمای کدبانو یه سوال داشتم چند بسته سبزی برام اوردن از شمال اوردن به اسم /سبزی شامی/ خیلی هم خوشبو هست.من نمیدونم اینا رو باچی درست میکنند برام توضیح دادند ولی یادم رفته فکر کنم سیب زمینی داشت. 00 لطفا طرز تهیه وموارد مصرف این سبزی رو برامن ودوستان توضیح دهید.متشکرم.00
    عزیزم سبزی شامی های ما توش بجز سبزی ، لپه و گوشت هم داره . که اونو با سیب زمینی پخته شده و چند تا تخم مرغ و ادویه ( نمک ، فلفل ، زردچوبه و... )مخلوط میکنیم. یک گلوله به اندازه یک پیاز متوسط ازش بر میداریم و شبیه دایره تو دستمون بازش میکنیم و با نوک انگشت یه سوراخ هم وسطش میندازیم و تو روغن فراوون سرخش میکنیم.
    در این دنیا حوابودن تاوان سنگینی دارد

  5. #957
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    کباب ترش گیلان
    گوشت فیله گوساله + گردوی چرخ شده + پیاز رنده شده + سبزی معطر چوچاق و خالواش +رب الو و انار + ادویه نمک هم در موقع پخت اضافه میکنیم
    همه مواد را به گوشت اغشته میکنیم و یک روز کامل در یخچال میگذاریم و بعد روی آتش کباب میکنیم .اوووووووم من عاشق این کبابم به به دهنم آب افتاد



    mitra40 این نوشته را پسندیده.

  6. #958
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4947

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    رخصت از گیلانیهای عزیز
    شامی پوک



    گوشت رو با لپه و یه دونه سیب زمینی کوچولو گذاشتم پخت
    وقتی پخت با گوشتکوب حسابی کوبیدم تا یکدست بشه
    بعد هم بهش نمک و فلفل زدم و دوتا تخم مرغ.
    گذاشتم دو ساعتی توی یخچال موند و بعدم سرخ کردم. عالیه. من عاشق شامی پوک هستم.
    خورش بادمجون
     
    serepizadeh, زینب سادات۲, mitra40 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  7. #959
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۰۳
    محل سکونت
    mazandaran-babol
    نوشته ها
    15
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    16
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط anar1390
    سلام
    میشه لطفا طرزتهیه برنجک(بادونه)روبذارید؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
    عزیزم راستشو بخوای ما چشمی درستش میکنیم اندازه دقیق ندارم بهت بگم . اگه مایل بودی از مامانم می پرسم شاید بدونه.

    مواد لازم برای تهیه برنجک
    برنج
    روغن
    آب
    عسل
    شکر
    جوهر لیمو یا آب نارنج یا آب لیمو
    آفتاب یا پنکه
    اول برنج و میشوریم و یه چند ساعتی میزاریم خیس بخوره. بعد توش آب می ریزیم میزاریم روی شعله (مثل روش آبکش کردن) و یکم بیشتر بمونه تا دونه هاش کامل باز بشه . بعد آبکشش میکنیم و روش کلی آب سرد میریزیم تا تحت یه شک قوی قرار بگیره و میزاریم تا آبش یه ساعتی خوب بره. راستی توش نمک نریز. حالا روی یه سینی ، سفره ، پارچه و... پهن میکنیم و میزاریم زیر آفتاب یا پنکه تا کاملا کاملا خشک بشه.
    بعد از خشک شدن تا چند سال هم قابل نگه داریه.

    برای درست کردن برنجک روغن زیاد توی ماهیتابه میریزیم تا بسیار داغ بشه . یک توری یا صافی فلزی که کاملا توی روغن قرار بگیره انتخاب می کنیم و کمی برنج رو توی توری میزاریم تا پف کنه وقتی که پف کرد از روغن خارج میکنیم و تو یه ظرف میریزیم و هر چقدر که خودمون دوس داریم اینکارو تکرار میکنیم.
    توجه مهم : خیلی ها بادونه رو همین طوری خیلی دوس دارن و به همین صورت هم میل میکنن یا با ریختن کمی پودر قند یا نمک میلی میکنن. بستگی به ذائقشون داره.

    شکر و با آب میزاریم روی حرارت تا بجوش بیاد ( فک کنم یک پیمانه برنج یک پیمانه آب و دو پیمانه شکر بخواد، مطمئن نیستم).نمیتونم زمان بدم . توش آب نارنج هم میریزیم تا شکرک نزنه. بعد که جوش اومد باید مثل عسل بشه. مامانم یه کاسه آب سرد میزاره کنارش ، یه قطره از ماده درحال جوش رو میریزه توش و با دست توی آب سرد اونو به هم میچسبونه ، اگه کاملا به هم چسبید و تونست از آب خارج کنه اونوقت آماده است برای ریختن روی برنجک هایی که از روغن بیرون اومده.
    حالا این ماده رو کم کم روی برنجمون میریزیم و کاملا مخلوط میکنیم( یا برنجمون رو میریزیم تو این ماده) . توی سینی پخشش میکنیم و دستمون رو آب میزنیم و مواد رو صاف میکنیم تا بهم بچسبن. حالا میزاریم سرد بشه تا برش بزنیم و اوووووم نوش جان کنیم.
    نکته مهم :
    این برنجک با برنجک اصفهان خیلی فرق میکنه. اونو از قبل بانمک خیس میدن و روی شعله بدون روغن میزارن و...
    هوای پرواز و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    در این دنیا حوابودن تاوان سنگینی دارد

  8. #960
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *Ghasedak* آواتار ها
    منصــــوره
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۱۰
    نوشته ها
    299
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    865
    پسند کرده
    834

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    سلام به همگی
    دوستان من یه جا مرغ ترش خوردم که گفتند از الو جنگلی و ناردونه توی اون استفاده شده . بی نهایت خوشمزه بود . کسی چنین دستوری داره ؟
    مرا هزار امید است و هر هزار تویی !!!

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما