نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree757Likes

موضوع: استیک گوشت

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 125
صفحه 2 از 16 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۱۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    135
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    140
    پسند کرده
    0

    Re: استیک گوشت

    استیک با سس قارچ و پوره سیب زمینی

    من گوشت استیک را با استیک کوب کمی کوبیدم بعد به آن فلفل سیاه و سس ورسستر شایر و سس خردل و کمی سرکه بالزامیک زدم و گذاشتم چند ساعت بماند تا مزه دار شود و بعد در تابه چدنی که کمی چرب شده بود با حرارت متوسط سرخ کردم نکته مهمی که استیک دارد اینست که نباید اجازه دهید تا گوشت در تابه آب بیاندازد چون در این صورت استیک خراب می شود من و همسری استیک آبدار دوست داریم برای همین هر طرف آن را 3 دقیقه سرخ کردم بعد از پخت به آن نمک اضافه کردم











    البته دوستان ببخشید به علت گرسنگی زیاد تزیینش جالب نشد
    mitra40, Andrew, bluesea و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ناگهان چه زود دیر می شود

  2. #10
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: استیک گوشت

    نقل قول نوشته اصلی توسط پرپرک
    مسئلتن

    چقدر روغن برای سرخ کردنش میریزید و اینکه منظورتون از تابه چدنی همین هایی که رو کش تفلون دارن هست یا چیز دیگه؟
    پرپرک جون تو تابه ی چدن حتی لازم نیست روغن بریزی ... منظور از چدن هم همون چدنیاس که روکش تفلون دارن ... البته اگه از اون چدن قدیمیا داری که روکش هم نداره بهتر:)
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  3. #11
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: استیک گوشت

    اینم بیفتک من ... روش فقط پودر فلفل و پودر پیاز زدم ... حتی یادم رفت نمک بزنم:دی با پوره ی سیب زمینی و قارچ سرخ شده



    mitra40, Andrew, آدریانا20 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  4. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    622
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    405
    پسند کرده
    0

    Re: استیک گوشت

    سبزي پلو با بيفتك:

    اين نوع بيفتك در واقع لابلاي سبزي پلو و با بخار پخته ميشه و به همين دليل خيلي تر و تازه لذيذ ميشه

    مواد لازم:
    -گوشت مغز ران يا راسته گوسفندي (مال من راسته بود برا همين تكه هاش كوچيك تر در اومد مغز ران رو ميشه بزرگ تر برش داد)
    -پياز
    -برنج
    -سبزي پلويي
    -نمك و ادويه دلخواه( من كمي دارچين كمي هل و كمي زعفران در حدي كه عطر بگيره اما زرد نشه ميزنم)







    پياز رو رنده ميكنيم
    گوشت رو به صورت استيكي نه خيلي نازك ميبريم يك بار با استيك كوب(بيفتك كوب) پهن ميكنيم بعد با پشت كاردبه اصطلاح كارديش ميكنيم كه جمع ميشه مجددا با استيك كوب پهن ميكنيم و توي مخلوط پياز ميندازيم و نمك ميزنيم

    بهتره يه مدت بمونه
    اگه گوشت رو خوب بزنيد و تازه باشه احتياجي به موادي مثل كيوي و .... نداره اصلا و خوش طعم ترم ميشه

    بعد بيفتك ها رو با روغن كم و شهله كم در ماهيتابه كوچكي با ملايمت تفت ميديم (يكي يكي پشت و روشو كمي سرخ ميكنيم و گوشه ماهيتابه ميذاريم تا آب بندازه دقت كنيد نبايد گوشت خشك و بي آب يا سرخ بشه)و تو آبش ادويه ها رو ميريزيم يه چند دقيقه تو آب و روغن (تاكيد ميكنم : با شعله كم ) بمونه تا بوي خامي گوشت يه كم بره

    سبزي پلوي آبكش درست ميكنيم اما پلو رو زنده تر از هميشه برميداريم

    بيفتك ها رو كاملا وسط سبزي پلو قرار ميديم و پلو رو با آب كمي بيشتر از هميشه دم ميكنيم.آبي كه گوشت از خودش پس داده بود هم روي برنج ميريزيم

    اين پلو بايد حدود 2 ساعت روي شعله خيلي كم با بخار خودش دم بكشه كه البته بستگي به پزا بودن گوشت هم داره(چك كنيد بعد سرو كنيد!!)
    اگه ديديد هنوز گوشت نپخته و پلو داره خشك ميشه آب اضافه كنيد
    با آب ليمو خيلي ميچسبه
    نوش جان
    mitra40, Andrew و bluesea این نوشته را پسندیده.
    برای خانه ی همسایه ات هم چراغ آرزو کن ....

    قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد...




  5. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    anjelina آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۹
    نوشته ها
    192
    میزان امتیاز
    44
    پسند شده
    1165
    پسند کرده
    4851

    Re: استیک گوشت

    استیک گوشت گوساله هست که تو زعفرون و سیر و پیاز و کیوی و کاری و نمک فلفل خوابوندم وتو ماهیتابه چدن سرخ کردم سرو شده با مش پوتیتو یعنی سیب زمینی و شیر و کمی شوید خشک و جعفری مواد مارینه رو از مطبخ رویا یاد گرفتم



    Andrew و bluesea این نوشته را پسندیده.
    هر شامگاه با خود بخوانيد:
    هر روز.....همه چيز....از هر جهت بهتر ميشود
    و من در تمام زمينه هاي زندگي غني تر ميشوم


  6. #14
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,276
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    611
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: استیک گوشت






    استیک راسته...با پوره سیب زمینی...سس قارچ..

    آموزش تصویری رو در پست بعدی کامل میذارم ..هرچند میدونم همه استادین:دی..برای کامل شدن آموزشهای سایت در واقع...
    Andrew و bluesea این نوشته را پسندیده.

    خداوند بزرگترین هدایا را به بندگان خود داده است.قدرت انتخاب و تعیین کردار خویش.

  7. #15
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,276
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    611
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: استیک گوشت

    اینم آموزش تصویری و گام به گام استیک برای دوستان عزیز:

    مرحله اول:آماده کردن گوشت...این گوشت رو یا خودتون از راسته یا فیله میبرین باریک یا آماده اشو میخرین..

    بعد شستن و رفتن آب اضافی گوشت..با ایستیک کوب میافتین به جونش و هر چی دق دلی دارین از شوهر و بچه و دوست و آشنا و...سرش در میارین:دی..البته یه ریزه با ظرافت که پاره نشه..




    مرحله دوم:مرینه کردن یا مزه دار کردن گوشته..اینجاش کمی دلبخواهه..میتونین از روغن زیتون..ادویه های مورد علاقه اتون..سس های مختلف و..پیاز و ابلیمو و....استفاده کنین..من سس سویا زدم برای ترد شدن و مزه اش و چون خودش شوره نمک هم نیمزنم..بعدم روغن زیتون زدم..



    و چون عاشق فلفلم...از این ادویه که شامل 5 فلفل(سفید..سیاه..قرمز..سبز و سیچوانه استفاده کردم..اسیاب کردم روش و دوباره کمی با استیک کوب ضربه میزنم تا به خوردش برن .





    روغن زیتون میزنیم..



    میذاریم توی یه ظرف و روش رو میپوشونیم و یکی دو ساعتی توی یخچال تا خوب مزه دار بشه..





    تابه رو خوب داغ میکنین..بدون روغن...چون به خود گوشت روغن زدیم...استیک رو میندازین توش و حرارتم نسبتا بالا تا اب نندازه..چون استیک اگه اب بندازه خشک میشه بعد...میذارین حدود 5-7 دقیقه یه طرفش بپزه و بعد اون یکی طرف...



    این قسمتشم سلیقه ایه...یه عده اب دار دوست دارن..یه عده معمولی و یه عده کاملا پخته...پس زمان پخت رو بسته به اون کمتر و بیشتر میکنین..یکی دو بار که درست کنین دستتون میاد..به ضخامت تابه و نوع گوشت و ...بستگی داره این زمان..مثلا راسته زودتر از فیله میپزه..حتی نوع گذاشتن استیک روی خطوط گریلم توی نوع پخت تاثیر داره..



    استیک رو اغلب کنار پوره سیب زمینی یا سبزیجات بخار پز یا هر دو سرو میکنن...

    نوش جان..
    mitra40, fahim68, Andrew و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خداوند بزرگترین هدایا را به بندگان خود داده است.قدرت انتخاب و تعیین کردار خویش.

  8. #16
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,276
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    611
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: استیک گوشت

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahboubeh61
    ستاره جونم ، مرسی از توضیحات کاملت. :*
    ولی .... پس اون سس قارچ خوشگل و هیجان انگیزت چی؟ اونم بهمون یاد بده دیگه. :)
    محبوبه جان خواهش میکنم..به چشم خانومی..

    سس قارچ همون سس سفید با قارچه در واقع...من مثل همیشه کره رو توی ظرف آب میکنم..ارد میریزم و یه دقیقه تفت میدم..بعدم شیر گرم اضافه میکنم..تا اینجاش میشه همون پایه سس سفید...بعد قارچها رو که اسلایس کردم..توی کمی کره تفت میدم..بعد اضافه میکنم به سس سفید..و میذارم دو تا قل با هم بزنن و طعمشون به خورد هم بره...کمی نمک و فلفل سفید هم میزنم..و گاهی جوز هندی که عاشق عطرشم..و گاهی یواشکی یه قاشقم خامه دور از چشم همسری:دی...
    Andrew, bluesea و خورشیدبانو این نوشته را پسندیده.

    خداوند بزرگترین هدایا را به بندگان خود داده است.قدرت انتخاب و تعیین کردار خویش.

صفحه 2 از 16 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما