نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2177Likes

موضوع: انواع کِرِم (ژلاتینه و بدون ژلاتین)

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 123
صفحه 3 از 16 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    728
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    747
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کِرِم (ژلاتینه و بدون ژلاتین)

    چ






    کرم ژله:

    ژله رو با روش معمولی درست



    کردم خوب که سرد سرد سرد شد


    با نصف پاکت خامه ی صبحانه


    مخلوط کردم
    panijon این نوشته را پسندیده.
    من چقدر خوشبختم

    همه چی آرومه

  2. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    romina joon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۷
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    1,004
    میزان امتیاز
    84
    پسند شده
    6321
    پسند کرده
    6049

    Re: انواع کِرِم (ژلاتینه و بدون ژلاتین)

    این یه دسر فوق سریع و خیلی خوشمزس پیشنهاد میکنم درست کنید
    پودینگ سه رنگ
    [JUSTIFY]مواد لازم برای پودینگ شکلاتی
    شیر یک و نیم پ
    [/JUSTIFY][JUSTIFY]نشاسته ذرت 2 ق غ[/JUSTIFY][JUSTIFY]شکر یک سوم پیمانه[/JUSTIFY][JUSTIFY]وانیل کمی[/JUSTIFY][JUSTIFY]پودر کاکائو 2 تا 3 ق غ[/JUSTIFY][JUSTIFY]کره 3 ق غ

    تمام مواد را در ظرفی روی حرارت ملایم مخلوط کرده و مدام به هم بزنید تا غلیظ شود
    کره را اضافه کرده و از روی حرارت بر دارید
    پودینگ را ظرف مناسب ریخته چند ساعت در یخچال قرار داده و سپس سرو کنید
    [/JUSTIFY][JUSTIFY]مواد لازم برای کرم زعفرانی[/JUSTIFY][JUSTIFY]شیر یک و نیم پ[/JUSTIFY][JUSTIFY]شکر یک سوم پ[/JUSTIFY][JUSTIFY]نشاسته ذرت2 قاشق[/JUSTIFY][JUSTIFY]کره 2 ق غ[/JUSTIFY][JUSTIFY]زعفران مقداری[/JUSTIFY][JUSTIFY]تمام مواد رو مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا غلیظ شود. سپس روی لایه شکلاتی برزید و مجدادا در یخچال قرار دهید[/JUSTIFY][JUSTIFY] [/JUSTIFY][JUSTIFY]مواد لازم برای لایه سفید[/JUSTIFY][JUSTIFY]بستنی وانیلی نصف پ(من بجاش نصف لیوان شیر ریختم)
    آب جوش نصف پ
    [/JUSTIFY][JUSTIFY]پودر ژله آلوورا 2 ق غ[/JUSTIFY][JUSTIFY]پودر ژله و آب جوش را کاملا مخلوط کرده و در آخر بستنی رو اضافه کنید. سپس روی لایه کرم کاسترد بریزیو در یخچال قرار دهید تا ژله بسته شود[/JUSTIFY][JUSTIFY]برای تزئین میتوانید از انواع میوه ها، شکلات و خامه استفاده کنید
    اینم عکس من
    [/JUSTIFY][JUSTIFY]فعلا تزیین نشده[/JUSTIFY]

    hengamehh این نوشته را پسندیده.


  3. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samaneh_26 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    460
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    4241
    پسند کرده
    1241

    Re: انواع کِرِم (ژلاتینه و بدون ژلاتین)

    با دستور رومینا جون صفحه 16
    کرم دو رنگ و ژله





    Elsanaa این نوشته را پسندیده.
    امروز با هم بودن را تجربه میکنیم و شاید فردا به یاد هم بودن را....
    پس امروز را زیبا کنیم به حرمت خاطرات فردا....


    http://parsa-joon.niniweblog.com

  4. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مریم گلی .. آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    kashan
    نوشته ها
    1,057
    میزان امتیاز
    57
    پسند شده
    3399
    پسند کرده
    1895

    Re: انواع کِرِم (ژلاتینه و بدون ژلاتین)

    [quote=گیتار]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "مریم گلی ..":cwsa11uc
    کرم ژله ای بلوبری
    خامه یک لیوان
    ژله بلوبری
    شیر یک لیوان
    شکر به میزان لازم (حدود ۵ قاشق غذا خوری کافیه)
    وانیل یه قاشق چای خوری
    ژلاتین ۲۰ گرم
    شیر رو با شکر گرم کنید، فقط به اندازه*ای که شکر حل بشه، خامه و وانیل رو اضافه کنید.ژلاتین رو به طریق بن ماری با مقداری آب حل کنید ژله بلوبری رو هم با یه لیوان اب جوش حل کرده و داخل ژلاتین بریزین و اجازه بدین خنک بشه بعد به محلول شیر و خامه اضافه کرده ونصف اون رو توی قالب میریزیم
    این برای لایه اول یا همون قسمت پاپیونی هست
    برای لایه سفید یا همون لایه دوم هم از همین مواد لایه اول دوباره درست میکنیم بدون اینکه ژله ابی یا بلوبری بهش اضافه کنیم وقتی پاپیون خوب بسته شد لایه دوم رو که سفید رنگ هست میریزیم
    وقتی بسته شد برای لایه بعدی فقط دو بسته ژله بلوبری رو با دو لیوان اب جوش حل کرده و یه لیوان اب سرد اضافه میکنیم و میریزیم روی کرم دومی وقتی ژله ها بسته شد باز مثه لایه دوم یه لایه سفید دیگه میریزیم
    مریم خانمی میشه راهنمایی کنی بهتر مطلبتون رو بفهمم
    1-شما نوشتی:..کرده ونصف اون رو توی قالب میریزیم ....پس بقیه مواد لایه اول رو کی استفاده میکنیم؟
    2-این مقدارخامه شیر شکروژلاتین برای هرلایه جداگانه هس درسته؟یعنی4لایه 4بار ازهمین موادومقدار؟
    3-توی این دستوراز3تابسته بلوبری استفاده شده؟
    4- وقتی خوب بسته شد:یعنی کاملا رویه ش بسته شد درسته ؟نیازی نیس که کاملا بسته بشه(چی گفتم )
    میسی خانمم بابت همه ی جوابهات [/quote:cwsa11uc]


    1ـ بقیه مواد لایه اول رو برای اخرین لایه استفاده کردم عزیزم
    2ـ برا برا هر لایه جداگانه باید این مقدار رو درست کنین
    3ـ بله از 3 تا بسته
    یکیش برا لایه اول دوتای بعدیش هم برای لایه ژله ای
    که بستگی به قالب داره میتونین برا لایه ژله ای از یه بسته استفاده کنین برا قالب من دو بسته لازم بود

    4ـ منم نفهمیدم چی گفتی
    ولی مثه ژله رنگین کمان لایه ها خودشو کمی گرفت لایه بعدی رو میریزیم

    ببخشین اگه دیر جواب دادم خیلی فرصت ندارم به همه پستا سر بزنم
    یادش بخیر قدیما
    panijon این نوشته را پسندیده.
    http://ashpazkhone.blogfa.com

  5. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    728
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    747
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کِرِم (ژلاتینه و بدون ژلاتین)

    کرم ژله نعنایی

    ژله نعنایی 3 بسته+یک پیمانه خامه +یک پیمانه بستنی+2 زرده تخم مرغ



    من توش رنگ زرد هم زدم که رنگش پسته ای شد
    panijon و sara chef این نوشته را پسندیده.
    من چقدر خوشبختم

    همه چی آرومه

  6. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    نوشته ها
    106
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    62
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کِرِم (ژلاتینه و بدون ژلاتین)

    نشاسته ذرت + شکلات ذوب شده + شیر + گلاب + خامه

    panijon این نوشته را پسندیده.
    آسمان فرصت پرواز بلندی است قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی

  7. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۱
    نوشته ها
    602
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    602
    پسند کرده
    676

    Re: انواع کِرِم (ژلاتینه و بدون ژلاتین)

    ژله (کرم ) شیرعسلی با دستور خوب صالحه دردایی عزیز.مجله هنر اشپزی
    شير عسلی تغليظ شده صنعتی يک قوطی حدود 400 گرم

    - آب گرم يک پيمانه

    - آب سرد يک پيمانه

    - پودر ژلاتين 2.5 قاشق سوپخوری

    - اسانس وانيل مايع 1 قاشق چايخوری

    - قهوه فوری يا پودر کاکائو در صورت تمايل به ميزان لازم

    طرز تهيه:

    آب سرد را در ظرف مناسبی ريخته و پودر ژلاتين را روی آن بپاشيد و اجازه دهيد تمام ذرات پودر ژلاتين با آب مرطوب گردند ، آنرا هم نزنيد . سپس ظرف را روی بخار آب قرار داده تا ذرات ژلاتين کاملا حل شوند و گهگاه آن را هم بزنيد. آب گرم را کم کم به شيرعسلی افزوده و هم بزنيد . اسانس وانيل را نيز به ژلاتين اضافه کرده و محلول ژلاتين را به شير عسلی اضافه کرده و کاملا مخلوط کنيد . قالب مناسب را کمی با روغن مايع چرپ کرده و چربی اضافه را کاملا با دستمال پاک کنيد. مخلوط شيرعسلی را در قالب ريخته و به مدت حدود 4 ساعت در يخچال قرار دهيد. پس از اينکه ژله بسته شد آنرا با پوشش نايلونی در يخچال نگهداری کنيد.

    برای خوشمزه تر شدن اين دسر ، آب گرم را با شير گرم جايگزين کرده و 100 گرم خامه ساده نيز به شيرعسلی اضافه کنيد (شيرعسلی را کم کم با خامه مخلوط کنيد تا خامه نبرد).

    دقت شود که مواد اين دسر را ميتوان به چند قسمت تقسيم کرده ، بخشی را ساده و به بخشهای ديگر کمی پودر کاکائو يا قهوه حل شده اضافه کنيد

    samaneh_26, مهربون بانو و باران67 این نوشته را پسندیده.

  8. #24
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,946
    میزان امتیاز
    32
    پسند شده
    1454
    پسند کرده
    2950

    Re: انواع کِرِم (ژلاتینه و بدون ژلاتین)

    دسر شیرعسلی با این دستور : http://mamisite.com/forum/t372-p416036.html#post416036


    طبق پیشنهاد دستور اصلی به جای آب گرم از شیر گرم استفاده کردم و همینطور 100 گرم خامه رو هم با شیرعسلی ترکیب کردم . مقداری پودر قهوه رو هم بدون دم کردن داخل مواد ریختم .
    نتیجه کار خوشمزه بود ولی هنوز خیلی شیرین بود . البته قهوه من خیلی تلخ نبود . به نظرم حتما این دسر با این مقدار مواد باید کاکائو یا قهوه داشته باشه که شیرینیش متعادل بشه .
    ولی راحت و خوب بود .
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۷/۱۸ در ساعت ۱۲:۱۸ قبل از ظهر
    elitanha و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

صفحه 3 از 16 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما