نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1325Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای آذربایجان

نمایش نتایج: از 89 به 96 از 220
صفحه 12 از 28 نخستنخست ... 2910111213141522 ... آخرینآخرین
  1. #89
    مدیر انجمن
    elmira.t آواتار ها
    المیرا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    4,881
    میزان امتیاز
    589
    پسند شده
    47454
    پسند کرده
    49505

    ویترین مدال ها

    قیزاتما:

    سیب زمینی ها و کدو ها و بادمجونها و گوجه ها رو به دلخواه برش میزنیم و سرخ میکنیم.
    هویج رو خلالی کردم و با یه عصاره گوشت گذاشتم پخت.
    لوبیا سبز فریزر شده رو با کمی سس قرمز مامان پز تفت دادم تا سرخ بشه.

    همه اینها رو با ماست چیکده و سیر له شده نوش جان میکنیم.
    نام: IMG_1291.jpg نمایش: 1492 اندازه: 99.1 کیلو بایت
    hengamehh, تپل طلا, Elsanaa و 21 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim

    Ben koynunda 100 sene 1000 sene durabilirim


  2. بانک بند ناف
  3. #90
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MARYAM.E آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    852
    میزان امتیاز
    127
    پسند شده
    5329
    پسند کرده
    4197
    آش گوجه فرنگی یا آش آبغوره

    نام: آش گوجه فرنگی.jpg نمایش: 1455 اندازه: 55.5 کیلو بایت

    مواد لازم: پیاز +زرد چوبه+رب+گوجه فرنگی+آب گوشت یاعصاره گوشت+لوبیا چشم بلبلی یا لوبیا قرمزیا لوبیا چیتی یا لوبیا سفید+ برنج آش+ هویچ (در صورت تمایل)+شلغم (اگه فصلش باشه)+سبزی آش (تره و جعفری و گشنیز و اسفناج) +نعنا خشک+ترخون خشک+ آبغوره یا غوره یا آب گوجه ترش +آبلیمو+ نمک + فلفل قرمز (در صورت تمایل)

    طرزتهیه: اول پیازها رو خلالی (یا نگینی) خرد کرده و در قابلمه با روغن کمی تفت میدیم تا سبک بشه بعد بهش زردچوبه و دو تا سه قاشق رب می زنیم بازهم تفت میدیم . حدود نیم کیلو گوجه فرنگی رو از وسط نصف کرده و با رنده بزرگ رنده می کنیم به نحوی که در آخر پوستش توی دستمون می مونه و اونو دور میندازیم. پوره گوجه فرنگی و آب گوشت و برنج آش رو که از یک ساعت قبل خیس خورده به پیاز ها اضافه کرده و درب قابلمه رو می ذاریم تا بجوش بیاد. در ظرف دیگری لوبیا چشم بلبلی رو که از چند ساعت قبل خیس کرده ایم جداگانه می ذاریم بپزه و آبش رو (که رنگ نسبتاً سیاهی داره ) دور میریزیم و لوبیا ها رو به آش اضافه می کنیم. (می تونیم لوبیای قرمز پخته شده یا حتی اگه لوبیا نداریم یا کمه لپه یا نخود پخته شده به آش بریزیم.) هویچ و شلغم خرد شده رو هم اضافه میکنیم و می ذاریم کمی جابیفته و بپزه. بعد سبزی آش رو می ریزیم کمی که جا افتاد مقداری پودر نعنا و پودر ترخون (حدود یک قاشق مربا خوری) میریزیم توش و هم می زنیم تا بجوشه در آخر یک ملاقه کوچک آبغوره +نمک+یک قاشق آبلیموی تازه اضافه می کنیم ومی چشیم نمک و ترشی آش به اندازه باشه و یک بار که جوشید زیرش را خاموش می کنیم.
    اگه آبش زیاد بود و آش خیلی شل بود می تونیم قبل از ریختن آبغوره و آبلیمو بهش مقداری رشته سوپ اضافه کنیم و بذاریم بجوشه تا کمی لعابدار بشه.
    این آش خیلی خوشمزه و ترش هست و جزو غذاهای سنتی تبریزه. البته در ورژن اصلی این آش هویچ و شلغم نمیریزن و با لوبیای چشم بلبلی یا بعضیا با لپه می پزن.

    با تشکر از دوست خوبم طناز جون که دستور این آش رو از ایشون یاد گرفتم.
    elmira.t, mitra40, *سایه روشن* و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به کسی اعتماد کن که بتواند اندوه پنهان شده در لبخندت،عشق پنهان شده در عصبانیتت و معنای حقیقی سکوتت را تشخیص دهد.

  4. #91
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    titish khanoom آواتار ها
    فرشته
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    محل سکونت
    پیله ی دنیا
    نوشته ها
    3,959
    نوشته های وبلاگ
    18
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    768
    پسند شده
    46924
    پسند کرده
    17064

    ویترین مدال ها

    ادویه پلو

    ادویه ی مخصوصی که از تبریز خریداری شده به نام ادویه ی پلویی.
    برنج رو به سبک معمول آبکش میکنیم
    لابه لا ادویه میپاشیم
    گوشتهایی که قلقلی کردیم و تفت دادیم میچینیم دورش و میذاریم تا دم بکشه.
    موقع سرو مخلوط میکینم تا همه ی برنج به ادویه آغشته شود
    ممکنه گوشتها رو موقع سرو روی برنج بچینید،مشکلی نیست.
    عکس قبل از دم گذاشتنشه،تو قابلمه

    نام: 20140222_140250.jpg نمایش: 1339 اندازه: 106.6 کیلو بایت
    قیمه احتمالا :-x
     
    *سایه روشن*, shimakhoshdel, Behjat و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #92
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پنجه طلایی آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۹
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    623
    میزان امتیاز
    218
    پسند شده
    5966
    پسند کرده
    3909
    باسلوق اگه درست نوشته باشم فارسی شو یه دسرخیلی ساده وخوش مزه هستش که من خیلی خیلی زیاد درستش میکنم.پیمانه هرچی درنظربگیرین باهمون اندازه کنید من لیوان دسته داره فرانسه که برای آب خوریه استفاده کردم نشاسته1لیوان .شکر1ل.شیره انگور1ل.عرق بادرنجبو یاهرعرقی که دوست دارین1ل.آب4ل.میریزدتوقابلمه مرتب هم میزنید باحرارت متوسط باکه خودشوگرفت توش حبابی شدبرمیدارین توظرفی که قرارسروکنیدبریزدیاتو سینی به ارتفاع3سانت ریخته بعد که کامل گرفت برش بزنیدروشوباگردو تزیین کنیدنام: DSC00054.jpg نمایش: 1262 اندازه: 113.5 کیلو بایت
    قورمه سبزی
     
    fahim68, shiriin, samir و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #93
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narjes12 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    ایران عزیز
    نوشته ها
    588
    میزان امتیاز
    105
    پسند شده
    4269
    پسند کرده
    4408

    ویترین مدال ها

    بچه ها یه شیرینی تو شهر ماکو درست میشه که پرطرفداره. ظاهرا اسمش ارده است، یه شیرینی شبیه قطاب های کوچولو (بدون مغز) که تو روغن سرخ میشه. بعدم تو پودر شکر غلتونده میشه. کسی دستور تهیه اش رو داره؟
    (تو اندازه بزرگتر هم دیدمش)
    اش دندوني
     
    اللهم عرفني حجتک، فانک ان لم تعرّفني حجتک، ضللت عن ديني

    خدايا حجتت را به من بشناسان، زيرا اگر حجتت را نشناسم، از دين خود منحرف و گمراه میگردم.

  7. #94
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله زهره آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۷
    نوشته ها
    267
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    2244
    پسند کرده
    2586
    باسلوق اروميه كه به جاي شيره انگور از شيره خرما استفاده كردم كه شيريني و طعم مطلوبي داشت
    نام: IMG_0143.jpg نمایش: 1126 اندازه: 93.5 کیلو بایت
    sadi_eh, m1361, titish khanoom و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    http://honarhayerooz.blogfa.com/

  8. #95
    مدیر انجمن
    elmira.t آواتار ها
    المیرا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    4,881
    میزان امتیاز
    589
    پسند شده
    47454
    پسند کرده
    49505

    ویترین مدال ها

    بورانی هویج با دستور زیر:
    غذاها و خوردنیهای آذربایجان

    نام: IMG_1524.jpg نمایش: 1471 اندازه: 93.9 کیلو بایت
    دنیز, zohre.a, nora1 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim

    Ben koynunda 100 sene 1000 sene durabilirim


  9. #96
    مدیر انجمن
    elmira.t آواتار ها
    المیرا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    4,881
    میزان امتیاز
    589
    پسند شده
    47454
    پسند کرده
    49505

    ویترین مدال ها

    اینم خورشت لوبیا چیتی یا لوبیا سفید ارومیه:
    نام: IMG_1548.jpg نمایش: 1710 اندازه: 97.0 کیلو بایت
    لوبیا چیتی یا لوبیا سفید ریز یا آمریکایی رو جداگانه میپزیم.

    پیاز رو با روغن تفت می دهیم و به آن زردچوبه و فلفل سیاه و فلفل قرمز اضافه میکنیم و رب رو بهش اضافه میکنیم و گوشت پخته شده ( ما گوشت رو تقریبا پخته و فریزر میکنیم. در حدی که تویی خورشت موقع پختن له نشه.) رو بهش اضافه و تفت میدهیم. لوبیای پخته و آب گوشت یا قرص عصاره گوشت و آب رو بهش اضافه میکنیم میذاریم کامل بپزه و اواخر پخت یا آلوی خورشتی یا لیمو عمانی اضافه میکنیم.
    با سیب زمینی و گوجه سرخ کرده سرو میکنیم.
    من یادم رفته گوجه رو داخل دیس بذارم.:)))
    solmaz89, ... رضوان ..., دنیز و 25 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim

    Ben koynunda 100 sene 1000 sene durabilirim


صفحه 12 از 28 نخستنخست ... 2910111213141522 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما