نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 81 به 88 از 1663
صفحه 11 از 208 نخستنخست ... 89101112131421 ... آخرینآخرین
  1. #81
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,163
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    534

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    کوکوی اشپل با دستور نگین عزیزم غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران
    بسی خوشمزه!
    سامره بالاخره آقاهه رو "برگ سیر" خور کردم با این کوکو:)))))
    نگین خدا خیرت بده یه راهی واسه مصرف برگ سیرام یافتم! هر چند که عشق من سیرواویج و قلیه می باشد اما عشق آقاهه نمی باشد!

    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۰ در ساعت ۰۸:۴۶ بعد از ظهر
    mitra libra و mitra40 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #82
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    اردبيل
    نوشته ها
    171
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    125
    پسند کرده
    78

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    دخترك جان ...مدينه گفتي و كردي كبابم.
    همسري من سير مي خوره... مخصوصا عاشق انواع و اقسام بوراني هاي شمالي هستش. فقط با يكي از خورشتهاي ما دشمني آشكار داره.
    خورشتي كه هممون رو اسمش قسم مي خوريم و فوق العاده دوسش داريم... شايد بعضي هاتون اسمش رو شنيده باشيد يا تو منوي رستورانهاي نوشهر و چالوس ، اسمش رو ديده باشيد.
    اين خورشت اسم محليش : بيشته واش (bishte vash) هستش. هر كاري مي كنم لب بهش نمي زنه. با اينكه فقط فقط يكبار كمي اونو چشيده و خوشش نيومده.
    ---------------------------------------------
    بيشته واش (bishte vash)

    مواد لازم:
    سير به مقدار زياد (حدود 10 بوته بزرگ)
    اسفناج: يك كيلو ... يا اگه تو دسترس باشه برگ گزنه (خاصيتهاش زياده)
    گردو سابيده شده ...يا تخم مرغ
    نمك و فلفل قرمز آتشين و زيره سبز
    روغن: به مقدار لازم

    طرز تهيه:
    سير رو بكوبيم ... سعي كنيد رنده نكنيد ... بايد كوبيده بشه حالا با چي؟؟؟ تو نمكيار با كمك يه سنگ گرد كوچك...يا توي هاونهاي بزرگ.
    نمك و فلفل قرمز آتشين و تند و زيره سبز رو هم به سير اضافه كنيد و كاملا بكوبيد.
    حالا توي يك ماهيتابه بزرگ و يا تو قابلمه سير ها رو تو روغن سرخ كنيد. (بزاريد پر روغن باشه) مواظب باشيد سيرها خيلي زود مي سوزه... پس از كنارش تكون نخوريد.تند تند هم بزنيد تا حالت سرخ شده و قهوه اي نشه... براي اينكه سرخ شدنش به حالت برشته نشه بهتره يكي دوبار با ملاقه كمي توش آب بريزيد. هم پروسه سرخ شدن طولاني تر مي شه و هم سيرها مغز پخت تر مي شن.
    حالا اسفناجها رو كه خورد كردين به سير سرخ شده اضافه كنيد. (اسفناجها رو درشتر خورد كنيد ) حالا تند تند هم بزنيد تا اسفناجها كاملا جمع و جور بشه و حجمش به 4/1 برسه. حالا يه ليوان توش آب بريزيد تا يواش يواش به قل قل بيوفته و خورشت جا بيوفته. در همين حين مي تونيد توش گردوي سابيده شده را هم اضافه كنيد. بعد از مدتي مثل فسنجون جا مي افته و روغن پس مي ده. (زمان پختش بيشتر از يك ربع نشه)...بيشتواش آماده هستش.
    تذكر:
    1- اگر گزنه گيرتون اومد... بايد برگهاشو تو آب جوش كمي بجوشانيد تا تيغهاي اون نرم بشه... يا خوردش كنيد و توي آبكش بزاريد... بعدش يك قابلمه آب جوشيده را روش خالي كنيد. مراحل پختش مثل همون اسفناجه.
    2- در مواردي كه به گردو دسترسي نباشه مي تونيد از دو يا سه عدد تخم مرغ زده شده استفاده كنيد. در مرحله آخر به خورشت اضافه كنيد.
    3- اگر به فصل نبود اسفناج برخورديد... برگ چغندر هم مي تونه كارمون رو راه بندازه.
    4- اين خورشت، خوشمزگيش به سير زياد و تندي زيادشه... پس براي يكبار هم كه شده آتيشي درستش كنيد
    5- در آخر اينكه اين خورشت، ممكنه به مذاق بعضي ها خوش نيوفته... ولي عروسها و يا دامادهاي غريبه اي كه وارد فاميل شدن... اكثرا عاشق سينه چاك اين خورشت هستن (الا همسر جان بنده)

    بازم وعده سر خرمن بدم و برم... بزودي عكس خورشتش رو براتون مي زارم. بخدا اين دفعه رو راست مي گم
    -------------------------------------------------------------------
    راستي اون كي بود كه مي گفت مازندارنيها تنبل تشريف دارن؟؟؟

  4. #83
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۴
    نوشته ها
    88
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    41
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    رويا جون واقعا كي فكرشو مي كنه گزنه همون گياهي كه كلي تيغ داره و بچه كه بوديم به خاطر شيطنت و بازي در باغ و حياط دست و پامون رو به قول معروف مي گزيد قابل خوردن باشه؟؟! يه نوع آش هم هست كه با گزنه درست ميشه معروفه به گزنه آش. ممنون از دستورت.

  5. #84
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۲۸
    نوشته ها
    25
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    4
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط p_mahnoosh
    دوستان گلم ،ممنون از همه تون که زبون روزه دلم رو حسابی آب کردین ....
    راستش ما یه کم خاویار داریم که چون خاویار خور نیستیم دلم می خواد یه جوری درستش کنم که خیـــــــــــــــــلی خوش خوراک بشه چون شنیدم خوشمزه نیست و بوی زحم داره. شنیدم با پیاز و لیمو و رنده پوست لیمو ترش خام سرو می شه ولی فکر نمی کنم ما اینجوری خوشمون بیاد.کسی یه روش تـــوپ سراغ داره لطفا بگه.
    مهنوش جان سلام ما انزليچي ها يه غذايي داريم به اسم dibja كه رشتيها يا ساير شمالي ها درستش نمي كنن اما دوستش دارن . طرز تهيه اش آسونه
    مواد لازم
    خاويار يا اشپل خام ماهي ١ عدد(ميتونه همراه با روده هم باشه)
    پياز درشت 1 عدد
    آب انار به مقدار لازم
    انار ترش يك چهارم ليوان دسته دار (درصورتي كه دوست داشته باشيد مي توانيد از انار استفاده كنيد)
    نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
    رب گوجه فرنگي يه قاشق مربا خوري

    طرز تهيه :
    ابتدا پيازها را درشت خلال كنيد و آنها را در روغن داغ به همراه نمك و زردچوبه سرخ كنيد( پياز اين غذا نبايد كاملاً سرخ و قهوه اي بشه . بايد طلايي بشه و همين كه نرم بشه كافيه ) بعد خاويار(اشپل خام) رو در تابه و روي پيازها بريزيد و هم بزنيد تا سرخ بشه . وقتي سرخ شد بهش فلفل، آب انار، دونه انار و يك كم رب بزنين. ترش بودن اين غذا به ميل خودتون بستگي داره .مثلاً من اين غذا روكمي ترش دوست دارم و چون آب انارم ترش نيست كمي آبليمو هم بهش ميزنم و چون همسرم دونه انار رو تو غذا دوست نداره اون رو اصلاً نمي ريزم . اين غذا بهمراه سيرترشي يا زيتون پرورده و با برنج سرو ميشه. فعلاً عكسي ازش ندارم اما در اولين فرصت كه درستش كنم ازش عكس ميگيرم و برات ميزارم
    sama18 این نوشته را پسندیده.

  6. #85
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,212
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    6737
    پسند کرده
    3866

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط نگین
    وای سامره جون چه واویشکایی من همیشه با گوشت تیکه ای می پزم. حتی مواد لوبیا پلو رو هم با گوشت تیکه ای میپزم. خیلی خوشمزه است
    مرسی نگین جونم،آره مامان منم زمانی که ما نباشیم لوبیا پلوشو با تکه ای می پزه البته از قیمه ای هم ریزتر خرد می کنه ها
    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  7. #86
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    نوشته ها
    58
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    23
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    خوب بهتره اول باقالا رو بشورید و بعد با یکم روغن و نمک و فلفل و زردچوبه و چندتا سیر رنده شده بذارین یه تفت بخوره بعد شوید رو ضافه کنین من کم می ریزم و بعد از یه تفت کوچیک کمی آب اضافه کنین تا پخته شه و در آخر تخم مرغ هم به صورت اضافه میکنین ....و یعد از 10دقیقه خورشتتون آماده است.
    فقط نباید بعد از ریختن تخم مرغ خورشتتون رو هم بزنید.

    >

    >>>>
    mitra40 این نوشته را پسندیده.

  8. #87
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۲
    نوشته ها
    186
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    118
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    میرزا قاسمی
    مواد لازم: یک کیلو بادمجون /چهار عدد گوجه/ چها عدد تخم مرغ/ زرد چوبه فلفل سیاه و نمک/ سیر فراووووووون
    طرز تهیه:اول بادمجونا رو روی گاز کباب می کنیم. بعد سیر ها رو ریز خرد کرده و کمی تفت میدهیم بعد گوجه میکس شده را به اون اضافه کرده و اجازه میدیم که ابش کشیده شه توی این فاصله بادمجونا رو هم تفت میدیم و به گوجه و سیر اضافه میکنیم. بعد که ابشون کاملا جمع شد تخم مرغها رو توی یه ظرفی شکونده و کمی هم میزنیم زردچوبه و فلفل و نمک زده و به مواد اضافه میکنیم بعد هم در ظرف رو می بندیم تا تخم مرغا بسته شن. بعد اونو توی ظرف میکشیم. میتونیم یه دونه تخم مرغ رو با سیر بصورت نیمرو درست کرده و روی غذا قرار بدیم

  9. #88
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,163
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    534

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    دستور میرزاقاسمی رو تو تاپیکمون داریم آیا؟ بگردم اگه نبود می ذارم دستورش رو!

    mitra40 این نوشته را پسندیده.

صفحه 11 از 208 نخستنخست ... 89101112131421 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما