نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 849 به 856 از 1663
  1. #849
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,163
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1960
    پسند کرده
    534

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    کباب و جوجه ی ترش



    گوشت کبابی و جوجه رو از شب قبل تو مایه ای که از مخلوط مواد زیر و چشمی درست کردم خوابوندم و نیم ساعت قبل از پخت کمی کیوی توش رنده کردم:

    گردوی آسیاب شده+ پیاز رنده شده+ سیر رنده شده+ فلفل+ دلار+ کمی چوچاق خرد شده+ رب انار+ آب انار ترش + یه کوچولو نمک (که حواسم پرت شد و ریختم وگرنه نمک رو باید لحظه ی آخر روی گوشت ریخت که سفت نشه)



    serepizadeh, mitra40, سوهی و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #850
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (*مرضیه*) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    707
    میزان امتیاز
    52
    پسند شده
    279
    پسند کرده
    36

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران



    ناردون خوشمزه.پیاز داغ فراوون درست کردمو+رب و ادویه و نمک و انار دان شده+کمی سیر تازه فریزری و بعدم کمی آب ریختم تا سس رقیقی درست شه.تو یه ظرف دیگه مرغها رو سرخ کردمو از سس آماده شده روی مرغها ریختم و گذاشتم بپزه.البته برای اینکه انارها سفید نشه در ظرفمو نیمه گذاشتم.حالا نمیدونم درست،درست کردم عایا؟!متخصصین محترم امر، ممنون میشم نظرتونو بگین!
    serepizadeh و مامان حدیثه این نوشته را پسندیده.
    ما صبر کردیم واسه فردایی بهتر
    ما صبر کردیم ولی فردا نمیشه...

    یه روزی توی تاریخ مینویسن
    یه جا این نسل مفقود الاثر شد...

  4. #851
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22319
    پسند کرده
    14687

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    مرغ ترش
    با یه سری تفاوتها
    من همیشه با لپه درست میکنم ولی اینبار مادرم به پیشنهاد خواهرم سبزی قرمه ریخته توش و به جای لپه توش لوبیای چشم بلبلی ریز ریخته بود مزه اش خوب بود ولی مرغ ترش اصلی یه چیز دیگه اس
    مادرشوهر خواهرم هم شمالیه وگفته که مادرشوهرش بجای سبزی مرغ ترش سبزی قرمه استفاده میکنه مامان من هم واسته امتحان کنه درآخر هم که آبغوره و تخم مرغ اضافه کرده
    serepizadeh این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  5. #852
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۵
    محل سکونت
    شهرباران هاي نقره اي ( رشت )
    نوشته ها
    622
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    21
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    اینم کاکای عزیزم مختص کسایی که خودشونو شوهراشون کدو خور نیستن:
    کدو + شکر+دارچین+آب+گردو+تخم مرغ+آرد+بکینگ پودر + وانیل عزیزم
    کدوهارو مکعبی خورد وبا شکر و یه ذره آب مقداری دارچین بپزین بعد پخت با قاشق ازپوستش جدا کنیدو با گوشکوب لهش کنید بعد تخم مرغ و آرد و اضافه میکنید، آرد باید مقداری باشه که غلظت موادتون مثل کوکوبشه اگه خیلی سفت شد می تونید آب یا ماست یا شیر اضافه کنید و بعد وانیل و بکینگ پودر و اضافه کنیدوخوب هم بزنید بعد ملاقه ملاقه بردارید و تو روغن سرخ کنید دقیقا مثل کوکو. واسه اینکه وسطش شل نشه هم با قاشق یه شیار بدید به قول دوستان به همین سادگی به همین خوشمزگی.
    ترجیحا یکم خنک شد بعد نوش جان کنید.

    [/IMG]
    http://yasminaqueen.blogfa.com/
    وبلاگمه بیا پیشم.

  6. #853
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,163
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1960
    پسند کرده
    534

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    [quote=پرشیا]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "دخترک":29o6f3xq
    کباب و جوجه ی ترش



    گوشت کبابی و جوجه رو از شب قبل تو مایه ای که از مخلوط مواد زیر و چشمی درست کردم خوابوندم و نیم ساعت قبل از پخت کمی کیوی توش رنده کردم:

    گردوی آسیاب شده+ پیاز رنده شده+ سیر رنده شده+ فلفل+ دلار+ کمی چوچاق خرد شده+ رب انار+ آب انار ترش + یه کوچولو نمک (که حواسم پرت شد و ریختم وگرنه نمک رو باید لحظه ی آخر روی گوشت ریخت که سفت نشه)



    دخترک عزیز یعنی چشام در اومد اینقدر این کبابارو بالا پایین کردم ...یکی بیاد آب لبو لوچمو جمع کنه

    ضعف رفتم یعنی .من خیلی دوست دارم کباب ترش بخورم و هنوز نسیبم نشده .عزیزم بگو از گوشت گوسفند استفاده کردی یا گوساله ؟[/quote:29o6f3xq]

    ببخشید عزیزم من الان پستت رو دیدم:)
    از گوشت گوساله
    ایشالا درست کنی و کیفش رو ببری;)

  7. #854
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    746
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    372
    پسند شده
    8169
    پسند کرده
    18877

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    یک روز اناری
    ناردون خوشمزه ( جهت تست)

    با دستور(*مرضیه*) جون صفحه ی قبل درست کردم

    خوشمز بود من قیسی هم اضافه کردم طعمشو دوس داشتم


    (*مرضیه*) جون انارهام سفید شدن در تابه م نیمه باز گذاشتم

  8. #855
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    lady of shalott آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,049
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    7299
    پسند کرده
    4775

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    [quote="azmil"]فوجی



    این میوه به اسم عمرود توی کشورهای هند و پاکستان معروفه و دو نوع داره یکیش که دوست عزیزمون خوردن و طعم توت فرنگی داره و یکی دیگه که از فرت بدبویی نمیشه برش داری برای اون عزیزانی که دنبال این میوه تو تهران میگردن باید بگم توی بازار تجریش پیدا میشه..البته فصلش فکر نکنم الان باشه چون این میوه مال نواحی گرم و مرطوبه...
    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    [url=http://lilypie.com]

  9. #856
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (*مرضیه*) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    707
    میزان امتیاز
    52
    پسند شده
    279
    پسند کرده
    36

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط sara chef
    یک روز اناری
    ناردون خوشمزه ( جهت تست)

    با دستور(*مرضیه*) جون صفحه ی قبل درست کردم

    خوشمز بود من قیسی هم اضافه کردم طعمشو دوس داشتم

    (*مرضیه*) جون انارهام سفید شدن در تابه م نیمه باز گذاشتم
    سارا ی گلم،دقت کنی دانه های انار من هم در واقع یه جورایی به قهوه ای میزنه همچینم قرمز نیستن!این قضیه در نیمه باز هم من از شنیده هام برای درست کردن این غذا،به یاد داشتم.نمیدونم شاید نوع انار هم موثر باشه.حالا یه بار هم باید با دربسته درست کنم ببینم رنگ انارها چه جور میشه!
    ما صبر کردیم واسه فردایی بهتر
    ما صبر کردیم ولی فردا نمیشه...

    یه روزی توی تاریخ مینویسن
    یه جا این نسل مفقود الاثر شد...

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما