نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree244Likes

موضوع: کالزونه calzone و stuffed pizza و پیتزا توری

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 39
صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    131
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    175
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    re: انواع پیتزا

    پیتزا کالزونه


    طرز تهیه خمیر:
    آرد 2, 1/3 پیمانه
    پودر خمیر ترش 1 قاشق سوپخوری
    شیر ولرم 1 پیمانه
    روغن 4 قاشق سوپخوری
    نمک 1 قاشق چایخوری
    تمام مواد را مخلوط میکنیم و اگر به دست چسبید آرد و روغن اضافه میکنیم در حدی که به دست نچسبد سپس روی آنرا پوشانده و در جای نسبتا گرمی به مدت حدودا 2 ساعت استراحت می دهیم تا حجم آن 2 برابر شود. سپس نصف خمیر را در ظرف پهن می کنیم مواد را روی آن می ریزیم و نصف دیگر خمیر را پهن کرده روی آن می اندازیم و لبه های خمیر را با چنگال می چسبانیم. روی آن را زرده تخم مرغ می زنیم و کنجد می پاشیم و در فر با دمای حدود 190 درجه سانتیگراد به مدت حدودا 40 دقیقه قرار می دهیم و سپس گریل را روشن می کنیم تا روی آن برشته شود.
    من برای وسط آن از مایه ماکارانی با قارچ و پنیر پیتزا استفاده کردم.

  2. بانک بند ناف
  3. #10

    re: انواع پیتزا

    نقل قول نوشته اصلی توسط fereshteh bagherpour
    سلام
    سامره خانم این پیتزای توری رو چه کار کردین که اینقدر منظم و خوشکل شد ه ؟منظورم پست شما در صفحه ۸ هست.
    دوست عزیز به احتمال زیاد با یکی از این وسیله کار شده.

    *Afsaneh*, باران67, مامان حدیثه و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  4. #11
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    201
    پسند شده
    6748
    پسند کرده
    3867

    ویترین مدال ها

    re: انواع پیتزا

    نقل قول نوشته اصلی توسط fereshteh bagherpour
    سلام
    سامره خانم این پیتزای توری رو چه کار کردین که اینقدر منظم و خوشکل شد ه ؟منظورم پست شما در صفحه ۸ هست.
    عزیزم همونطور که بهار گل جون گفتن من این وسیله رو دارم که یکم روی خمیر گرد اذیت میکنه! اما بسی ازش راضیم




    اما میتونین با چاقو وبه صورت عمودی خطوط مثلا 2 سانتی با فاصله های 1 سانتی از هم برش بدین خمیرتونو و بعد ستون دوم روی خمیر رو به همون ترتیب اما با رعایت اینکه 1 سانت پایینتر بیان از حالت اولیه، راستش نمی دونم چطوری توضیح بدم الان براتون تو پینت میکشم

    باران67, aftab shiraz و مامان حدیثه این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۹
    نوشته ها
    715
    کالاهای من
    4
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    363
    پسند کرده
    73

    re: انواع پیتزا

    این هم کالزونه من :

    مامان حدیثه این نوشته را پسندیده.
    پایانی برای قصه نیست . چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر

  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۳
    نوشته ها
    923
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    30
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    پیتزا کالزونه خوشمزه :)
    مواد داخلش گوشت چرخ کرده و قارچ و فلفل




    مامان حدیثه این نوشته را پسندیده.
    مراقب قلب ها باشیم، هیچ چیز آسان تر از قلب نمیشکند...

  7. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۸
    نوشته ها
    22
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    4
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    این در واقع کالزونه قارچ وژامبون ،اما جزو گروه پیتزا هاست به علت کم بودن خمیر وزیاد بودن قارچ کمی حاشیه خمیر خراب شد (هی مجبور شدم لبه خمیرو برگردونم با چنگال)اما مزه خوبی داشت.

  8. #15

    پیتزای پاکتی از شف طیبه

    پیتزای پاکتی از شف طیبه عزیز

    با اين خمير هرچيزي ميتونيد درست كنيد. فكر كنم اولين چيزي كه به ذهن يه ايروني ميرسه پيتزاست (يا حداقل همشهري هاي ما بدجور پيتزا خورشون خوبه!) و اتفاقا با اين خمير پيتزاهاي خوشمزه اي ميشه درست كرد. فقط يه موردي هست كه بايد حتما ذكر كنم.... اين كراستش ترد ميشه. پس به درد "اونهايي كه دوست دارن نون پيتزاشون نرم باشه" نميخوره.

    با ديدن اين فلفلهاي گوگولي بود كه ايده اين پيتزا به سرم زد. حتما از فلفل های شیرین استفاده کنید. اين فلفلها ممكنه واسه شما تند باشن. پس فقط درصورتي كه با فلفل مشكلي نداريد ميتونيد از اين ايده استفاده كنيد. يعني مثل ما جنوبي باشيد... يا هندي... يا مكزيكي! يا اينكه از ساير سبزيجات مينياتوري استفاده كنيد. يا مثلا چيپس يا نوارهاي سوسيس يا....



    پس خمير رو يك ساعت قبل از كار از يخچال بيرون مياريم. سطح كار رو آرد ميپاشيم....

    خمير رو پهن ميكنيم (من طبق معمول خيلي خيلي نازك پهنش كردم چون كراست نازك رو دوست دارم )


    متناسب با سايز تاپينگمون (همون سبزيجات مينياتوري) يه كاتر انتخاب كرده و خمير رو قالب ميزنيم



    توي سيني فر قرار داده و روش رو با فيلينگ مورد نظرمون پر ميكنيم. كه من از سس گوشت استفاده كردم. ( 300 گرم گوشت چرخ كرده . يك عدد گوجه. يك عدد پياز. يك ق چ ادويه. يك ق غ كچاپ. يك ق غ آبليمو. نمك)



    و روش هم اگه دوست داشتيم يه عالمه پنير!



    و لايه دوم خمير رو روش قرار ميديم.



    يه چنگال رو توي آرد فرو ميبريم و دور تا دور خمير ها رو به هم ميچسبونيم. روي سيني رو با سلفون ميپوشونيم و اجازه ميديم يك ربع استراحت كنه.

    فلفل ها رو روي خمير چيدم و فشار دادم كه بچسبن

    به خاطر اينكه خمير استراحت كرده و كمي پف كرده ممكنه حاشيه هاش باز شده باشه پس مجددا با چنگال خوب به هم ميچسبونيمشون.

    روي خمير رو با روغن زيتون چرب ميكنيم. (اگه هم از سبزيجات روي خميرتون استفاده نكرديد ميتونيد اِگ واشش كنيد)


    از نيم ساعت قبل فر رو روي آخرين درجه قرار ميديم تا حسابي داغ شه. سيني رو توي فر قرار ميديم به مدت 15 تا 20 دقيقه. ( اگه پيتزاي معمولي درست ميكنيد هم باز توي همين زمان ميپزه. و خيلي هم خوشمزه ميشه)
    اينم برشش. همينطور كه گفتم من خميرش رو خيلي نازك گرفتم. شما ميتونيد ضخيم تر كار كنيد.
    اين مدل خمير واسه پيتزا خوب جواب ميده و موقع خوردنش حسابي قرچ قرچ خواهيد شنيد.
    Mahi site, elikhanoomi, hoda6413 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    لطفا مطالعه کنید:
    http://mamisite.com/forum/t4234.html

  9. #16
    مدیر انجمن
    باران7 آواتار ها
    منیژه . ب
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۲۰
    نوشته ها
    2,686
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    789
    پسند کرده
    89

    ویترین مدال ها

    re: انواع پیتزا

    پیتزا با خمیر هانیکو و مواد میانی مرغ پخته وقارچ و فلفل دلمه ای ووزیتون سیاه فیله ی گوجه فرنگی ومخلوط پنیرهای پارمزان وموتزارلا
    که یک لایه ی نازک برای زیر موادوبعد کمی سس کچاب نیمه تند... و خمیر رویی هم که با وردنه توری کن به این شکل درآوردم روی مواد گذاشتم وبا مخلوط زرده تخم مرغ +کمی شیر زرین کردم..
    Mahi site, maman somi, *Afsaneh* و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    دنیا نباشد... فقط کوچه باشد واندکی باران ودوستی که زلال تر از باران باشد...

صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  • موضوعات مشابه

    1. قارچ های پر شده ....stuffed mushrooms
      توسط فاطمه مامی نیکو در انجمن خوراکهای فوری - Fast food
      پاسخ: 91
      آخرين نوشته: ۱۳۹۵/۰۴/۱۷, ۱۰:۰۵ قبل از ظهر

    کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما