نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 897 به 904 از 1663
  1. #897
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,471
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    466
    پسند شده
    19168
    پسند کرده
    26796

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط خاله ی یونا
    سلام بر دوستان شمالی.من تو دانشگاهمون ی دوست گیلانی داشتم ی سری ی غذا درست کرد خیلی خوشمزه بود اما نمی دونم اسمش چی بود اینجوری درستش میکرد( بادمجون سالمو از سرش حالت بعلاوه برش میداد نا تهش بعد داخلشو از گردو ورب انارو دیگه بادم نی چی داشت پرش میکرد بعد میذاشت تو روغن سرخش میکرد اروم اروم.)خیلی خوشمزه بود میشه اسمش و دستور پختشو بهم بگین؟؟؟/
    این غذا بامجون کباب یا توپره مال شرق گیلانه خیلی هم خوشمزه اس- دستورش تو همین صفحات هس
    توش گردو جرخ شده -رب انار- پیاز رنده شده -گوجه رنده شده داره
    سیر قلیه
     

  2. بانک بند ناف
  3. #898
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,471
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    466
    پسند شده
    19168
    پسند کرده
    26796

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط طلیعه
    نقل قول نوشته اصلی توسط azmil
    سیر قلیه


    لپه رو نیم پخت کردم بعد داخل قابلمه سینه مرغ نمک زده رو با کمی روغن سرخ کردم تا سفید بشه و لپه ها رو اضافه کردم و تاب دادم.کمی فلفل و زردچوبه و دارچین هم اضافه کردم و اب ریختم و گذاشتم تا مرغ و لپه حسابی بپزه.اگه لپه زودپزه لازم نیست از قبل بزارید بپزه و فقط چند ساعتی خیسش کنید کافیه.من یه پیاز درسته رو هم همراه مرغ گذاشتم تا بوی بد مرغو بگیره.این غذا پیاز داخلش نداه وقتی مرغ پخت پیازو خارج کردم

    برگهای سیر تازه رو خرد کردم و جدا سرخ کردم وقتی سرخ شد بهش تخم مرغ زدم و وقتی کمی بست هم زدم تا کاملا مخلوط بشن.وقتی مرغ پخت مخلوط سیر و تخم مرغ رو به قابلمه اضافه کردم و گذاشتم تا خورش جا بیفته.در آخر هم کمی ابغوره اضافه کردم
    عزيزم برگ سير از كجا بياريم؟آخه من شمال نيستم. ربطي داره؟


    عزیزم من که تو رشت زندگی می کنم هیچوقت برگ سیر رو از بازار نمی خرم وخودم برگ سیر رو از باغچه می کنم

    سیرهایی رو که تو خونه برا مصارف متفرقه استفاده می شه بعد از یه مد ت شروع به جوانه زدن می کنه (بخصوص تو پاییز) این سیرا رو تو باغچه یا گلدون می کارم - که جوانه رشد می کنه وتبدیل به برگ می شه -هرچند وقت یه بار با قیچی اونا را می برم یا تازه مصرف می کنیم یا اینکه خورد می کنم می زارم فریزر
    فقط باید وقتی برگارو می چینین مواظب باشین اون برگ سبز تازه وسطشونو نکنین چون با این کار دیگه برگ تازه نمی زنه
    سیر قلیه
     

  4. #899
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6797
    پسند کرده
    11886

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط خاله ی یونا
    سلام بر دوستان شمالی.من تو دانشگاهمون ی دوست گیلانی داشتم ی سری ی غذا درست کرد خیلی خوشمزه بود اما نمی دونم اسمش چی بود اینجوری درستش میکرد( بادمجون سالمو از سرش حالت بعلاوه برش میداد نا تهش بعد داخلشو از گردو ورب انارو دیگه بادم نی چی داشت پرش میکرد بعد میذاشت تو روغن سرخش میکرد اروم اروم.)خیلی خوشمزه بود میشه اسمش و دستور پختشو بهم بگین؟؟؟/
    عزیزم فکر میکنم منظور شما این غذا باشه

    post1348831.html#p1348831


    در مورد شیش انداز هم نمیدونم دقیقا منظورتون چیه .چون ما یه نوع شیش انداز داریم که همون فسنجونه بدون مرغه که به جای مرغش بادمجان میریزن که این شیش انداز دستورش تو سایت هست

    post939985.html#p939985

    ولی تو شرق گیلان و سمت لنگرود یه نوع شیش انداز هست که بادمجانو مثل خیار سالاد شیرازی خرد میکنن و نمک میزننو میزارن بمونه بعد با فشار آبشو میگیرن .پیاز داغ درست میکنن و بادمجونو باهاش سرخ میکنن .گوجه رو نگینی خرد میکنن و بهش اضافه میکنن و میزارن تا خوب بپزه .بسته به ذائقه بهش دونه های انار ترش یا رب انار میزنن و در آخر تخم مرغ .و هم میزنن تا تخم مرغ خوب قاطیش بشه
    mitra40 این نوشته را پسندیده.

  5. #900
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6797
    پسند کرده
    11886

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط طلیعه
    نقل قول نوشته اصلی توسط azmil
    سیر قلیه



    لپه رو نیم پخت کردم بعد داخل قابلمه سینه مرغ نمک زده رو با کمی روغن سرخ کردم تا سفید بشه و لپه ها رو اضافه کردم و تاب دادم.کمی فلفل و زردچوبه و دارچین هم اضافه کردم و اب ریختم و گذاشتم تا مرغ و لپه حسابی بپزه.اگه لپه زودپزه لازم نیست از قبل بزارید بپزه و فقط چند ساعتی خیسش کنید کافیه.من یه پیاز درسته رو هم همراه مرغ گذاشتم تا بوی بد مرغو بگیره.این غذا پیاز داخلش نداه وقتی مرغ پخت پیازو خارج کردم

    برگهای سیر تازه رو خرد کردم و جدا سرخ کردم وقتی سرخ شد بهش تخم مرغ زدم و وقتی کمی بست هم زدم تا کاملا مخلوط بشن.وقتی مرغ پخت مخلوط سیر و تخم مرغ رو به قابلمه اضافه کردم و گذاشتم تا خورش جا بیفته.در آخر هم کمی ابغوره اضافه کردم
    عزيزم برگ سير از كجا بياريم؟آخه من شمال نيستم. ربطي داره؟
    سلام دوست عزیز.همونطور که میترا جون گفتن من هم از برگ سیری که تو باغچه داشتم استفاده کردم.البته اینجا زیاد هست برای خریدن ولی اگه دسترسی ندارید میتونید سیرهایی که جوانه زدن رو تو گلدون یا باغچه بکارید و از برگاش که بلند میشه استفاده کنید.تازه هر سری که برگشو میکنید باز سبز میشه
    mitra40 این نوشته را پسندیده.

  6. #901
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۲
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    23
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    16
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    سیاه کولی که ما رشتیها عاشقشیم
    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    mehraboon220

  7. #902
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,471
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    466
    پسند شده
    19168
    پسند کرده
    26796

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط دختر میربون
    سلام خدمت تمام خانمهای هنرمند شمالی
    ما عید شمال بودیم همش میدیدم که نوشته کته کبابی شمال اما قسمت نشده بخوریم تا جایی هم که نگاه کردم دستورش نبود حالا اگه از خانمهای عزیز دستورشو بلده بزاره من یاد بگیرم اخه اصلآ نمیدونم چطوریه فقط کته با کباب کوبیده روی ذغاله یا نه مدل خاصی درست میشه
    بازم ببخشید

    کته کباب معمولا کباب چنچه است با برنج کته که مخلفات آن اشبل -گردو وباقلا مازندرانی وپیاز است
    سیر قلیه
     

  8. #903
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    401
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    275
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    سلام دوستان.......من خیلی دنبال سبزی محلی پلنگ مشت میگردم ولی تو شهر ما نیست ....حالا میشه به جای این سبزی چیز دیگری جایگزین کرد ؟آخه میخوام کباب دیگی مخصوص شما رو درست کنم که با رب وگوجه وروغن زیتون هست(کباب رودباری)
    آشپز خونه صورتی من
    http://sarashpazsorati.blogfa.com/

  9. #904
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    -sania- آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۴/۰۴
    نوشته ها
    676
    میزان امتیاز
    137
    پسند شده
    7106
    پسند کرده
    6989

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    دوس جونا
    من 2 هفته پیش بابلسر بودم و تو بازار محلیش ی نوع سبزی خوردشده که فروشندش میگف بارب انار و گردو و.... مخلوطه و برا مرغ و ماهی شکم پر استفاده میشه خریدم، اوردم تو یخچال تا دو شب پیش که هیچ تغییری نکرده بود، میخوام بدونم تو یخچال تا کی میمونه؟
    میشه فریزش کنم برا مدت طولانی؟
    برا غذاهای دیگه هم کاربرد داره؟؟؟؟؟
    مرسی.
    قرمه سبزی
     
    ای پادشه خوبان داد از غم تنهایی دل بی تو به جان آمد وقتست که بازآیی

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما