نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree757Likes

موضوع: استیک گوشت

نمایش نتایج: از 105 به 112 از 125
صفحه 14 از 16 نخستنخست ... 4111213141516 آخرینآخرین
  1. #105
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Haleh.K آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۲۲
    نوشته ها
    1,407
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    13733
    پسند کرده
    11105
    مثل همیشه :
    استیک گوشت
    نام: IMG_4115.jpg نمایش: 1249 اندازه: 106.4 کیلو بایت
    sepide56, m1361, گیلاس من و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مرا هزار اميد است
    و هر هزار تويى ​…

  2. #106
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    هستی ساغر آواتار ها
    مهتا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۱
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    614
    نوشته های وبلاگ
    5
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    4397
    پسند کرده
    8828

    ویترین مدال ها

    استیک مرغ بسیار خوشمزه و خوش عطر اووووم

    سینه ی مرغ روبه صورت ورقی بریدم بعد کمی با استیک کوب کوبیدم بعد در مخلوطی از پیاز رنده شده ادویه یکباب هاتی کارا و زعفران دم کرده و ابلیمو گذاشتم 2-3 ساعتی استراحت کنه
    بعد تو یماهیتابه چدنی سرخش کردم البته با کمی روغن
    واقعا خوش طعم و ابدار بود و خیلی مورد پسند خانواده واقع شد
    دورچینش هم شامل
    مخلوط سیبزجات و خیارشور و قارچ سوخاری و گوجه و سیب زمینی سرخ شده
    حتما امتحان کنین
    مرجان.ر, Behjat, Andrew و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    عاشق قلب های بخشنده ای هستم که در اینجا بدون هیچ ادعای با زحمت عکس و دستور کارهاشون رو میذران
    دعای خیرم بدرقتون

  3. #107
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فانوس شب. آواتار ها
    پریســــــا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۸
    نوشته ها
    77
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    501
    پسند کرده
    336
    شما چطوری استیک گوشت درست میکنید که خام نباشه خانوماا؟

  4. #108
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مرجان.ر آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    همسایه ی Behnoosh
    نوشته ها
    455
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    1964
    پسند کرده
    2166

    استيك مرغ

    استيك زيباي مهتا جو ن(هستي ساغر) در 2پست بالاتر حسابي من رو به هوس انداخته بود كه شبي از شب ها به عنوان شام درستش كردم.
    اين پودر رو يكي از عزيزان برام سوغاتي آورده بودن.طبق دستور پشت جعبه عمل كردم.


    سينه هاي بدون استخون مرغ رو كمي كوبيدم و با پودر بالا و ماست حدود 2ساعت در يخچال بهش استراحت دادم.تو دستور پياز نبود ولي من يك پياز رو هم درشت در مواد خردكردم.

    بعد از 2ساعت مواد رو ازسينه ها جداكردم و در ماهيتابه گريل با كمي روغن استيك رو درست كردم.

    بسيار خوشمزه بود و اهل منزل لذت بردند.

    جاي دوستان خالي .

    از مهتاجون هم ممنونم بابت ايده اي كه در مغز من شكوفا كردند.
    m1361, ehsans, malihejoon773 و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مواظب گرمای دلت باش تا کاری که زمستان با زمین کرد ، زندگی با دلت نکند ...

  5. #109
    مدیر انجمن
    ada آواتار ها
    نازنین-آ
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۰۶
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    1,224
    میزان امتیاز
    237
    پسند شده
    11717
    پسند کرده
    9391

    ویترین مدال ها

    تیکه های گوشتو داخل ترکیب مواد سیر رنده شده,سویا سس ,فلفل سیاه و رزماری خوابوندم و در تابه سرخشون کردم و با کته سبزیجات همراه با سویا سس سرو شد...

    lady of shalott, *Afsaneh*, بهارسادات و 36 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #110
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    21
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    499
    پسند کرده
    111

    ابنم استبک ما
    توضیح اولیه این اصلا نسوخته نمیدونم چرا بعد ادیت عکس این شکلی شد

    حدود 5 ساعت با سویا سس/روغن زیتون/فلفل و پیاز خورد شده داخل یخچال گذاشتم بعدم در تابه چدنی با حرارت بالا سرخ کردم
    بسیار خوشمزه بود
    نام: f9fd85d1e1ed67931ac775938b424a871adb8a8a61a45fdd9d49e2aaca54c380.jpg نمایش: 907 اندازه: 95.4 کیلو بایت
    niloufar 77, m1361, گیلاس من و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #111
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سمنو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۵
    محل سکونت
    دور
    نوشته ها
    196
    میزان امتیاز
    231
    پسند شده
    7077
    پسند کرده
    5646
    استیک
    ورقه های گوشت تازه (راسته) رو از روز قبل در مخلوط پیاز و فلفل سیاه میخوابونم، در ظرف پلاستیکی در دار توی یخچال میذارم
    فردا یا پس فردا یک ساعت قبل از پخت میذارمش بیرون همدمای محیط بشه، در تابه استیل با کف ضخیم یا تابه مخصوص (کست ایرن) با حرارت بالا سرخ میکنم با روغن حیوانی (از کره درست میکنم)
    هر سمت 3دقیقه... اصلن بهش کاری نداریم چنگال هم نمیزنیم، یک سمت که به اندازه دلخواه سرخ شد با تانگز سر پهن برمیگردونم اون سمتشم سرخ بشه
    آخرش پیازای خلالی که گوشتا توش بوده را هم با همین روغن و با حرارت بالا 2 دقیقه تفت میدم خیلی خوشمزه میشه
    با پوره سیب زمینی یا سیب زمینی و سبزیجات کبابی سرو میکنیم

    چون مهمونایی از نوع برنج خور قهار داشتم کنارش چلو و گوجه گذاشتم همراه کره به سبک چلو کباب برگ

    نام: SAM_1579H.jpg نمایش: 783 اندازه: 106.6 کیلو بایت

    نام: SAM_1578.jpg نمایش: 780 اندازه: 103.7 کیلو بایت
    ویرایش توسط سمنو : ۱۳۹۴/۰۳/۱۰ در ساعت ۰۵:۳۸ قبل از ظهر
    zakizadeh, **mahla**, maman_mahya و 31 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Nothing makes a woman more beautiful than the belief that she is beautiful




  8. #112
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *samir* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۹
    نوشته ها
    687
    میزان امتیاز
    383
    پسند شده
    8523
    پسند کرده
    9689
    استیک گوشت با دستور بهجت عزیز بسیاااار لذیذ و خوشمزه. ممنونم بهجت جون.

    m1361, Behjat, افسونی و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 14 از 16 نخستنخست ... 4111213141516 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما