نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree370Likes

موضوع: انواع پیتزا با کراست نان

نمایش نتایج: از 57 به 64 از 67
صفحه 8 از 9 نخستنخست ... 56789 آخرینآخرین
  1. #57
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    294
    پسند شده
    17103
    پسند کرده
    12100
    پیتزا روی نان تست!که از shima khoshdel عزیزم یاد گرفتم.
    روی نون تست کمی کره و سس مالیدم.گوشت چرخکرده و قارچ و رب و نمک فلفل تفت دادم و روی نونا گذاشتم روش آویشن و پنیر.فر 180 درجه و زمان 10 دقیقه

    نام: 20140410_124550.jpg نمایش: 2216 اندازه: 103.8 کیلو بایت

    نام: 20140410_134232.jpg نمایش: 2020 اندازه: 103.8 کیلو بایت
    مامان غزل, mami 2m, shimakhoshdel و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  2. کارت پزشکی مهراز
  3. #58
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,215
    میزان امتیاز
    221
    پسند شده
    6897
    پسند کرده
    3899

    ویترین مدال ها

    پیتزا با نان تست، باگت، لواش، خمیر فیلو و ...





    منظور پیتزاهای فوری ، انواع پیتزا با کراست مختلف و آماده و غیر خمیری و فیلینگ های مختلف پیتزا هست که بدلیل آماده بودن کراست سریع و فوری تهیه میشوند، پس : انواع پیتزا با نان تست، باگت، لواش، خمیر فیلو و ...
    توی این گروه قرار میگیرن.

    لطفا پیتزاهای فوری رو توی این مبحث قرار بدیدو قوانین سایت رو توی این مبحث هم مثل بقیه ی مباحث و انجمن ها رعایت بفرمایید.

    پست های عکسِ بدون توضیح و آموزش، پست های اسپم و خلاف قوانین رو طبق مقررات و بدون اطلاع توسط پیام خصوصی حذف خواهم کرد.

    با تشکر سامره




    mami 2m و باران67 این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  4. #59
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nilufari آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۲/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    739
    نوشته های وبلاگ
    57
    میزان امتیاز
    1044
    پسند شده
    16041
    پسند کرده
    10650

    ویترین مدال ها

    پیتزا فنجانی با نان همبرگری



    من این پیتزا فنجونی های مسابقه رو با نون همبرگری های کوچیک درست کردم.لازمه که نون ها حتما تازه باشه که بافت محکم و زیبایی داشته باشه. بهتره به شکا اونا دقت کنیم که هر کدوم فرم بهتری داره رو انتخاب کنیم.



    ته نونها رو با چاقوی اره ای برش دادم. بیشتر به صورت بیضی برش دادم با توجه به شکل نون ها.از این قسمت بریده شده بعدا به عنوان پایه فنجون استفاده کردم.



    خمیر داخلش رو در آوردم.


    برای درست کردن دسته فنجون از قسمت رویی یک نون استفاده کردم. در اینجا نونمون باید نرم باشه که بعد از خم کردن ورقه ورقه نشه و شکننده نباشه. با قیچی نوار های باریک درآوردم و نوکشون رو از هر دو طرف تیز بریدم که راحت داخل شیار فرو بره.



    مطابق عکسها با چاقوی اره ای در نون شیاری ایجاد کردم و دسته رو داخلش فرو کردم تا محکم بشه. البته بعدا نمیشه دسته رو بلند کرد .











    مواد پیتزا رو آماده کردم قارچ سرخ شده /کدو و هویج سرخ شده / فلفل دلمه ای/کمی رب و فلفل و نمک


    داخل فنجونها رو بامواد پر کردم و لا به لا هم کمی پنیر پیتزا ریختم و روشو با پنیر پوشوندم.





    برای اینکه میخواستم روشو با پنیر ورقه ای تزیین کنم، این لایه زیری باید کاملا پر باشه که بعدا پنیر ورقه ای گود نشه و پایین نیاد.
    پنیر ورقه ای در دو رنگ رو مطابق عکسها برش دادم و روی فنجون گذاشتم.






    از فلفل دلمه قرمز نوارهای باریک درست کردم و لای فاصله های پنیر گذاشتم. با قالب فشاری قلب هم از فلفل قلب درست کردم. برای این کار حتما باید ضخامت فلفل رو نازک کنیم که بشه قالب زد.





    پنیر دایره ای هم به همین روش . چند دایره با سایز مختلف روش زدم و رنگها رو یک در میان جایگزین کردم.






    برای وصل کردن پایه فنجون، یه مربع کوچیک از پنیر ورقه ای روی پایه گذاشتم و بعد فنجون رو روش گذاشتم که بعد از رفتن توی فر بچسبه. میشه از قبل هم اینکار رو کرد. یعنی پایه ها با پنیر روش بره تو فر فقط در حدی که پنیر از حالت سفتی در بیاد بعد فنجون روش قرار بگیره و بچسبه بعد دوباره بره توی فر.







    بعد میذاریم توی فر حدود 5 دقیقه. فقط در حدی که پنیر آب بشه. چون اگه زیاد توی فر بمونه نون خشک میشه.
    توصیه میکنم از پنیر ورقه ای استفاده نکنین چون دیر آب میشه در واقع خیلی آب نمیشه!! . پنیر معمولی بهتره.



    sOhEiLa71, fatemeh-m, mitra libra و 100 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    امام کاظم ع میفرمایند:
    هرگاه شخصی غمناک شود ، سر خود را به سوی آسمان بگیرد و
    3بار بگوید :
    بسم الله الرحمن الرحیم

    خداوند غم و اندوه او را برطرف میکند.



  5. #60
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ترنم63 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۵
    محل سکونت
    همین گوشه کنار
    نوشته ها
    4,945
    میزان امتیاز
    324
    پسند شده
    20278
    پسند کرده
    16521
    عالی و فوق العاده فقط دکمه تشکر براش کم بود
    eshgheasemani, nilufari و darya.90 این نوشته را پسندیده.
    خدا جونم عاشقتممممممم

  6. #61
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,435
    نوشته های وبلاگ
    1015
    میزان امتیاز
    2132
    پسند شده
    90345
    پسند کرده
    77738

    ویترین مدال ها

    پیتزا با کراست نان

    خیلی وقتا شده آدم هوس پیتزا میکنه ولی فرصت درست کردن خمیر رو نداره.
    یه راه حل خیلی اسون و در دسترس استفاده از انواع نان برای کراست پیتزا هست.
    میتونیم برای کراست پیتزا از نان تست،باگت،نان لواش،بربری،نان همبرگری و.. استفاده کنیم.

    من همیشه از نون تست استفاده میکردم تا اینکه وقتی در حال خوندن این تاپیک بودم پیتزای هوس انگیز نازنین عزیزم رو دیدم و فورا دست به کار شدم.

    داخل نون رو خالی کردم.با فرچه سس کچاپ زدم
    فلفل و اویشن پاشیدم
    مواد پیتزا که شامل :مرغ ریش شده،ذرت،فلفل دلمه ای،ژامبون مرغ،قارچ تفت داده شده و پنیر پیتزا(داخل خود مواد هم پنیر زدم)، رو داخل نون ریختم روش رو با پنیر گودا و پنیر مورازلا کامل پوشوندم و داخل فر گذاشتم.
    به محض آب شدن پنیر برداشتمش چون هر چه بیشتر بمونه نون خشک تر میشه.
    نکته مهم اینکه موادتون داخلش مواد خام نباشه به امید پخته شدن در فر چون ما فقط این پیتزا رو در حد اب شدن پنیر داخل فر میذاریم
    مزه ش هم خیلی خوشمزه بود،اما یه نکته ای اینکه: انتظار نون نرم نداشته باشین.نونش ترد و کرانچ میشه

    نام: پیتزا با کراست ن&#.jpg نمایش: 2986 اندازه: 100.4 کیلو بایت
    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۳/۰۹/۱۸ در ساعت ۰۱:۳۹ قبل از ظهر
    mitra40, malihejoon773, مامان غزل و 21 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #62
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,435
    نوشته های وبلاگ
    1015
    میزان امتیاز
    2132
    پسند شده
    90345
    پسند کرده
    77738

    ویترین مدال ها

    پیتزا با نان تست

    روش خیییییییییییلی تنبلونه پیتزا پزون

    روی نان تست ، سس کچاپ،فلفل اویشن زدم
    پنیر زدم و روی پنیر مواد پیتزا رو ریختم:
    مرغ پخته ریش شده،ژامبون مرغ،ذرت،فلفل دلمه ای،قارچ تفت داده
    و روی مواد هم پنیر پیتزا ریختم و گذاشتم تو فر
    به محض آب شدن پنیر برداشتمش چون هر چه بیشتر بمونه نون خشک تر میشه.
    نکته مهم اینکه موادتون داخلش مواد خام نباشه به امید پخته شدن در فر چون ما فقط این پیتزا رو در حد اب شدن پنیر داخل فر میذاریم
    من عاااااااااشق طعمشم.
    مخصوصا از نون برشته شده ش خیلی خوشم میاد.
    من شخصا بین تمام نون ها درست کردن پیتزا با نان تست رو ترجیح میدم.(تست کردم)
    ولی خب قراره پیتزا نونی ،بشه یه پیتزا در دسترس و خیلی اسون
    پس با هر نونی میشه درستش کنین

    نام: پیتزا با کراست ن&#.jpg نمایش: 2760 اندازه: 101.8 کیلو بایت

    نام: پیتزا با کراست ن&#.jpg نمایش: 1368 اندازه: 102.7 کیلو بایت
    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۳/۰۹/۱۸ در ساعت ۰۱:۴۰ قبل از ظهر
    hastiye mamani, zardin, *samir* و 25 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #63
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golegandom1363 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۰
    نوشته ها
    381
    میزان امتیاز
    473
    پسند شده
    8031
    پسند کرده
    4081
    نام: IMAG1689.jpg نمایش: 2115 اندازه: 103.5 کیلو بایت
    روی نون هام سس کچاپ زدم بعدپنیرپیتزا بعدموادشوبعدپنیر وبعدشم توفررررررررررررررر
    .....
     
    hastiye mamani, مامان غزل, niyaz2002 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بانام علی بکن مزین سخنت
    تاخالق توبیمه کندجان وتنت
    ای آنکه زعاشقان قرآن هستی
    خوشبوکن زنام محمددهنت

  9. #64
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا عزمی
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    432
    میزان امتیاز
    497
    پسند شده
    8648
    پسند کرده
    7576
    ما که نوجوون بودیم تو جردن یه پیتزایی معروفی بود به اسم پیتزا ترنج.پیتزاشو داخل نون باگت درست میکرد.این پیتزا رو به یاد اون درست کردم.البته پیتزا ساندویج
    پیاز کوچک خرد شده.فلفل دلمه ای.ژامبون. قارچ تفت داده و پنیر رو لای نون باگت سس مالی شده ریختم ولی بجای فر گذاشتم لای صفحه گریل ساندویچ ساز.
    نام: P1190863.jpg نمایش: 2207 اندازه: 99.2 کیلو بایت

صفحه 8 از 9 نخستنخست ... 56789 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما