نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1388Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای آذربایجان

نمایش نتایج: از 121 به 128 از 228
صفحه 16 از 29 نخستنخست ... 61314151617181926 ... آخرینآخرین
  1. #121
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .افسوس. آواتار ها
    بـــانـــو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    841
    میزان امتیاز
    249
    پسند شده
    6966
    پسند کرده
    4798

    ویترین مدال ها

    ابگوشت زردالو: من این غذارو خیلی دوست دارم. شاید استانهای دیگه هم داشته باشن و قطعا هر کسی مدلی رو که از قدیم مادربزرگش درست کرده بلده و می پزه. ما اینجوری درست می کنیم: زردالویی که بهتره کمی ترش و شیرین باشه رو با میشوریم . توی یه تابه کمی روغن حیوانی ( روغن زرد) آب می کنیم . زردالو ها رو با هسته میریزیم توش . درشو میذاریم با حرارت ملایم زردالو ها بپزن و کمی آبشون غلیظ بشه. اخرش چنتا گردو رو خرد کرده توش میریزیم. همین. بعضیا توش نون تیلیت میکنن . من تلیت دوست نداره. با سنگگ داغ می خوریمش .
    بچه که بودم می رفتیم روستای پدری از باغ زردالو میچیدیم زن عموم برامون درست می کرد. الانم هر وقت می خورم چشمامو می بندم و با عطرش خودمو تو اون روزا فرض می کنم....

    نام: IMG_20140605_113329.jpg نمایش: 848 اندازه: 101.3 کیلو بایت
    .
     
    ویرایش توسط .افسوس. : ۱۳۹۳/۰۷/۲۲ در ساعت ۰۶:۴۵ بعد از ظهر
    ستار, * منصوره *, -sania- و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




  2. بانک بند ناف
  3. #122
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    راضیه.ن آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۹
    نوشته ها
    118
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    264
    پسند کرده
    448
    اوماج اشی یا همون اش اوماج
    البته من بار اولمه که این اشو درست میکنم اساتید ببخشند

    پیازو به صورت نگینی نسبتا درشت خورد کردم تو روغن تفت دادم سبک که شدن لپه ای رو که شسته بودم رو اضافه کردم و یه کووچولو تفت دادم زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کردم و اب جوش ریختم گذاشتم تا بپزه بعد پخت لپه یه دونه عصاره گوشت اضافه کردم( البته اب گوشت باشه خوشمزه تر ومقوی تر میشه) یکم سبزی اش داشتم اونم به همراه اوماج ها اضافه کردم گذاشتم تا بپزه (البته اونجور که از نت گردی بدست اوردم ظاهرا سبزی این اش یکم با بقیه اش ها فرق داره بخصوص اینکه مرزه داره اما دیگه من تو خونه نداشتم و همون سبزی اش رشته ریختم)
    از اونجایی که این اش تند میشه اواخر پخت فلفل قرمز هم اضافه کردم

    اینم اش من:

    تو قاشق اوماج ها هستن خواستم مشخص بشه اینجوری عکس گرفتم
    برا تهیه اوماج هم یه مقدار ارد ریختم تو بشقاب و یه کوچولو اب اضافه کردم و با هم ورز دادم البته نباید ارد خمیر بشه طوری که بشه با کمک دست همشونو یه جا جمع کردو یه توپ کوچولو درست کرد بعد با رنده درشت رندشون کردم.
    اینم عکس اوماج ها:
    m1361 و zardin این نوشته را پسندیده.

  4. #123
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    83
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    609
    پسند کرده
    35
    ما پیاز های اوماج اشی رو درسته میندازیم تو اش یعنی از پیاز های ریز استفاده میکنیم خیلی هم خوشگل میشه
    استانبولی
     

  5. #124
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,233
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    104
    پسند شده
    10428
    پسند کرده
    1258

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط .افسوس. نمایش پست ها
    ابگوشت زردالو: من این غذارو خیلی دوست دارم. شاید استانهای دیگه هم داشته باشن و قطعا هر کسی مدلی رو که از قدیم مادربزرگش درست کرده بلده و می پزه. ما اینجوری درست می کنیم: زردالویی که بهتره کمی ترش و شیرین باشه رو با میشوریم . توی یه تابه کمی روغن حیوانی ( روغن زرد) آب می کنیم . زردالو ها رو با هسته میریزیم توش . درشو میذاریم با حرارت ملایم زردالو ها بپزن و کمی آبشون غلیظ بشه. اخرش چنتا گردو رو خرد کرده توش میریزیم. همین. بعضیا توش نون تیلیت میکنن . من تلیت دوست نداره. با سنگگ داغ می خوریمش .
    بچه که بودم می رفتیم روستای پدری از باغ زردالو میچیدیم زن عموم برامون درست می کرد. الانم هر وقت می خورم چشمامو می بندم و با عطرش خودمو تو اون روزا فرض می کنم....

    نام: IMG_20140605_113329.jpg نمایش: 848 اندازه: 101.3 کیلو بایت
    بانو جان
    ممنون از دستورتون
    مطمئناً مزه هایی که در کودکی چشیدیم، همیشه برامون ماندگار و لذت بخش خواهند بود!

    چند تا سوال دارم:

    آب گوشت این آبگوشت کی اضافه میشه؟
    شور هست یا شیرین؟
    دسر هست یا غذای اصلی؟ چون تو دستور نه نمک داشتین نه شکر
    هسته های زردآلو کی از غذا جدا میشه؟ یا کلاً جدا نمیشه؟
    این دستور مال کدوم منطقه آذربایجان هست؟ ( شهر یا روستاشو بگین لطفاً )
    اسم اصلی ( اسم آذری ) این دستور چیه؟
    * منصوره * و hengamehh این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  6. #125
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    872
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    234
    پسند شده
    7020
    پسند کرده
    6054

    ویترین مدال ها

    ما هم این غذا رو درست می کنیم به عنوان غذای اصلی هم خورده میشه و به عنوان دسر هم تو زمستون سر سفره ها می زاریم (که با زردآلوی خشک شده درست میشه).
    شکر یا نمک بهش اضافه نمیشه .همون شیرینی خود زرد آلو کافیه .حتی گاهی اوقات که زرد آلو ها خیلی شیرین می شن برای اینکه دل آدمو نزنن چند تا آلوی ترش هم اضافه می کنیم تا مزش متعادل تر بشه.ما بهش می گیم اریح قیسواسی که با زرد آلوی خشک درست میشه یا همون اریح شورباسی که با زرد آلوی تازه درست میشه


    -----------------
     
    ویرایش توسط sohei59 : ۱۳۹۳/۰۷/۲۳ در ساعت ۰۸:۵۳ قبل از ظهر
    hengamehh, zardin, .افسوس. و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #126
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    -sania- آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۴/۰۴
    نوشته ها
    676
    میزان امتیاز
    137
    پسند شده
    7108
    پسند کرده
    6989
    سلام دوس جونا مام این غذارو درست میکنیم و البته بیشتر تو زمستون و با کشته زردآلو ( زردآلو خشکه) و روغن زرد و کمی آب
    خیلیم خوشمزه میشه مخصوصاً که زردآلوش ترش و شیرین باشه
    بهش میگیم قیسوا
    دیدم بعضی ها اول پیاز داغ درس کردن بعد زردآلو اضافه کردن
    ما به عنوان وعده شام میخوریم
    قرمه سبزی
     
    sohei59 و heaven این نوشته را پسندیده.
    ای پادشه خوبان داد از غم تنهایی دل بی تو به جان آمد وقتست که بازآیی

  8. #127
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    * منصوره * آواتار ها
    منصوره. ک
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۵
    محل سکونت
    محلات
    نوشته ها
    2,365
    میزان امتیاز
    229
    پسند شده
    19121
    پسند کرده
    28856
    افسوس جان ممنونم ازتون منو بردید به بچه گی ام یادش بخیر زن عموی پدرم خدا رحمتش کنه همیشه فصل زرد آلو عصرها برامون درست میکرد همه خوشمزگی این غذا بخاطر روغن حیوانی و زردآلوی آذربایجان هست فکر نمیکنم این غذا مخصوص روستای خاصی باشه همه آذربایجانیها بلدند مخصوصا باغداران
    سانیا جون ببخشید شما زردآلو خشک رو خیس میدید چند ساعت؟ یا نه با آب میزارید بپزه نرم بشه و آبش که تبخیر شد بهش روغن میزنید شرمنده میپرسم آخه هوس کردم الانم زردآلوی خشک داریم
    -sania-, .افسوس., heaven و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.





  9. #128
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    -sania- آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۴/۰۴
    نوشته ها
    676
    میزان امتیاز
    137
    پسند شده
    7108
    پسند کرده
    6989
    حقیقت من مامان و مادر شوهرم درست میکنن و من فقط خورنده هستم در این مورد!!
    اما دیدم که مامانم یکی دوساعت زردالویی که خیلی خشک و سفت شده رو خیسونده و بعد با آب پخته
    راسی ما خیلیم آبشو خشک نمیکنیم و از عکسی که افسوس جون گذاشتن آبدارتر درست می کنیم
    قرمه سبزی
     
    hengamehh, * منصوره *, .افسوس. و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای پادشه خوبان داد از غم تنهایی دل بی تو به جان آمد وقتست که بازآیی

صفحه 16 از 29 نخستنخست ... 61314151617181926 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما