نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree757Likes

موضوع: استیک گوشت

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 125
صفحه 4 از 16 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۶
    نوشته ها
    43
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    0

    Re: استیک گوشت

    من استیک اول می کوبم بعد با سس سویا و پودر سیر و خلال پیاز و برگ بو و پودر زنجبیل و چوب دارچین و فلفل و هل و یه قاشق گلاب و یه قاشق روغن زیتون به مدت 8 ساعت مزه دار می کنم وبعد با کره سرخش می کنم و یه شاخه رزماری می زارم روش و با سس کباب سرو می کنم
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    coffee آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    821
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    1457
    پسند کرده
    940

    Re: استیک گوشت

    دوستان خوبم می خواستم از یه تجربه استیکی باهاتون حرف بزنم...قبلا ها اصلا مسله خوابوندن استیک و مزه دار کردنشو نمی دونستم وخلاصه پختن اون هم به عهده پسرم بود...اما این بار قبل از پخت کل پست ها رو خوندم و بعد گوشتها رو کوبیدم...و با روغن زیتون سس سویا فلفل سیاه پودر نرم کننده گوشت و یه نوع ادویه نمکی که مادرم از امریکا آورده آغشته کردم و گذاشتم 1 ساعت موند و تو این مدت سیب زمینی سرخ کردم و سس قارچ رو آماده کردم(آرد رو با کره تفت داده و1 عدد قرص عصاره گوشت گوساله مارک کنور رو با آب مخلوط کرده +نمک و فلفل سیاه وقرمز گذاشتم بجوشه...خیلی خوشمزه شده بود.....) و بعد استیکهارو در ماهی تایه داغ کمی چرب شده سرخ کردم...این دفعه مزه گوشتها و ترکیبشون با سس عاااااالللللییییی شد و همه پسندیدند... ..از همه شما برای بیان تجربه هاتون متشکرم .عکس اون ادویه نمکی رو براتون می زارم چون تو پخت خیلی چیزها کاربرد داره و به همراه سالاد هم میشه مصرف بشه.


    Andrew و خورشیدبانو این نوشته را پسندیده.

  4. #27

    Re: استیک گوشت

    استیک
    من اینجور درست میکنم.با ادویه مخصوص استیک و کمی سویا سس و روغن زیتون و پاپریکا ..شب تا صبح استراحت میدم..و روی زغال درست میکنم..همراه سالاد نودل و ساسیکی..




    Andrew و خورشیدبانو این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  5. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    100
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    62
    پسند کرده
    0

    Re: استیک گوشت

    من به گوشت سویا سس پیاز خلالی پودر پیاز پودر سیر روغن زیتون کمی زدم یه صبح تا شب تو یخچال بود بعد تو تابه چدنی با حرارت بالا طبق گفته دوستان سرخ کردم بی نهایت از طعمش بدمون اومد یه تیکه گوشت سفت دیگه درست نمی کنم

    Andrew این نوشته را پسندیده.
    در طوفان های زندگی با خدا بودن بهتر از نا خدا بودن است.

  6. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    618
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    480
    پسند کرده
    0

    Re: استیک گوشت

    استیک گوشت با سس قارچ

    مثل همیشه اول گوشتو کوبیدم بعدم با سس سویا و خردل مزه دار کردم و توی تابه گریل سرخش کردم .
    برای سس هم که همون سس سفید باضافه قارچ توی کره تفت داده شده با دورچین سیب زمینی سرخ کرده .



    Andrew و .Bita. این نوشته را پسندیده.
    باران باش و ببار ؛ نپرس کاسه های خالی از آن کیست

  7. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۸
    نوشته ها
    55
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    113
    پسند کرده
    0

    Re: استیک گوشت

    خوراك گوشت و سيب
    مواد لازم :

    فيله گوسفندى : 700 گرم

    سيب : 4 عدد

    سركه سيب : نصف ليوان

    آب سيب : 1 ليوان

    روغن زيتون : 6 قاشق غذاخورى

    كره : 50 گرم

    كلم قرمز : 1 عددمتوسط (خلال شده)

    نمك و فلفل سياه

    طرز تهيه: در يك تابه 4 قاشق روغن و نصف كره را ريخته و مى**گذاريم كمى گرم شود. فيله ها را در تابه ريخته و خوب دو طرف فيله*ها را سرخ مى*كنيم. سيب ها را به شكل حلقه*هاى ضخيم برش زده در كنار فيله*ها مى*چينيم. هر دو طرف سيب ها را هم سرخ مى*كنيم.

    سيبها را از ظرف خارج مى*كنيم. چون معمولا گوشت دير پز است و نياز به پخت بيشتر دارد. ولى اگر مطمئن هستيد گوشت مورد استفاده دير پز نيست بگذاريد سيب در ظرف بماند.

    نصف سركه و دو سوم آب سيب را به گوشت اضافه كرده و مى*گذاريم با حرارت كم خوب بپزد و در اواخر پخت فلفل سياه و نمك را اضافه مى*كنيم. باقى*مانده آب گوشت بايد مثل سس كم و غليظ باشد.

    حالا سيب*ها را دوباره كنار گوشت گذاشته و حدود 15 دقيقه مى*گذاريم همراه گوشت بپزد. به جز مرحله سرخ كردن بقيه مراحل بايد در ظرف بسته باشد.

    در اين فاصله كلم*هاى خلال شده را در باقيمانده روغن و كره تفت مى*دهيم و خوب كه تفت خورد باقيمانده سركه و آب سيب را هم اضافه كرده و در ظرف را مى*بنديم تا كمي نرم شوند.

    در ظرف سرو به ترتيب خلال كلم و بعد گوشت و در آخر سيب را چيده و اگر دوست داريد از سيب زمينى سرخ شده هم استفاده كنيد. در ضمن سس گوشت و كلم را هم روى مواد بريزيد.

    ايده اين غذا از برنامه مارتا استوارت است با تغييراتى در شيوه پخت.


    Andrew این نوشته را پسندیده.
    http://khanjon.blogfa.com

  8. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    نوشته ها
    133
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    70
    پسند کرده
    0

    Re: استیک گوشت

    استیک گوشت که با سیر و پیاز وفلفل وکمی آبلیمو مزه دار کردم بعد سرخ کردم

    Andrew این نوشته را پسندیده.

  9. #32
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,276
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    611
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: استیک گوشت

    استیک گوشت:





    مثل همیشه گوشت با سس سویا..فلفل سیاه تازه..کمی روغن زیتون..پاپریکا..پودر سیر و...مزه دار شد و همراه پوره سیب زمینی و سس قارچ عشق من سرو شد...آبدار دوست داریم استیکو برای همین هر طرفش رو 5-6 دقیقه بیشتر گریل نمیکنم...
    Andrew و خورشیدبانو این نوشته را پسندیده.

    خداوند بزرگترین هدایا را به بندگان خود داده است.قدرت انتخاب و تعیین کردار خویش.

صفحه 4 از 16 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما