نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree299Likes

موضوع: کاپ کیک پیتزا و انواع آن - Pizza Puffs

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 55
صفحه 3 از 7 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    747
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    373
    پسند شده
    8185
    پسند کرده
    18896

    re: انواع پیتزا

    پیتزا 1 نفره با خمیر پیراشکی

    مواد داخلش هم گوشت چرخکرده - فلفل دلمه - پنیر پیتزا



    باران67 و سوهی این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مریم گلی .. آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    kashan
    نوشته ها
    1,066
    میزان امتیاز
    53
    پسند شده
    3376
    پسند کرده
    1896

    re: انواع پیتزا

    تارت پیتزا


    جاش نمیدونم اینجاس یا نه

    منبع از اشپزی تیلاجون

    http://ashpazi.blogfa.com/post-165.aspx

    من بجای قارچ و گوشت از مواد پیتزا استفاده کردم


    تارت قارچ و گوشت
    [CENTER ALIGN=BASELINE][/CENTER ALIGN]
    [RIGHT ALIGN=CENTER][/RIGHT ALIGN]

    اینم یه تارت عالی و خوشمزه . شاید واسه وعده های شام خیلی مناسب نباشه ولی برای میزهای شام تولد و مهمانی و در کنار غذاهای دیگه لقمه ی شیک و خوشمزه ایه . از اونجا که به خاطر مشکل دوربین از هر چیزی شونصد تا عکس میگرفتم ، تو آرشیوم کلی عکسها رو زیر و رو کردم تا اینا رو که از بقیه با کیفیت تر بود انتخاب کردم ، دیگه اگه باب میل نیست ببخشید
    مواد لازم برای خمیر تارت :
    آرد 1 پیمانه ( 80 گرم )
    زرده ی تخم مرغ 1 عدد
    کره 50 گرم
    نمک 1 قاشق چایخوری
    آب یا شیر 3 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه :
    آرد رو الک میکنیم و نمک و کره ای رو که تو دمای محیط نرم شده ، بهش اضافه کرده و با نوک انگشتامون ورز میدیم .
    بعد زرده ی تخم مرغ رو اضافه کرده و با بقیه ی مواد یکدست میکنیم .
    آب یا شیر رو اضافه کرده و مواد رو ورز میدیم تا همه به خورد همدیگه برن و بعد داخل کیسه فریزر قرار داده و به مدت یکساعت تو یخچال میذاریمش تا استراحت کنه . ( بسته به نوع آرد شاید شیر یه قاشق کمتر یا بیشتر نیاز باشه )
    بعد از این زمان مقداری از خمیر رو به ضخامت 3 چهار میلیمتر با وردنه باز کرده و داخل قالبمون قرار میدیم و اضافه های اطرافش رو هم جدا میکنیم .
    سطح خمیر رو با چنگال سوراخ میکنیم تا هنگام پخت پف نکنه .


    بعد قالب ها رو به مدت 10 دقیقه تو فر با حرارت 160 درجه ی سانتیگراد قرار میدیم تا بپزه .
    [CENTER ALIGN=BASELINE][/CENTER ALIGN]

    تارت ها رو از قالب جدا کرده و بعد توشون رو مقداری سس گوجه مالیده و آویشن پاشیده و با مواد دلخواه پر میکنیم و روشو مقداری پنیر پیتزا ریخته و به مدت 2 تا 3 دقیقه با قدرت 100 در صد تو ماکروویو قرار میدیم تا پنیر آب بشه .
    [CENTER ALIGN=BASELINE][/CENTER ALIGN]

    من تارت رو با مخلوط گوشت چرخ شده و پیاز داغ و قارچ و فلفل دلمه ای و کالباس پر کردم .
    [CENTER ALIGN=BASELINE][/CENTER ALIGN]

    این هم تارت آماده ی خوردن


    با این مقدار مواد ۶ تا تارت بدست میاد ، من مواد رو دو برابر کرده بودم که ۱۲ تا شد
    zardin, parinazz, باران67 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    http://ashpazkhone.blogfa.com

  4. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۹
    نوشته ها
    62
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    18
    پسند کرده
    5

    Re: Re: پیتزا

    نقل قول نوشته اصلی توسط _SarA_
    دوستای گلم یه سوال داشتم حدود دو ماه دیگه تولد دخترمه و من می خوام تارت پیتزا رو هم جزو منو بگذارم
    می خواستم از دوستای گلی که تجربه درست کردنش رو دارن بپرسم که آیا گزینه خوبی برای یه مهمونی تولد با حدود سی تا مهمون هست یا نه
    و خمیرش چطور در میاد
    من جز تارت شیرینی تارت غذایی نخوردم برای همین مرددم
    اما فکر میکنم سرو کردنش راحت باشه
    به نظرتون مهمون ها خوششون میاد
    سارا جان به نظرم انتخاب خوبیه... معمولا هم همه دوست دارن.. هم کوچیکه هم خوش خوراکه...
    خمیرش هم می تونی از روی همین تاپیک یا این پودرهای اماده ی خمیر پیتزا استفاده کنی... خیلی راحته... معمولا هم خوب درمیاد
    ای ساربان آهسته ران...

  5. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    142
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    23
    پسند کرده
    0

    Re: Re: پیتزا

    نقل قول نوشته اصلی توسط asieh.mohammad
    بچه ها ببخشید یه سوال
    پیتزا تک نفره قالبش چیه؟
    یعنی خمیر رو تو چی میزارن اینجوری یه دست و خوشکل میشه؟
    من خ.دم خمیر پیتزای تک نفررو توی قالب تارت درست میکنم

  6. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mariiya آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران (•̪●)
    نوشته ها
    166
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3446
    پسند کرده
    1962

    re: انواع پیتزا

    سلام دوستان
    من امروز این غذا رو درست کردم........تاپیکی براش پیدا نکردم که بذارمش
    گفتم شاید به پیتزا شبیه باشه

    پای مرغ :
    اول خمیرش و درست میکنیم تا وقتی که مواد آماده بشه خمیرم آماده شده باشه
    1لیوان شیر ولرم و دو تا کره 100 گرمی توش میندازیم تا با حرارت کم کم آب شه
    دو قاشق مایع خمیر از این ریزا رو تو 2 قاشق آب حل میکنیم و به شیر و کره اضافه میکنیم
    1 دونه تخم مرغ و با چنگال میزنیم و با یه کم نمک اضافه میکنیم
    حالا کم کم بهش آرد (حتما آرده نون فانتزی باشه تا خمیر لطیف بشه) اضافه میکنیم تا وقتی که خمیر به دست نچسبه
    بعد روش و چند لایه پارچه بذارید تا گرم بشه و ور بیاد(من زمستونا میذارم کنار بخاری...الان میتونین بذارین یه جا که آفتاب بخوره بهش)

    این از خمیر....حالا مواد و آماده میکنیم:

    سوسیس نگینی شده

    مرغ پخته شده ریسه شده

    قارچ تفت داده شده برای اینکه آبش بخار بشه و داخل فر آب نندازه که باعث خامی خمیر بشه

    فلفل دلمه تفت داده شده واسه اینکه چون زمان پخت کمه خام نمونن

    حالا همه ی این مواد هارو با هم مخلوط میکنیم


    بعد خمیرو باز میکنیم و انداره قالب برش میزنیم
    (میتونین مثل کاسترول بادمجان همه رو تو یه ظرف بریزین یا نه تو قالب های کیک یزدی و غیره)
    قالب هارو یه کم چرب میکنیم و خمیرو توشون پهن میکنیم
    بعد مواد و توشون میریزیم....اینجوری:



    بعد اگه دوست داشتین میتونین روش و پنیر پیتزا بریزین و تو فر بذارین یا نه مثل من دوباره روش و خمیر بذارین



    بعد که روش خمیر گذاشتین 1 دونه زرده تخم مرغ رو با زعفرون قاطی میکنین و روشون با فرچه میمالین
    (البته من تخم مرغ نداشتم فقط زعفرون زدم که یه کم کدر شد....زرده تخم مرغ روش و شفاف میکنه)
    نتیجه:



    بعد 20 دقیقه تا نیم ساعت میذارین تو فری که از قبل گرم شده...آخرشم 2 دقیقه روی فر رو روشن میکنیم تا طلایی شه
    اووووووووووووووووف چقد خسته شدم
    امیدوارم خوب توضیح داده باشم
    بلور یخ, narjes12, همسر مهربان و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    من از نسل کوروش ام
    نه باقی مانده دختران
    زنده بگور عرب...

  7. #22
    مدیر انجمن
    * الهه * آواتار ها
    الهــــــــــه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۴
    محل سکونت
    :)
    نوشته ها
    1,103
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    205
    پسند شده
    11484
    پسند کرده
    7659

    ویترین مدال ها

    مافین پیتزا

    خمیرش رو با دستور بهجت جون درست کردم، با یک دوم مواد.. دوسش داشتم.. مرسی.. فقط من کمی زردچوبه، فلفل و آویشن هم زدم به خمیر..
    انواع پیتزا

    خمیر رو باز کردم و با کاتر گرد قالب زدم. گذاشتم تو قالب مافین، مثل روشی که بهجت جون گفتن، با چنگال سوراخ کردم، سس زدم و 10 مین گذاشتم تو فر..
    بعد مواد رو ریختم و دوباره تو فر، این دفعه گریل رو روشن کردم.. موادش هم: ژامبون+قارچ+فلفل دلمه ای+کوکتل+ذرت+گوجه فرنگی+نمک و فلفل و آویشن و پنیر پیتزا که دالیا بود و خیلی راضی نبودم..

    مهمونام خیلی دوس داشتن..



    sh_capr, باران67, sara chef و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هوا ســــرد است..

    یک استکان چــــــای داغ مهمان من باش..

    چای رفاقت من همیشه تــــــــازه دم است.. ♥♥♥


  8. #23
    مدیر انجمن
    * الهه * آواتار ها
    الهــــــــــه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۴
    محل سکونت
    :)
    نوشته ها
    1,103
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    205
    پسند شده
    11484
    پسند کرده
    7659

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامی رضا نمایش پست ها
    الهه خانوم با سلیقه وگل به علت پایین بودن سرعت نت ازتون خواهشمندم دستور بهجت جون رو لینکش رو بذارین .متشکرم
    دوست عزیزم من که لینکشو گذاشتم!! سطر سوم توضیحات، اگه رو کلمه "پیتزا" کلیک کنید، میره تو دستور خمیر بهجت جون دیگه..
    elitanha این نوشته را پسندیده.
    هوا ســــرد است..

    یک استکان چــــــای داغ مهمان من باش..

    چای رفاقت من همیشه تــــــــازه دم است.. ♥♥♥


  9. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۳
    محل سکونت
    تهران-ستارخان
    نوشته ها
    414
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    4477
    پسند کرده
    3769
    مافین پیتزا
    این دستور رو از سایت ماما ن تینا و سینا (آشپز تیلا)برداشتم
    آرد دو و نیم پیمانه
    روغن مایع 4 قاشق غذاخوری
    شیر ولرم 1 لیوان
    خمیر مایه 1 قاشق مرباخوری پر
    نمک 1 قاشق مرباخوری
    ژامبون گوشت حدود 200 گرم
    پنیر پیتزا 150 گرم
    قارچ 250 گرم
    فلفل دلمه به دلخواهبرای درست کردن خمیر ، آرد رو الک میکنیم و بهش خمیر مایه و نمک رو اضافه کرده و با هم مخلوط میکنیم .
    روغن مایع و شیر ولرم رو بتدریج اضافه میکنیم تا خمیر یکدستی بدست بیاد .
    روی خمیر رو میپوشونیم و به مدت یکساعت و نیم تو مکان گرم قرار میدیم تا به عمل بیاد . بسته به دمای محیط ، ممکنه زودتر و یا دیرتر به عمل بیاد .
    قارچ رو ریز خرد کرده و به مدت 5 دقیقه تو ماکروویو قرار میدیم تا بپزه .
    ژامبون و فلفل دلمه رو نگینی خرد کرده ، قارچ سرد شده و 50 گرم از پنیر رو بهشون اضافه و مخلوط میکنیم .
    مخلوط موادمون رو به خمیر عمل اومده اضافه میکنیم . ممکنه همه ی مواد به خورد خمیر نره ، هیچ مشکلی نداره ( مثل عکس سایت مربوطه ) ، موقعی که میخواین تو کپسول بذارین ، مقداری از مواد رو هم توش بریزین .
    از مواد به اندازه ی یه نارنگی کوچیک برداشته و تو دست گرد میکنیم و تو کپسول مافین قرار میدیم .
    در نهایت روی مافین ها رو پنیر پاشیده و با فلفل دلمه ای رنگی تزیین میکنیم .
    و به مدت نیم ساعت تو فر 180 درجه و طبقه ی وسط فر قرار میدیم تا بپزه
    من با نصف مواد درست کردم و 24 عدد مینی مافین درست کردم-----خوشمزه بود




    باران67, hengamehh, elitanha و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 3 از 7 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
  • موضوعات مشابه

    1. کالزونه calzone و stuffed pizza و پیتزا توری
      توسط najma در انجمن خوراکهای فوری - Fast food
      پاسخ: 38
      آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۱۱/۲۸, ۰۲:۴۸ بعد از ظهر
    2. پیتزا چوبی pizza on a stick
      توسط bahargol در انجمن خوراکهای فوری - Fast food
      پاسخ: 11
      آخرين نوشته: ۱۳۹۳/۰۹/۱۸, ۰۱:۵۴ قبل از ظهر

    کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما