نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree757Likes

موضوع: استیک گوشت

نمایش نتایج: از 49 به 56 از 125
صفحه 7 از 16 نخستنخست ... 45678910 ... آخرینآخرین
  1. #49
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,955
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1427
    پسند کرده
    2956

    Re: استیک گوشت

    بیفتک آماده خریداری شده از آقای قصاب که با سویا سس و پودر سیر و پیاز و پاپریکا و فلفل سیاه و روغن زیتون یکی دو ساعتی تو یخچال موند و مزه دار شد و در تابه رژیمی انداخته شد .
    سیب زمینی ها هم فقط آغشته به روغن زیتون شده بود و تو تابه رژیمی درست شد .
    سس سفید با قارچ و فلفل دلمه که به دلیل کم بودن قارچ بیشترش سس بود :)))))

    Andrew و خورشیدبانو این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  2. بانک بند ناف
  3. #50

    Re: استیک گوشت

    ا



    این مواد برای مرینه کردن گوشت استفاده میشه...
    بهتره 24 ساعت در این مواد و داخل یخچال بمونه.
    مواد برای 3 تکه گوشت استیک مناسب هست
    جعفری تازه 2/1 فنجان
    نعناع تازه 3/1 فنجان
    سیر تازه 4 حبه
    رز ماری تازه 3 قاشق غذا خوری(من از خشک استفاده کردم )
    نمک و فلفل به مقدار نیاز
    سس سویا 4/1 فنجان
    روغن زیتون 2/1 فنجان
    اب لیموی تازه 4/1 فنجان
    سبزی ها را در میکسر ریخته و میکس کنید اما نه خیلی ریز...سیر را اضافه کنید و با میکس کنید..باقی مواد را مخلوط کنید و سس را اماده کنید...گوشتها را در کیسه نایلونی گذاشته و مواد را روی گوشتها رخیته در کیسه را ببندید و 24 ساعت در یخچال قرار دهید..
    سپس گوشتها روی باربیکیو گریل کنید. و به صورت نوارهای باریک برید و یا سالاد و نان سرو کنید..
    یا گوشتها رو باریک ببرید و توی تابه بدون روغن با حرارت بالا سرخ کنید...

    ........................
    سس ماست
    خیار حدود 10 سانت 1 عدد
    سیر پرس شده 1 قاشق چای خوری
    ماست چکیده چرب 1 فنجان
    زیر سبز 1 قاشق چای خوری
    اب لیموی تازه 1 قاشق چای خوری
    نمک کمی
    رنده پوست لیمو (ریز رنده شده )روغن زیتون 2/1 قاشق غذا خوری
    خیار را پوست کنید و از وسط نصف کنید. و مغز خیار ار خارج کنید و به صورت نگنینی ریز خرد کنید...روی خیارها رو نمک بزنید وبه مدت 10 دقیقه کنار بگذارید تا اب بندازد.
    زیره را در تابه ای بدون روغن تفت بدهید وتا تغییر رنگ دهد..و پودرش کنید ..همه مواد را به غیر از خیار با هم مخلوط کنید .خیار را در الک ریخته و روشو اب بیگرید تا نمک اضافی خارج شود.کمی با دستمال اشپزخونه خشک کنید و به مخلوط ماست اضافه کنید.این چاشنی رو حداقل 3 ساعت در یخچال قرار دهید و با غذای بالا سرو کنید.
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  4. #51
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: استیک گوشت

    نقل قول نوشته اصلی توسط selena
    دوستان من امشب برای اولین بار استیک درست کردم ولی خیلی سفت شد.
    سلنا ی عزیز شاید زیاد گذاشتی بپزه ... یا شاید گوشتش خوب نبوده ...
    نقل قول نوشته اصلی توسط selena
    آرام جون وقتی سرخش کردم چند دقیقه ای در ماهیتابه رو گذاشتم که مثلا گوشت بپزه نکنه همین استیک رو خراب کرده؟
    ببین استیک کاملا 3 سوته اس ... چون اگه 1 کم بیشتر بمونه گوشت میره تو فاز زیاد پختن ... بعد باید چند ساعت بپزه ... باید 1 طرف رو که قشنگ مزه دار کردی بذاری تو تابه حداکثر 2-3 دقیقه ... بعد برش گردونی و 2-3 دقیقه هم اونطرفش .... تازه اگه تابه ات خوب داغ باشه حتی روغن هم نمیخواد
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  5. #52
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    نوشته ها
    25
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: استیک گوشت

    Andrew و خورشیدبانو این نوشته را پسندیده.

  6. #53
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نسترن نگارین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    نوشته ها
    1,062
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    7522
    پسند کرده
    8761

    Re: استیک گوشت


    استیک شتر مرغ:
    فیله گوشت شتر مرغ 2 عدد
    پیاز کوچک 1 عدد
    کیوی رنده شده 1 عدد
    پودر گشنیز 1 قاشق چایخوری
    فلفل،نمک به مقدار لازم
    اول پیاز رو به صورت خیلی ریز خورد میکنیم بعد تمام مواد مرینیت رو با هم مخلوط میکنیم و رو سطح فیله ها میکشیم. به دلیل وجود کیوی بیشتر از 20 دقیقه نمیذاریم داخل مواد بمون(البته میدونم که خودتون بهتر از من میدونین )بعد سرخش میکنیم البته من تو ماهیتابه رژیمی سرخش کردم وقتی یه مقدار آب پس داد زیرش رو کم کردم و یه مقدار توش آب جوش ریختم با شعله ی ملایم گذاشتم یک ساعت بپزه(به خاطر اینکه یادم رفته بود بکوبمش و نازکش کنم و دفعه ی اولم هم بود که داشتم با گوشت شتر مرغ استیک درست میکردم نمیدونستم میپزه یا نه نخواستم ریسک کنم )برای دورچینش هم سیب زمینی و کدو و قارچ رو سرخ کردم با نخود فرنگی و ذرت تزئینش کردم.یک کوچولو هم سالاد انار گذاشتم کنارش.این کارا رو بیشتر برای خواهر شوهر گلم که خیلی دوسش دارم کردم که خیلی خوشحال شد و خوشش اومد.
    و اما طعم:از نظر طعم واقعا عالی شده بود حتی من از استیک گوشت هم بیشتر پسندیدم.به نظرم با اینکه با آب پختمش همون هم باعث خوش طعمیش شد .چون من صبر کردم تا آبش به خوردش رفت فقط یکی دو تا قاشق موند تو ماهیتابه همون رو هم ریختم روش خیلی خوش طعمش کرد.البته گوشت شتر مرغ ویژگی های دیگه هم داره هم کلسترولش خیلی پایینه و هم اینکه قیمتش از گوشت کمتره و لذیذ هم هست.توصیه میکنم حتما امتحانش کنید.
    .............
     
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    خدا جونم دوست دارم هوارتااااااااااااااااا.

  7. #54
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۱۰
    نوشته ها
    310
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    189
    پسند کرده
    0

    Re: استیک گوشت

    راسته گوساله رو توی سرکه آبلیمو پیاز و سویا سس خوابوندم و با حرارت بالا سرخیدم

    url=http://www.mamipic.com/share-6E2C_4EE9FDFB.html][/url
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    آن روز که همه به دنبال چشم زیبا هستند تو به دنبال نگاه زیبا باش دکتر شریعتی

  8. #55
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28907
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    Re: استیک گوشت

    استیک با سس قارچ و پوره سیب زمینی و سبزیجات



    درست کردن استیک تو خونه خیلی به صرفه تر از رستورانه درسته یه کم زحمت و ریخت و پاش داره ولی به زحمتش می ارزه.
    من همیشه یه فیله گوساله میگیرم و با این فیله 2 بار واسه خودمون استیک درست می کنم.
    اول فیله رو به برشهای نازک می برم که احتیاجی به کوبیدن نداشته باشه.
    با کمی سویا سس +روغن زیتون+اب پیاز و فلفل سیاه مزه دار می کنم.
    توی تابه چدنی که کمه با کره چرب کردم و با حرارت زیاد می پزم.
    هر وقت روی گوشتی که توی تابه هست خونابه جمع شد وقتیه که باید گوشت رو برگردونیم تا طرف دیگه هم بپزه.
    البته جسارت نباشه ها اینها رو برای تازه عروسهایی که تازه کارن گفتم وگرنه همه ی خانمها ی کدبانو خیلی بهتر از من بلدن.

    * الهه *, mariiya, Mahi site و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  9. #56
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    m2_mitra آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۰۲
    محل سکونت
    تهران - ایران
    نوشته ها
    114
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    301
    پسند کرده
    13

    Re: استیک گوشت

    استیک و سس قارچ




    Andrew این نوشته را پسندیده.
    خدایا اول پاکم کن بعد خاکم کن

صفحه 7 از 16 نخستنخست ... 45678910 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما