نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree757Likes

موضوع: استیک گوشت

نمایش نتایج: از 73 به 80 از 125
صفحه 10 از 16 نخستنخست ... 78910111213 ... آخرینآخرین
  1. #73
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28906
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    Re: استیک گوشت

    نقل قول نوشته اصلی توسط sohei59
    دوستان عزیز برای استیک میشه از مغز ران گوساله استفاده کرد؟
    اگه زودتر جواب بدین ممنون میشم
    سهیلا جون معمولا برای استیک از فیله و راسته گوساله استفاده میشه
    گوشت مغز ران کمی سفت تر میشه میتونی زودتر مزه دارکنی تا گوشت نرمتر بشه سوبا سس هم خوشمزه میکنه هم باعث نرمی گوشت میشه
    برای استیک بهتره که گوشت تازه نباشه یعنی یک دو روز مونده باشه گوشت تازه سفت میشه به اصطلاح بیات باشه
    Andrew, Mahi site و آدریانا20 این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  2. بانک بند ناف
  3. #74
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۴
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    599
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    72
    پسند کرده
    0

    Re: استیک گوشت

    چیکارمیکنین این خطوط روی گوشت میمونن؟من هرکاری کردم بعد پخت خطوطش رفت!
    آینده رو میخوام بسازمممممممم

  4. #75
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28906
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    Re: استیک گوشت

    نقل قول نوشته اصلی توسط نرمینه
    ببخشید یه سوال ناشیانه دارم برای پخت استیک توی تابه رژیمی امکانش باید در باز باشه یا بسته؟؟؟!!!!

    نقل قول نوشته اصلی توسط parya_1368 نمایش پست ها
    چیکارمیکنین این خطوط روی گوشت میمونن؟من هرکاری کردم بعد پخت خطوطش رفت!
    خانم زمردی در تابه باید باز باشه و حرارت هم زیاد اگه در تابه رو ببندید گوشت آب میندازه و سفت میشه

    پریا خانم بعضی از تابه های کفشون خط دار هستش و وقتی داغ میشه و فقط در حد چرب شدن روغن بریزیم گوشت را که چند دقیقه تو تابه بذاریم و بعد در جهت مخالف بچرخونیم این خطها روش می افته
    Andrew, آدریانا20 و خورشیدبانو این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  5. #76
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    872
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    231
    پسند شده
    7008
    پسند کرده
    6051

    ویترین مدال ها

    Re: استیک گوشت

    تجربه ي من در مورد پخت استيک با مغز ران گوساله
    گوشت رو با سويا سس و روغن زيتون مزه دار کردم به مدت 2 ساعت تو يخچال استراحت کرد بعد تابه مسي رو داغ کردم و گوشت رو چيدم تو تابه به مدت 5 دقيقه بهش دست نزدم تا اينکه يک طرف گوشت کاملا سرخ شد.بعد طرف ديگه گوشت رو برگردوندم.دو سه دقيقه موند و بعد تابه رو به مدت 8 دقيقه تو فر 220 درجه گذاشتم.مزش خوب بود ولي کمي سفت بود.فکر کنم به خاطر نوع گوشتم بود.ولي همين گوشتو به تکه هاي کوچيک تقسيم کردم و با روغن و پياز تفت دادم که واقعا محشر شد..........
    عکس به زودي
    -----------------
     
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  6. #77
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samaneh_26 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    464
    میزان امتیاز
    162
    پسند شده
    4202
    پسند کرده
    1241

    Re: استیک گوشت

    استیک گوشت آماده، از شهروند خریدم
    فقط سرخش کردم مزش بد نبود ولی یه خورده سفت شده بود:



    Elsanaa, Andrew و nazi15 این نوشته را پسندیده.
    امروز با هم بودن را تجربه میکنیم و شاید فردا به یاد هم بودن را....
    پس امروز را زیبا کنیم به حرمت خاطرات فردا....


    http://parsa-joon.niniweblog.com

  7. #78
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22322
    پسند کرده
    14687

    Re: استیک گوشت

    استیک گوشت
    وقتی داشتم گوشت گوسفندی خرد میکردم خودمم نمیدونم این تیکه های کجاش بود ولی جدا کردم وبرای استیک کنار گذاشتم
    امروز با پیاز و فلفل دلمه مزه دارش کردم و امااااااااا یادم رفت بکوبمش که خوشبختانه و خداروشکر مشکلی براش پیش نیمود خیلی ترو نرم و خوشمزه بود اینم مراحل کارم تصویری




    برای تهیه سس :
    من دونوع سس درست کردم ببینم کدومش بیشتر به ذائقمون شبیهه
    یکیش سس سفید که انگار قبلاها که درست میکردیم خوشمزه تر بودن و یکمی مزه شیر داشتن
    یکی هم سس قرمز
    برای سس سفید پیاز داغ کردم و آرد و تفت دادم و بعد شیر رو اضافه کردمو قارچ رو ادویه اضافه نکردم
    برای سس قرمزه
    پیاز و هویج و فلفل دلمه رو ریز خرد کردم و تفت دادم
    زردچوبه فلفل سیاه و آویشن زدم و بعدشم رب و خیلی کم آب
    که این سس بیشتر مورد قبولمون واقع شد





    یه سوال میدونم اینجارو خیلی عکس بارون کردم
    لطفاا جوا سوالم رو خصوصی بهم بدین
    من یه بار با سس تززین کردم یه بار بدون سس
    میخواستم ببینم کدومش بهتر شده اصلا تغییری توش ایجاد شده ؟ کدومش بهتره که بدونم برای دفعه های بعدی که مهمون داشتم تزیین بهتر رو انجام بدم
    پیشاپیش ممنون
    کیجا, Elsanaa, titish khanoom و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  8. #79
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: استیک گوشت

    استیک مرغ با سس آلبالو

    *سینه مرغ رو با نمک و فلفل مزه دارکردم چون سینه مرغ گوشتش خیلی لطیفه خیلی کم بین دو تا کیسه فریزر کوبیدمش و تو ماهیتابه چدن سرخ کردم .

    * سس آلبالو : نشاسته ذرت رو با آب آلبالوی سرد مخلوط کردم و روی حرارت گذاشتم و هم زدم تا غلیظ بشه و کمی نمک بهش اضافه کردم.

    خیلی راحت و سریع و خوشمزه ست.

    .............
     
    somayeh-b, مامی دوقلوها, zahra.mn و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  9. #80
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nasimak آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۸
    محل سکونت
    تهران-شهرک غرب
    نوشته ها
    366
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1940
    پسند کرده
    2517

    Re: استیک گوشت


    این تنها عکسه که تو ارشیوم از استیک گوشتم داشتم همیشه هم خوشمزه میشه و نرم جویییده میشه با این روش و خوش عطر
    اول اینکه من ترجیح میدم همون روز که گوشت استیک و میخریم ترتیبشو بدیم خیلی کم با بیفتک کوب میکوبمش دستکش دستم میکنم و میرم تو کاره ماساژ:دی
    هر 2 طرف گوشت هارو با فلفل سیاه فلفل قرمز پاپریکا که فقط عطر بده پودر سیر خیلی کم اویشن یکم خیلی کم فلفل قرمز ماساژ میدم گوشت هارو کره رو اب میکنم با دست باز ماساژ میدم دو طرف گوشت ها اگه تیکه های استیکم خیلی بزرگ باشن با قیچی نصف میکنم که هم تعداد بیشتر بشه هم خوردن اسون تر
    با برس کف ماهیتابه تفلون رو چرب میکنم و میزارم رو گاز تا ماهیتابه داغ داغ که شد استیک هارو میدازم توش و وقتی ابش در اومد زیرشو کم میکنم که مغز پخت بشه
    برای کنارشم همیشه سس قارچ درست میکنم گاهی وقتام هویج و خلال های کوچیک خورد میکنم و سرخ میکنم عالی میشه
    بعضی ﻫﺎ ﺭﻭ ﺧﯿﻠﯽ ﺭﺍﺣﺖ ﻣﯿﺒﺨﺸﯽ ،

    ﭼﻮﻥ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ، ﺑﺎﺯﻡ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯿﺖ ﺑﺎﺷﻦ !

صفحه 10 از 16 نخستنخست ... 78910111213 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما