نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1345Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای آذربایجان

نمایش نتایج: از 193 به 200 از 222
  1. #193
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مریم.ع آواتار ها
    مریم
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    414
    میزان امتیاز
    542
    پسند شده
    6369
    پسند کرده
    2793
    سلام
    بله دوشاب شیره انگوره که روی حرارت غلیظ شده.
    البته یه مراحلی داره که از نظر شرعی باید رعایت بشه.
    • ♡ MeLi ♡ • و r.khk این نوشته را پسندیده.
    گفتم اگر مے دانستم چه روزے مے آيے
    به احترام آمدنت
    گناه نمے کردم
    گفت: آن روز که گناه نکنے
    به احترام گناه نکردنت
    ميآيم
    "اللهم عجل لوليک الفرج"

  2. بانک بند ناف
  3. #194
    مدیر انجمن
    shiriin آواتار ها
    شیرین
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۹
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    2,653
    نوشته های وبلاگ
    8
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    262
    پسند شده
    15526
    پسند کرده
    12207

    ویترین مدال ها

    قیقاناخ



    مواد لازم
    2 عدد تخم مرغ
    2-3 قاشق غذاخوری آرد
    وانیل (دلخواه)
    زعفران چند قطره
    یک استکان شیره انگور یا دوشاب (بسته به ذائقه قابل افزایش و یا کاهش)
    روغن ترجیحاً روغن حیوانی

    در صورت نداشتن شیره انگور
    یک استکان شکر + یک لیوان آب
    شکر را روی حرارت با شعله کم می زاریم و اجازه میدیم شکر داغ بشه و به مرحله آب شدن برسه وقتس شکر شروع کرد به آب شدن آرام هم میزنیم تا شکر در حین آب شدن تغییر رنگ بده و قهوه ای بشه ولی نسوزه (مراحل تهیه کارامل) وقتی شکر خوش رنگ شد بهش یک لیوتن آب اضافه کنید اول شکر ته ظرف سفت و سخت می چسبه نگران نباشید به زودی در آب محلول میبشه
    اجازه بدین شیره شکر خوب بجوشه و غلیظ بشه ولی نه سفت

    بعد آماده شدن شیره میرسیم به مرحله تهیه قیقاناخ

    دو عدد تخم مرغ را در کاسه ای شکسته خوب هم می زنیم سپس زعفران را اضافه میکنیم و بعدآرد رو خوب باید بزنیم تا آرد گلوله ای نمونه
    میزان آرد کاملا سلیقه ای اگه آرد رو زیاد بزنیم قیقناخ ما سفت تر میشه و برشهای منظم تری درمیاد اگه کمتر بزنیم بیشتر قیقناخ نرم تر میشه و برشهاش نامنظم
    بعد اینکه موادمون رو خوب هم زدیم
    روغن رو در ماهیتابه ریخته وقتی خوب داغ شد مواد رو داخل ماهیتابه میریزیم زیر شعله رو کم میکنیم وتی یک طرفش سرخ شد برمیگردونیم و طرف دیگر رو سرخ میکنیم می تونیم مثل برشهای پیتزا مثلثی برش بزنیم
    وقتی برشهامون خوب سرخ شدن شیره رو اضافه میکنیم خوب زیر و رو میکنیم تا شیره به خورد برشها بره فقط باید حواسمون باشه نسوزه
    چون شیره خیلی زود می سوزه

    قیقناخ در واقع همون خاگینه است با ورژن محلی
    zakizadeh, maman_mahya, باران67 و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Dualar eder insan, mutlu bir ömür için
    Sen varsan her yer huzur, huzurla yanar içim
    Çok şükür bin şükür seni bana verene
    مسابقه عکاسی

  4. #195
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پنجه طلایی آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۹
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    624
    میزان امتیاز
    218
    پسند شده
    5973
    پسند کرده
    3910
    این خورشت ماش (لوبیا چیتی)
    اول گوشت رو میزاریم بپزه وسطی کار لوبیاها رو اضافه میکنم (ماخودمون لوبیا کاشته بودیم براهمین وقتی چیدیم دیگه خشک نکردم همون طورکه نرم بود به گوشت اضافه کردم وخیلی زود پخت)
    بعد پیاز روسرخ کرده نمک ورب رو تفت داده بهش اضافه کردم با یه کم گرد لیمو درآخرباسیب زمینی سرخ شده سرو شد
    نام: photo_2015-11-11_18-30-41.jpg نمایش: 649 اندازه: 91.6 کیلو بایت

    نام: photo_2015-11-11_18-30-09.jpg نمایش: 653 اندازه: 101.2 کیلو بایت
    قورمه سبزی
     
    sita-golam, ELAHE_ABAN, najmehkhatoon و 22 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #196
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    872
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    231
    پسند شده
    7011
    پسند کرده
    6051

    ویترین مدال ها

    یارما شورباسی با این دستور
    غذاها و خوردنیهای آذربایجان
    نام: 2015-12-06 15.11.23.jpg نمایش: 543 اندازه: 79.7 کیلو بایت
    -----------------
     
    sita-golam, ELAHE_ABAN, m1361 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #197
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    872
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    231
    پسند شده
    7011
    پسند کرده
    6051

    ویترین مدال ها

    قیصاوای زرد آلو
    برگه های زرد آلو رو با مقداری آب می پزیم تا زمانی که کاملا نرم و له بشن و آبش کشده بشه مقداری روغن حیوانی اضافه می کنیم و تفت می دیم داخل ظرف مورد نظر کشده و با گردو تزیین می کنیم
    خیلی خوشمزه و مقویه و مناسب فصل زمستان
    نام: 2015-10-30 13.48.14.jpg نمایش: 542 اندازه: 98.2 کیلو بایت
    -----------------
     
    sita-golam, ELAHE_ABAN, kati a و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #198
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    813
    میزان امتیاز
    811
    پسند شده
    16303
    پسند کرده
    9919

    ویترین مدال ها

    خورش لوبیا

    ابتدا لوبیا رو بعد خیس کردن... با پیاز سرخکرده کاملا پختم بعد رب و آبلیمو و گوشت پخته رو اضافه کردم و گذاشتم حسابی به روغن بیفته و با سیب زمینی سرخ کرده و برنج سرو کردم

    نام: DSC08955.jpg نمایش: 515 اندازه: 103.7 کیلو بایت
    z.rezaei, najmehkhatoon, zakizadeh و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #199
    مدیر انجمن
    shiriin آواتار ها
    شیرین
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۹
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    2,653
    نوشته های وبلاگ
    8
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    262
    پسند شده
    15526
    پسند کرده
    12207

    ویترین مدال ها

    باسلوق


    1 پیمانه شکر
    1 پیمانه دوشاب
    7 پیمانه آب
    1 پیمانه نشاسته

    پیمانه های من استکان های دسته دار فرانسوی معروف به استکان عینکی

    همه مواد رو با هم مخلوط میکنم و می زارم رو شعله گاز با دمای ملایم و از اول مدام هم می زنم تا گلوله ای نشه
    تا وقتی که رد قاشق روی باسلق بمونه هم می زنم 7-8 دقیقه آخر زیر شعله رو کم میکنم تا با دمای پایین اصلاحاً دم بکشه
    مواد رو تو ظرف می رزیم و چند ساعتی می زارم تا خوب خنک بشه و خودش رو بگیره
    البته تو خونه ما باسلوق گرم طرفدار بیتری داره

    با این مقدار مواد یه ظرف پریکس باسلق شد
    افسونی, باران67, sita-golam و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Dualar eder insan, mutlu bir ömür için
    Sen varsan her yer huzur, huzurla yanar içim
    Çok şükür bin şükür seni bana verene
    مسابقه عکاسی

  9. #200
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **بهاره** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۲۹
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    109
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    1540
    پسند کرده
    1632
    دوستان عزیز دستور کوکوی هفت لشگر تبریز رو میشه بزارید لطفا
    نمیدونمممممم
     

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما