نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree757Likes

موضوع: استیک گوشت

نمایش نتایج: از 97 به 104 از 125
  1. #97
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله زهره آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۷
    نوشته ها
    267
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    2244
    پسند کرده
    2587
    گوشت رو كوبيدم و با فلفل و پاير مزه دار كردم و چند ساعتي در يخچال گذاشتم و در ماهيتابه چدني اون رو كباب كردم و براي سس هم از سس قارچ با فلفل فراوان استفاده كردم
    نام: IMG_0744.jpg نمایش: 1110 اندازه: 84.0 کیلو بایت
    ( MAHNAZ ( X ZIEBA, m1361, hastiye mamani و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    http://honarhayerooz.blogfa.com/

  2. بانک بند ناف
  3. #98
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28904
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    استیک با سس قارچ



    برای استیک بهترین گوشت فیله گوساله هستش و اگه فیله نبود میشه از راسته گوساله استفاده کرد.
    گوشت رو از شب قبل با آب پیاز ،روغن زیتون ،سویا سس و فلفل سیاه مزه دار میکنیم.
    تابه چدنی رو چرب کرده و گوشتها رو یکی یکی تو تابه که خوب داغ شده می اندازیم.
    وقتی روی گوشت کمی خونابه جمع شد نمک می زنیم و گوشت رو برمی گیردانیم تا طرف دیگه هم کباب بشه
    روی استیک رو با برس کمی کره ذوب شده می مالیم.
    با حرارت بالا استیکها رو می پزیم تا آب ندازه.
    وقتی همه استیکها رو پختیم گاز رو خاموش میکنیم و استیکها رو تو همون تابه با در بسته یک دقیقه استراحت میدیم .
    برای سس قارچ :شیر یک لیوان+یک ق س آرد+20 گرم کره+دو ق س خامه و نمک و فلفل و قارچ تفت داده



    پختن استیک تو خونه خیلی بصرفه تر از بیرون تموم میشه.
    یک کیلو فیله تقریبا 55 هزار تومان هستش.که اگه هر استیک رو 200 گرم بگیریم با این مقدار 5 پرس استیک میتونیم درست کنیم .
    فکر نمیکنم هیچ جا کمتر از 35 هزار تومان کمتر بشه استیک خورد.با این حساب اگه مخلفات و دورچین رو هم حساب کنیم تقریبا یک سوم قیمت بیرون در میاد.

    aydaa, anjelina, * منصوره * و 32 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  4. #99
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    tahmineh/92 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۱
    محل سکونت
    نگین خلیج فارس
    نوشته ها
    565
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    202
    پسند شده
    10222
    پسند کرده
    7816
    گوشتو با سویا سس و فلفل و روغن زیتون مزه دار کردم

    تو تابه چدن داغ سرخ کردم

    برای دور چینش هم سس قارچ پوره سیب زمینی و سبزیجات بخارپز شده


    sepide56, کوئین, الی_مجی و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ​آری... تا شقایق هست زندگی باید کرد

  5. #100
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    artemisam آواتار ها
    مژگان
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    347
    میزان امتیاز
    79
    پسند شده
    7117
    پسند کرده
    2703
    استيك با دورچين

    نام: IMG_20141020_224606.jpg نمایش: 978 اندازه: 86.1 کیلو بایت

    گوشت رو هيچي بهش نزدم تو تابه گريل پختم و هر طرف رو كه ميخواستم برگردونم روش نمك و فلفل سياه تازه سابيده ريختم
    دورچينش هويج و شلغم بخار پز و نون تست
    سسش آلفردو با قارچ و سيب زميني بخارپز : كره رو انقدي داغ كردم كه يه كوچولو قهوه*اي شد قارچ رو رختم توش رو حرارت بالا تفت دادم نصف پيمانه آرد ريختم توش كمي كه تفت خورد يك ليوان استاك گوشت گوساله و دوليوان شير اضافه كردم غليظ كه شد سيب زميني هارو ريختم توش و پنير بلوچيز اضافه كردم با كمي سبزيجات خشك مخصوص استيك

    عكس رو از اينستام برداشتم برا همين تيره و تاره خودش خوشرنگ و لعاب تر بود
    *ARMITA*, m1361, *Queen* و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    دعا ميكنم تا اجابت بشه
    دعا ميكنم چون دلم روشنه

  6. #101
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۸/۰۶
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    18
    پسند کرده
    0

    طرز تهیه پخت پای استیک و موسیر ۱۲ نفره


    مد روزآموزش پخت استیک و موسیر و طرز تهیه آن استیک ۱۲ نفره خوشمزهمواد لازم پای استیک و موسیر برای ۱۲ نفر:
    روغن زیتون ۲ قاشق سوپ*خوری
    کنسرو گوشت مرغ خرد شده ۱۴۰ گرم
    استیک که روی آتش ملایم پخته شده و خرد شده یک کیلوگرم
    آرد ساده ۴ قاشق سوپ*خوری
    سرکه قرمز که با ۲ لیوان آب مخلوط شده باشد ۱۰ قاشق غذاخوری
    عصاره گوشت گاو یک*ویک*سوم قاشق سوپ*خوری
    آویشن ۴ شاخه
    موسیر تازه ۶۰۰ گرم
    ژل زغال*اخته ۲ قاشق سوپ*خوری
    زرده تخم*مرغ یک عدد

    مواد لازم برای رویه خردلی:
    آرد ۳۵۰ گرم
    پودر خردل یک قاشق سوپ*خوری
    کره فریز شده ۲۰۰ گرم
    آب سرد ۶ تا ۸ قاشق سوپ*خوری

    روش تهیه پای استیک و موسیر:
    ۱٫ نصف روغن زیتون را در یک تابه بزرگ گرم کرده و گوشت مرغ کنسروی را برای چند دقیقه بپزید تا طلایی شود. بعد گوشت*ها را از تابه بیرون بیاورید و کنار بگذارید. به استیک کمی آرد بپاشید و بعد آن را در همان تابه، سرخ کنید و بعد مرغ*ها را دوباره به آن اضافه کنید.۲٫ حالا مخلوط آب و سرکه و آویشن را به تابه اضافه کرده و صبر کنید به جوش بیاید. در تابه را طوری بگذارید که یک سانتی*متر باز باشد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید برای ۲ ساعت گوشت*ها حسابی بپزند. مخلوط را گاه به گاه هم بزنید و هر وقت احساس کردید سس غذا غلیظ شده، در تابه را کامل بگذارید.۳٫ فر را با درجه ۲۰۰ سانتی*گراد گرم کرده، باقی*مانده روغن زیتون و موسیرها را با هم مخلوط کنید. حالا این مخلوط را روی یک ورق خمیر شیرینی*پزی پخش کرده و برای ۴۵ دقیقه در فر بپزید تا خمیر نرم شده و به رنگ قهوه*ای طلایی درآید.۴٫ حالا آرد و خردل را در یک کاسه بزرگ ریخته، کره فریز شده را با آن مخلوط کنید. آب سرد را هم در این مخلوط بریزید و آن*قدر هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود. روی خمیر را با یک تکه نایلون پوشانده و برای ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.۵٫ موسیرهای کباب شده و ژله و گوشت گاو را با هم مخلوط کرده و به آن ادویه اضافه کنید. بعد مخلوط را به یک ظرف ۲ لیتری مخصوص پای منتقل کنید. درجه فر را به ۲۲۰ درجه سانتی*گراد برسانید.۶٫ حالا خمیر شیرینی پخته شده را روی ظرف پای بگذارید. زرده تخم*مرغ را با کمی نمک بزنید و بعد آن را با یک قلم*مو روی سطح خمیر بمالید. ظرف را برای ۳۰*دقیقه در فر گذاشته تا خمیر ترد و طلایی شود. تا محتویات درون ظرف داغ است، آن را سرو کنید.نکته: بهتر است محتویات داخل پای را از یک روز قبل آماده کنید تا در طول شب خنک شود.

    منبع : سایت مد روز
    Modnow.ir



    Andrew, ماناسهیل, bluesea و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #102
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sabooha آواتار ها
    سبوحا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    186
    میزان امتیاز
    64
    پسند شده
    2079
    پسند کرده
    2420
    استیک گوشت
    گوشت رو با سویا سس و فلفل و روغن زیتون چند ساعت خوابوندم و سرخ کردم.
    قارچ رو سرخ کردم و ریختم روش.
    نام: استيك.jpg نمایش: 835 اندازه: 96.6 کیلو بایت
    *Queen*, mitra40, Andrew و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    این روزها...
    بی مهدی(عج)...
    باران هم بوی تشنگی میدهد...


  8. #103
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    parizad63 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    44
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    774
    پسند کرده
    450
    گوشت رو با روغن زیتون و فلفل سیاه مزه دار کردم و چند ساعتی تو یخچال گذاشتم بعد تو صفحه گریل ساندویچ ساز سرخ کردم.سسشم سس سفید معروف+قارچ+اویشن
    نام: CAM00144.jpg نمایش: 796 اندازه: 100.0 کیلو بایت
    Andrew, zardin, m1361 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اگرانسانها مي دانستند كه چقدر محدود در كنار هم هستند،نامحدود همديگر را دوست ميداشتند!

  9. #104
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083
    من این استیک رو با دستور لم چاپس نگار عزیز درست کردم ...فقط ی کم زیادی تو فر موند ابش خشک شد
    سس هم بشامل هست ...کره و ارد رو تفت دادم شیر ولرم نمک و فلفل سیاه و کمی جوز هندی رو اضافه کردم غلیظ که شد قرچی رو که قبلا تفت داده بودم بهش اضافه کردم و کمی جعفری خورد شده و سریع خاموشش کردم عالی شد
    گوشت هم راسته گوساله اس..که برش زدم و تو مواد خوابوندم...من کمی رز ماری هم اضافه کردم و سیر رو رنده کردم بسیار عالی و خوشمزه
    Lamb Chops
    atoosa92, ada, Andrew و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما