نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1325Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای آذربایجان

نمایش نتایج: از 129 به 136 از 220
صفحه 17 از 28 نخستنخست ... 71415161718192027 ... آخرینآخرین
  1. #129
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .افسوس. آواتار ها
    بـــانـــو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    841
    میزان امتیاز
    249
    پسند شده
    6962
    پسند کرده
    4798

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط heaven نمایش پست ها
    بانو جان
    ممنون از دستورتون
    مطمئناً مزه هایی که در کودکی چشیدیم، همیشه برامون ماندگار و لذت بخش خواهند بود!

    چند تا سوال دارم:

    آب گوشت این آبگوشت کی اضافه میشه؟
    شور هست یا شیرین؟
    دسر هست یا غذای اصلی؟ چون تو دستور نه نمک داشتین نه شکر
    هسته های زردآلو کی از غذا جدا میشه؟ یا کلاً جدا نمیشه؟
    این دستور مال کدوم منطقه آذربایجان هست؟ ( شهر یا روستاشو بگین لطفاً )
    اسم اصلی ( اسم آذری ) این دستور چیه؟
    ممنون از توجهتون
    این غذا یا شایدم دسر ( هر دو کاربردو می تونه داشته باشه...اگه ابدار باشه با نون تلیت میشه و میتونه غذا باشه و اگه کم آب باشه دسر... ) در حقیقت آبگوشت نیست و چون ترجمه تحت الفظی شوربا میشه آبگوشت ما هم به فارسی ابگوشت زردالو صداش می کنیم ولی اسم ترکیش همونطور که دوستان گفتن " اریک شورباسی" یا "اریک قیساواسی" هست که اریک یا اریه به معنی زردآلوئه...

    دوستان هم جلوتر گفتن، توش شکر یا نمک نمزنن چون زردالو خودش طعم شیرینی کاملو داره... اصلا من یادمه قدیم ندیما تو روستای پدری من شکر نبود و از دوشاب یا شیره انگور به عنوان شیرین کننده استفاده می کردند. فوق فوقش اگه میخواستن چیزی رو مصنوعی شیرین کنند از خاکه قند استفاده می کردن.
    و مخصوص تمام روستاها و شهرایی هست که زرالو میکارن که به گمانم اکثر مناطق آذربایجان زردالو دارن ... طعم این شربا با زرد الوی تازه یه چیز دیگه ست ولی خوب تو زمستون هم با برگه زردالو درست می کردند.
    راستی ما هسته زردالوهها رو جدا نمیکنیم... و موقع خوردن از توش در میاریم میشکنیم و می خوریمش به عنوان مصلح غذا شاید جای دیگه از اول در بیارن بشکنن بندازن توش یه قل بزنه
    .
     
    ویرایش توسط .افسوس. : ۱۳۹۳/۰۷/۲۳ در ساعت ۰۸:۱۹ بعد از ظهر
    fahim68, -sania-, heaven و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




  2. #130
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,060
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    576
    پسند شده
    36126
    پسند کرده
    55001
    دوستان اذربایجانی همسر من مقداری خیرچه به گفته فروشنده خریده مادرشون گفتند خیار محلی هست غیر از خام چه کاری باهاش می شه انجام داد فقط مصرف خام داره ؟ ممنون
    elmira.t این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  3. #131
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .افسوس. آواتار ها
    بـــانـــو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    841
    میزان امتیاز
    249
    پسند شده
    6962
    پسند کرده
    4798

    ویترین مدال ها

    خوب ما خیرچا رو نمیذاریم از جالیز به خونه برسه همونجا می خوریمش( بهتره بگم می خوردیم ... الان دیگه کو جالیز و کو خیرچا....) خیرچای تازه و ریزو که هنوز تخماش سفت نشدن و پوستشم نازکه رو ما باهاش بورانی درست میکنیم.
    خیرچا رو تو یه کم روغن تفت میدیم. یه قاشق آرد اضافه میکنیم ارد تفت بخوره بوی خامیش بره پیاز داغ و یه مقدار آب مرغ یا گوشت اضافه میکنیم به اضافه یکی دو تا گوجه ریز خرد شده یا پوره شده. و اگه دلتون خواست یه قاشق رب تقت داده هم میشه بهش اضافه کرد. یکی دو قل که زد حاضره . با سیر ماست می خوریمش( غلظتش در حدی باید بشه که تقریبا کم آب باشه مثل خوراک نه مثل سوپ یا اشکنه ). البته خیرچا سردیه ماست هم که داره حتما کنارش یه مصلح گرم بخورید. نوش جان
    .
     
    hengamehh, aydaa و *ARMITA* این نوشته را پسندیده.




  4. #132
    مدیر انجمن
    elmira.t آواتار ها
    المیرا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    4,882
    میزان امتیاز
    589
    پسند شده
    47474
    پسند کرده
    49571

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh نمایش پست ها
    دوستان اذربایجانی همسر من مقداری خیرچه به گفته فروشنده خریده مادرشون گفتند خیار محلی هست غیر از خام چه کاری باهاش می شه انجام داد فقط مصرف خام داره ؟ ممنون

    عزیزم من خیارچا رو کوچولو باشه همون رسید خونه میخورم. عاشقشم.
    میدونم ترشی دوست داری میگم میتونی ترشی درست کنی. ما با پولیش( بعد پختن دوشاب باقیمانده انگورهای له شده رو ازش پولیش درست میکنن) درست میکنیم یا هم مخلوط سرکه و آب و نمک استفاده کن. سبزی نمیخواد. اینجوری هم خوشمزه میشه. درسته میذاری مثل خیارشور.
    اگه بزرگه و مثل کدوهای دلمه ای هست مثل دلمه کدو میتونی دلمه هم درست کنی باهاش.
    hengamehh, sohei59 و *ARMITA* این نوشته را پسندیده.
    Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim

    Ben koynunda 100 sene 1000 sene durabilirim


  5. #133
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    872
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    231
    پسند شده
    7007
    پسند کرده
    6051

    ویترین مدال ها

    يتيمچه با اين دستور فقط اينبار رب نزدم
    غذاها و خوردنیهای آذربایجان
    نام: 2014-10-09 14.23.16.jpg نمایش: 718 اندازه: 85.3 کیلو بایت
    -----------------
     
    .افسوس., hengamehh, m1361 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #134
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    872
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    231
    پسند شده
    7007
    پسند کرده
    6051

    ویترین مدال ها

    خورشت لوبيا چيتي مشابه دستور الميرا جون
    غذاها و خوردنیهای آذربایجان
    نام: 2014-10-14 14.50.00.jpg نمایش: 755 اندازه: 101.7 کیلو بایت
    -----------------
     
    .افسوس., hengamehh, elina_s و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #135
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MARYAM.E آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    852
    میزان امتیاز
    127
    پسند شده
    5330
    پسند کرده
    4197
    بازم دویماج برای مهمونام به عنوان عصرانه

    نام: 20140910_180222.jpg نمایش: 923 اندازه: 73.4 کیلو بایت

    با دستور قبلی: غذاها و خوردنیهای آذربایجان

    فقط این بار چند برگ ریحان خرد شده هم بهش اضافه کردم.
    بازم با پودر پسته تزیین کردم ولی دفعه بعد در نظر دارم توی کنجد غلط بدم به نظرم خوشمزه تر میشه.
    .افسوس., کوئین, elina_s و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به کسی اعتماد کن که بتواند اندوه پنهان شده در لبخندت،عشق پنهان شده در عصبانیتت و معنای حقیقی سکوتت را تشخیص دهد.

  8. #136
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Ghasedak59 آواتار ها
    مژگان
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۲۵
    محل سکونت
    شمال
    نوشته ها
    13
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    54
    پسند کرده
    97
    نقل قول نوشته اصلی توسط shiriin نمایش پست ها
    حلوای شیره انگور ارومیه
    مواد لازم
    آرد : ا کیلو
    شیره انگور (دوشاب) : 2 لیوان
    روغن : ا لیوان
    گردو : نصف لیوان ( دلخواه)

    روغن جامد رو روی حرارت می زاریم تا داغ بشه بعد شیره انگور رو بهش اضافه می کینم و اجازه می دیم کمی با هم بجوشن پس از جوشیدن از رو شعله بر می داریم تا سرد بشه
    فایل پیوست 19020



    آرد رو روی حرارت کم تفت می دیم تا خامی آرد گرفته بشه

    فایل پیوست 19018

    بعد تفت دادن و تغییر رنگ آرد آرد و الک می کنیم و اجازه می دیم کمی سرد بشه

    فایل پیوست 19019

    بعد گردوهای نگینی خرد شده + شیره آماده شده رو به آرد اضافه می کنیم و خوب با دست ورز می دیم

    فایل پیوست 19021


    فایل پیوست 19022

    فایل پیوست 19023


    فایل پیوست 19024



    بعد اینکه مواد حلوا خوب با هم مخلوط شد به شک رول در میاریم و با چاقوی تیز برش می زنیم

    فایل پیوست 19025

    فایل پیوست 19026


    و شکل سنتی این حلوا


    فایل پیوست 19027
    مرسی شیرین خانوم. به نظر حلوای خوشمزه ای میاد. یه سوال، میشه به جای روغن جامد از مایع استفاده کرد؟ یا میشه کره رو جایگزین روغن کرد؟
    خورش قیمه با
    گوشت قلقلی
     
    shiriin این نوشته را پسندیده.

صفحه 17 از 28 نخستنخست ... 71415161718192027 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما