نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 865 به 872 از 1663
  1. #865
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۰۶
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    48
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    16
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    دیروز هوای مشهد کاملا ابری وحال وهوای گیلان را داشت .منم هوس کردم غذای گیلانی درست کنم

    ونتیجه اش شد این ناهار دیروزما کاملا گیلانی همراه با برنج دودی گیلان زمین باهزار زحمت توانستم این چندتا ظرف رااز دست اهالی خونه نجات بدهم وعکس بگیرم با اجازه همشهریهای گیلانی




    سیراویج

    باقالی قاتوق

    زیتون پرورده

    ماهی دودی
    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    بانيم نگاهي به ديروزمان /كوشش وتلاش امروزمان/ فردايي بهترو زيباترداشته باشيم

  2. بانک بند ناف
  3. #866
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    lady of shalott آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,049
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    7299
    پسند کرده
    4775

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    ناردون خیلی خیلی خیلی خوشمزه با دستور یکی از دوستامون کهه الان اسمش یادم نمی یاد دستش درد نکنه

    [url=http://lilypie.com]

  4. #867
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6797
    پسند کرده
    11886

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    باقالی



    باقالی که تو فریزر داشتمو به همراه آب و سرکه ونمک و نعنا خشک و فلفل تند خشک و آلوچه گذاشتم تا بپزه .بعد هم با نمک و سرکه و سماق و گلپر میل شد

  5. #868
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۷
    نوشته ها
    37
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    23
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نمیدونم این دستور و قبلا کسی گذاشت یا نه من از تو مجله گرفتم
    کئی نون
    کدو حلوایی حدودا 250 تا300 گرم
    آرد برنج یک لیوان
    شکر 3تا4 ق غ
    تخم مرغ 2 عدد کوچک
    بکینگ پودر 1 ق چ
    وانیل یک دوم ق چ
    طرز تهیه:
    ابتدا کدو را می شوییم و پوست آن را می گیریم و با نصف لیوان آب می پزیم تا آب به خورد کدو برود و آبی نداشته باشد سپس می گذاریم کمی خنک شود و با پشت قاشق خوب آن را له میکنیم و در کاسه میریزیم آرد برنج را به آن اضافه می کنیم شکر،وانیل و بکینگ پودر هم اضافه میکنیم مواد را خوب مخلوط میکنیم بعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه میکنیم چون نباید شل شود و باید یک محلول غلیظی بدست آید حالا در تابه روغن ریخته و هر دفعه به اندازه یک قاشق غذاخوری مواد را در روغن سرخ میکنیم .

  6. #869
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مشکات آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۵
    نوشته ها
    14
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    10
    پسند کرده
    18

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط hasty7
    نمیدونم این دستور و قبلا کسی گذاشت یا نه من از تو مجله گرفتم
    کئی نون
    کدو حلوایی حدودا 250 تا300 گرم
    آرد برنج یک لیوان
    شکر 3تا4 ق غ
    تخم مرغ 2 عدد کوچک
    بکینگ پودر 1 ق چ
    وانیل یک دوم ق چ
    طرز تهیه:
    ابتدا کدو را می شوییم و پوست آن را می گیریم و با نصف لیوان آب می پزیم تا آب به خورد کدو برود و آبی نداشته باشد سپس می گذاریم کمی خنک شود و با پشت قاشق خوب آن را له میکنیم و در کاسه میریزیم آرد برنج را به آن اضافه می کنیم شکر،وانیل و بکینگ پودر هم اضافه میکنیم مواد را خوب مخلوط میکنیم بعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه میکنیم چون نباید شل شود و باید یک محلول غلیظی بدست آید حالا در تابه روغن ریخته و هر دفعه به اندازه یک قاشق غذاخوری مواد را در روغن سرخ میکنیم .
    این تقریبا همون کا کاست!!!البته کمی دستورش با این فرق می کنه.مثلا ما علاوه بر ارد برنج، آرد گندم هم می ریزیم و به مخلوط ماست هم اضافه می کنیم.من شخصا وانیل و بیکینگ پودر نمی زنم ولی بسیار شیرینی خوشمزه ایه.اگه اجازه بدین منم دستورش رو که خودم اندازه هاشو اختراع کردم بذارم:
    کدو پخته شده.............6 پیمانه= 1 کیلو 700
    آرد برنج................1 پیمانه=200 گرم
    آرد گندم...............2 پیمانه= 260گرم
    ماست.................4ق غ=140 گرم
    شکر...................450گرم(ببخشید پیمانش یادم رفت)
    تخم مرغ...............2 عدد
    دارچین.................3 ق چ
    این میزان مواد اولیه تعداد زیادی کاکا بهتون می ده ولی خوبیش اینکه می تونید هربار کمی از مواد رو درست کنید و بقیشو بذرید تو یخچال و روشو با نایلون بپوشونید.و اما نکته ها:
    1.بعد از این که کدوی پخته شدخ رو له کردید یه لیوان آرد برنج رو باهاش مخلوط کنید و بزارید تا چند ساعتی تو یخچال بمونه. این کار باعث می شه حجم موادتون بیشتر بشه.بعد از گذشت این زمان بقیه مواد رو بهش اضافه میکنید و به روشی که hasty7 جون گفتند سرخ می کنید.
    2. میزان اضافه کردن آرد گندم به این بستگی داره که بخواین بافت شیرینیتون نرم باشه یا سفت. این مقدار ارد بافت نرم اما منسجمی بهتون می ده.
    3. این میزان شکری که تو دستور هستش به نظر من به اندازست ولی اگه شیرین تر دوست دارید می تونید میزانش رو بیشتر کنید.
    4. این هم عکس های مراحل طبخ!!!




    mitra40 این نوشته را پسندیده.

  7. #870
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22321
    پسند کرده
    14687

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    وابیشکا دستپخت خواهرشوهربزرگه

    من خودمتا حالا درست نکردم چون از پیاز زیاد توی غذا خوشم نمیاد و همیشه بیشتر سیب زمینی سرخ شده های این غذا رو میخورم
    مواد لازمش هم که مشخصه
    پیازداغ-گوشت چرخ کرده-رب


    اینم مرغ ترش خودم
    که خیلی تو عکس بی ریخت افتاده ولی مادرشوهرم وخواهرشوهرم وصد البته شوهرجانم تعریف کردن
    سبزی سرخ شده که شامل سبزی آش به همراه نعناع است-سیر-لپه ومرغ رو باهم گذاشتم پخت و اواخر هم آبغوره ریختم توش تخم مرغ هم نزدم خودم با تخم مرغ بیشتر دوست دارم
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  8. #871
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    728
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    720
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    بادنجان کبابی +گوجه کبابی+فلفل دلمه ای کبابی+سیر داغ+تخم مرغ

    من چقدر خوشبختم

    همه چی آرومه

  9. #872
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22321
    پسند کرده
    14687

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    باقلا قاتق دستپخت مامانم

    باقالی و شوید و سیر و زرچوبه رو توی روغنی یه تفت میدیم بعد نمک میزنیم آب میرزیم روش تا جا بیفته و ودرآخر تخم مرغ رو توش میشکنیم
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما