نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 921 به 928 از 1663
  1. #921
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۲۶
    نوشته ها
    67
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    8
    پسند کرده
    11

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط mami 2m
    سلام خانمای گل گلاب اندازه 1کیلو رب انار دارم که/یکی از دوستان لطف کردن / یه کم مزش شیرینه یعنی ملس نیست چیزی هست اضافه کنم یه کم ترش تر بشه
    بهترین کا رمخلوط کردن با رب انار ترش هستش تا به مزه ی دلخواهتون برسید

  2. #922
    مدیر انجمن
    * الهه * آواتار ها
    الهــــــــــه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۴
    محل سکونت
    :)
    نوشته ها
    1,103
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    205
    پسند شده
    11483
    پسند کرده
    7659

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    میرزا قاسمی

    که نه تا حالا خورده بودم و نه جایی دیده بودم..
    بادمجان کبابی و گوجه و سیر و تخم مرغ



    نمی دونم اینجوری باید می شد یا نه!! ولی برای تنوع خوب بود
    سامره و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    هوا ســــرد است..

    یک استکان چــــــای داغ مهمان من باش..

    چای رفاقت من همیشه تــــــــازه دم است.. ♥♥♥


  3. #923
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۱۷
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط sabaaa
    نقل قول نوشته اصلی توسط nilu90
    نقل قول نوشته اصلی توسط sabaaa
    سلام دوستای شمالی عزیز.بووس
    یه خانوم شمالی به زن داییم یه غذای فوق العاده خوشمزه یاد داده به اسم مرغ ترش!اما اصلا شبیه مرع ترشایی ک شما میگید نیس.من دستورشو میگم ببنید اسم این عدا واقعا مرغ ترشه؛آیاااا؟
    مرغ تو دستور اصلیش بایذرسته و با پوست باشه ولی تیکیه ایش هم عالیه ولی حتما باید با پوست باشه.
    مرغا رو کاملا آغشته به زرد چوبه و فلفل سیاه میکنیم حسابیاااا :-D
    بعد تو روغن سرخش میکنیم ***نکته:به جای در باید روزنامه بزاریم روی قابلمه ک مرغا خمیر نشن و ترد بمونن***
    وقتی حسابی سرخشون کردیم ک اینجا دیگه اشپزخونه رو یه عطر خوشمزه بر میدارررررره :-D
    باید سسش رو درست کنیم که اینجوریه :توی شیرداغ کن روغن رو داغ میکنیم و فلفل سیاه اندازه یه قاشق میریزیم و تف میدیم یه کوچولو بعد دو قاشق رب نارنج و بعد آب بعد این سس رو اروم میریزیم رو مرغا و دوباره روزنامه(که البته من هیچ وقت روزنامه نزاشتم بجاش از یه کاغد استفاده کردم چون روزنامه سرب داره) رو میزاریم روی قابلمه و بعد میتونیم درش رو بزاریم که کلا من دیگه در قابلمه رو نمیزارم .
    آهان قبل از گذاشتن روزنامه باید آلو جنگلی رو هم بشوریمو بریزیم توش.شعله رو کم میکنیمو میزاریم تا حسابی جابیفته.یعنی فوق العاده خوشمزاساااا
    اما شک دارم که اسمش مرغ ترش باشه.شما میدونید چیه؟؟؟؟؟
    ;-) :-* :-* :-*


    اکبر جوجه؟؟؟؟

    اکبر جوجه زردچوبه نداره ولی این پر از زردچوبه س! اون رنگش قرمز ایناس ولی این سیاهه!اون تو روغن فراوون سرخ میشه ولی این نه
    این آلو جنگلی داره .اسم این غذای خوشمزززه چیه ینی؟؟
    این چیزی که میگید مرغ تزش نیست عزیزم.مرغ ترش با سبزیحات خاصی پخته میشه

  4. #924
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    137
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    206
    پسند کرده
    257

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط anooshakhanoom
    نقل قول نوشته اصلی توسط sabaaa

    اکبر جوجه؟؟؟؟

    اکبر جوجه زردچوبه نداره ولی این پر از زردچوبه س! اون رنگش قرمز ایناس ولی این سیاهه!اون تو روغن فراوون سرخ میشه ولی این نه
    این آلو جنگلی داره .اسم این غذای خوشمزززه چیه ینی؟؟
    این چیزی که میگید مرغ تزش نیست عزیزم.مرغ ترش با سبزیحات خاصی پخته میشه[/quote]


    ممنون از توجه دوستان

    اوهوم مرغ ترش شمالي هارو خوردم سبزي داره و رنگش هم اينجوري نيس..اصن جور ديگه ايي درست ميشه!ولي برام عجيبه كه اينو يه خانوم شمالي(مازندراني) به زن داييم ياد داده و گفته مرغ ترشه!!!!
    ولي اسمش هرچيه..خييلي خوشمزه و خوش عطررررررره

  5. #925
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    انار ویج گیلانی
    از مجله ساناز مینایی
    گوشت چرخ کرده و یاز رنده شده و نمک و ادویه رو ورز داده و قلقلی کردم
    سبزی شمالی شامل چوچاق و خالواش و ریحان و نعنا و برگ سیر و جعفری و گشنیز و انار جوجه و سیر ورو میکس کرده به همراه گردوی چرخ شده و رب آلو جنگلی و رب انار مخلوط و تفت داده کمی
    اول مواد آماده رو تو قابلمه ریخته و آب جوش اضافه کردهتا گردو بپزه بعد که گردو و سبزی پخت گوشت قلقلی هارو که تو روغن سرخ شده رو به مواد اضاف میکنیم تا خوب جا بیفته و غلیظ بشه
    serepizadeh این نوشته را پسندیده.

  6. #926
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۰۶
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    48
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    16
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    آش ترش باماهی شوروبرگ ترب تازه یک عصرونه خوشمزه دست پخت خواهرم

    serepizadeh این نوشته را پسندیده.
    بانيم نگاهي به ديروزمان /كوشش وتلاش امروزمان/ فردايي بهترو زيباترداشته باشيم

  7. #927
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    17202

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    ميرزا قاسمي
    بادمجان كباب شده رو با سير و فلفل و زردچوبه گذاشتم پخت بعدش پوره گوجه فرنگي زدم بهش
    تخم مرغ هم نزدم چون پسرم دوست نداره
    serepizadeh این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  8. #928
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۰۳
    محل سکونت
    mazandaran-babol
    نوشته ها
    15
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    16
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    پشتزیک



    پشتزیک حوا ( بشتزیک )
    بشتزیک انواع مختلفی داره ولی اینی که میخوام براتون بگم ، بشتزیکی که از مامانم یاد گرفتم
    کنجد 2 پیمانه
    شکر 1 پیمانه
    گردو برای تزیین

    مرحله اول
    ابتدا خامی کنجد را می گیریم
    به این شیوه که کنجد را در ظرفی ریخته و روی حرارت مستقیم گاز به مدت چند دقیقه قرار می دهیم .
    نکته :1. هم بزنید تا نسوزد 2.شعله ملایم باشد

    مرحله دوم
    در ظرفی شکر را می ریزیم و روی حرارت قرار میدهیم و هم میزنیم تا شکر کاملا ذوب شد . باید به یک رنگ قهوه ای روشن برسیم .
    نکته : باید دقت کنید که حتما حتما تمام شکر ذوب شود چون در غیر این صورت شیرینی خراب میشود . به اصطلاح مازندرانی ها " شکرک" میزند.

    مرحله سوم
    پس از ذوب شدن کامل شکر ، کنجد را در آن ریخته و هم می زنیم تا کل شکر به کنجد آغشته شود

    مرحله چهارم
    مخلوط بدست آمده را بر روی سطحی مسطح ریخته و با وردنه صاف می کنیم
    نکته :1. من از سینی های بزرگ استفاده می کنم . سینی را حتما چرب کنید. ضمنا وردنه را هم چرب کنید
    2. اگر وردنه به مواد چسبید کمی آب به وردنه بزنید
    3. میتوانید در حین صاف کردن مواد، گردوهای خرد شده هم به آن اضافه کنید.

    نوش جان











    سایه..., serepizadeh و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    در این دنیا حوابودن تاوان سنگینی دارد

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما