نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 809 به 816 از 1663
  1. #809
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,504
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    474
    پسند شده
    19279
    پسند کرده
    26883

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط یاقوت سپید
    عزیزم این ربهارو از کجا باید خرید؟ کدوم ربو به گردو اضافه کردید هرسه یا.....؟
    این رب مخصوص آستاراس واز آستارا باید زحمت خریدشو بکشین هردو رب را مخلوط کرده به مایه اضافه می کنیین
    اگر این دوتا ربو در اختیار ندارین با رب آلوچه ورب انار شیرین مایه تونو درس کنین البته خوب مسلمن طعمش فرق خواهد کرد ولی بازم خوشمزه می شود
    رب کنار غذا مخلوط ازگیل وبه است
    توجه داشته باشید که هردو این رب ها تقریبا شیرین هستند
    قورمه سبزی
     

  2. بانک بند ناف
  3. #810
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۷
    نوشته ها
    37
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    23
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    اسم این غذارو نمیدونم ولی بچه که بودم مامانم زیاد درست میکرد من که خیلی دوست دارم
    کدو سبز+پیاز داغ فراوان+نمک و فلفل
    پیاز و که سرخ کردیم کدو رو نگینی میکنیم و بهش اضافه میکنیم بعد نمک و فلفل و سر قابلمه رو میزاریم تا بخار پز بشه به همین راحتی
    نکته:میتونید بهش گوجه هم اضافه کنید.
    shadmehr این نوشته را پسندیده.

  4. #811
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6798
    پسند کرده
    11886

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    تک دکونی(همون بامجان شکم پر)


    بادمجونهای کوچیکو پوست میگیرمو نمک میزنیم یا توی آب و نمک میزاریم تا تلخیش بره.بعد آبکش میکنیم و میزاریم آبش بچکه

    بعد در پهلوی بادمجونها (همون تک به زبان شرق گیلانی )شکافی ایجاد میکنیم و مخلوط گردوی خرد شده+سبزیهای معطر +سیر رنده شده+رب انار که تقریبا همون مایه درست کردن زیتون پرورده هستشو اضافه میکنیم .بادمجونها رو توی تابه میچینیم و کمی با روغن دو طرفشو سرخ میکنیم.وقتی سرخ شد اگه از مایه چیزی باقی مونده میریزیم روی بادمجونها .چند تا گوجه هم از وسط نصف میکنیم و در تابه میچینیم خیلی خیلی کم آب اضافه میکنیم.در تابه رو میزاریم و با شعله ملایم منتظر میمونیم تا به روغن بیفته و گوجه ها هم بپزه
    shadmehr این نوشته را پسندیده.

  5. #812
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8135
    پسند کرده
    7504

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط azmil
    تک دکونی(همون بامجان شکم پر)
    http://www.mamipic.com/share-269D_50607381.html

    بادمجونهای کوچیکو پوست میگیرمو نمک میزنیم یا توی آب و نمک میزاریم تا تلخیش بره.بعد آبکش میکنیم و میزاریم آبش بچکه

    بعد در پهلوی بادمجونها (همون تک به زبان شرق گیلانی )شکافی ایجاد میکنیم و مخلوط گردوی خرد شده+سبزیهای معطر +سیر رنده شده+رب انار که تقریبا همون مایه درست کردن زیتون پرورده هستشو اضافه میکنیم .بادمجونها رو توی تابه میچینیم و اگه از مایه چیزی باقی مونده میریزیم روی بادمجونها .چند تا گوجه هم از وسط نصف میکنیم و در تابه میچینیم.در تابه رو میزاریم و با شعله ملایم منتظر میمونیم تا به روغن بیفته و گوجه ها هم بپزه

    اعظم جان یعنی شکم بادمجان خام رو پر می کنیم؟ آخه چون وقتی خامه خیلی خاصیت ارتجاعی نداره که بشه توش حسابی مواد ریخت پرسیدم. چقدر مواد می ریزین توش. درش باز می مونه؟ نسبت مواد داخلش رو هم می گین لطفا؟ ممنون.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  6. #813
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    saeedeh64 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۱
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    615
    میزان امتیاز
    33
    پسند شده
    1142
    پسند کرده
    892

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    با اجازه اعظم جونم:* حالا خودشم بیاد روش خودشو میگه.
    نگارا جون ما معمولا یه کوچولو میذاریم تا سرخ شه و مواد رو هم جدا یه تفتی میدیم و بعد میریزیم تا بپزه و درشم کامل نمیذاریم
    یا مامانم روغن گیر میذاره روش که له نشه
    میزانشم براتمیپرسم میگم
    اینم چند روز پیش مامانم درست کرده بود

    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    ***به علاوه خدا بودن یعنی منهای همه ی مشکلات بودن***

  7. #814
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6798
    پسند کرده
    11886

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط Negara
    نقل قول نوشته اصلی توسط azmil
    تک دکونی(همون بامجان شکم پر)
    http://www.mamipic.com/share-269D_50607381.html

    بادمجونهای کوچیکو پوست میگیرمو نمک میزنیم یا توی آب و نمک میزاریم تا تلخیش بره.بعد آبکش میکنیم و میزاریم آبش بچکه

    بعد در پهلوی بادمجونها (همون تک به زبان شرق گیلانی )شکافی ایجاد میکنیم و مخلوط گردوی خرد شده+سبزیهای معطر +سیر رنده شده+رب انار که تقریبا همون مایه درست کردن زیتون پرورده هستشو اضافه میکنیم .بادمجونها رو توی تابه میچینیم و اگه از مایه چیزی باقی مونده میریزیم روی بادمجونها .چند تا گوجه هم از وسط نصف میکنیم و در تابه میچینیم.در تابه رو میزاریم و با شعله ملایم منتظر میمونیم تا به روغن بیفته و گوجه ها هم بپزه

    اعظم جان یعنی شکم بادمجان خام رو پر می کنیم؟ آخه چون وقتی خامه خیلی خاصیت ارتجاعی نداره که بشه توش حسابی مواد ریخت پرسیدم. چقدر مواد می ریزین توش. درش باز می مونه؟ نسبت مواد داخلش رو هم می گین لطفا؟ ممنون.
    نگارا جان تصحیح کردم عزیزم.ببخشید که خوب توضیح ندادم
    بادمجونا رو خام خام پر میکنیم.البته شاید بشه اول سرخشون کرد و بعد پرشون کرد.به همین خاطر که گفتی خیلی مایع توش نمیشه ریخت.قبل ریختن مایه با قاشق کمی داخل بادمجونو خالی میکنم بعد موادو میریزم
    مایه هم همون مایع زیتون پرورده است.نسبت دقیقشو نمیدونم ولی گردو بیشتره و بقیه برای مزه دار کردنشه.سبزیها هم نعنا و چوچاغ و کوتکوتو و هل و کمی جعفریه
    در ظرف رو هم میزاریم تا حسابی جا بیفته.گردوها به روغن میفتن و احتیاج نیست جدا گانه روغن اضافه کنیم
    mitra40 این نوشته را پسندیده.

  8. #815
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6798
    پسند کرده
    11886

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    خوب من به روش مامانم درست میکنم و همینطوری یاد گرفتم.اینم خونه مامانم درست کردیم ولی فکر میکنم اگه اول یه کمی بادمجونا سرخ بشن پر کردنشون راحت تره

    در مورد در ظرف هم همونطور که سعیده جونی گفت و از شمایل غذاش مشخصه نیمه باز بهتره چون بادمجونای من با در بسته تقریبا له شدن
    mitra40 این نوشته را پسندیده.

  9. #816
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۳
    محل سکونت
    رشــت
    نوشته ها
    65
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    52
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    رشته و خشکار خوشمزه

    به خودم می بالم که در آغوش تو زندگی کرده ام ...
    مادر...

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما