نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1325Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای آذربایجان

نمایش نتایج: از 73 به 80 از 220
صفحه 10 از 28 نخستنخست ... 7891011121320 ... آخرینآخرین
  1. #73
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nora55 آواتار ها
    مریم پ
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۰۵
    محل سکونت
    تبریز/تهران
    نوشته ها
    352
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    1010
    پسند کرده
    804

    Re: غذاها و خوردنیهای آذربایجان



    دویمانچ که برای مسابقه تیر ماه درست کردم راستی منم بچه تبریزم میتونم تو این تاپیک کمک کنم
    خوراک مرغ
     
    Mitra F, mahi59, Elsanaa و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یاصاحب الزمان


  2. بانک بند ناف
  3. #74
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahi59 آواتار ها
    مهدیه پاک اسکویی
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    380
    میزان امتیاز
    20
    پسند شده
    2783
    پسند کرده
    6573

    Re: غذاها و خوردنیهای آذربایجان



    قابلی پلو
    مواد لازم:
    برنج 4 پیمانه
    بلغور 1/3پیمانه
    عدس 2پیمانه
    رشته پلویی به مقدار لازم
    گوشت چرخ کرده 250 گرم
    پیاز متوسط 3 عدد
    رب گوجه فرنگی ، نمک و زردچوبه
    کشمش پلویی، برگه زرد آلو برای تزیین
    طرز تهیه:
    پیازنگینی را تفت میدهیم بع گوشت را اضافه کرده وقتی رنگ گوشت تغییر کرد نمک و زردچوبه میزنیم با رب و تفت میدهیم. این مواد را کنار میگذاریم.
    بلغور را از قبل خیس میکنیم. عدس را میپزیم برنج را هم خیس میکنیم. آب برنج که جوشید اول بلغور را میریزیم یکی دو جوش بزند بعد برنج را میریزیم در آخر عدس و رشته را ریخته آبکش می کنیم. برنج و مواد گوشتی را لا به لا در قابلمه ریخته دم میکنیم.
    برگه زرد آلو را خیس میکنیم بعد آنرا نگینی خرد کرده در روغن تفت می دهیم. کشمش را هم همینطور . بذرنج را که در دیس کشیدیم روی آنرا تزیین می کنیم. نوش جان
    این غذا مخصوص شهر تبریز و منطقه آذربایجان است.
    من با 1/5 پیمانه برنج و 0/5 پیمانه بلغور درست کردم و عدس رو چشمی ریختم
    * منصوره *, Mitra F, sargol_a و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مهدیم من که مرا گرمی بازاری نیست
    بهتر از یوسفم و هیچ خریداری نیست
    همه گویند که در حسرت دیدار من اند
    لیک در گفته این طایفه کرداری نیست

  4. #75
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    813
    میزان امتیاز
    811
    پسند شده
    16300
    پسند کرده
    9919

    ویترین مدال ها

    اش اوماچ
    که ما تو خانوادمون در شهر تبریز معمولا این اش رو تو فصل سرما میپزیم و سبزی این آش رو برای زمستان مون فریزر میکنیم و برای سرما خوردگی هم خیلی خوبه چون ادم عرق میکنه.......مواد لازمش هم .....تره و مرزه و ریحان قرمز خرد شده......عدس خیس کرده ....پیاز درسته ریز اگه مثل من تو خونه نداشتین پیاز چهار قاچ شده......رشته آش...زردچوبه و فلفل سیاه فراوان

    ابتدا یک عدد پیاز ریز خرد کردم تفت دادم نه زیاد بعد آب ریختم به همراه سبزی آش و عدس و پیاز های ریز و زردچوبه میزاریم تا آش بپزه بعد یک عدد قرص فشرده مرغ الیت ریختم در آخر هم رشته آش و فلفل سیاه ریخته گذاشتم تا آشم جا بیفته....
    که البته بگم ما تو خانوادمون اینجوری تهیه میکنیم شاید دوستای تبریزی دیگم هم جوری دیگه درست کنند که بازم خوشمزه میشه ......

    ویرایش توسط سوهی : ۱۳۹۲/۰۹/۲۳ در ساعت ۰۳:۵۰ بعد از ظهر
    Behjat, hengamehh, elmira.t و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #76
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    bibi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۱۲
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    210
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    64
    پسند کرده
    480
    باسلوق دسر محلی ارومیه:
    نشاسته گندم مرغوب 1 لیوان
    آب سرد 3 لیوان
    عرق بادرنجبو یا گلاب 1 لیوان
    شیره انگور 2 لیوان
    گردو خرد شده برای تزئین
    اول آب سرد گلاب و نشاسته رو خوب با هم مخلوط کنید تا نشاسته حل بشه و گلوله نداشته باشه در این مرحله میتونید مایع رو از صافی رد کنید تا کاملا صاف و یکدست بشه.شیره انگور رو هم اضافه کنید و بزارید روی حرارت متوسط و مرتب هم بزنید.مرغوب بودن نشاسته اینجا معلوم میشه چون نشاسته خوب زود آب رو جذب میکنه و مایعتون سفت میشه و میبنده.خوب که سفت شد حالا نکتش اینجاست که برای از بین رفتن خامی نشاسته شعله رو تا جایی که میتونید کم کنید یه دم کنی بزارین در قابلمه و 15 دقیقه اجازه بدید دم بکشه.بعد دسر آماده رو توی یه دسی یا قالب مورد نظر بریزید بزارید کاملا سرد بشه.روش رو با گردوی خرد شده تزیین کنید.
    این دسر توی ارومیه بسیار مرسومه و شبهای زمستون به خصوص شب چله تهیه میشه.من این دسر رو از خاله خدا بیامرزم یاد گرفتم روحش شاد........
    elmira.t, * منصوره *, monaaa و 28 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    کودکیم را دوست داشتم
    روزهایی که بجای دلم , سر زانوهایم زخم بود....

  6. #77
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    radman آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    608
    نوشته های وبلاگ
    5
    میزان امتیاز
    495
    پسند شده
    12261
    پسند کرده
    4223

    ویترین مدال ها

    خورش لوبیا چیتی ارومیه


    از اونجایی که من جد اندر جد فارسم ولی عشق آشپزی زده بود بالا و دلم میخواست یه غذای جدید رو تجربه کنم .این شد که پس از جستجوهای فراوان تو نت و خوندن رسپی غذاهای مختلف واین شکلی شدن و مدام سوال و جواب کردن از بچه های ارومیه (یاس 62 عزیز و السانای گل) بلاخره این غذا رو درست کردم

    این خورش ترکیب خورش بادمجون و خوراک لوبیا چیتی هست +سیب زمینی سرخ شده+گوجه فرنگی سرخ شده در کنار خورش

    من کمی هم هویج سرخ شده برای قشنگی روی برنجم ریختم

    فقط فوق العاده غذای سنگینی هست ولی خوشمزه بود.

    ویرایش توسط radman : ۱۳۹۲/۰۹/۲۹ در ساعت ۰۲:۱۸ بعد از ظهر
    Elsanaa, محیا خانوم, elmira.t و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    باران را دوست دارم
    چون رفتن بلد نیست
    فقط می آید....


  7. #78
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,057
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    575
    پسند شده
    36069
    پسند کرده
    54950
    رادمان جون کامل دستورش را می گذاری یعنی چی ترکیب قیمه بادمجان هست یعنی هم لپه داره هم لوبیاچیتی؟
    mitra40 این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  8. #79
    مدیر انجمن
    elmira.t آواتار ها
    المیرا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    4,881
    میزان امتیاز
    589
    پسند شده
    47450
    پسند کرده
    49505

    ویترین مدال ها

    بورانی لوبیا سبز:
    موادش رو چشمی میزنیم فقط برنج 2برابر لپه میشه.
    مواد: لوبیا سبز، هویچ(1-2تا متوسط)، لپه؛ برنج، نمک و فلفل و فلفل سیاه و زردچوبه، نعناع و جعفری خرد شده و پیاز خرد شده

    پیاز رو سرخ میکنیم و ادویه ها رو اضافه میکنیم.
    لپه و هویج را با کمی آب بهش اضافه میکنیم وقتی نیم پز شد لوبیاهای نیم پز رو اضافه میکنیم کمی که جوشید برنج و سبزی را اضافه میکنیم و در آخر مثل برنج میگذاریم دم بکشد.



    با ماست و سیر نوش جان میکنیم.( این بورانی فقط لوبیا میشه ولی ما تنها لوبیا دوست نداریم مامانم کمی هویج بهش اضافه میکنه)

    بورانی هویج هم مثل بالاست فقط لوبیاشو حذف میکنیم و هویجش بیشتر میشه.


    نمیدونم چرا هویجش توی عکس کم دیده میشه.
    sadi_eh, sd3, محیا خانوم و 22 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim

    Ben koynunda 100 sene 1000 sene durabilirim


  9. #80
    مدیر انجمن
    elmira.t آواتار ها
    المیرا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    4,881
    میزان امتیاز
    589
    پسند شده
    47450
    پسند کرده
    49505

    ویترین مدال ها

    باسلوق با دستور صفحه قبل بهاره عزیز:

    داخل قالب گردوی خرد شده ریختم و باسلوق رو روش ریختم و فرداش برگردوندم. بهتر بود گردوها رو درشتتر خرد میکردم.

    narbella, pooneh 007, محیا خانوم و 28 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim

    Ben koynunda 100 sene 1000 sene durabilirim


صفحه 10 از 28 نخستنخست ... 7891011121320 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما