نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1325Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای آذربایجان

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 220
صفحه 2 از 28 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,230
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    10398
    پسند کرده
    1251

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان آذربایجان

    قرابيه
    مواد لازم
    بادام پودر شده 250 گرم
    شكر 375 گرم
    سفيده تخم مرغ 150 گرم
    ارد برنج 6 قاشق سوپ خوري
    ابليمو 4/1 ق چايخوري
    ابتدا بادام با پوست را توي اب داغ 20 دقيقه خيس كرده. بعد با اب سرد 1 دقيقه شسته. پوستش به راحتي جدا ميشود.ميگذاريم خنك بشه و اب اضافه اش كشيده بشه اما نبايد كامل خشك بشه.با شكر داخل چذخ گوشت ريخته چرخ ميكنيم تا مثل خمير مارزيپان شود اما كمي شل تر
    سفيده تخم مرغ را كمي با چنگال زده تا از لختگي بيرون بياد.سفيده را به ارامي به خمير اضافه كرده. تا به خورد خمير رود. حدود 3 دقيقه ميزنيم و روي حرار بن ماري ميگذاريم چند دقيقه هم ميزنيم و دانه هايي شكر بين دو انگشت احساس نشود. وقتي از روي حرار بر داشتيم ابليمو را اضافه ميكنيم.و ارد برنج را هم اضافه كرده. هم ميزنيم تا يكدست بشه
    مواد را 1 ساعت استراحت ميدهيم تا خنك شود. مواد را داخل قيقف بدون ماسوله ريخته توي سيني فر كاغذ انداخته به فاصله 4 سان 4 سانت ميريزيم. روش را با خلال پسته و بادام تزئين كرده توي فر از قبل گرم شده باحرارت 190 درجه به مدت 20 تا 25 دقيقه قرار ميدهيم و وقتي از فر خارج ميكين ميگذاريم از داغي بيافتد بعد از كاغذ جدا ميكنيم.

    ارسال مطلب توسط bahargol
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,230
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    10398
    پسند کرده
    1251

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان آذربایجان

    ارسال مطلب توسط نگار

    يك نوع دسر سنتي كه آذر بايجاني ها معمولن درست ميكنن ومن و آقاي همسر هم خيلي دوست داريم رو ايجا مي خام بذارم اميدوارم درست كنيد ولذت ببريد البته بگم آذري ها اينو صبح روز عروسي ميفرستن خونه عروس همچنين براي كسي كه زايمان كرده ميپزن به مهمونها هم تعارف ميكنن
    زيره جوش

    مواد مورد نياز:

    آرد 4 قاشق غذاخوري

    تخم مرغ 3 عدد

    روغن 7 قاشق غذاخوري

    زعفران 1 قاشق غذاخوري

    زيره كوبيده 1 قاشق غذاخوري

    گردو ريز شده 4 قاشق غذاخوري

    زرد چوبه كمي

    شكر 1 ليوان

    آب 1.5 ليوان


    طرز تهيه :

    ابتدا روغن را آب كرده سپس آرد را در روغن خوب تفت ميدهيم

    هم ميزنيم تا بوي آرد خارج شده و طلايي شود نه زياد قهوه اي بشه نه سفيد
    حال ظرف را از

    روي حرارت برمي داريم و مي گذاريم تا آرد كاملا خنك شود در ظرف

    ديگري تخم مرغ ها را كاملا ميزنيم وبه آرد وروغن خنك شده اضافه
    مي كنيم (اگر آرد وروغن سرد نشده باشه دسر تون بد ميشه ) و روي حرارت ملايم گذاشته و مرتب هم ميزنيم وبا

    پشت قاشق مواد را از هم جدا ميكنيم تا وقتي كه مواد كاملا ريز

    وطلايي شود هم زدن را تا زماني ادامه مي دهيم كه مواد داخل

    قابلمه يا ماهيتابه كف كند حال زعفران +زرد چوبه را ريخته هم

    ميزنيم بعد زيره وگردوي خرد شده را مي افزاييم ودر آخر مخلوط

    شكر وآب را كه قبلا با هم جوشانده و سرد كرده ايم را به مواد روي

    گاز افزوده و مي گذاريم تا جوشيده وبه روغن بيفتد وقتي آبش

    كشيده شد و به روغن افتاد در ظرف كشيده و با گردو تزيين مي

    كنيم در صورت دلخواه مي توانيد اندازه شكر را كم يا زياد كنيد
    ميتونيد از 5 قاشق آرد هم استفاده كنيد ولي اينطوري كيفيتش خيلي بهتره
    پاپيتال این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  4. #11
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,230
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    10398
    پسند کرده
    1251

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان آذربایجان

    دویمانج

    یک عصرانه سنتی که متعلق به خیلی از شهرهاست و در هر شهری هم به نامی معروفه و شاید دستورش تقریبا همه جا یکی باشه با یکم تغییرات جزئی ..... این عصرونه رو حتما مامانا و مامان بزرگا به یاد دارن...


    مواد لازم :
    نان لواش خشک معروف به نان اسکو ( نام یکی از شهرهای آذربایجان که به داشتن نان لواش نازک و مرغوب معروفه یا نان آخما گره ) خرد شده
    گردو ( خرد شده )
    پنیر تبریز یا همون پنیر لیقوان که بیشتر میشناسینش ( رنده شده )
    سبزی معطر
    کنجد سفید بو داده ( اینو من بهش اضافه کردم ، چون خوشمزه ترش میکنه )
    کره آب شده ( در تبریز به جاش ماده ای به نام تورتا می ریزن ، که تقریبا همون کره است )



    این مواد رو خوب با هم مخلوط میکنیم ..... بعد هم کمی با آب پاش آب روش میزنیم و یه دستمال روش میندازیم تا یه نیم ساعتی بمونه ..... بعد اگر خواستین میتونید همونطوری تو یه ظرف بزرگ سرو کنید هم با قاشق میشه خورد هم با دست ( که بیشتر می چسبه )



    میتونید به شکل گردی های کوچولو کوچولو هم در بیارید و تو سینی بچینید و دورش رو تزئین کنید ولی من همیشه تو یه ظرف گود سرو میکنم تا هر کی خواست تو بشقابش بکشه ......... برای افطار هم میشه از این غذای کامل استفاده کرد .....

    پاپيتال این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  5. #12
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,230
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    10398
    پسند کرده
    1251

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان آذربایجان

    زنجفیل تره یی ( حلوای زنجفیلی )




    مواد لازم:
    آرد ............................. 700 گرم
    روغن ......................... 200 گرم
    کره ............................ 100 گرم
    پودر قند یا نثا ............... 2 کیلو گرم
    پودر گردو ..................... 500 گرم
    پودر بادام ..................... 500 گرم
    پودر کاکائو ................... 100 گرم
    پودر پسته برای تزئین
    پودر زنجفیل ................ 5 قاشق غذاخوری
    پودر هل ..................... 2 قاشق غذاخوری

    آرد را با روغن و کره تفت میدهیم تا حدی که خامی آرد گرفته شود و نسوزد

    حدود یک چهارم از آرد تفت داده شده را برمیداریم و با پودر کاکائو روی حرارت هم میزنیم تا پودر کاکائو به طور کامل به خورد خمیر برود و کنار میگذاریم

    بقیه آرد را از روی حرارت برمیداریم ...... پودر قند و پودر بادام و گردو را به آن اضافه میکنیم و خوب با دست ورز میدهیم




    زنجبیل و هل را اضافه کرده و نیمی از حلوا را داخل سینی بزرگی میریزیم حلوای کاکائویی را روی آن ریخته و نیم دیگر حلوا را روی تمام مواد میریزیم و کمی با دست فشار میدهیم سپس پودر پسته را روی حلوا می پاشیم و حلوا را با دست یا وسیله صاف دیگری خوب پرس کرده و فشار میدهیم



    وقتی خوب صاف و سفت شد در جای خنکی قرار میدهیم و تا یک روز برش نمی زنیم ........ پس از یک روز که در جای خنک گذاشتیم حلوا را با کارد برش های لوزی شکل می دهیم ..... این حلوا را بهتر است با قالب نبریم چون خیلی ترد است و ممکن است زیاد خرد شود ......
    نوش جاااااااااااان



    فقط باید بگم که درست کردن این حلوا قلق داره که باید با چند بار درست کردن دستتون بیاد ولی فوق العاده حلوای خوشمزه و مقویه ..... میتونید برای بار اول که درست میکنید مقدار مواد رو نصف کنید ........... اون قسمت کاکائوئی و پودر پسته تو آموزش سنتی این حلوا نیست ...... ولی خیلی خوشگلترش میکنه .......
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azy آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,090
    میزان امتیاز
    76
    پسند شده
    3388
    پسند کرده
    1700

    Re: غذاها و خوردنیهای استان آذربایجان

    کوفته تبریزی برای سفره سه نفره افطارمون






  7. #14
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,230
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    10398
    پسند کرده
    1251

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان آذربایجان

    حلوای زعفرانی ( تره ی ) tarah





    برای دیدن آموزش اینجا کلیک کنید
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۱ در ساعت ۰۸:۰۰ بعد از ظهر
    mis-m این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  8. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۲
    نوشته ها
    6
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان آذربایجان

    نقل قول نوشته اصلی توسط paryam
    نقل قول نوشته اصلی توسط سولماز
    یه خواهش

    یه کوکوی خوشگل مجلسی هست تو مهمونی ها میذارن :27:
    ارتفاش خیلییییی هست توش لوبیا داره هویج سیب زمینی و.............

    میشه خانم های هنرمند نکات ریز ودرشت این کوکو رو یاد بدن :35:

    :35: خیلی دوست دارم ولی مثل اونی که تو مهمونی ها میذارن نمیشه.

    سولماز جان فکرکنم شما کوکوی هفت رنگ رو می گین که از هفت لایه تشکیل شده.یه لایه گوشتی پایین (مایه کتلت)بعد لوبیا -هویج-سبزی-مرغی-و....در آخر سیب زمینی هستش.عین همه کوکوها مایه رو درست کن .البته اگه به جهی زدره ها سفیده فقط بزنی خوشمزه تر و تردتر می شه.قالبتم باید با سطح کم و ارتفاع زیاد باشه.زیرشم خوب چرب می کنی.در آخر روی قالبت فویل کشیده ودر فر می گذاری.البته بهتره تو ظرف بزرگتری آب ریخته و این قالبتو توش بزاری و بعد تو فر قرار بدی....اگه تونستم می پزم و عکس می زارم برات.
    من تبریزی نیستم.اهل ارومیه هستم اما خودنی های تبریزو خیلی دوست دارم و تا حدودی می شناسم.
    سلام PARYAMجون ممنون از جوابتون ولی اونی که من میگم مواد قاطی همه بهش کوکوی هفت لشکر هم میگن .

    نقل قول نوشته اصلی توسط mamiArta
    سلام هیون جون ! منم تبریزیم و خوشحالم که اینهمه ذوث به خرج دادی! سولماز جون اون کوکوئی که شما میگی کوکوی لوبیا سبز مجلسیه! سیب زمینی نگینی سرخ شده هویج نگینی و لوبیا سبز خورد شده و ÷خته شده پیاز سرخ شده و زعفرون و گوشت چرخ کرده سرخ شده ! و زعفران و نمک و فلفل به میزان کافی موادشه بقیه مثل بقیه کوکوهاست

    در مورد خورشت هویج هم باید بگم که ما هویج رو خورد میکنیم باریک و بلند و سرخ میکنیم با حرارت کم بعد بهش آبلیمو و نمک و آلو میزنیم و گوشتش و آب گئشتش رو میریزم و رب هم میزنیم و میزاریم تا جا بیافته

  9. #16
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,230
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    10398
    پسند کرده
    1251

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان آذربایجان

    نقل قول نوشته اصلی توسط paryam
    heaven جون شما هم تو دلمه ماست می زنین؟شنیدم تبریزی ها تو مواد داخلش ماست می زنن
    نقل قول نوشته اصلی توسط سولماز

    در مورد دلمه هم عزیزم دلمه برگ مو موقع سرو کردن ماست همراه سیر میذارن بغل دلمه هرکس دوست داشت موقع خوردن به دلمه میزنن. خلاصه کلام به مواد داخل دلمه نمیزنن.آخه بعضی جاها به دلمه برگ مو سرکه شیره میذنن. ببخشید من فضولی کردم جواب دادم

    غذاهای ارومیه خیلی خوشمزه میشه میشه لطف کنین یادمون بدین
    پریام جون خوشحال میشیم غذاهای ارومیه رو یادمون بدی ..... من که تعریفشو خیلی شنیدم.
    طبق گفته سولماز جون تو مواد دلمه برگ مو ماست نمیریزیم ولی به جاش خامه استفاده میکنیم ...... و سیر ماست رو همونطوری که سولماز جون گفتن موقع سرو تو یه ظرف دیگه کنار دلمه سرو میکنیم. مرسی سولمازی ...

    راستی سولماز جون حیف نیست با وجود شماها این مبحث این همه بی رونق بمونه ...... نمیخوای هنرمندیهاتو یادمون بدی ؟؟؟ ما رو باش ... کلی امیدمون به خانومای تبریزی بود ........ !!!
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

صفحه 2 از 28 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما