سالاد کم سس مننام: سالاد اندونزیایی.jpg نمایش: 175 اندازه: 109.5 کیلو بایت

ترکیبات هم کلم برگ،مرغ آبپز،هویج آبپز و سیب زمینی آبپز

کلم را خرد کردم و ریختم داخل آب سرد و یه ربع بعدش آبکش کردم گذاشتم خوب آبش بره و استفاده کردم.
مرغ را با مقداری نمک،فلفل،تخم گشنیز،هل،آبغوره و چوب دارچین آبپز کردم.
هم از قسمت ران مرغ استفاده کردم هم سینه.
برای سس هم از ترکیب سس مایونز،آبغوره،نمک و فلفل استفاده کردم.همیشه از ماست هم استفاده میکردم که امروز نداشتم