نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1371Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای آذربایجان

نمایش نتایج: از 57 به 64 از 227
صفحه 8 از 29 نخستنخست ... 56789101118 ... آخرینآخرین
  1. #57
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    titish khanoom آواتار ها
    فرشته
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    محل سکونت
    پیله ی دنیا
    نوشته ها
    3,959
    نوشته های وبلاگ
    18
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    768
    پسند شده
    46938
    پسند کرده
    17064

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای آذربایجان

    ادویه پلو
    ادویه پلویی + زعفران+گوشت چرخی که با نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و دارچین و پیاز سرخیدم(البته باید قلقلی میکردم ها از شدت تنبلی ساده سرخیدم )

    قیمه احتمالا :-x
     
    *ARMITA* این نوشته را پسندیده.

  2. #58
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    barfin آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۲
    محل سکونت
    Tabriz
    نوشته ها
    43
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    20
    پسند کرده
    2

    Re: غذاها و خوردنیهای آذربایجان

    سلام کدبانوهای تبریزی. واقعا دست پختتون عالیه. من ساکن تبریزیم و دوستای تبریزی خوبم خیلی چیزا به من یاد دادم. ممنونم از همتون. س.پ خامه ای خوشمزتون را هم بی زحمت آموزش بدین. چند بار یاد دادن ولی مزش هیچ وقت مثل رستورانا نمی شه. ممنون می شم
    [HIGHLIGHT=#ffff00]در جنگ بین روزهای سخت و انسانهای سخت، این انسانهای سخت هستند که می مانند نه روزهای سخت[/HIGHLIGHT]

  3. #59
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahi59 آواتار ها
    مهدیه پاک اسکویی
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    380
    میزان امتیاز
    20
    پسند شده
    2783
    پسند کرده
    6573

    Re: غذاها و خوردنیهای آذربایجان

    barfinعزیز سلام . من دستورشو میزارم ولی مواد رو بر حسب پیمانه نمیدونم.
    هویج رو رنده میکنی و تفت میدی اگه باکره تفت بدی که چه بهتر . رنگ هویجت که برگشت آب مرغ رو اضافه میکنی. بعد از پختن هویج ، جو رو که از قبل پختی میریزی و سیب زمینی رنده شده. مقدار سیب زمینی به هویج باید کمتر باشه. بعد که اونم پخت خامه رو با شیر باز میکنی تا گلوله نداشته باشه و به سوپ اضافه میکنی و مرتب هم میزنی تا نبره. وقتی کمی جوش اومد زعفران و آبلیمو میزنی وخاموش میکنی . ( میتونی سیب زمینی رو حذف کنی.) آب سوپ موقع اضافه کردن خامه زیاد نباشه چون خامه با شیر رقیق میشه سوپت شل میشه. امیدوارم خوب توضیح داده باشم.
    مهدیم من که مرا گرمی بازاری نیست
    بهتر از یوسفم و هیچ خریداری نیست
    همه گویند که در حسرت دیدار من اند
    لیک در گفته این طایفه کرداری نیست

  4. #60
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nora55 آواتار ها
    مریم پ
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۰۵
    محل سکونت
    تبریز/تهران
    نوشته ها
    352
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    1013
    پسند کرده
    804

    Re: غذاها و خوردنیهای آذربایجان

    وای با دیدن این تاپیک دلم خواست الان تبریز بودم آخه منم تبریزیم ولی تو تهران زندگی میکنم ببخشید اسپم شد نتونستم جلوی ابراز احسااتم رو بگیرم
    خوراک مرغ
     
    السلام علیک یاصاحب الزمان


  5. #61
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narjes12 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    ایران عزیز
    نوشته ها
    590
    میزان امتیاز
    105
    پسند شده
    4271
    پسند کرده
    4408

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای آذربایجان

    نمیدونم چرا این همه مدت مامی سایت میام ولی اینجا سر نزده بودم.

    دیدم صفحات اول بحث از دلمه برگ مو بود و یکی پرسیده بود ماست میزنن توش یا نه؟ ولی مریم جون گفته بودن نه. اما مامان من و خاله هام و... به مواد داخل دلمه، ماست اضافه میکنن. اندازه هاشم چشمی میریزن. (من خودم به ندرت دست به این کارای پر زحمت میزنم ولی خوردنشو خیلی دوست دارم

    دلمه هاشونم زبانزد فامیله. اخه مامان من هر سال سفره داره و یکی از غذاهای ثابتش دلمه است...

    نقل قول نوشته اصلی توسط فرزانه1345
    آذری های عزیز آیا شما غذایی به نام "شویدی شیله" دارین؟البته نمیدونم اسمشو درست نوشتم یا نه؟من به گوشم خورده

    شیلَه انواع و اقسام داره. فامیل های شوهر خواهرم انواع و اقسام شون رو درست میکنن (البته نه برای مجالس!)
    خواهرمم بعضیاشو یاد گرفته. ولی ما اصلا تو خانواده مون درستش نمیکنیم. نمیدونم حالا از غذاهای اصیل ترکه یا بعدا وارد شده یا...
    نخود شیلَسی، عدس شیلَسی رو شنیدم ولی شوید رو نه. یادم باشه ازش میپرسم!
    اش دندوني
     
    اللهم عرفني حجتک، فانک ان لم تعرّفني حجتک، ضللت عن ديني

    خدايا حجتت را به من بشناسان، زيرا اگر حجتت را نشناسم، از دين خود منحرف و گمراه میگردم.

  6. #62
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,063
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    580
    پسند شده
    36151
    پسند کرده
    55051

    Re: غذاها و خوردنیهای آذربایجان

    نرجس جون اگر زحمتی نیست دستور دلمه مامانت هم دقیق می گذاری یک دنیا ممنون

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  7. #63
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narjes12 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    ایران عزیز
    نوشته ها
    590
    میزان امتیاز
    105
    پسند شده
    4271
    پسند کرده
    4408

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای آذربایجان

    نقل قول نوشته اصلی توسط barfin
    سلام کدبانوهای تبریزی. واقعا دست پختتون عالیه. من ساکن تبریزیم و دوستای تبریزی خوبم خیلی چیزا به من یاد دادم. ممنونم از همتون. س.پ خامه ای خوشمزتون را هم بی زحمت آموزش بدین. چند بار یاد دادن ولی مزش هیچ وقت مثل رستورانا نمی شه. ممنون می شم
    راستش من و خانواده همسری، خیلی سوپ خامه درست میکنیم ولی اینکه فوتش چیه که بعضی وقتا مثل ما رستورانا طعم خاص میده بعضی وقتا نه! نمیدونم از چیه!؟ (ولی وجود همزمان خامه و اشگنه معمولا همون طعم مطبوع رو میده)

    باز اساتید مثل مریم جون (خوشحال شدم دیدم تبریزی هستن ) باید بیشتر راهنمایی کنن.

    ما اینطوری درستش میکنیم.

    سوپ خامه:
    هویج و سیب زمینی رو رنده میکنیم (مقدار سیب زمینی باید بیشتر باشه تا شیرینی هویج تو سوپ غالب نباشه.)
    با یکم اب (یا اشگنه) میذاریم بپزه. (پختن با اشگنه خوشمزه ترش میکنه.) بهش نمک و فلفل سیاه اضافه میکنیم. بعد از پختن، خامه رو با مقدار خیلی کمی شیر مخلوط میکنیم تا گلوله نداشته باشه. خامه رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. (اگه خیلی آبکی بود، چند ق آرد رو تو اب سرد حل میکنیم و میریزیم تو سوپ و مدام هم میزنیم و میذاریم چند تا جوش بزنه تا سوپ کمی غلظت بگیره.) وگرنه حرارت رو خاموش کرده وابلیموشو اضافه میکنیم.

    (من یه بار ابلیمو رو قبل از خاموش کردن حرارت اضافه کردم، سوپم برید )
    موقع سرو، یکم روش جعفری خرد شده میپاشیم
    اش دندوني
     
    اللهم عرفني حجتک، فانک ان لم تعرّفني حجتک، ضللت عن ديني

    خدايا حجتت را به من بشناسان، زيرا اگر حجتت را نشناسم، از دين خود منحرف و گمراه میگردم.

  8. #64
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narjes12 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    ایران عزیز
    نوشته ها
    590
    میزان امتیاز
    105
    پسند شده
    4271
    پسند کرده
    4408

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای آذربایجان

    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh
    نرجس جون اگر زحمتی نیست دستور دلمه مامانت هم دقیق می گذاری یک دنیا ممنون
    چشم هنگامه جون ازش میپرسمو مینویسم تا دقیق باشه.
    اش دندوني
     
    اللهم عرفني حجتک، فانک ان لم تعرّفني حجتک، ضللت عن ديني

    خدايا حجتت را به من بشناسان، زيرا اگر حجتت را نشناسم، از دين خود منحرف و گمراه میگردم.

صفحه 8 از 29 نخستنخست ... 56789101118 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما