نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree26Likes
  • 5 Post By Maryam53
  • 21 Post By mami mahdis

موضوع: شیرینی نیمه تر ارمنستان

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
  1. #1
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    شیرینی نیمه تر ارمنستان

    mami mahdis, samin88, titish khanoom و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    671
    میزان امتیاز
    368
    پسند شده
    8286
    پسند کرده
    7796

    شيريني نيمه تر ( ارمنستان )


    مواد لازم براي تهيه ي 22 قطعه شيريني 75 گرمي :


    تخم مرغ : 3 عدد

    اسانس وانيل مايع : يک قاشق چايخوري

    شکر : 175 گرم

    شير : 40 ميلي ليتر

    عسل : 4 قاشق غذا خوري

    سرکه : يک قاشق غذا خوري

    نمک : يک پنسه

    جوش شيرين : يک قاشق چايخوري سر صاف

    کره يا مارگارين : 50 گرم

    آرد قنادي : 400 گرم
    .................................................. .................................................. .....................
    براي تهيه بيسکويت اين شيريني :


    فر را روي 180 درجه سانتي گراد روشن کنيد .

    کف يک عدد قالب مستطيل به ابعاد 60 × 40 سانتي متر را با کاغذ روغني پوشانده ، به

    وسيله ي اسپري روغن يا روغن مايع چرب کنيد ( براي اينکه حين باز کرد ن خمير درون قالب ،

    کاغذ تکان نخورد ، بهتر است ابتدا کف قالب را چرب کرده ، سپس با کاغذ بپوشانيد ) . اگر از

    سيليکوپت(silicopat )استفاده مي کنيد نيز نياز به چرب کرد ن دارد .

    عسل را کمي گرم کنيد تا اندازه گيري و مخلوط کرد ن آن راحت تر انجام بپذيرد .

    تخم مرغ ها را به همراه وانيل و شکر بزنيد . لازم نيست کش دار شود .

    شير ، عسل ،سرکه ، نمک و جوش شيرين را هم اضافه کرده هم بزنيد .

    مخلوط را به داخل شير جوش انتقال داده و روي حرارت ملايم گرم کنيد . پس از کمي گرم شدن

    ، کره يا مارگارين را هم اضافه نموده ، با هم زد ن مداوم ( با قاشق چوبي ) صبر کنيد تا مايع

    کاملاً حباب دار شود .

    مخلوط را از روي حرارت برداشته ، آرد را به تدريج اضافه کنيد . ابتدا از همزن و سپس از ليسک

    استفاده کنيد . خمير در انتها کاملاً حالت چسبنده داشته و شبيه خمير کلمي ( نان خامه اي )
    است .

    خمير آماده شده را وسط کاغذ يا سيليکوپت ريخته و به وسيله ي وردنه ي کوچک مخصوص باز

    کرد ن خمير داخل قالب ، که آن رابه آرد آغشته کرده ايد ، پهن کنيد ( وردنه را به د فعات درون

    آرد چرخانده ، آرد اضافي را تکان د هيد ) . قطر خمير نبايد بيشتر از 2 ميلي متر باشد .

    بيسکويت را درون فر به مدت 15 تا 20 د قيقه بپزيد تا رويه ي آن کمي صورتي رنگ شود . حالت

    بيسکويت پخته شده شبيه نان رولت است ، يعني انعطاف دارد ولي به علت داشتن جوش

    شيرين به سفيدي و نرمي و نرمي آن نيست .

    بگذاريد بيسکويت خنک شود ، ولي مواظب باشيد خشک نشود .در اين مدت کرم را آماده کنيد.
    .................................................. .............................................
    مواد لازم براي تهيه کرم بين لايه ها و رويه ي کيک :


    نشاسته ي ذرت : 80 گرم

    شکر : 250 گرم

    شير : 600 ميلي ليتر

    اسانس وانيل : يک قاشق چايخوري يا وانيل شکري يک دوم قاشق چايخوري سر صاف

    کره يا مارگارين : 200 گرم
    .................................................. .................................................. ..............
    مواد لازم براي تهيه ي سس شکلات :


    خامه قنادي : 120 گرم

    شکلات شيري تلخ : 120 گرم

    کره يا مارگارين : يک قاشق چايخوري

    گردوي ريز خرد شده 50 گرم براي پاشيد ن روي کيک

    خلال پسته 2 قاشق غذاخوري جهت تزيين شيريني
    .................................................. .................................................. .............
    طرز آماده کرد ن کرم :


    نشاسته ذرت و شکر را کاملاً با هم مخلوط کنيد تا ذرات شکر نشاسته را باز کند .

    شير را به مخلوط اضافه کرده آنقدر هم بزنيد تا هيچ گلوله اي در آن نماند .

    مخلوط را روي حرارت ملايم قرار داده و با هم زد ن مداوم به وسيله ي قاشق چوبي ، به مدت 10 تا 15 د قيقه بپزيد تا غليظ شود .

    در انتها وانيل مايع يا وانيل شکري را هم اضافه کرده ، د هانه ي ظرف محتوي گرم را با کاغذ

    روغني بپوشاند تا رويه نبندد و صبر کنيد تا کاملاً خنک شود. اگر گرم را بعد از خنک شد ن به

    مدت يک ساعت يا بيشتر درون يخچال سرد کنيد ، نتيجه بهتر مي شود .

    وقتي کرم سرد شد ، کره يا مارگارين را جداگانه هم بزنيد تا روشن و کرم مانند شود ، سپس

    حين هم زد ن مداوم کرم وانيل فوق ، کره را قاشق قاشق به آن اضافه کنيد تا سبک شود .
    .................................................. .................................................. ...................
    طرز تهيه سس شکلات :


    خامه قنادي را روي حرارت ملايم گرم کنيد تا شروع به جوشيد ن کند . سپس آن را از روي

    حرارت برداشته ، تکه هاي کوچک شکلات شيري را دانه دانه به آن اضافه نمائيد و با هم زد ن ،

    آن ها را با گرماي خامه ذوب کنيد . در انتها کره يا مارگارين را هم ااضافه کنيد تا سس براق و يک دست شود .
    .................................................. .................................................. .............
    طرز آماده سازي کيک:


    حدود 1/5 سانتي متر از دور بيسکويت را بريده ، خرد کرده و براي پاشيد ن روي کيک نگه داريد .

    بيسکويت را به سه قسمت مساوي تقسيم کرده ، کرم را بين دو لايه و رويه بکشيد . براي

    سهولت کار از ماسوره ي تخصصي شماره ي 789 استفاده کنيد . کرم را يک جا درون قيف

    پارچه اي بزرگ ريخته ، به کمک اين ماسوره کرم را با ضخامت سه، چهار ميلي متر روي

    بيسکويت ها بکشيد . در صورت استفاده از اين ماسوره که به آن ماسوره ي پوشش داد ن کيک

    از ( آيسينگ کيک ) گفته مي شود ، احتياجي به پالت نخواهيد داشت .

    خرده بيسکويت ها و براي طعم د هي بيشتر مقداري گردوي ريز خرد شده را هم روي شيريني

    بپاشيد . سس شکلات ولرم را به کمک قيف کاغذي يا نايلوني به صورت خطوط روي کيک ريخته

    و با خلال پسته تزئين را کامل کنيد .

    کيک را حداقل دو ساعت درون يخچال خنک کرده ، سپس سرو کنيد .
    نکته :

    1ـ اين دستور 780 گرم کربوهيدرات ، 110 گرم پروتئين ، 415 گرم چربي و 7295 کيلو کالري انرژي دارد .

    2ـ اين کيک بعد ازخنک شدن قابليت برش ریز را دارد ، پس به راحتي مي توانيد آن را برش مينياتوري داده ، درون کپسول زيبا قرار د هيد .

    منبع:هنر آشپزي شماره 66 خانم طورسیان



    - - - Updated - - -

    اینم شیرینی نیمه تر ارمنستان من با دستور بالا


    خوب راستش خوب بود نمیتونم بگم عالی بود !........کرمش خیلی شیرین بود !!!......برای
    دفعه بعد احتمالا یا از کرم پان اسپانیا استفاده میکنم یا از کرم پاتیسیر
    راستی من طبق دستور خانم طورسیان...................... چون سینی م 30*40 بود ..........................مواد رو 2 بار توی 2 تا سینی پهن کردم............ و بعد هر خمیر را به 2و نیم قسمت مساوی بریدم.................. و اون 2 تا نصفها رو برای یه طبقه استفاده کردم!!!(متوجه شدین چی شد!!!)...................برای کف سینی هم از صفحه سیلیکونی استفاده کردم خیلی راحت و بدون دردسر جا شد...................... و این بود داستان شیرینی نیمه تر ما
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما