نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree757Likes

موضوع: استیک گوشت

نمایش نتایج: از 81 به 88 از 125
صفحه 11 از 16 نخستنخست ... 891011121314 ... آخرینآخرین
  1. #81
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22322
    پسند کرده
    14687
    استیک مرغ و گوشت گوسفندی
    نمیدونم کجای گوسفنده فقط موقع خرد کردن گوشت دیدم خوشگله جداش کردم
    تو پیاز و روغن زیتونو زعفرون خوابوندم بعد کوبیدمش و تو تابه چدنی سرخش کردم البته بدون روغن
    سینه مرغ رو هم همینطور از استخون جد کردم برش دادم از پهنا به دوتیه تقسیمش کردم و همینجور تو پیاز و زعفون و روغن زیتون خوابوندم و بعد کمی کوبیدمش و تو تابه چدنی سرخ کردم




    برای سسش هم پیاز روسرخ کردمکم رب زدم و قارچ اضافه کردم که این بار اصلا م خوشمزه نشد

    ویرایش توسط somayeh-b : ۱۳۹۲/۰۶/۲۱ در ساعت ۰۱:۵۴ بعد از ظهر
    مامی دوقلوها, &yeganeh&, SORATE و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  2. بانک بند ناف
  3. #82
    شیشلیک یا کباب دنده
    من با این مواد مرینه کردم...و باربیکیو کردم
    این مواد برای مرینه کردن گوشت استفاده میشه...
    بهتره 24 ساعت در این مواد و داخل یخچال بمونه.
    مواد برای 3 تکه گوشت استیک مناسب هست
    جعفری تازه 2/1 فنجان
    نعناع تازه 3/1 فنجان
    سیر تازه 4 حبه
    رز ماری تازه 3 قاشق غذا خوری(من از خشک استفاده کردم )
    نمک و فلفل به مقدار نیاز
    سس سویا 4/1 فنجان
    روغن زیتون 2/1 فنجان
    اب لیموی تازه 4/1 فنجان
    سبزی ها را در میکسر ریخته و میکس کنید اما نه خیلی ریز...سیر را اضافه کنید و باز میکس کنید..باقی مواد را مخلوط کنید و حالا خوی میکی کنید و سس را اماده کنید...گوشتها را در کیسه نایلونی گذاشته و مواد را روی گوشتها رخیته در کیسه را ببندید و 24 ساعت در یخچال قرار دهید..
    سپس گوشتها روی باربیکیو گریل کنید. و به صورت نوارهای باریک برید و یا سالاد و نان سرو کنید..
    یا گوشتها رو باریک ببرید و توی تابه بدون روغن با حرارت بالا سرخ کنید...

    sama18, sh_capr, azmil و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  4. #83
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **ashna** آواتار ها
    آشنا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۴
    محل سکونت
    ایران زیبا
    نوشته ها
    516
    نوشته های وبلاگ
    1
    میزان امتیاز
    90
    پسند شده
    8525
    پسند کرده
    4117
    استیک گوشت رژیمی
    ابتدا راسته ی گوساله رو با استیک کوب کوبیدم حسابی تقریبا حجمش دو برابر شد
    با زعفرون +آب پیاز +نمک وفلفل مزه دارش کردم به مدت 3الی 4 ساعت

    وبعد به جای سرخ کردن در تابه روی منقل کبابیش کردم از نظر من بهتر از سرخ کردنه

    Elsanaa, sama18, آسابانو و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آرامش چیست؟
    نگاه به گذشته وشکر خدا
    نگاه به آینده و اعتماد به خدا
    نگاه به اطراف و جستجوی خدا
    نگاه به درون ودیدن خدا ........


  5. #84
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    titish khanoom آواتار ها
    فرشته
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    محل سکونت
    پیله ی دنیا
    نوشته ها
    3,959
    نوشته های وبلاگ
    18
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    768
    پسند شده
    46933
    پسند کرده
    17064

    ویترین مدال ها

    اینم استیک واسه شام امشب
    مارینه شده با سویا سس/پودر سیر/فلفل سیاه/کمی روغن کنجد
    سرخیده شده تو ماهیتابه چدنی داااااااااااغ
    واسه استیک چیزی که مهمه نحوه تیکه کردنشه
    اگه عمودی برش بزنین سفت میشه
    تیکه ها رو افقی خرد کنین
    من تو چدن داغ میندازم تا آبش بزنه بیرون بعد برش میگردونم
    طرف دیگه که سرخ شد میندازم تو قابلمه دیگه ای که کره و روغن ریختم(کره ش بیشتر)و با حرارت کم میذارم بپزه
    اگه تعداد تیکه ها زیاد باشه هم همه رو با هم نمیچینم تو چدن .سه تا سه تا میذارم تا خیلی خشک نشه.
    دیگه همین

    قیمه احتمالا :-x
     
    گل باقالی, mina14, Behjat و 21 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #85
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golnare atashin آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۴
    نوشته ها
    282
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    1607
    پسند کرده
    1214
    گوشت و همسری کوبید بهد تو پیاز و فلفل سیاه یه شب خوابوندم. ظهر روز بعد یکی یکی تو ماهیتابه سرخشون کرد ... همسری




    سیب زمینی سرخ کرده + سس سفید و قارچ
    چلو گوشت
     
    &yeganeh&, maryam.67, titish khanoom و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    در دایره قسمت، ما نقطه تسلیمیم.
    لطف آنچه تو اندیشی، حکم آنچه تو فرمایی

  7. #86
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8135
    پسند کرده
    7504
    استیک (بیفتک) غرق شده در سس قارچ
    برای آیدای عزیز



    زمان که یه ربع بیست دقیقه حد اکثر. گوشت رو روز قبل بگیر بهتره فریز نشه ولی مهم هم نیست. برش باید فیبر های گوشت رو قطع کنه یعنی از مقطع عمود بر ریش ری های گوشت باید برش بخوره که ریش ریش ها کوتاه باشه برعکس گوشت رست بیف اینا... در ضمن باید کوبیده و پهن بشه. یعنی در حقیقت بیفتک داریم درست می کنیم نه استیک اصلی که نکوبیده است و هزار لم داره.
    می تونی توی ترکیب یک قاشق سویا سس و کمی سیر رنده شده (و کمی رزماری) و کمی فلفل تازه اسیب شده شب تا صبح تو یخچال مرینیت کنی.

    کل پختش اینه که یکی دو قاشق روغن می ریز تو ماهیتابه داغ داغ که شد استیک رو می اندازی توش 3-4 دقیقه که جلز و ولز کرد پشت و رو می کنی. اگه خواستی بازم فلفل و پودر سیر می زنی... بعد از 8-9دقیقه در آخرای پخت نمک می زنی. من دوست دارم چند بار پشت و رو کنم. اجازه نده خیلی آب بندازه ولی یه کم آب باید بندازه که بپزه حتی می تونی 2-3 دقیقه درش رو بذاری. ببین شما با چه پختی دوست دارید. اگر آب دار دوست داری بعد از 10 دقیق شعله رو زیاد کن که آبش جمع بشه و کمی سرخ بشه و راه راه ماهیتابه بیفته روش. راز آبدار بودنش اینه که 10 دیقه قبل از سرو از توی ماهیتابه در بیاری بذاری تو بشقاب روشو فویل بکشی تا آب گوشت دوباره جمع شه توی بافت گوشت.



    سس رو باید قبل از گوشت درست کنی. من اینجوری درست می کنم. یه مقدار قارچ (اندازه یه بسته از این آبیا) اسلایس شده (ما خیلی پر سس دوست داریم) رو توی یکی دو قاشق کره با شعله زیاد تفت می دم. نیمه سرخ که شد یه قاشق آرد می ریزم روش و 2-3 مین هم می زنم تا سرخ شه همزمان نصف یه بسته خامه رو توی یک تا یک و نیم لیوان آب جوش حل می کنم و یهو می ریزم روش و حسابی هم می زنم روی شعله خیلی کم تا غلیظ شه و قل بزنه. بعد دو قاشق پیاز داغ کاراملی که از قبل آماده کرده ام می ریزم توش هم می زنم (اوووم عالی می شه)
    بع نصف ق چ نم و یک چهارم ق چ فلفل اضافه می کنم (بچش من شور تر دوست دارم) و یه کوچولو مثلا به اندازه 4-5 تا عقب جلو روش جوز هندی رنده می کنم. سس رو آبکی تر از اونی که میخوای خاموش کن اگر می خوای بعدا گرمش کنی. می ریزم روی استیک که تو بشقابه. من زیاد درست می کنم تا استیک توش مثل سوپ غرق شه ولی رستورانا برای هر استیک 3-4 قاشق سس درست می کنن.



    نمی دونم چرا هر چی ویرایش می کنم متنم به هم می خوره یا ثبت نمی شه و عکسها هم خرابه...
    ویرایش توسط Negara : ۱۳۹۲/۰۹/۱۸ در ساعت ۱۲:۲۴ قبل از ظهر
    مامان غزل, فرفر1, aydaa و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #87
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083
    خب این استیک گوشت من ...من واقعا میخواستم استیک درست کنم...نمیخواستم بیفتک باشه این اولین تجربه ام بود با تمام جزییات مینویسم...واسه این استیک من از مغز رون گوساله استفاده کردم...24 ساعت توی پیاز و ماست و فلفل سیاه و سفید و سیر و رزماری و روغن زیتون خوابوندمش...قبل از مرینیت یکم کوبیدمش که چون این کار رو با گوشت کوب معمولی کردم خوب نرم نشد...قطر استیکم یک سانتی متر بود موقع سرخ کردن...احساس کردم مغزش خامه واسه همین سریع برشش زدم و به نظرم خوشگلتر هم شد...
    واسه سسش هم دقیقا همون دستور نگار جون رو انجام دادم فقط ی کم خامه کمتر ریختم...عالی بود
    ی تشکر ویژه هم از نگار جونم دارم که با حوصله تمام سوالای منو جواب داد و خیلیییییی کمکم کرد..ممنونم
    دفعه بعد این استیک رو با راسته و یا فیله هم امتحان میکنم ببینم کدوم نرمتر میشه...راستی من نمک هم دیگه به گوشت نزدم سس رو شورتر درس کردم..
    راستی ی چربی دور گوشت بود که من از نگرفتم که موقع سرخ کردم اب شه و تردش کنه اما اب نشد و ی جورایی سفت موند...بعد از پخت جداش کردم..بهتر بود همون اول کار جداش میکردم






    ویرایش توسط aydaa : ۱۳۹۲/۰۹/۲۲ در ساعت ۰۵:۱۶ بعد از ظهر
    *شمیم*, Behjat, maryam.67 و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  9. #88
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **ashna** آواتار ها
    آشنا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۴
    محل سکونت
    ایران زیبا
    نوشته ها
    516
    نوشته های وبلاگ
    1
    میزان امتیاز
    90
    پسند شده
    8525
    پسند کرده
    4117
    استیک مرغ
    فیله مرغ را در زعفران وپودر پیاز ونمک وفلفل قرار میدیم تا مزه دار بشه بعد روی توری گذاشته کباب می کنیم ودر آخر مقداری کره روش برس می کنیم



    ویرایش توسط **ashna** : ۱۳۹۲/۱۰/۰۵ در ساعت ۱۰:۴۷ قبل از ظهر
    titish khanoom, &yeganeh&, Kiyana.k و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آرامش چیست؟
    نگاه به گذشته وشکر خدا
    نگاه به آینده و اعتماد به خدا
    نگاه به اطراف و جستجوی خدا
    نگاه به درون ودیدن خدا ........


صفحه 11 از 16 نخستنخست ... 891011121314 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما