نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 945 به 952 از 1663
  1. #945
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    747
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    372
    پسند شده
    8181
    پسند کرده
    18896

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    سلام دوستان عزیز
    هفته ی بعد میخوام 1 سفر به لاهیجان بیام خواستم بپرسم برا سبزی قورمه( که سبزی هایی مثل چوچاق و ....توش هست) و زیتون پرورده چه مدل سبزی و به چه مقدار بخرم؟راستی رب آلو هم میخوام م
    توی همون بازار روزانه پیدا میشه؟؟
    ممنونم اگه کمکم کنید


    نقل قول نوشته اصلی توسط azmil
    ساراجون سبزی رو که خصوصی گفتم بهت رب آلوچه و رب انار هم دارن همیشه تو بازار

    تو بازار رشت که فراوونه و میتونی بگیری گلم
    نقل قول نوشته اصلی توسط monajoon
    سارا جون جاهایی هست تو لاهیجان که همه جور سبزی رو اماده و طبق سفارش شما درست میکنن و میفروشند . من خودم هر سری میرم از همین جاها تهیه میکنم .اگه شمارشون رو خواستی خصوصی بگو تا برات بزارم

  2. #946
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    saeedeh64 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۱
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    615
    میزان امتیاز
    33
    پسند شده
    1142
    پسند کرده
    892

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    ترشي هفت بيجار رشتي كه خواهرم واسم درست كرد
    دستش درد نكنه

    دستورشم اينه:
    گوجه فرنگي سبز(كاله گوجه )و سير و بادمجون و فلفل تند رو ريز ريز خرد مي كنيم يا تو سبزي خرد كن يا چرخ گوشت...هرجور كه بيشتر دوست داشتيد همه هم به صورت خام فقط بادمجونو با آبغوره يا سركه يه كم تفت ميديم كه رنگش عوض شه .
    گوجه فرنگي اش بيشتر از بادمجونه.
    نعناع خشك و نمك... همه رو قاطي ميكنيم اگه آبغوره بريزيم بايد زود مصرف شه اما اگه با سركه درست كنيد موندگاريش ميره بالا من خودم با آبغورشو بيشتر دوست دارم.
    در لحظه اتمام قابل استفادست اما به نظر من حداقل يه روز رو بايد تو يخچال بمونه كه به خورد هم برن
    نوش جون

    ***به علاوه خدا بودن یعنی منهای همه ی مشکلات بودن***

  3. #947
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    13032
    پسند کرده
    7945

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    باقالی تازه رو تفت دادم بانمک وزرچوبه بعد کمی شوید اضافه کردم واب ریختم گذاشتم بپزه

    *BEHNAZ* این نوشته را پسندیده.

  4. #948
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6185
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    واویشکا بدون گوجه ! صبا پز :D
    نمیدونم دستور اصلیش رو من اسمشم نمیدونستم یکی بهم گفت واویشکا هست... البته منم از یه خانوم شمالی وقتی خیلی بچه بودم یاد گرفتم و خوردم ! بچه بودم خوووو یادم نیست درست دستور رو :)))
    میدونم گوجه هم داره که من نمیریزم ...

    گوشت چرخ کرده و پیاز داغ و رب و نمک و فلفل و زرد چوبه و سیب زمینی مثلا نگینی :)))
    حالا اگر اشتباهه کلا به بزرگی خودتون ببخشید خانومای گل شمالی :-*



    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  5. #949
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,482
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    471
    پسند شده
    19216
    پسند کرده
    26836

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط pariaaa
    سلام دوستان شمالی عزیز

    بادمجان برای میرزا قاسمی رو میشه به جای کبابی کردن سرخش کنیم؟
    نه عزیز دلم نمی شود اما اگه کباب کردن برات سخته می تونی بادمجونو پوست بکنی وبپزی -البته به خوشمزگی کبابی نمی شه- من خودم معمولا بادمجون (با پوست )را با نوک کارد چند تا سوراخ توش ایجاد می کنم می زارم تو فر بعد درش می ارم وپوستشو می کنم -هم احت تره هم گاز کثیف نمی شه
    قورمه سبزی
     

  6. #950
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    13032
    پسند کرده
    7945

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    اش ترش
    برنجو با باقالی مازندرانی گذاشتم بپزه بهش سیرداغ نعنا داغ اضافه کردم
    یکم زرچوبه برای رنگش زدم واب غوره زدم
    این اش با ماهی شوروترب خورده میشه خیلی خوشمزست

    *BEHNAZ* این نوشته را پسندیده.

  7. #951
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    13032
    پسند کرده
    7945

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    بادمجون کبابی+گوجه رنده شده +سیرداغ+تخم مرغ+رب




    *BEHNAZ* این نوشته را پسندیده.

  8. #952
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۲
    نوشته ها
    195
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    309
    پسند کرده
    242

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران



    این غذا بسیارخوشمزست و متعلق به منطقه غرب گیلانه درواقع یکی از غذاهای معروف آستارا هست و ازمعدودغذاهایی هست که مادرشوهرمحترم یادم داده.اسمش هست مسمای مرغ.
    واما طرز تهیه اش: مرغ رو با پیاز و یه حبه سیر ونمک و زردچوبه و فلفل و کمی اب میپزیم.سپس تو یه تابه گود یاقابلمه کمی روغن مایع ریخته و مرغو توش کمی سرخ میکنیم بعدبه اندازه نصف استکان ابغوره همراه با کمی زعفران بهش اضافه میکنیم و میگذاریم مرغ تو این مایع با حرارت متوسط کمی پخته بشه چندعدد الو برغانی شسته و به مواددرحال پخت اضافه میکنیم یکی دوبار مرغهارو پشت و رو میکنیم که ابغوره به کل قسمتهای مرغ بره درمرحله اخر پیازداغی رو که نازک خردشده و با حرارت کم سرخ شده را به مواداضافه میکنیم البته باید حواسمون باشه که پیازداغ ته قابلمه نره چون میسوزه و تلخ میشه .درقابلمه یا تابمونو دم کن میگذاریم تابا حرارت خیلی کم حدود ده دقیقه تایه ربع دیگه بپزه.من همیشه پیازداغهارو روی مرغها میریزم و دمش میگذارم بعد وقتی میخوام تو ظرف سرو بکشمش و هنوز داغه پیازداغو با مواد داخل قابلمه قاطی میکنم و میگذارم یه دقیقه بمونه تو قابلمه و بعد تو ظرف میکشم.ازمخلفاتی که با این غذاسرومیشه سیرترشیه .این غذا برای کسانی که زیادمرغ دوست ندارن و طعمشو نمیپسندن مناسبه چون پیازداغ و ابغوره طعم خیلی خوبی به مرغ میده.پیشنهادمیکنم یه بار امتحانش کنید حتما خوشتون میاد
    زینب سادات۲ و mitra40 این نوشته را پسندیده.

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما