نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 913 به 920 از 1663
  1. #913
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22320
    پسند کرده
    14687

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط *سرمه*
    دوستای شمالی میشه لطف کنین بگین سبزی مرغ ترش چی هست؟
    اونطور که من از مادرشوهرم یاد گرفتم سبزی آش به همراه خالواش و نعناع
    رو ریز خرد میکنیم و مثل قرمه سبزی سرخش میکنم من همون موقع سریرنده شده هم توش میریزم و سرخ میکنم
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  2. بانک بند ناف
  3. #914
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۰
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    92
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    20
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط sabaaa
    سلام دوستای شمالی عزیز.بووس
    یه خانوم شمالی به زن داییم یه غذای فوق العاده خوشمزه یاد داده به اسم مرغ ترش!اما اصلا شبیه مرع ترشایی ک شما میگید نیس.من دستورشو میگم ببنید اسم این عدا واقعا مرغ ترشه؛آیاااا؟
    مرغ تو دستور اصلیش بایذرسته و با پوست باشه ولی تیکیه ایش هم عالیه ولی حتما باید با پوست باشه.
    مرغا رو کاملا آغشته به زرد چوبه و فلفل سیاه میکنیم حسابیاااا :-D
    بعد تو روغن سرخش میکنیم ***نکته:به جای در باید روزنامه بزاریم روی قابلمه ک مرغا خمیر نشن و ترد بمونن***
    وقتی حسابی سرخشون کردیم ک اینجا دیگه اشپزخونه رو یه عطر خوشمزه بر میدارررررره :-D
    باید سسش رو درست کنیم که اینجوریه :توی شیرداغ کن روغن رو داغ میکنیم و فلفل سیاه اندازه یه قاشق میریزیم و تف میدیم یه کوچولو بعد دو قاشق رب نارنج و بعد آب بعد این سس رو اروم میریزیم رو مرغا و دوباره روزنامه(که البته من هیچ وقت روزنامه نزاشتم بجاش از یه کاغد استفاده کردم چون روزنامه سرب داره) رو میزاریم روی قابلمه و بعد میتونیم درش رو بزاریم که کلا من دیگه در قابلمه رو نمیزارم .
    آهان قبل از گذاشتن روزنامه باید آلو جنگلی رو هم بشوریمو بریزیم توش.شعله رو کم میکنیمو میزاریم تا حسابی جابیفته.یعنی فوق العاده خوشمزاساااا
    اما شک دارم که اسمش مرغ ترش باشه.شما میدونید چیه؟؟؟؟؟
    ;-) :-* :-* :-*
    عزیزم اینی که میگی یه چیز تو مایه های اکبر جوجه هست
    خدایا شکرت منم آبی شدم...

  4. #915
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22320
    پسند کرده
    14687

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    باقالی قاتق به همراه سیرترشی



    باقالی و سیرو شوید رو به همراه زردچوبه تفت دادم و نمک ریختم و آب ریختم گذاشتم بپزه و وقتی پخت یه دونه تخم مرغ روو توش شکستم
    من که خودم تخم مرغش رو نمیخورم یه دونه فقط برای شوهرم زدم
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  5. #916
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط sabaaa
    سلام دوستای شمالی عزیز.بووس
    یه خانوم شمالی به زن داییم یه غذای فوق العاده خوشمزه یاد داده به اسم مرغ ترش!اما اصلا شبیه مرع ترشایی ک شما میگید نیس.من دستورشو میگم ببنید اسم این عدا واقعا مرغ ترشه؛آیاااا؟
    مرغ تو دستور اصلیش بایذرسته و با پوست باشه ولی تیکیه ایش هم عالیه ولی حتما باید با پوست باشه.
    مرغا رو کاملا آغشته به زرد چوبه و فلفل سیاه میکنیم حسابیاااا :-D
    بعد تو روغن سرخش میکنیم ***نکته:به جای در باید روزنامه بزاریم روی قابلمه ک مرغا خمیر نشن و ترد بمونن***
    وقتی حسابی سرخشون کردیم ک اینجا دیگه اشپزخونه رو یه عطر خوشمزه بر میدارررررره :-D
    باید سسش رو درست کنیم که اینجوریه :توی شیرداغ کن روغن رو داغ میکنیم و فلفل سیاه اندازه یه قاشق میریزیم و تف میدیم یه کوچولو بعد دو قاشق رب نارنج و بعد آب بعد این سس رو اروم میریزیم رو مرغا و دوباره روزنامه(که البته من هیچ وقت روزنامه نزاشتم بجاش از یه کاغد استفاده کردم چون روزنامه سرب داره) رو میزاریم روی قابلمه و بعد میتونیم درش رو بزاریم که کلا من دیگه در قابلمه رو نمیزارم .
    آهان قبل از گذاشتن روزنامه باید آلو جنگلی رو هم بشوریمو بریزیم توش.شعله رو کم میکنیمو میزاریم تا حسابی جابیفته.یعنی فوق العاده خوشمزاساااا
    اما شک دارم که اسمش مرغ ترش باشه.شما میدونید چیه؟؟؟؟؟


    ;-) :-* :-* :-*
    م

    به هیچ وجه مرغ ترش نیست منم فکر میکنم اکبر جوجه باشه

  6. #917
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط *سرمه*
    دوستای شمالی میشه لطف کنین بگین سبزی مرغ ترش چی هست؟
    جعفری و گشنیز و نعنا و چوچاق و خالواش و ریحون برگ سیر کمی تره و کوت کوتی و انار جوجه وسیر سبز و ترشک

    ره

  7. #918
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط -sania-
    دوس جونا ن
    من 2 هفته پیش بابلسر بودم و تو بازار محلیش ی نوع سبزی خوردشده که فروشندش میگف بارب انار و گردو و.... مخلوطه و برا مرغ و ماهی شکم پر استفاده میشه خریدم، اوردم تو یخچال تا دو شب پیش که هیچ تغییری نکرده بود، میخوام بدونم تو یخچال تا کی میمونه؟
    میشه فریزش کنم برا مدت طولانی؟
    برا غذاهای دیگه هم کاربرد داره؟؟؟؟؟
    مرسی.
    عزیزم این سبزی که گفتن سبزی مرغ ترش هست که میتونی سبزی رو میکس کنی وبا گردو ترشی رب انارو گوجه رنده شده ومرغ مرغ ترش درست کنی یا با همین مواد تو شکم ماهی بریزی و ماهی شکم پر کنی یا شکم بادمجون درست را باز کنی و سرخ کنی واز مواد بالا توش بریزی و کباب بادمجون درست کنی .یا نه خود سبزی رو میکس کن و کمی سرکه و نمک دلال درست کنی .یا بعضی دوستان دیدم خرد کردن یا خشکش کردن و تو ترشی ریختن مخصوصا ترشی بادمجون و سیر .موفق باشید .

  8. #919
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    137
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    205
    پسند کرده
    257

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط nilu90
    نقل قول نوشته اصلی توسط sabaaa
    سلام دوستای شمالی عزیز.بووس
    یه خانوم شمالی به زن داییم یه غذای فوق العاده خوشمزه یاد داده به اسم مرغ ترش!اما اصلا شبیه مرع ترشایی ک شما میگید نیس.من دستورشو میگم ببنید اسم این عدا واقعا مرغ ترشه؛آیاااا؟
    مرغ تو دستور اصلیش بایذرسته و با پوست باشه ولی تیکیه ایش هم عالیه ولی حتما باید با پوست باشه.
    مرغا رو کاملا آغشته به زرد چوبه و فلفل سیاه میکنیم حسابیاااا :-D
    بعد تو روغن سرخش میکنیم ***نکته:به جای در باید روزنامه بزاریم روی قابلمه ک مرغا خمیر نشن و ترد بمونن***
    وقتی حسابی سرخشون کردیم ک اینجا دیگه اشپزخونه رو یه عطر خوشمزه بر میدارررررره :-D
    باید سسش رو درست کنیم که اینجوریه :توی شیرداغ کن روغن رو داغ میکنیم و فلفل سیاه اندازه یه قاشق میریزیم و تف میدیم یه کوچولو بعد دو قاشق رب نارنج و بعد آب بعد این سس رو اروم میریزیم رو مرغا و دوباره روزنامه(که البته من هیچ وقت روزنامه نزاشتم بجاش از یه کاغد استفاده کردم چون روزنامه سرب داره) رو میزاریم روی قابلمه و بعد میتونیم درش رو بزاریم که کلا من دیگه در قابلمه رو نمیزارم .
    آهان قبل از گذاشتن روزنامه باید آلو جنگلی رو هم بشوریمو بریزیم توش.شعله رو کم میکنیمو میزاریم تا حسابی جابیفته.یعنی فوق العاده خوشمزاساااا
    اما شک دارم که اسمش مرغ ترش باشه.شما میدونید چیه؟؟؟؟؟
    ;-) :-* :-* :-*
    عزیزم اینی که میگی یه چیز تو مایه های اکبر جوجه هست
    اکبر جوجه؟؟؟؟

    اکبر جوجه زردچوبه نداره ولی این پر از زردچوبه س! اون رنگش قرمز ایناس ولی این سیاهه!اون تو روغن فراوون سرخ میشه ولی این نه
    این آلو جنگلی داره .اسم این غذای خوشمزززه چیه ینی؟؟

  9. #920
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    728
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    720
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    سیر داغ+پیاز داغ+گوجه+بادنجان کبابی+تخم مرغ

    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    من چقدر خوشبختم

    همه چی آرومه

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما