نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1325Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای آذربایجان

نمایش نتایج: از 81 به 88 از 220
صفحه 11 از 28 نخستنخست ... 89101112131421 ... آخرینآخرین
  1. #81
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۹
    نوشته ها
    38
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    67
    پسند کرده
    11
    اينم كوفته تبريزى شكم پر من كه با دستور مامان بزرگم درست ميكنم، تقريبا مثل بقيه دستورها ميمونه، گوشت و لپه و برنج چرج ميكنيم با سبزى معطر و ادويه حسابى ورز ميديم، هرچي بيشتر ورز بديم بهتر ميشه!!! من بزرگ درست ميكنم و توش رو هم با بلدرچين و پياز داغ و زرشك پر ميكنم!!!
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    hengamehh, samir, Behjat و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #82
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مونا سادات آواتار ها
    مونا سادات حسینی
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    تـهران
    نوشته ها
    203
    میزان امتیاز
    365
    پسند شده
    5233
    پسند کرده
    3278
    یتیمـچه

    کلی تو گوگل سرچ کردم تا فهمیدم این غذای خوشمزه مال ارومیه است.

    پیاز خرد و با روغن گذاشته تا طلایی شه بعد بادنجان (گاها با کدو) و سیب زمینی و گوجه نگینی رو با قارچ ورقه شده رو به پیاز اضافه و تفت میدیم بعد با سس رب ( رب و آب و رنده سیر و زردچوبه و نمک وفلفل) مخلوط میکنیم. کمی روغن یا کره هم میریزیم و میذاریم تا جا بیافته بعد با لیموترش و نون تازه سرو میکنیم.البته اگه فصل غوره باشه غوره هم میریزیم.

    نام: DSC02137.jpg نمایش: 1546 اندازه: 48.5 کیلو بایت
    ویرایش توسط مونا سادات : ۱۳۹۳/۰۲/۳۱ در ساعت ۱۲:۴۲ بعد از ظهر
    Behjat, sadi_eh, live و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #83
    مدیر انجمن
    shiriin آواتار ها
    شیرین
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۹
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    2,648
    نوشته های وبلاگ
    8
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    254
    پسند شده
    15491
    پسند کرده
    12194

    ویترین مدال ها

    یتیمچه بدون تصویر
    مواد لازم یتیمچه
    بادمجون
    کدو
    گوجه فرنگی
    سیب زمینی
    پیاز
    سیر
    فلفل سبز
    رب گوجه فرنگی
    روغن و نمک

    پیازها رو ورقه ای خرد می کنیم کف قابلمه
    کدو و بادمجونها رو بصورت مکعبی خرد شده روی پیازهای میریزیم
    لایه بعدی سیب زمینی های رو هم مکعبی رو کدو و بادمجون
    گوجه فرنگی ها لایه آخر

    رب رو با یه استکان آب حل می کنیم و می ریزیم روی مواد، روغن رو هم بصورت خام اضافه می کنیم
    سیر و فلفل بستگی به ضائقه داره و می شه حذفشون کرد

    آب اولیه باید کم باشه چون خود یتیمچه آب پس می ده و نباید غذا خیلی آبکی بشه

    این غذا با ماست و سیر سرو میشه
    Elsanaa, &yeganeh&, 30maa و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Dualar eder insan, mutlu bir ömür için
    Sen varsan her yer huzur, huzurla yanar içim
    Çok şükür bin şükür seni bana verene
    مسابقه عکاسی

  5. #84
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *ARMITA* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    نوشته ها
    1,051
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    7778
    پسند کرده
    9661
    سلام خانومای هنرمند ارومیه
    دوستیا من باسلوق با دستور بی بی عزیز رو درست کردم خیلی خوشمزه بود فقط دو تا سوال
    1.حس میکنم مال شما ها شفاف هست اما باسلوق من خیلی کدر شده بود دلیلش چیه؟
    2.خیلی زود از ته ظرف شروع کرد به بستن یعنی روش شل بود اما ته ظرف سفت شده بود برای همین هم که میزدم اون ته ظرفیا مثل گلوله میشد آیا همینطوریه ؟ یعنی این طبیعیه؟
    بازم ممنون بی بی جون عالی بود مزش
    shiriin این نوشته را پسندیده.
    من يک اسفندیم
    نه به آساني عاشق مي شوم و نه وقتي عاشقم ، به آساني از عشقم دست ميکشم
    من ملکه ی احساسم

  6. #85
    مدیر انجمن
    shiriin آواتار ها
    شیرین
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۹
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    2,648
    نوشته های وبلاگ
    8
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    254
    پسند شده
    15491
    پسند کرده
    12194

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط *ARMITA* نمایش پست ها
    سلام خانومای هنرمند ارومیه
    دوستیا من باسلوق با دستور بی بی عزیز رو درست کردم خیلی خوشمزه بود فقط دو تا سوال
    1.حس میکنم مال شما ها شفاف هست اما باسلوق من خیلی کدر شده بود دلیلش چیه؟
    2.خیلی زود از ته ظرف شروع کرد به بستن یعنی روش شل بود اما ته ظرف سفت شده بود برای همین هم که میزدم اون ته ظرفیا مثل گلوله میشد آیا همینطوریه ؟ یعنی این طبیعیه؟
    بازم ممنون بی بی جون عالی بود مزش
    آرمیتا جون باید شفاف باشه
    مات بودنش و زود ته گرفتنش از غلظت زیاد نشاسته می تونه باشه
    جنس نشاسته با نشاسته فرق داره ، تازگی و موندگی نشاسته هم می تونه تو کیفیت نشاسته تاثیر بزاره
    نسبت نشاسته با آب می توته 3 به ا یا 7 به یک باشه یا ....
    فرضاً 1 لیوان نشاسته ای که توش 3 لیوان آب ریختین و تا روی حرارت گذاشتی دیدی فوری شروع گرد به گلوله شدن توش دوباره 1 لیوان آب بریز اگه باز سفت شد آب بیشتری بریز تا وقتی که موقع همزدن ته ظرفت گلوله ای نشه
    برا درست کردن باسلوق باید مدام هم بزنی تا ته نگیره ولی یهویی گلوله شدن یعنی نشاسته آب بیشتری لازم داره
    *ARMITA*, sohei59 و sargol_a این نوشته را پسندیده.
    Dualar eder insan, mutlu bir ömür için
    Sen varsan her yer huzur, huzurla yanar içim
    Çok şükür bin şükür seni bana verene
    مسابقه عکاسی

  7. #86
    مدیر انجمن
    shiriin آواتار ها
    شیرین
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۹
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    2,648
    نوشته های وبلاگ
    8
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    254
    پسند شده
    15491
    پسند کرده
    12194

    ویترین مدال ها

    حلوای شیره انگور ارومیه
    مواد لازم
    آرد : ا کیلو
    شیره انگور (دوشاب) : 2 لیوان
    روغن : ا لیوان
    گردو : نصف لیوان ( دلخواه)

    روغن جامد رو روی حرارت می زاریم تا داغ بشه بعد شیره انگور رو بهش اضافه می کینم و اجازه می دیم کمی با هم بجوشن پس از جوشیدن از رو شعله بر می داریم تا سرد بشه
    نام: DSC_1117.jpg نمایش: 3916 اندازه: 95.2 کیلو بایت



    آرد رو روی حرارت کم تفت می دیم تا خامی آرد گرفته بشه

    نام: DSC_1114.jpg نمایش: 3769 اندازه: 104.1 کیلو بایت

    بعد تفت دادن و تغییر رنگ آرد آرد و الک می کنیم و اجازه می دیم کمی سرد بشه

    نام: DSC_1116.jpg نمایش: 3764 اندازه: 99.3 کیلو بایت

    بعد گردوهای نگینی خرد شده + شیره آماده شده رو به آرد اضافه می کنیم و خوب با دست ورز می دیم

    نام: DSC_1123.jpg نمایش: 3795 اندازه: 104.5 کیلو بایت


    نام: DSC_1126.jpg نمایش: 3752 اندازه: 104.7 کیلو بایت

    نام: DSC_1127.jpg نمایش: 3850 اندازه: 93.7 کیلو بایت


    نام: DSC_1129.jpg نمایش: 3892 اندازه: 104.9 کیلو بایت



    بعد اینکه مواد حلوا خوب با هم مخلوط شد به شک رول در میاریم و با چاقوی تیز برش می زنیم

    نام: DSC_1130.jpg نمایش: 3764 اندازه: 71.6 کیلو بایت

    نام: DSC_1132.jpg نمایش: 3913 اندازه: 99.4 کیلو بایت


    و شکل سنتی این حلوا


    نام: DSC_1139.jpg نمایش: 3695 اندازه: 87.5 کیلو بایت
    محیا خانوم, mary524, elmira.t و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Dualar eder insan, mutlu bir ömür için
    Sen varsan her yer huzur, huzurla yanar içim
    Çok şükür bin şükür seni bana verene
    مسابقه عکاسی

  8. #87
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MARYAM.E آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    852
    میزان امتیاز
    127
    پسند شده
    5329
    پسند کرده
    4197
    دویماج
    عصرونه ای سنتی که در شهر ما تبریز طرفدار خیلی زیاد داره

    نام: 20140124_164444.jpg نمایش: 1813 اندازه: 75.7 کیلو بایت

    مواد لازم: نان لواش خشک خرد شده (نباید پودر بشه فقط ریز خرد کنید) + گردو +پنیر لیقوان+کره آب شده + حدود دو قاشق شیر یا آب

    گردو و نون خشک رو توی غذاساز ریختم خرد بشه بعد شیر (شیر یا آب رو خیلی کم می ریزیم چون نباید نونهامون خمیر بشه ) و کره آب شده و پنیر خرد شده رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط کردم بعد با دستم به شکل گلوله های ریز در آوردم و توی این کپسولهای خوشگل و خوشرنگ گذاشتم و روش رو با پودر پسته تزئین کردم.

    نام: 20140124_164514.jpg نمایش: 1863 اندازه: 90.8 کیلو بایت

    البته قدیما این جوری سرو نمی شد. این عصرونه رو توی پیاله می ریختن و با قاشق می خوردن.
    خیلی خیلی خوشمزه و در عین حال پر کالری هست.
    titish khanoom, heaven, hengamehh و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به کسی اعتماد کن که بتواند اندوه پنهان شده در لبخندت،عشق پنهان شده در عصبانیتت و معنای حقیقی سکوتت را تشخیص دهد.

  9. #88
    مدیر انجمن
    elmira.t آواتار ها
    المیرا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    4,881
    میزان امتیاز
    589
    پسند شده
    47455
    پسند کرده
    49505

    ویترین مدال ها

    آش اوماج: که برای سرماخوردگی خیلی خوبه. کمی تند میشه. ما اینجوری درست میکنیم.
    اول 1عدد پیاز نگینی رو سرخ میکنیم و بعد فلفل قرمز و فلفل سیاه و رزدچوبه و 2 قاشق آرد رو تفت میدهیم. بعد 1پیمانه لپه و کمی کلم خرد شده را اضافه و تفت میدهیم و آب وعصاره گوشت را اضافه میکنیم و میذاریم لپه بپزه. بعد نیم کیلو سبزی آش( همراه با مرزه) و 1پیمانه برنج را اضافه میکنیم و میگذاریم بپزد.

    نام: IMG_1300.jpg نمایش: 1625 اندازه: 98.2 کیلو بایت
    *مهربان*, ( MAHNAZ ( X ZIEBA, hengamehh و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim

    Ben koynunda 100 sene 1000 sene durabilirim


صفحه 11 از 28 نخستنخست ... 89101112131421 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما