نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1325Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای آذربایجان

نمایش نتایج: از 65 به 72 از 220
صفحه 9 از 28 نخستنخست ... 678910111219 ... آخرینآخرین
  1. #65
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nasimak آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۸
    محل سکونت
    تهران-شهرک غرب
    نوشته ها
    366
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1940
    پسند کرده
    2517

    Re: غذاها و خوردنیهای آذربایجان

    دوستای گلم شما بلدین سوتلاچ و چجوری درست میکنن؟
    بعضی ﻫﺎ ﺭﻭ ﺧﯿﻠﯽ ﺭﺍﺣﺖ ﻣﯿﺒﺨﺸﯽ ،

    ﭼﻮﻥ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ، ﺑﺎﺯﻡ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯿﺖ ﺑﺎﺷﻦ !

  2. بانک بند ناف
  3. #66
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narjes12 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    ایران عزیز
    نوشته ها
    588
    میزان امتیاز
    105
    پسند شده
    4268
    پسند کرده
    4408

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای آذربایجان

    این نون هم به زبان ترکی (کُماش) گفته میشه که در تبریز فقط ماه رمضان از این نون درست میشه و همه قنادی ها و شیرینی فروشی ها میفروشنش...

    کسانی که برای افطار مهمون هستن، معمولا به عنوان هدیه برای میزبان، یا زولبیا بامیه میبرن یا کماش

    حالا از دوستان کسی دستور این نون یا شیرینی فوق العاده خوشمزه رو داره؟

    من عاشقشم. از اول ماه رمضون از اینا میخورم تا اخرین روزش!!

    ببخشید عکسش خوب نیفتاده

    محصول دست اقای قناد


    اش دندوني
     
    اللهم عرفني حجتک، فانک ان لم تعرّفني حجتک، ضللت عن ديني

    خدايا حجتت را به من بشناسان، زيرا اگر حجتت را نشناسم، از دين خود منحرف و گمراه میگردم.

  4. #67
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narjes12 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    ایران عزیز
    نوشته ها
    588
    میزان امتیاز
    105
    پسند شده
    4268
    پسند کرده
    4408

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای آذربایجان

    ببخش هنگامه جون دیر شد....

    یه نکته همین اول بگم که اندازه ها تقریبی هستن. چون مامانم چشمی موادشو میریزن ولی حدودا اندازه ها اینطوریه که میگم:

    دستور دلمۀ برگ مو:


    لپه از قبل خیس شده و پخته شده: 1 پ
    سبزی شامل مرزه، شوید، تره: از هر کدوم یه دسته کوچیک (تره شو مامان من یکم کمتر هم میریزه)
    برنج آش: 1 پ سرخالی
    پیاز سرخ کرده نگینی فراوون (کامل سرخ نمیکنیم. طوری که دیگه سفید نباشه ولی سوخاری هم سرخ نشه. هر چی هم پیازش بیشتر باشه خوشمزه تر میشه! این نکته اخرش از خودم بود!! )
    سیر نگینی: به مقدار لازم (که تو همون ظرف و روغنی که پیاز رو سرخ کردین، تفتش میدین)
    ادویه شامل: پودر گل سرخ، فلفل، زردچوبه، زنجبیل به مقدار لازم
    ماست: 1 تا 2 پ
    روغن: کمی هم از همون روغنی که پیاز و سیر رو توش تفت دادیم، به مواد اضافه میکنیم. (وقتی چرب و چیلی میشه خوشمزه تر میشه. اینم باز از خودم بود!! )

    حالا طرز تهیه:
    -برنج اش رو 3 ساعت خیس میکنیم تا نرم تر بشه.
    -لپه که از قبل پختیم و آبش گرفته شده رو تو قابلمه میریزیم. برنج خیس خورده رو اضافه میکنیم و همه مواد رو اضافه میکنیم. اندازه ماست رو هم میتونید همون 2 پ رو بریزید. بعد قابلمه رو میذارید روی گاز و روی حرارت هم میزنیدیش تا ابش کشیده بشه (چون ماست داره اب میندازه)
    آبش که کشیده شده از روی گاز برمیدارید و داخل برگها پرشون میکنید.

    طرز نگهداری از برگ مو:

    روش اول:

    مامانم برگ مو رو اینطوری درست میکنه و نگه میداره. (انواع و اقسام نگهداری رو امتحان کرده و این دو مورد رو پسندیده: برگهای تازه رو شسته و تمیز و مرتب میکنه و دونه دونه روی هم میچینه توی ظرف پلاستیکی و میذاره فریزر.
    وقتی از فریزر درمیاد، هم نرم میشن و نیاز به فرو کردن تو ابجوش و... نداره، هم رنگش طبیعی و سبز می مونه.

    روش دوم:
    برگها رو لوله میکنه و میندازه تو بطری های نوشابه و... محکم درشو میبنده و میندازه تو انباری یا کابینت یا...! (برگها تو این روش نباید خیس باشن. اگه شستین کاملا خشک شون کنید.)

    این روش دوم باز کردن پیچ هاش یکم سخته ولی خوب جواب میده. برای بیرون اوردن برگها هم باید بطری رو با چاقو پاره کنید.
    ولی اگه فریزرتون جا دارید روش اول بهتر و راحت تره
    اش دندوني
     
    maman mersana این نوشته را پسندیده.
    اللهم عرفني حجتک، فانک ان لم تعرّفني حجتک، ضللت عن ديني

    خدايا حجتت را به من بشناسان، زيرا اگر حجتت را نشناسم، از دين خود منحرف و گمراه میگردم.

  5. #68
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17045
    پسند کرده
    12101

    Re: غذاها و خوردنیهای آذربایجان

    کوفته تبریزی با دستوری که هیون جون گذاشتن!
    غذاها و خوردنیهای آذربایجان
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۴/۰۵ در ساعت ۰۷:۵۰ بعد از ظهر
    *ARMITA* این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  6. #69
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    bibi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۱۲
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    210
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    64
    پسند کرده
    480

    Re: غذاها و خوردنیهای آذربایجان

    خورشت اورمیه:
    گوشت قیمه ای رو با پیازداغ و مقداری آب خوب بپزید بعد لوبیا چیتی نیم پز رو اضافه کنید و بگذارید تا خورشت خوب لعابدار بشه.رب و نمک و چند عددلیمو عمانی اضافه کنید و بگذارید جا بیفتد.برای تزءین خورشت از سیب زمینی و بادمجان سرخ شده استفاده کنید.
    این خورشت به خاطر وجود لوبیا چیتی خیلی خوشمزه هست حتما امتحان کنید.
    کودکیم را دوست داشتم
    روزهایی که بجای دلم , سر زانوهایم زخم بود....

  7. #70
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    * منصوره * آواتار ها
    منصوره. ک
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۵
    محل سکونت
    محلات
    نوشته ها
    2,364
    میزان امتیاز
    229
    پسند شده
    19109
    پسند کرده
    28831

    Re: غذاها و خوردنیهای آذربایجان

    همشهریان خوب آذری خیلی دلم برای تبریز و فامیلها تنگ شده از عید تا الان نتونستیم تبریز بیاییم حالا قراره دختر عمو ها بیان خواستم ازتون سوال کنم جدیدا تو غذاها پیش غذاها وسالادها چیزی تغییر نکرده چیزی جدید نشده اگر سالاد یا سوپ جدیدی به سفره ها اضافه شده خواهش میکنم دستورشو بذارید که فامیلها میان بلد باشم آخه هر وقت میبینمشون یه چیز جدید بهم یاد میدن و برای ماکه ازشون دوریم غصه میخورن





  8. #71
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    * منصوره * آواتار ها
    منصوره. ک
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۵
    محل سکونت
    محلات
    نوشته ها
    2,364
    میزان امتیاز
    229
    پسند شده
    19109
    پسند کرده
    28831

    Re: غذاها و خوردنیهای آذربایجان

    تقدیم به نسیمک جون:مواد لازم برای سوتلاچ
    شیر= ۱ لیتر
    برنج= نصف پیمانه
    شکر= ۱ پیمانه
    نشاسته گندم =۱.۵ ق .غ
    زرده تخم مرغ =۱ عدد
    وانیل =یک بسته کوچک
    کمی نمک نوک قاشق چایخوری
    ابتدا برنج را ۳ تا ۴ بار خوب بشویید …. بعد با ۱ پیمانه آب و کمی نمک سپس برنج را خیس کنید تا ساعتی خوب خیس بخورد . برنج را در قابلمه روی حرارت بگذارید تا خوب بپزد و برنجها به اصطلاح بشکفد… در یک ظرف دیگر نشاسته گندم را با شیر سرد مخلوط کنید سپس سرد سرد به آن زرده تخم مرغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید ( حدودا ۲ دقیقه با همزن دستی هم بزنید) سپس این مخلوط را روی گاز گذاشته تا گرم شدن مخلوط فوق مرتب هم بزنید مایه شیر که گرم شد با شکر به برنج پخته شده اضافه کنید و سپس وانیل یا سقز سفید را نیز اضافه کنید حدودا این مخلوط را ۱۵ دقیقه دیگر بپزید ( گاهی هم بزنید تا ته نگیرد) سپس مایع فوق را در ظرفهای کوچک ریخته و بگذارید سرد شود لازم به توضیح است این دسر را می توان در ظروف سفالی کوچک ریخته کمی بعد از سرد شدن و به مدت ۲۰ دقیقه در فر گذاشت و وقتی روی دسر طلایی شد از فر بیرون آورد و نیمه گرم یا سرد سرو کرد
    hengamehh این نوشته را پسندیده.





  9. #72
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۱۴
    نوشته ها
    30
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای آذربایجان

    سلام
    لطف کنین طرز تهیه باسلق رو هم بزارین همه صفحاتو خوندم ولی چیزی درموردش نبود.

صفحه 9 از 28 نخستنخست ... 678910111219 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما