نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree320Likes

موضوع: پیتزا رولتی، پیتزا رولی

نمایش نتایج: از 33 به 35 از 35
صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 2345
  1. #33
    مدیر انجمن
    elmira.t آواتار ها
    المیرا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    4,882
    میزان امتیاز
    589
    پسند شده
    47463
    پسند کرده
    49571

    ویترین مدال ها

    mitra40, افسونی, najiepenhonet و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim

    Ben koynunda 100 sene 1000 sene durabilirim


  2. #34
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,212
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    6738
    پسند کرده
    3866

    ویترین مدال ها

    این بنده خدا رو هم جزو پیتزا رولی ها درنظر بگیرید لطفا رولش کرده بودم اما تو برشش دیده نمیشه خیلی






    مواد میانیش مایه ماکارونی + ذرت و مخلفات بود و خمیرشم الان میذارم، لینک خمیرمو ندارم دستور تایپ شده مو دارم میذارم
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  3. #35
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,212
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    6738
    پسند کرده
    3866

    ویترین مدال ها

    خمیر پیتزا، پیراشکی، نون سیر و ...

    مواد لازم:
    آرد : ۵۰۰ گرم ( 3.5 پیمونه یا لیوان دسته دار معمولی)
    خمیر مایه : یک قاشق غذا خوری سر پر (10 گرم میشه)
    آب گرم: 1/4پیمونه یا همون لیوان دسته دار
    شکر : یک قاشق غذا خوری
    تخم مرغ : یک عدد*
    آب دمای محیط : 1 لیوان (میتونید شیر هم بریزید!)
    روغن :1/4 لیوان (ترجیحا از روغن زیتون استفاده کنید چون خود پنیر پیتزا به اندازه کافی چرب هست)
    نمک : یک قاشق چای خوری سرخالی

    * من واسه پیتزا نمیزنمش اما واسه پیراشکی میزنم، سفیده شو میریزم تو خمیر تا زرده شو با خامه و زعفرون واسه رومال استفاده کنم

    این دستور خمیر مامان من بوده که همیشه شیر میریخته و روغن زیادتر و تخم مرغ بیشتر
    فکر کنم با روغن بیشتر لطیفتر یا تردتر بشه. اما من خب رژیمی تر میکنم.
    بسته به جنس ارد از ارد نگه دارید تا بعدا کم کم اضافه کنید.
    مثلا من 3 لیوان میریزم فقط

    طرز تهیه :
    مایه خمیر و شکر رو خوب مخلوط می کنیم و بعد با آب ولرم مخلوط می کنیم (ترجیحا تو ظرف غیر فلزی، دمای آب واسه عمل اومدن مایه خمیر بسیار مهمه اگه سرد باشه عمل نمیاد و اگه گرم و داغ باشه خمیر مایه میمیره! واسه تستش کافیه انگشت کوچیک دستتون رو بزنید تو آب اگه گرماش تا حدی بود که انگشتتون تو 3 ثانیه تحملش کرد مناسبه! یعنی گرماش به حدیه که دست گرماشو حس کنه اما نسوزه! 40 تا 45 درجه ست بطور دقیق ) و روی اون رو می پوشونیم و به مدت ده دقیقه جای نسبتا گرم قرار می دیم (اگه کانتر آشپزخونه تون سرده یه حوله بذارید و ظرفو بذارید روش و روشم بپوشونید) تا پف کنه و حجیم شه ، اگه حجمش دو برابر نشد و پف نکرد، علامت اینه که یا مخمر فاسد شده و یا اینکه حرارت آب مناسب نبوده .

    آرد ونمک رو مخلوط کرده ،تخم مرغ و آب و روغن رو توی ظرف بزرگ مخلوط میکنیم و مایه خمیر فعال شده رو بهش اضافه کرده و با آرد (کم کم اضافه کنید و اگه آرد ناخالصی داره لطفا الک کنید) خوب مخلوط می کنیم تا یک دست شه و بعد به مدت ۵ دقیقه خوب ورز میدیم؛ روی خمیر رو با سلفون می پوشونیم (یا یه حوله ی گنده بذارین روش) و جای نسبتا گرم میذاریم تا ور بیاد (حداقل یک ساعت طول می کشه و نکته مهم اینه که خمیر باید تو ظرف بزرگ گذاشته بشه تا جا برای افزایش حجم داشته باشه) .

    بعد از ور اومدن حدودا حجم خمیر دوبرابر می شه . نشونه ور اومدن بغیر از دوبرابر شدن اینه که وقتی به خمیر انگشت میزنید حالت ارتجاعی نداره و برنمیگرده سرجاش، اینجوری موقع وردنه کشیدن و پهن کردن خمیر اذیت نمیکنه.

    خمیر رو به اندازه پیتزا خوریتون پهن کنید و یه ده دقیقه دیگه هم استراحت بدید (ندادید هم مهم نی!) این مقدار حدودا 3 تا پیتزای بزرگ بهتون میده، اگه پیتزا به سبک ایتالیایی و نازک دوس دارید باید خیلی خمیرشو نازک کنید چون پف نسبتا زیادی داره.
    نیاز به دو مرحله پخت هم نداره همون رو خمیر خام سس یا خامه و بقیه مواد رو بریزید و در اخر و با هم بپزید، بسته به داغی فرتون تو دمای 180 درجه 20 تا 25 دقیقه میپزه، چک کنید اگه نپخته بود بازم زمان بدید بهش.

    * من از این خمیر واسه پیراشکی های گوشتی هم استفاده میکنم و یا نون های تو پر لقمه ای، تو خمیرش میتونید زعفرون یا سبزیجات خشک و ادویه جات هم استفاده کنید و ...

    ** خمیر مایه ای که نوشتم خمیر مایه فوری هستش، اگه از عمل آوردنش جواب نگرفتید (که من سعی کردم تموم نکات و ریزه کاریا رو بگم که همون بار اولم خوب در بیاد) کافیه خمیر مایه فوری رو با آرد مخلوط کنید و بقیه مراحل رو برید اما زمان استراحت 3 مرحله ای میشه، یه 1 ساعت، یکم ورز و دوباره یه نیم ساعت ،حالا شکل بهش میدیم (پیتزا ،نون ،پیراشکی ، ...) و دوباره یه یک ربع! اما بافت و کیفیت عمل اومده ش یه چیز دیگه ست. (اگه زمانهای استراحت تو این حالت رعایت نشه ممکنه طعم ترشی بده!)

    *** من این خمیر رو با تغییرات واسه نونهای شیرین هم بکار میبم که هر کدوم رو تو مبحث خودشون گفته م.
    *شمیم* و باران67 این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 2345
  • بانک بند ناف
  • موضوعات مشابه

    1. ظروف تفلون، چدن، استیل، مسی، سرویس قاشق و چنگال، ظروف وکیوم
      توسط heaven در انجمن لوازم منزل - Home Accessories
      پاسخ: 815
      آخرين نوشته: ۱۳۹۵/۰۸/۱۵, ۰۱:۰۴ قبل از ظهر
    2. برای تو، عزیزی، که بین ما نیستی
      توسط Mitraiii در انجمن اینجا همه چی در همه !!! - Open Discussion
      پاسخ: 65
      آخرين نوشته: ۱۳۹۵/۰۲/۱۵, ۰۴:۰۴ بعد از ظهر
    3. ژله دندان (دندان مصنوعی، دندان مادربزرگ :) )
      توسط مریم گلی .. در انجمن انواع دسر - Dessert
      پاسخ: 11
      آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۰۹/۱۰, ۰۸:۱۱ قبل از ظهر
    4. دکوراسیون هال ورودی، راهرو، راه پله و کنج ها
      توسط nasim در انجمن دکوراسیون داخلي و چيدمان - Interior Design
      پاسخ: 63
      آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۰۴/۰۹, ۰۲:۴۱ قبل از ظهر

    کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما