نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1379Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای آذربایجان

نمایش نتایج: از 201 به 208 از 228
  1. #201
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آتامان آواتار ها
    آتامان
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۲۹
    محل سکونت
    ❤ 😊 ❤
    نوشته ها
    1,575
    میزان امتیاز
    946
    پسند شده
    25513
    پسند کرده
    20952
    نقل قول نوشته اصلی توسط **بهاره** نمایش پست ها
    دوستان عزیز دستور کوکوی هفت لشگر تبریز رو میشه بزارید لطفا
    کوكوی هفت لشگر جزو غذاهای سنتی و بسیار محبوب در تبریز است.این كوكو بسیار مقوی است و به این دلیل ۷لشگر نام گرفته كه از ۷ ماده غذایی بسیار پر خاصیت تشكیل شده است.



    مواد اولیه : برای ۸ نفر
    روغن به میزان لازم
    زعفران دم کرده به میزان لازم
    فلفل به میزان لازم
    نمک به میزان لازم
    آرد سیب زمینی ۲قاشق سوپخوری
    تخم مرغ ۶عدد
    گوشت چرخ کرده ۱۵۰گرم
    پیاز ۲عدد
    لوبیا سبز ۲۵۰گرم
    سیب زمینی ۴عدد
    بادمجان ۶عدد
    کدو سبز ۳عدد
    خلال بادام به میزان لازم
    زرشک به میزان لازم
    گوجه فرنگی به میزان لازم
    طرز تهیه:
    ابتدا پس از شستن و پوست گرفتن بادمجان*ها آن*ها را به صورت چهارگوش (نگینی) خردکرده، روی آن*ها نمک می*پاشیم و به مدت ۱ تا ۲ ساعت کنار می*گذاریم تا تلخاب آن*ها گرفته شود. سپس بادمجان*ها را می*شوییم و پس از خشک کردن، آن*ها را در کمی روغن سرخ می*کنیم. کدو و سیب*زمینی*ها را به صورت چهارگوش خرد و کمی سرخ می*کنیم.
    لوبیاها را شسته، خرد می*کنیم و به مدت ۳ دقیقه در آب*نمک می*جوشانیم. (لوبیا را که اضافه می*کنید آب بجوشد) سپس آن*ها را آبکشی کرده و در کمی روغن تفت می*دهیم. پیاز را نگینی خرد و کمی سرخ می*کنیم. گوشت چرخ*کرده را به پیاز افزوده و تفت می*دهیم. تخم*مرغ*ها را در ظرفی شکسته، نمک، فلفل و زعفران را به آن اضافه می*کنیم و خوب می*زنیم. آرد سیب*زمینی را همراه با بقیه*ی مواد به تخم*مرغ*ها می**افزاییم و خوب مخلوط می*کنیم. در تابه*ای روغن را داغ کرده، مواد آماده*شده را در آن می*ریزیم و روی آن را صاف می*کنیم. درب تابه را می*گذاریم و آن را روی حرارت ملایم به مدت ۳۰ دقیقه قرار می*دهیم تا کوکو خودش را بگیرد.
    بعد از گذشت این مدت، کوکو را برمی*گردانیم و بدون درپوش طرف دیگر را نیز سرخ می*کنیم.
    خلال بادام را با مقداری زعفران دم کرده، زرشک و گوجه*فرنگی تفت می*دهیم و کوکو را پس از آماده شدن با این مخلوط تزیین می*کنیم.
    نکات:
    ۱) توجه داشته باشید که همه*ی مواد نیمه سرخ*شده*اند. بنابراین نیاز به پخت طولانی نیست و ممکن است کوکوی شما بسوزد.
    ۲) این کوکورا می*توانید در فر با حرارت ۲۰۰ درجه*ی سانتی*گراد به مدت ۴۵ دقیقه طبخ کنید تا زیر و روی آن یکنواخت سرخ شود.
    ۳) قطر این کوکو باید حدوداً ۵ سانتی*متر باشد.
    ۴) می*توانید از این مواد به صورت کتلت هم استفاده کنید یا آن را در قالب ریخته و به شکل دلخواه در آورید.

    منبع

    كوكوی هفت لشگرغذاهای سنتی و بسیار محبوب در تبریز - پورتال غروب
    ❤ خورش هویج ❤
     
    sita-golam, Fariba95, باران67 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




  2. بانک بند ناف
  3. #202
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .افسوس. آواتار ها
    بـــانـــو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    841
    میزان امتیاز
    249
    پسند شده
    6965
    پسند کرده
    4798

    ویترین مدال ها

    این حلوا رو جای دیگه ندیدم بخاطر همین اینجا میذارمش... ما بهش میگیم تَرَه و نوعی تر حلوا محسوب میشه...
    .اول یک پیمانه آردروبادوپیمانه اب ویک پیمانه دوشاب مخلوط میکنم حتی اگه مدتی هم بمونه خوبه.بعدنصف پیمانه کمتر روغن روتوظرف نچسب داغ میکنم وموادرومیریزم ومرتب هم میزنم تاخمیرگوله نشه.بعدکه بطوریکنواخت خودشوگرفت شعله شوکم میکنم بادربسته چنددقیقه ای بمونه.ته دیگش خوشمزه تره.
    ما گاهی تو روغن این حلوا یه تخم مرغ نیمرو میکنیم... عمه ام اینجوری درست میکرد.. خیلی خوشمزه میشه...



    .
     
    sita-golam, m1361, مامان سیدکوچولو و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




  4. #203
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۶
    نوشته ها
    69
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    70
    پسند کرده
    77
    ببخشید تو دستور ترحلوا مقدار شکر رو ننوشتید

  5. #204
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,797
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    246
    پسند شده
    21273
    پسند کرده
    15605

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط معلم مهربون نمایش پست ها
    ببخشید تو دستور ترحلوا مقدار شکر رو ننوشتید
    شكر نداره
    شيرينيش رو از دوشاب يا شير انگور ميگيره
    mitra40, hengamehh, باران67 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  6. #205
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مریم.ع آواتار ها
    مریم
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    414
    میزان امتیاز
    543
    پسند شده
    6369
    پسند کرده
    2793
    اینم از خاگینه ما

    تخم مرغ 1عدد
    روغن 2ق غ
    ماست نصف لیوان
    بکینگ پودر2ق چ
    آرد به میزانی که به دست نچسبد

    مواد لازم برای شهد
    آب 1 لیوان
    شکر 2 لیوان
    گلاب نصف لیوان
    زعفران مقداری
    ابتدا مواد شربت رو با هم مخلوط می کنیم.و چند دقیقه ای روی شعله میذاریم.بعد کنار میذاریم تا سرد بشه.
    مواد خمیرو باهم مخلوط می کنیم و نیم ساعتی استراحت میدیم.بعد خمیر و باز می کنیم و قالب میزنیم.باز هم چند دقیقه ای استراحت میدیم و بعدش تو روغن داغ سرخ میکنیم و بلافاصله تو شهد سرد میندازیم.بعد از سه چهار دقیقه برمیداریم.



    kurosh1, افسونی, zakizadeh و 21 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    گفتم اگر مے دانستم چه روزے مے آيے
    به احترام آمدنت
    گناه نمے کردم
    گفت: آن روز که گناه نکنے
    به احترام گناه نکردنت
    ميآيم
    "اللهم عجل لوليک الفرج"

  7. #206
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hana67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    274
    نوشته های وبلاگ
    31
    میزان امتیاز
    330
    پسند شده
    4907
    پسند کرده
    3821
    نمیدونم کسی اسم این غذارو شنیده یا نه

    به ترکی میگیم : گوزلمه

    یعنی صبرنکن عجله کن زود بخور تا سرد نشده

    من عاشق این غذام

    بستگی به غلظتی که میخوایین ماست چکیده رو تو آب ولرم خوب میزنیم تا رقیق بشه بعد یه تخم مرغ هم میزنیم توش و خوب مخلوط میکنیم و میزاریم رو اجاق و تا زمانیکه به جوش نیومده هم میزنیم.وقتیکه جوش اومد زیرشو کم میکنیمو هر از گاهی همش میزنیمو موقع خوردن نمکو میزنیم بهش. و در ظرف دیگه یه تخم مرغو خوب میزنیم و تو روغن میریزیم و تند تند مخلوط میکنیم.بعد کمی نمک و پودر آویشن یا کاکوتی اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم و زیرشو خاموش میکنیم و تو کاسه میریزیم و نوش جان میکنیم.البته من اینجا روغنو کم ریختم.اگه دوس داشتین میتونید زیاد بریزید

    نام: 20160124_115806.jpg نمایش: 570 اندازه: 91.9 کیلو بایت
    سوپ بروکلی
     
    elmira.t, افسونی, باران67 و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ساحل دلت را به خدا بسپار...
    خودش زیباترین قایقها را برایت میفرستد!!!!!!!!

  8. #207
    مدیر انجمن
    elmira.t آواتار ها
    المیرا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    4,884
    میزان امتیاز
    590
    پسند شده
    47500
    پسند کرده
    49587

    ویترین مدال ها

    سیب زمینی کبابی معروف ارومیه:

    اینجا بعضی مغازه ها و اکثر خیابونها سیب زمینی کبابی میفروشن حتی دستفروشها.
    ما توی خونه کف قابلمه نمک درشت دریا میریزیم و سیب زمینیها رو که کامل و خوب شستیم رو روش میذاریم و کمی نمک هم بینشون و روش میریزیم.

    بعدش روی شعله پخش کن با شعله کم میذاریم بپزه. آب اضافه نکنین ها. بعد با چاقو که به سیب زمینی فرو میکنیم تست میکنیم وقتی مغزش نیم پخت بود تخم مرغهای شسته شده رو روی سیب زمینی ها میچینیم و درش رو میذاریم تا آبپز بشن.




    همراه با سبزی و سنگک و دوغ و فلفل قرمز طعم عالی داره.



    یه عده روی سنگهای ریز هم میپزن. البته اصلش اینه که داخل تنور روی سنگ بپزی ولی این مدلی هم خیلی خوشمزه میشه.
    hana67, zakizadeh, باران67 و 25 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim

    Ben koynunda 100 sene 1000 sene durabilirim


  9. #208
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شهلا ک آواتار ها
    شهلا ک
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    331
    پسند شده
    4779
    پسند کرده
    771
    عزیزم قابلمه براش مشکلی پیش نمیاد؟
    شوید پلو
     
    مریم.ع این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما