نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 905 به 912 از 1663
  1. #905
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,968
    میزان امتیاز
    1236
    پسند شده
    20148
    پسند کرده
    13415

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    میرزا قاسمی
    بادنجان کبابی پیازداغ وسیر نمک ادویه زردچوبه گوجه خردشده تخم مرغ
    ...
     

    والعصر ..........

  2. بانک بند ناف
  3. #906
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6800
    پسند کرده
    11886

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط -sania-
    دوس جونا
    من 2 هفته پیش بابلسر بودم و تو بازار محلیش ی نوع سبزی خوردشده که فروشندش میگف بارب انار و گردو و.... مخلوطه و برا مرغ و ماهی شکم پر استفاده میشه خریدم، اوردم تو یخچال تا دو شب پیش که هیچ تغییری نکرده بود، میخوام بدونم تو یخچال تا کی میمونه؟
    میشه فریزش کنم برا مدت طولانی؟
    برا غذاهای دیگه هم کاربرد داره؟؟؟؟؟
    مرسی.
    زهراجون حتما بسته بندی و فریزش کن وگرنه تو یخچال خراب میشه گلم.فکر میکنم برای زیتون پرورده و کال کباب هم بتونی استفاده کنی.نیوش خودمونم که باهاش خورش مرغ ترش درست کرد و راضی بود

  4. #907
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    محل سکونت
    خیلی دور از سرزمین مادری
    نوشته ها
    71
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    115
    پسند کرده
    61

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    [img]http://[/img]من این غذا را با الهام از کباب ترش درست کردم. خوشمزه هم شد.
    گوشت را داخل رب انار و کمی تمبر هندی و گردو و پیاز خوابوندم. حدود 3 ساعت. البته یکم کیوی هم زدم که گوشتم ترد تر بشه. بعد از استراحت هم گوشت ها را نمک زدم و سرخ کردم. و در آخر ذرت و قارچ اضافه کردم. مایعی که درست کردم و گوشت را درونش خوابوندم را چشمی درست کردم بنابراین اندازه دقیق ندارم. مزه اش عالی بود واقعا. فقط شما اگه امکانش را دارید روی منقل درست کنید . فکر کنم از سرخ کرده اش خوشمزه تر بشه.
    [img][/IMG]
    سامره این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ffffff]اگر حس روییدن در تو باشد، حتی در کویر هم رشد خواهی کرد.[/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#ffffff][/HIGHLIGHT]

  5. #908
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    شمالی های عزیز باید ببخشند اولین تجربه درست کردن اکبر جوجه ام هست اگه به خوبی اکبر جوجه های شما نیست.

    حدود یک استکان روغن مایع (روغن حیوونی نداشتم) رو داخل زودپز ریختم و مرغ رو بدون هیچ چاشنی داخل زودپز گذاشتم(بدون آب) و روی حرارت شعله پخش کن حدود 20 دقیقه . بعد رب انار رو با آب نارنج رقیق کردم و مرغ سرخ شده رو که خیلی هم نرم و فوق العاده خوشمزه شده بود به این سس اضافه کردم و با کته زعفرونی سرو شد .




    .............
     
    mitra40 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  6. #909
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6800
    پسند کرده
    11886

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    بادمجون واویشکا یا شیش انداز شرق گیلانی



    بادمجانو مثل خیار سالاد شیرازی خرد میکنم و نمک میزنم میزارم بمونه بعد با فشار آبشو میگیرم .پیاز داغ درست میکنم و بادمجونو باهاش سرخ میکنم .گوجه رو نگینی خرد میکنم و بهش اضافه میکنم و میزارم تا خوب بپزه .بسته به ذائقه بهش دونه های انار ترش یا رب انار میزنن و در آخر تخم مرغ .و هم میزنن تا تخم مرغ خوب قاطیش بشه.من چون ترش دوست ندارم از هیچکدوم استفاده نکردم
    mitra40 این نوشته را پسندیده.

  7. #910
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهام بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
    نوشته ها
    2,241
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    95
    پسند شده
    11012
    پسند کرده
    8804

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    فک کنم اینم جاش اینجاست

    مینا جونم برام سبزی مرغ ترش آورد منم یکمش رو با نمک قاطی کردم ..گوجه سبز رو توی هون زعفرونم (دونه دونه !) کوبیدم بعدش هم با هم قاطی کردم و درجا نوش جان کردم !! از من بعید بود یه کاسه گوجه سبز رو بخورم !! وااااای محشر بود جاتون خالی

    معـــجزه کن ....خــــــــــــــــــدایِ من .....

  8. #911
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    کوکوی باقلا سبز



    باقلا رو بعد پختن پوره کردم دو عدد تخم مرغ اضافه کردم یه نصفه پیاز رنده شده کوچک آبگرفته و یه قاشق غذاخوری شوید خشک و نمک و فلفل و زردچوبه .بعد داخل روغن داغ سرخ کردم.

    .............
     
    mitra40 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  9. #912
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    137
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    206
    پسند کرده
    257

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط sabaaa
    سلام دوستای شمالی عزیز.بووس
    یه خانوم شمالی به زن داییم یه غذای فوق العاده خوشمزه یاد داده به اسم مرغ ترش!اما اصلا شبیه مرع ترشایی ک شما میگید نیس.من دستورشو میگم ببنید اسم این عدا واقعا مرغ ترشه؛آیاااا؟
    مرغ تو دستور اصلیش بایذرسته و با پوست باشه ولی تیکیه ایش هم عالیه ولی حتما باید با پوست باشه.
    مرغا رو کاملا آغشته به زرد چوبه و فلفل سیاه میکنیم حسابیاااا :-D
    بعد تو روغن سرخش میکنیم ***نکته:به جای در باید روزنامه بزاریم روی قابلمه ک مرغا خمیر نشن و ترد بمونن***
    وقتی حسابی سرخشون کردیم ک اینجا دیگه اشپزخونه رو یه عطر خوشمزه بر میدارررررره :-D
    باید سسش رو درست کنیم که اینجوریه :توی شیرداغ کن روغن رو داغ میکنیم و فلفل سیاه اندازه یه قاشق میریزیم و تف میدیم یه کوچولو بعد دو قاشق رب نارنج و بعد آب بعد این سس رو اروم میریزیم رو مرغا و دوباره روزنامه(که البته من هیچ وقت روزنامه نزاشتم بجاش از یه کاغد استفاده کردم چون روزنامه سرب داره) رو میزاریم روی قابلمه و بعد میتونیم درش رو بزاریم که کلا من دیگه در قابلمه رو نمیزارم .
    آهان قبل از گذاشتن روزنامه باید آلو جنگلی رو هم بشوریمو بریزیم توش.شعله رو کم میکنیمو میزاریم تا حسابی جابیفته.یعنی فوق العاده خوشمزاساااا
    اما شک دارم که اسمش مرغ ترش باشه.شما میدونید چیه؟؟؟؟؟
    ;-) :-* :-* :-*
    چه زرنگم!!برای ناهار امروز درسش کردم :








    (البته یادم رفته بود بگم که تو سسش نمک هم اضافه شه ....در ضمن این غذا تند هس هرکس غذای فلفلی دوس داره اینو بدرسته )
    mitra40 این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما