نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree474Likes

موضوع: پیده pide

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 32
صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فاطمه زهرایی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    457
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    257
    پسند شده
    7395
    پسند کرده
    6515
    پیده خوشمزه
    با تشکر از مامان بانو جان
    پیده pide
    من یادم رفت روی خمیر نشاسته بپاشم
    من گوشت -گوجه -پیاز داغ-1 حبه سیر کوچک -کمی رب-کمی رب-جعفری استفاده کردم
    بافت خمیرش هم عالی بود



    zardin, مامی رضا, m1361 و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elimah آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    189
    میزان امتیاز
    20
    پسند شده
    750
    پسند کرده
    128
    با دستور صفحه 1 . گوشت چرخ کرده +پیاز داغ +فلفل دلمه ای +کالباس+پنیر پیتزا خیلی خوشمزه بود
    خمیرش عالی بود
    قبل پخت : یکی از مهمونام پنیر پیتزا دوست نداشت براش یکی از پیده ها رو نریختم

    بعد از پخت :
    khale leila, ( MAHNAZ ( X ZIEBA, MARYAM.E و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #11
    مدیر انجمن
    maman somi آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,971
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    3305
    پسند کرده
    1346


    با دستور صفحه اول اما روش عمل آوری خمیر کمی فرق داشت، دستور رو دوباره میگذارم
    خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری یا 10 گرم
    شیر گرم 3/4 پیمانه
    شکر 1قاشق چایخوری
    نمک 1 قاشق چایخوری
    تخم مرغ(اختیاری) 1 عدد
    روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
    آرد 2 پیمانه
    پودر خمیرترش رو روی شیر ولرم که با یک قاشق چایخوری شکر مخلوطه میپاشیم، .. میگذاریم تا کف کنه
    بعد تخم مرغ و نمک و روغن رو مخلوط میکنیم و مایع خمیر رو اضافه میکنیم. حالا کم کم آرد رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و در آخر با دست ورز میدیم تا به دست نچسبه، برای دوساعت یک حوله روش میندازیم تا استراحت کنه.
    ( MAHNAZ ( X ZIEBA, samin93, MARYAM.E و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ستيز من تنها با تاريكي است و براي نبرد با تاريكي شمشير نميكشم، چراغ مي افروزم.

  4. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mamanilia آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۵
    نوشته ها
    392
    میزان امتیاز
    195
    پسند شده
    6178
    پسند کرده
    5562
    نام: CAM01278.jpg نمایش: 3237 اندازه: 100.8 کیلو بایت
    اینم پیده با دستور صفحه اول دو تاشو پر پنیر تر کردم فکر میکنی پیراشکیه ولی اون پنیره که روی خمیرو کامل گرفته خوشمزه بود
    دیزی
     
    mamienazi, tinker bel, sara chef و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    این روزهــــایم به تظاهر می گذرد
    تظاهر به بی تفاوتی،
    به بی خیـــــالی،
    به اینکه دیگــــر هیچ چیز مهم نیست
    اما . . .
    چه سخت می کاهد از جانم این "نمایش"


  5. #13
    مدیر انجمن
    یاس کبود آواتار ها
    راحله نبوی
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    575
    میزان امتیاز
    385
    پسند شده
    7306
    پسند کرده
    1392
    پیده

    با تشکر از مامان بانوی گلم برای به اشتراک گذاشتن دستور این غذا
    و عکسهای وسوسه انگیز فاطمه زهرایی عزیز
    من با خمیر معرکه درست کردم
    خمیر معرکه ( خمیر فوق العاده )



    نیکی گل, nora1, Behjat و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    این نیز بگذرد......

  6. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Adorina آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۸
    محل سکونت
    گنبدکاووس
    نوشته ها
    129
    میزان امتیاز
    82
    پسند شده
    1788
    پسند کرده
    284
    پیده با خمیر معرکه. من علاوه بر مواد دستور صفحه اول کمی فلفل دلمه ای و زیتون هم اضافه کردم

    نام: 20112008235.jpg نمایش: 2014 اندازه: 103.3 کیلو بایت


    نام: 20112008253.jpg نمایش: 2010 اندازه: 85.3 کیلو بایت
    fariba joon, fao_83, sara chef و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اگر به خانه ی من آمدی ای مهربان
    برای من چراغ بیاور
    و یک دریچه که از آن
    به ازدحام کوچه خوشبختی بنگرم
    "فروغ فرخزاد"

  7. #15
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28904
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    پیده با دستور مامان بانو نازنین
    پیده pide



    با نصف مواد درست کردم .
    تو مواد میانی بجای گوشت چرخ کرده فیله مرغ نگینی خرد شده ریختم.
    نونش خیلی پوک و لطیف بود..روی مواد کمی شوید خشک ریختم.
    وقتی از فر در آوردم با برس روغن زیتون روی نون مالیدم.



    samin93, مامان غزل, ... رضوان ... و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  8. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    marziyeh.ali1 آواتار ها
    مرضیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۲
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    696
    میزان امتیاز
    190
    پسند شده
    10314
    پسند کرده
    5525
    پیده

    مواد لازم براي داخل خمير

    آرد گندم 3 ليوان

    مايه خمير 1 قاشق غذاخوري

    شكر 1 قاشق مرباخوري

    آب ولرم 1 ليوان

    نمك 1 قاشق چايخوري

    مواد لازم براي روي خمير براي 6 نفر

    پياز متوسط 1 عدد

    سير 2 تا 3 حبه

    گوجه فرنگي متوسط 2 عدد

    جعفري خرد شده 2 تا 3 قاشق غذاخوري

    فلفل دلمه اي 1 عدد

    گوشت چرخ کرده 250 گرم

    نمک و فلفل به ميزان دلخواه

    رب فلفل يا رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذاخوري

    آويشن 1 قاشق چايخوري

    کره 25 گرم



    طرز تهيه

    1. ابتدا آرد را الك كنيد. نصف ليوان از آرد را براي پهن كردن خمير كنار بگذاريد. بقيه آرد را در ظرفي ريخته و وسط آن را گود كنيد. مايه خمير، شكر و نمك را با كمي آب حل كرده به آرد اضافه كنيد. كم كم بقيه آب را اضافه كنيد. خوب ورز دهيد. خمير نرمي به دست مي آيد. سپس 15 تا 20 دقيقه بگذاريد در حرارت اطاق بماند. روي آن را با پارچه مرطوب بپوشانيد.

    2. پياز و سير را رنده يا ريز خرد كنيد. گوجه فرنگي، جعفري و فلفل دلمه اي را ريز خرد كنيد و همة مواد را با گوشت چرخ كرده خوب مخلوط كنيد و به آن نمك و فلفل بزنيد.

    3. خمير را به شش قسمت تقسيم كنيد. زير خمير را كمي آرد بپاشيد . ابتدا با وردنه پهن كنيد و سپس با دست به شكل بيضي درآوريد. ضخامت خمير بايد تقريباً نيم سانتيمتر باشد. روي هر تكه از خمير باز شده مقداري از ماية گوشتي بريزيد. بعد دور خمير را نيم سانت به طرف بالا تا كنيد و به هم بچسبانيد.

    4. كف سيني فر را آرد بپاشيد و پيده ها را روي آن بيندازيد. سيني را در فري كه از قبل با دماي 200 درجة سانتيگراد گرم كرده ايد، بگذاريد تا پيده ها بين نيم ساعت يا 45 دقيقه بپزند. سپس از فر درآوريد و كره را روي نان بماليد تا نرم شود. پيده را مي توانيد به 3 تا 4 تكه تقسيم كنيد. بعد آنها را با سالاد فصل سرو كنيد.

    5. براي تهيه پيده از خمير نان باگت يا بربري به ميزان 450 گرم يا يك چانه نيز مي توان استفاده كرد.
    قرمه سبزی
     
    nora1, Negara و m1361 این نوشته را پسندیده.
    مادر
    تنها بتی ست که شکسته هایش هم
    بر من خدایی میکند

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما