نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree8Likes

موضوع: پخت انواع پاستا و لازانیا با ماکروفر

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 21
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    728
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    723
    پسند کرده
    0

    Re: پخت انواع پاستا و لازانیا با ماکروفر

    لازانیا نیمه آماده+مواد گوشتی(پیاز داغ+گوشت چرخ شده+فلفل دلمه ای+ادویه+قارچ)سس سفید و پنیر

    من چقدر خوشبختم

    همه چی آرومه

  2. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سهيلا2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    152
    میزان امتیاز
    23
    پسند شده
    652
    پسند کرده
    281

    Re: پخت انواع پاستا و لازانیا با ماکروفر

    طبق اموزش کلاس اشپزی با ماکرو ویو LG



    لازانیا:

    مواد لازم :
    لازانیا :١ بسته
    گوشت چرخ کرده : ٢٥٠ گرم
    فلفل دلمه ای :٢ عدد
    قارچ :١ بسته٢٠٠ گرمی
    پیاز سرخ کرده :٣ تا ٤ ق غ
    پنیر پیتزا : ١ بسته ٣٠٠ گرمی
    رب گوجه فرنگی : ٣ ق غ
    اب جوش :٢ لیتر
    نمک و فلفل : به مقدار لازم
    سس سفید : ٢ پیمانه

    طرز تهیه مایع گوشت:
    گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای، قارچ و قارچ خرد شده را با پیاز داغ و نمک و فلفل در ظرف مسطحی ریخته با هم مخلوط میکنیم و بدون در پوش ٩٠٠ وات ٤ تا ٥ دقیقه ( توان ١٠٠ هر دستگاه) میگذاریم تا مواد تفت بخوره و در این مدت ١ با هم میزنیم. سپس رب گوجه را با ١/٢ لیوان اب مخلوط و به مواد اضافه کرده و به مدت ٤ الی ٥ دقیقه ٩٠٠ وات با در پوش


    طرز تهیه سس سفید:
    ٥٠ گرم کره را با ٢ ق غ ارد مخلوط کرده ٣ الی ٤ دقیقه ماکرو ٩٠٠ وات و بین کار ٣ بار هم میزنیم سپس ٢ لیوان شیر را اضافه کرده و ماکرو ٩٠٠ وات ٢ الی ٤ دقیقه زمان میدهیم تا سس سفت شود و چند بار در زمان پخت هم میزنیم


    طرز تهیه ی لازانیا خریداری شده:
    ورقه های لازانیا را در ٢ لیتر اب جوش قرار میدهیم تا نرم شود سپس دورن ظرف مسطحی را چرب کرده یه لایه لازانیا و لایه بعد مواد گوشتی و بعد سس سفید و در اخر پنیر پیتزا و همین طور لایه ها را تکرار میکنیم تا موادمون تموم بشه ( لایه اخر بدون پنیر) ظرف را به مدت ٥ تا ٦ دقیقه با در پوش قدرت ١٠٠٪ ماکرو ( ٩٠٠ وات سولاردام ) در دستگاه میگذاریم بعد از إتمام این زمان پنیر روی أن اضافه کرده و در صورت تمایل با قارچ و فلفل دلمه ای تزیین کرده روی سه پایه بلند ٥ الی ٦ دقیقه ترکیب کریل با ماکرو ٣٦٠ وات تا روی مواد برشته شود (CO 1)


    طرز تهیه ی خمیر لازانیا:

    مواد لازم:
    تخم مرغ:٣ عدد
    اب : ١ لیوان
    روغن :١ ق غ
    نمک و اویشن : مقداری
    ارد : در حدی که خمیر به دست نچسبد


    طرز تهیه:

    تخم مرغ ها را با هم زن زده تا یکدست شود سپس اب و نمک و اویشن و روغن را اضافه کرده و با هم زن میزنیم و بعد ارد را در حدی که خمیر یه دست نچسبد اضافه کرده و ورز میدهیم
    برای استراحت خمیر: خمیر را داخل کیسه گذاشته ماکرو ٥٤٠ وات ( ٦٠٠ وات سولاردام) ١/٥ دقیقه زمان میدهیم
    بعد کمی از خمیر را با وردنه صاف و پهن میکنیم و به اندازه ظرف مورد استفاده برش زده و داخل ظرف که از قبل چرب کرده ایم گذاشته و روی مواد را یک لایه گوشتی گذاشته بعد سس سفید و پنیر پیتزا و لایه ها را تکرار میکنیم پنیر را در آخرین لایه اضافه میکنیم و از ترکیب کانوکشن ١٨٠ درجه سانتی گراد با ماکرو ٥٤٠ وات ١٥ تا ٢٠ دقیقه روی سه پایه کوتاه ( در سولاردام از ترکیب شماره co5 کانوکشن ١٨٠ درجه با ماکرو ٦٠٠ وات ١٥ الی٢٠ دقیقه روی سینی
    نکته:
    در لازانیا از سس یا روغن زیاد استفاده نشود
    امروز را براي عشق به عزيزانت غنيمت بشمار، شايد فردا احساسي باشد اما.... عزيزي نباشد. خداوندا روح پدر و برادرم را با مولا علي(ع) محشور گردان.

  3. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی رها آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    23
    نقل قول نوشته اصلی توسط leylii نمایش پست ها
    یه سوال دوست جونا
    من در پوش پلاستیکی مخصوص ماکرو فر خریدم برا پخت لازانیا چند بار جواب داد ولی بار سوم آب شد :(

    با سلفون میشه ایا ؟

    مخصوصا برای لازانیای بدون ابکشی که شیر باید بجوشه

    ممنون
    خانمی با سلفون میشه فقط یه سوراخ کوچولو توش ایجاد کن...البته من امتحان کردم نشد
    ویرایش توسط مامی رها : ۱۳۹۲/۰۶/۱۹ در ساعت ۰۲:۳۹ بعد از ظهر

  4. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    radman آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    608
    نوشته های وبلاگ
    5
    میزان امتیاز
    495
    پسند شده
    12262
    پسند کرده
    4223

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامی رها نمایش پست ها
    دوستان منم دوباره لازانیا رو درست کردم ولی اونی که میخواستم نشدددددددد چیکار کنم؟
    منظورت دقيقا چيه كجاش ايراد داشت؟؟؟
    باران را دوست دارم
    چون رفتن بلد نیست
    فقط می آید....


  5. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    radman آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    608
    نوشته های وبلاگ
    5
    میزان امتیاز
    495
    پسند شده
    12262
    پسند کرده
    4223

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامی رها نمایش پست ها
    من همه کاراش رو انجام دادم و توی مایکروویو گذاشتم هر 5 مین چکش میکردم ..لایه بالایی که خشک شد ..سلفون کشیدم تغییری نکرد شکلشم تا حدودی شبیه لازانیا شده بود ...علت خشک شدنش و اینکه شکلش نمیفهمم که کجاش ایراد داره
    اگه ميگي لازانيات خشك شده بود چند تا علت ميتونه داشته باشه
    ١-به جاي كانوكشن از گريل يا ماكرو استفاده كردي
    ٢-روي پايه بلند گذاشتي كه خيلي نزديك به المنتها بوده و لازانيات خشك شده
    ٣-از سس سفيد كمي لابلاي ورقه هات استفاده كردي يا سست خيلي غليظ بوده كه كمكي به نرمي ورقه هات نكرده
    اگه دستور تهيه ات رو كامل برام بفرستي بيشتر ميتونم كمكت كنم ،من هميشه تو ماكرو ويو درست ميكنم و خيلي خوب ميشه

    نقل قول نوشته اصلی توسط پرپرک نمایش پست ها
    من همیشه برای لازانیام توی ماکروویو از سلفون استفاده میکنم و همینطور کامل رو ورقه های لازانیا مو با پینر پیتزا و سس میپوشونم.اصلا هم خشک نمیشه
    مامی رها این نوشته را پسندیده.
    باران را دوست دارم
    چون رفتن بلد نیست
    فقط می آید....


  6. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی رها آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    23
    نقل قول نوشته اصلی توسط radman نمایش پست ها
    اگه ميگي لازانيات خشك شده بود چند تا علت ميتونه داشته باشه
    ١-به جاي كانوكشن از گريل يا ماكرو استفاده كردي
    ٢-روي پايه بلند گذاشتي كه خيلي نزديك به المنتها بوده و لازانيات خشك شده
    ٣-از سس سفيد كمي لابلاي ورقه هات استفاده كردي يا سست خيلي غليظ بوده كه كمكي به نرمي ورقه هات نكرده
    اگه دستور تهيه ات رو كامل برام بفرستي بيشتر ميتونم كمكت كنم ،من هميشه تو ماكرو ويو درست ميكنم و خيلي خوب ميشه
    دوست خوبم من فقط ماکروو استفاده کردم اصلا از گریل استفاده ای نکردم
    بزار دستوشو بگم
    سس گوشتی
    گوشت 250 گرم با یه عدد پیاز نگینی سرخش کردم و ادویه و رب زدم گذاشتم کنار
    سس سفی پیشنهاد یکی از دوستان ..ارد 2/5 قاشق سوپ خوری و نمک و فلفل و 1 لیوان شیر
    و ورقه های لازانیا رو تو اب جوش گذاشتم نیم پز شد بعد صافی و بعد چیدم کف پیرکس و لایه لایه مواد میرختم ...سس سفیدم کم بود و پنیر هم زیاد نریختم ....و چیدم گذاشتم داخل ماکروو و هر 5 مین چک میکردم و ادامه که قبلا گفتم
    یه سوال دیگه من برای سس سفید 1/4 کره رو اب کردم دو قاشق ارد ریختم هم زدم گلوله گلوله میشد و شیر اضافه کردم بازم همینجوری بود البته دوستم گفته بود سست باید مثل ماست غلیظ بشه
    حالا کجای کارم ایراد داره؟
    مرسی از اینکه کمکم میکنید

  7. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    radman آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    608
    نوشته های وبلاگ
    5
    میزان امتیاز
    495
    پسند شده
    12262
    پسند کرده
    4223

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامی رها نمایش پست ها
    دوست خوبم من فقط ماکروو استفاده کردم اصلا از گریل استفاده ای نکردم
    بزار دستوشو بگم
    سس گوشتی
    گوشت 250 گرم با یه عدد پیاز نگینی سرخش کردم و ادویه و رب زدم گذاشتم کنار
    سس سفی پیشنهاد یکی از دوستان ..ارد 2/5 قاشق سوپ خوری و نمک و فلفل و 1 لیوان شیر
    و ورقه های لازانیا رو تو اب جوش گذاشتم نیم پز شد بعد صافی و بعد چیدم کف پیرکس و لایه لایه مواد میرختم ...سس سفیدم کم بود و پنیر هم زیاد نریختم ....و چیدم گذاشتم داخل ماکروو و هر 5 مین چک میکردم و ادامه که قبلا گفتم
    یه سوال دیگه من برای سس سفید 1/4 کره رو اب کردم دو قاشق ارد ریختم هم زدم گلوله گلوله میشد و شیر اضافه کردم بازم همینجوری بود البته دوستم گفته بود سست باید مثل ماست غلیظ بشه
    حالا کجای کارم ایراد داره؟
    مرسی از اینکه کمکم میکنید
    من چون سعي ميكنم از روغن و كره و..كمتر استفاده كنم خيلي كم،كره ميريزم البته هرچي بيشتر عطر و بوي غذا هم بهتر ميشه ، غلظت سست هم مثل فرني باشه بهتره،
    هروقت سست گوله شد بريز تو آسيابهاي كوچيك مخلوط كن صاف و يكدست ميشه ،اول ته ظرف يه لايه سس بريز بعد ورقه و مايه گوشتي بعدكمي پنير دوباره ورقه روش كمي سس سفيد(كه حسابي ورقه هات نرم شه) و باقي ماجرا. فقط روي مواد آخر رو حسابي پنير بريز ، هرچي هم تعداد لايه هات بيشتر باشه نرمتر ميشه لازانيات،
    نكته اصلي اينه كه استفاده از ماكرو واسه غذاهاي آبدار خوبه چون سيستم كارش طوريه كه مولكولهاي آب داخل غذا رو تبخير ميكنه به همين دليل غذا سفت و لاستيكي ميشه
    بهترين كار استفاده از كانوكشنه كه درواقع همون فر برقي هست ،اگه دستگاهت كانوكشن نداره،فقط از گريل استفاده كن و روي پايه كوتاه بزار ،بازم سوالي بود در خدمتم عزيزم
    باران را دوست دارم
    چون رفتن بلد نیست
    فقط می آید....


  8. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آزاده2013* آواتار ها
    ازاده-
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
    محل سکونت
    شهر باران
    نوشته ها
    818
    میزان امتیاز
    45
    پسند شده
    7411
    پسند کرده
    1993


    لازانیا ی دیشب

    لازانیای نیمه آماده گوشت و چرخ کرده همراه با پیاز داغ تفت دادیم بهش فلفل دلمه ای رنگی خرد شده و قارچ خرد شده اضافه کردیم به همراه سس کچاب

    ظرف پرکس رو چرب میکنیم کمی سس سفید ته ظرف میریزیم بعد یه لایه لازانیا بعد ازمواد گوشتی روش میریزیم بعد سسسفید و پنیر موزارلا دوباره لازانیا این مراحل رو ادامه میدیم

    تا لایه آخر که بعد از ریختن مواد و سس وپنیر من دیگه ورقه لازانیا نزاشتم و در فر تا پنیر آب بشه
    azmil این نوشته را پسندیده.
    تاخیالت بسرم میزنه گریم میگیره آروم آروم دل تنگم داره بی تو می میره

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما